?>
+      -      رنت ماشین      دستگاه سم زدایی      نهال پسته پیوندی      دانلود تراست والت      نگین روز      روز ۱۰۰      -      *      +      -      قیمت خرید بیسیم      -      -      -      بلوک سبک      -      قرص تاخیری      آموزش تعمیرات موبایل      +      -      *      استخر پیش ساخته      ردیاب موتور      *      صرافی تتر      بروکر فارکس      +      خرید کتاب تاپ ناچ      +      *      تحلیل اتریوم      -      فیلم هندی      *      -      -      .      +      -      +      -      /      حواله وسترن یونیون      خرید ماینر      -      دکتر زنان مشهد      خرید لایسنس نود 32      کسب درآمد      خرید رپورتاژ      فروش آنتی ویروس      سیگنال فارکس      لایسنس رایگان نود 32      یوزر پسورد نود 32      سئو سایت      لایسنس نود32      آپدیت نود 32      بهترین بک لینک     
همسرداري

همسرداري
 
نويسندگان
لینک دوستان
لينكي ثبت نشده است
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : 300
دیروز : 195
افراد آنلاین : 1
همه : 109473
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
چت باکس

علت و درمان لجبازي كودكان، راهنمايي به تفكيك سن
علت و درمان لجبازي كودك چيست؟ چگونه مي توان برخورد مناسبي با لجبازي كودكان داشت؟ كودكان در سنين مختلف رفتارهاي متفاوتي از خودشان نشان مي دهند و يكي از اين رفتار ها لجبازي كردن مي باشد كه در مراحل رشد بسياري از كودكان ديده مي شود.
نحوه برخورد با كودكان لجباز نياز به كسب مهارت و آگاهي خاصي در اين زمينه دارد براي اين كه بتواند برخورد صحيحي با كودك داشته باشيد بايد علت رفتار هاي او را بيابيد و به صورت صحيح و اصولي با كودكان رفتار نماييد و زماني كه با لجبازي كودك رو به رو شديد واكنش هاي صحيحي از خودتان نشان دهيد.
در ادامه اين مقاله به علت لجبازي كودكان و شيوه هاي بر خورد با آن ها را بيان مي كنيم. يكي از راه ها براي كاهش لجبازي كودكان شركت در جلسات مشاوره كودك مي باشد كه از متخصصان و روانشناسان مي توانيد مشورت گرفته و راهنمايي و راهكارهاي درست را دريافت نمايند و در برخي از جلسات مي توانيد كودك را به همراه خود به جلسات مشاوره ببريد.
علت  و درمان لجبازي كودكان، كودكان لجباز چه رفتارهايي دارند؟در ابتدا با كمك روانشناس بايد تشخيص داده شود كه آيا با اختلال نافرماني مقابله اي كودك رو به رو هستيم يا خير. كودكاني كه لجبازي و نافرماني مي كنند سعي مي كنند تا از دستوراتي كه به آن ها داده مي شود سرپيچي كنند و نظرات آن ها را ناديده بگيرند.
كودكاني كه لجبازي  مي كنند معمولا رفتار هايي مانند گازگرفتن، ