?>
رزرو هتل      +      فیلم هندی      اجاره خودرو      تعمیر ماشین ژاپنی      مبلمان      نوید      آیرنکس      +      امداد کرمان موتور      -      *      -      قرص تاخیری      -      -      .      +      خرید ویپ      تعمیرات موبایل      -      -      +      -      /      حواله وسترن یونیون      کربنات کلسیم      *      فروش ویپ      خرید ماینر      -      +      دکتر زنان مشهد      .      خرید لایسنس نود 32      کسب درآمد      خرید رپورتاژ      فروش آنتی ویروس      خرید بازدید سایت      سیگنال فارکس      لایسنس رایگان نود 32      یوزر پسورد نود 32      سئو سایت      لایسنس نود32      آپدیت نود 32      بهترین بک لینک     
همسرداري

همسرداري
 
نويسندگان
لینک دوستان
لينكي ثبت نشده است
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : 33
دیروز : 84
افراد آنلاین : 1
همه : 69396
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
چت باکس

ترك اعتياد به ترامادول در خانه
آيا ترك اعتياد به ترامادول در خانه امكان پذير مي باشد؟ در صورتي كه براي ترك اعتياد به كلينيك اعتياد مراجعه نكنيم چه مشكلي براي ما به وجود مي آيد؟ امروزه جوانان علاقه بسياري به مصرف ترامادول دارند زيرا فكر مي كنند اين ماده حس نشاط و سرزندگي در آن ها ايجاد مي كند و يا قدرت جسماني يا فكري بيشتري به آن ها مي دهد.
در صورتي كه اين دارو خودسرانه و طولاني مدت استفاده شود باعث به وجود آمدن اعتياد در فرد مصرف كننده مي شود، بسياري از افراد براي اين كه بستري نشوند ترجيح مي دهند تا در خانه و به صورت غير اصولي ترك را انجام دهند اما آن ها بايد به اين نكته توجه داشته باشند كه ترك خانگي باعث مي شود تا عوارض ترك افزايش يابد و حتي ممكن است باعث ايست قلبي شود، هم چنين ترك غير اصولي، امكان بازگشت به سمت اعتياد را افزايش مي دهد.
ترامادول و موارد مصرف آنترامادول دارويي مسكن و ضد درد مي باشد و مكانيزم اثر اين دارو مانند ساير داروهاي مخدر مي باشد و در صورتي كه كه بي رويه و طولاني مدت استفاده شود باعث به وجود آمدن وابستگي در فرد مي شود و علائمي مانند مسموميت با ساير مواد مخدر را در فرد ايجاد خواهد كرد، براي اين كه فرد ترك واقعي و موثري داشته باشد بايد از روانشناس متخصص كمك بگيريد و هم چنين در اين زمينه با متخصص در تماس باشد.


بيشترين دلايلي كه باعث مصرف ترامادول مي شوند عبارت اند از:
رفع خستگي و خواب آلودگيرفع درد زيادترك اعتياد به مواد مخدر ديگرسرخوشي و نشئگي ناشي از مصرف ترامادولدرمان زود انزاليترك اعتياد به ترامادول در خانه: عوارض و معايببرخي از افراد براي اين كه در كلينيك ترك اعتياد بستري نشوند ترجيح مي دهند در خانه ترك ترامادول را انجام دهند، ترك ترامادول در خانه با كاهش دوز و جايگزيني دارو امكان پذير مي باشد ولي اين روش بيشتر براي پاكسازي جسم مناسب مي باشد و روان انسان كه نقش بسياري در اعتياد دارد از اين طريق سم زدايي نمي شود، به همين دليل احتمال بازگشت دوباره بسيار زياد مي باشد، مشكل ديگري كه در ترك خانگي به وجود مي آيد تقويت علائم و عوارض اعتياد به ترامادول مي باشد.

منبع:كانون مشاوران ايران-ترك اعتياد به ترامادول در خانه


ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
[ ۲۲ آبان ۱۴۰۰ ] [ ۰۹:۵۲:۳۴ ] [ دكتر غلامي ]

تقويت بدن بعد از ترك اعتياد، بهترين روش ها و راهكارها
آيا از اهميت تقويت بدن بعد از ترك اعتياد باخبر هستيد؟ مصرف مواد مخدر باعث مي شود آسيب ها و مضرات بسياري به جسم، ذهن و كاركردهاي شناختي وارد شود و بسياري از عملكردهاي بدن را با اختلال رو به رو مي كند، مواد مخدر باعث مي شود تا رفتارها و عادت هاي غلطي در فرد به وجود آيد كه يكي از اين عادت ها رژيم غذايي نامناسب مي باشد.
بسياري از افرادي كه به اعتياد دچار هستند دچار سوء تغذيه مي شوند، از طرفي مصرف مواد مخدر باعث مي شود تا در هضم غذا اختلالاتي به وجود آيد و منجر به ضعيف تر شدن وضعيت جسماني فرد شود، با داشتن برنامه غذايي مناسب و رفتارهاي سالم مي توانيد بدن را تقويت كنيد و بعد براي ترك اقدام نماييد. در اين مقاله در مورد بايد و نبايد هاي تقويت بدن بعد از ترك مطالبي بيان شده است.
تقويت بدن بعد از ترك اعتيادبسياري از افراد زماني كه مواد مخدر مصرف مي كنند تصور مي كنند كه اين مواد به آن ها انرژي مي دهد اما آن ها به دليل مصرف مواد دچار كاهش اشتها، سوء هاضمه، نقص عملكرد كبد و لوزالمعده، كم كاري روده و عدم دفع مناسب سموم از بدن مي شود.
ترك اعتياد بايد تحت نظر روانشناس و مشاور صورت گيرد و در اين شرايط متخصص به شما كمك مي كند تا بتوانيد وسوسه ها را كنترل كنيد و دوباره به سمت اعتياد نرويد، يكي از مواردي كه بايد در ترك اعتياد به آن توجه شود، برنامه غذايي و ورزش مي باشد.
در ترك اعتياد بايد از جلسات مشاوره اي استفاده نماييد هم چنين در كنار آن تغذيه مناسبي داشته باشيد تا به تقويت بدن شما بعد از ترك اعتياد كمك كند و وضعيت جسماني مناسب تري داشته باشيد، در صورتي كه وضعيت جسماني بهتري داشته باشيد فشارها و علائم ترك كمتر مي شود و بازگشت به اعتياد كاهش مي يابد.
بايد هاي بعد از ترك اعتيادبعد از اين كه مواد مخدر را ترك كرديد جسم شما به تقويت بيشتري نياز دارد، مواد مخدري كه پيش از ترك، مشكلات جسماني فرد را تا حدودي پنهان مي كرده اند ديگر وجود ندارد و اين مشكلات نشان داده مي شود و براي تقويت بدن بايد تغذيه مناسب به همراه ورزش و استراحت كافي داشته باشيد تا بدن شما بعد از ترك اعتياد به خوبي تقويت شود، براي تقويت بدن مي توانيد از دستورالعمل هاي زير پيروي كنيد:
ورزش روزانه براي تقويت بدن بعد از ترك اعتيادورزش در صورتي كه به طور منظم و روزانه انجام شود انرژي بدن و اعتماد به نفس فرد را افزايش مي دهد و باعث بهبود روحيه و خلق فرد مي شود، هم چنين ورزش استرس را كاهش مي دهد و علائم افسردگي كه به خاطر ترك اعتياد به وجود آمده است را كاهش مي دهد، ورزش هم چنين ميل به مصرف مجدد را كاهش مي دهد.


اما بايد اين نكته را در نظر بگيريد كه ورزش كردن به تنهايي وسوسه مصرف را از بين نمي برد و مانع از عود مجدد اعتياد نمي شود بايد در كنار ورزش كردن از متخصص كمك بگيريد و تحت نظر او فرايند ترك را ادامه دهيد تا ترك اصولي و درستي داشته باشيد. هم چنين براي داشتن برنامه ورزشي از همان ابتدا لازم نيست فعاليت جسمي طولاني داشته باشيد شما مي توانيد روزانه ۱۰ دقيقه ورزش كنيد و به تدريج مقدار زمان آن را افزايش دهيد.
۲٫ نوشيدن آب كافيدر طول روز حداقل ۸ ليوان آب مصرف كنيد زيرا مصرف آب به تخليه مواد سمي كمك مي كند و آسيبي كه به دستگاه گوارش شما در اثر اعتياد وارد شده است را جبران مي نمايد، قبل از وعده هاي غذايي بهتر است يك ليوان آب مصرف كنيد تا بتوانيد مشكلات يبوست و گوارشي كه در اثر اعتياد به وجود آمده است را از بين ببريد.
۳٫ مصرف وعده هاي كوتاه و منظمبعد از ترك مواد بايد همواره خود را سير نگه داريد، شما بايد در فواصل دو تا چهار ساعت وعده غذايي داشته باشيد، اين كار باعث مي شود تا قند خون ثابت بماند و بدن شما بهتر بتواند در برابر مشكلات جسماني مقاومت كند.
در صورتي كه نتوانيد از وعده غذايي استفاده كنيد مي توانيد از تنقلات مغذي و آجيل كمك بگيريد و در طول روز آن ها را مورد استفاده قرار دهيد.

منبع:كانون مشاوران ايران-تقويت بدن بعد از ترك اعتياد، بهترين روش ها و راهكارها


ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
[ ۲۲ آبان ۱۴۰۰ ] [ ۰۹:۰۱:۴۷ ] [ دكتر غلامي ]

اضطراب و احساس بي قراري و ناخوشي
اضطراب و بي قراري از جمله واكنش هاي رايج سطح روان به استرس هاي محيطي مي باشد، داشتن اضطراب در برخي از موقعيت ها مثلا زماني كه مي خواهيد به مصاحبه شغلي برويد و يا تصميم مهمي مانند ازدواج داريد تا حدي طبيعي مي باشد.
در صورتي كه علائم و نشانه هاي اضطراب به قدري زياد شود كه فرد نتواند عملكرد عادي خوبي داشته باشد و كارهايش دچار اختلال شود، در اين صورت به يك اختلال تبديل مي شود و بايد اضطراب او مورد ارزيابي و درمان قرار گيرد، در صورتي كه علائم و نشانه هاي اضطراب به مدت طولاني باشد و مورد درمان قرار نگيرند در اين حالت مشكلات زيادي مانند اختلالات روان تني و ساير اختلالات رواني مانند افسردگي در فرد به وجود مي آيد.
براي اين كه در مورد علل، علائم و روش هاي درمان اضطراب اطلاعاتي را كسب كنيد بايد اين مطلب را تا انتها مورد مطالعه قرار دهيد.
انواع اضطراب و احساس بي قراري و اختلالات اضطرابياضطراب، احساس تنشي مي باشد كه به خاطر فشارهاي درون رواني و يا محيطي به وجود مي آيد اين احساس يكي از ناخوشايند ترين هيجانات بشري مي باشد كه باعث به وجود آمدن اختلالات متعددي مي شود، در برخي مواقع  اضطراب شديد در غالب حملات عصبي نشان داده مي شود كه به آن حملات پانيك مي گويند.
از جمله موارد ديگر اختلالات اضطرابي مي توان به انواع فوبيا، اضطراب جدايي، اضطراب بيماري، اختلال استرس پس از سانحه و اختلال اضطراب فراگير اشاره كرد.


اختلال اضطراب فراگير چيست و چه علائمي دارد؟اختلال اضطراب فراگير نگراني و اضطراب مفرط و غير قابل كنترل در مورد موقعيت هاي مختلف مي باشد، افرادي كه به اختلال اضطراب فراگير مبتلا مي شوند معمولا در حوزه هاي مختلف احساس نگراني مي كنند و زماني كه از آن ها مي پرسيد در مورد چه چيزي نگران مي باشيد مي گويند در مورد همه چيز نگرانيم! اختلال اضطراب فراگير داراي علائم و نشانه هايي مي باشد كه در زير نمونه هايي از آن را بيان مي كنيم:
لرزشتپش قلببالا رفتن فشار خونتعريقسرگيجه و تهوعلرز يا گر گرفتگيسردرد و درد هاي عضلانياحساس ضعف و خستگيبايد اين نكته را در نظر بگيريد كه براي تشخيص اختلال حتما بايد به يك روانشناس باليني مراجعه نماييد، روانشناس با انجام مصاحبه دقيق و ارزيابي كردن عوامل مختلف تشخيص نهايي را انجام مي دهد و نوع اختلال را به درستي مشخص مي كند.
علائم نشان دهنده اضطراب و بي قراريهمه افراد در شرايط و موقعيت هاي پر فشار و استرس زا اضطراب و بي قراري را تجربه مي كنند در برخي موارد اين مسئله به يك وضعيت مزمن تبديل مي شود و باعث تضعيف شدن سلامت روان فرد مي گردد، در ادامه اين مقاله علائمي كه نشان دهنده اضطراب و بي قراري مفرط مي باشد را بيان نموده ايم.
نگراني دائمييكي از علائم و نشانه هاي بارز دچار شدن به اختلالات اضطرابي تجربه نگراني بيش از حد مي باشد ، افرادي كه به اين اختلال دچار مي شوند معمولا در پاسخ به وقايه روزمره و معمولي نگراني هاي مفرطي را از خودشان نشان مي دهند ذهن آن ها در مورد موضوعات مختلف درگير است و ذهنشان معطوف به آينده مي باشد، اين افراد معمولا خطرهاي دنياي اطرافشان را از قبل برآورد مي كنند و همين مسئله باعث مي شود تا بر روي احساسات و رفتارهاي آن ها اثر بگذارد.

منبع:كانون مشاوران ايران-اضطراب و احساس بي قراري و ناخوشي


ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
[ ۲۰ آبان ۱۴۰۰ ] [ ۰۹:۲۱:۰۴ ] [ دكتر غلامي ]

يكي از مشكلات جنسي شايع در ميان زنان، بي ميلي جنسي مي باشد كه عوامل مختلفي در آن نقش دارد و اين مشكل مانند زود انزالي در مردان و اختلال نعوظ بر روي روابط جنسي تاثير منفي مي گذارد هم چنين در اين خصوص تحقيقاتي انجام شده است و بر اساس نتيجه تحقيقات يك سوم از زنان به خاطر نداشتن ميل جنسي رنج مي برند و اين موضوع بهداشت جسمي و رواني آن ها را با آسيب هايي رو به رو مي كند.
مشكلات بي ميلي جنسي تركيبي از زمينه هاي رواني و فيزيكي مي باشد و درمان آن با يك قرص انجام نمي شود و بايد از مشاوره و روانشناس كمك گرفت تا مشكل را به صورت ريشه اي حل كند، در صورتي كه شما و همسرتان به مشكل برخورده ايد و يا از روابط جنسي و ميل جنسي خود راضي نيستيد، در اين مقاله در خصوص علائم، علل، انواع و درمان بي ميلي جنسي در زنان مطالبي بيان شده است.
بي ميلي جنسي در زنانيكي از رايج ترين اختلالات جنسي در زنان، بي ميلي جنسي آن ها مي باشد و اين مسئله ممكن است در هر سني و بدون هيچ دليلي اتفاق بيفتد، در صورتي كه بي ميلي جنسي و عدم علاقه در زنان طولاني شود بر روي روابط زناشويي و صميميت بين زوجين تاثير مي گذارد و در بسياري از اوقات زنان تمايلي به رابطه جنسي ندارند اما تن به رابطه جنسي مي دهند.

بي ميلي جنسي در زنانزماني كه ميل و برانگيختگي جنسي زنان كم است باعث به وجود آمدن درد، ناراحتي و نارضايتي از رابطه مي شود و ممكن مشكلات و اختلالاتي مانند واژينيسم، اضطراب، وسواس و افسردگي در آن ها ايجاد شود.
علائم بي ميلي جنسي در زنانعلائم و نشانه هاي بي ميلي جنسي در زنان شامل موارد زير مي شود..
فقدان و يا كاهش علاقه به فعاليت جنسيفقدان يا كاهش افكار، خيال پردازي هاي جنسي و شهوانيشروع نكردن رابطه جنسي يا كاهش فعاليت جنسي و به طور معمول اقدامات همسر را براي برقراري رابطه جنسي قبول ندارد.فقدان يا كاهش برانگيختگي جنسي در پاسخ به هرگونه نشانه هاي جنسي و شهواني بيروني يا دروني مانند نشانه هاي كلامي و ديداريفقدان يا كاهش برانگيختگي لذت جنسي در هنگام فعاليت جنسي به طور معمول در تمامي آميزش هاي جنسيفقدان يا كاهش احساسات تناسلي يا غيرتناسلي در هنگام رابطه جنسي به طور معمول در تمامي آميزش هاي جنسيانواع بي ميلي جنسي در زنانبي ميلي جنسي در زنان را بايد از زواياي مختلفي مورد بررسي قرار داد كه در دسته بندي هاي زير بر اساس ظهور علائم حالات و نشانه هاي زير را شاهد هستيم.


دائمي: در حالت دائمي اختلال از زماني كه فرد از لحاظ جنسي فعال شده است وجود داشته است.اكتسابي: اين نوع اختلال بعد از يك دوره عملكرد جنسي نسبتا عادي شروع شده استفراگير (تعميم يافته): فرد در همه موقعيت ها و شرايط تمايلي به برقراري رابطه جنسي ندارد و به حالت هاي خاصي از تحريك، موقعيت يا همسران محدود نمي شود.موقعيتي: فقط در رابطه با انواع خاص تحريك، موقعيت ها يا همسران روي مي دهد.بي ميلي جنسي در زنان را مي توان به دسته هاي مختلفي تقسيم بندي كرد در زير نمونه هايي از آن را بيان مي كنيم:
خفيف: فرد زماني كه با نشانه هاي بالا رو به رو مي شود ناراحتي هاي خفيفي از خود نشان مي دهد.متوسط: با توجه به نشانه هاي گفته شده در بالا، نارحتي هاي متوسطي در فرد ديده مي شود و فرد درگير اين شواهد مي شود.شديد: با توجه به نشانه هاي گفته شده شواهدي از ناراحتي هاي شديد يا خيلي شديد در فرد ديده مي شود و اين شواهد به شدت فرد را درگير خودش مي كند.

منبع:كانون مشاوران ايران-بي ميلي جنسي در زنان| دلايل و درمان بي ميلي جنسي در زنان


ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
[ ۲۰ آبان ۱۴۰۰ ] [ ۰۵:۳۵:۲۶ ] [ دكتر غلامي ]

پيامد ها و عوارض اعتياد به مواد مخدر، از مواد مخدر ها بيشتر بدانيد
پيامدهاي مصرف مواد مخدر چيست؟ امروزه با وجود اين كه متخصصين، رسانه ها، تبليغات شهري و غيره اطلاعات زيادي در مورد پيامد هاي و اثرات منفي اعتياد مي دهند اما با اين حال كم نيستند بسياري از افراد كه به دليل نا آگاهي و با تصورات مثبت از اثرات مواد مخدر به دام آن گرفتار مي شوند.
مواد مخدر تمام جنبه هاي زندگي فرد را تحت تاثير قرار مي دهد و براي او پيامد هاي جبران ناپذيري به همراه خواهد داشت اگر در مورد عوارض و پيامد هاي مصرف مواد مخدر آگاهي لازم را داشته باشد راحت تر مي توانيد در مورد ادامه مصرف و يا ترك آن تصميم بگيريد.


مخدر ها چه موادي را شامل مي شوند ؟مواد مخدر كه به مواد افيوني معروف هستند در كشور ايران شيوع مصرف بسيار بالايي دارند اين مواد مستقيما از گياه خشخاش به دست مي آيند و يا در آزمايشگاه از طريق يك سري مواد شيميايي توليد مي شوند. مخدر ها شامل موادي مانند ترياك، شيره، سوخته ترياك، هروئين، مرفين، كدئين و ترامادول مي شوند.
پيامد ها و عوارض اعتياد به مواد مخدراكثر عوارض جسمي كه به خاطر مصرف مواد مخدر به وجود مي آيند به واسطه فعل و انفعالات شيميايي كه در بدن روي مي دهد قابل پيش بيني مي باشد و اين عوارض در كوتاه مدت و بلند مدت تفاوت هايي با يكديگر دارند، به همين دليل آن ها را در دو بخش مختلف توضيح مي دهيم . اين عوارض در كوتاه مدت شامل موارد زير مي شوند:
عوارض كوتاه مدتايجاد حالت تيرگي و ابهام در ذهناحساس رخوت در بدنبروز مشكلات تنفسيحالت تهوع و استفراغيبوستسرگيجه و سردردخشكي دهانپيامد ها و عوارض اعتياد به مواد مخدر در دراز مدتزماني كه به صورت طولاني مدت مواد مخدر استفاده كنيد به خاطر وابستگي و اعتياد در بدن، عوارض و مشكلات جدي تري را ايجاد مي كند اين مشكلات موارد زير را در بر مي گيرد:
ضربان قلب نامنظم و افزايش خطر سكته قلبيتجربه يبوست و درد هاي شكمي شديدبروز اختلالات هورمونيتضعيف استخوان هاتجربه درد هاي نا مشخصدچار شدن به اختلالات روحي – رواني مانند افسردگي

منبع:كانون مشاوران ايران-پيامد ها و عوارض اعتياد به مواد مخدر، از مواد مخدر ها بيشتر بدانيد


ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
[ ۱۹ آبان ۱۴۰۰ ] [ ۰۴:۴۵:۲۸ ] [ دكتر غلامي ]
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ][ ۵ ][ ۶ ][ ۷ ][ ۸ ][ ۹ ][ ۱۰ ][ ۱۱ ][ ۱۲ ][ ۱۳ ][ ۱۴ ][ ۱۵ ][ ۱۶ ][ ۱۷ ][ ۱۸ ][ ۱۹ ][ ۲۰ ][ ۲۱ ][ ۲۲ ][ ۲۳ ][ ۲۴ ][ ۲۵ ][ ۲۶ ][ ۲۷ ][ ۲۸ ][ ۲۹ ][ ۳۰ ][ ۳۱ ][ ۳۲ ][ ۳۳ ][ ۳۴ ][ ۳۵ ][ ۳۶ ][ ۳۷ ][ ۳۸ ][ ۳۹ ][ ۴۰ ][ ۴۱ ][ ۴۲ ][ ۴۳ ][ ۴۴ ][ ۴۵ ][ ۴۶ ][ ۴۷ ][ ۴۸ ][ ۴۹ ][ ۵۰ ][ ۵۱ ][ ۵۲ ][ ۵۳ ][ ۵۴ ][ ۵۵ ][ ۵۶ ][ ۵۷ ][ ۵۸ ][ ۵۹ ][ ۶۰ ][ ۶۱ ][ ۶۲ ][ ۶۳ ][ ۶۴ ][ ۶۵ ][ ۶۶ ][ ۶۷ ][ ۶۸ ][ ۶۹ ][ ۷۰ ][ ۷۱ ][ ۷۲ ][ ۷۳ ][ ۷۴ ][ ۷۵ ][ ۷۶ ][ ۷۷ ][ ۷۸ ][ ۷۹ ][ ۸۰ ][ ۸۱ ][ ۸۲ ][ ۸۳ ][ ۸۴ ][ ۸۵ ][ ۸۶ ][ ۸۷ ][ ۸۸ ][ ۸۹ ][ ۹۰ ][ ۹۱ ][ ۹۲ ][ ۹۳ ][ ۹۴ ][ ۹۵ ][ ۹۶ ][ ۹۷ ][ ۹۸ ][ ۹۹ ][ ۱۰۰ ][ ۱۰۱ ][ ۱۰۲ ][ ۱۰۳ ][ ۱۰۴ ][ ۱۰۵ ][ ۱۰۶ ][ ۱۰۷ ][ ۱۰۸ ][ ۱۰۹ ][ ۱۱۰ ][ ۱۱۱ ][ ۱۱۲ ][ ۱۱۳ ][ ۱۱۴ ][ ۱۱۵ ][ ۱۱۶ ][ ۱۱۷ ][ ۱۱۸ ][ ۱۱۹ ][ ۱۲۰ ][ ۱۲۱ ][ ۱۲۲ ][ ۱۲۳ ][ ۱۲۴ ][ ۱۲۵ ][ ۱۲۶ ][ ۱۲۷ ][ ۱۲۸ ][ ۱۲۹ ][ ۱۳۰ ]
.: Weblog Themes By limoblog :.

درباره وبلاگ

موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت   لغو عضویت
امکانات وب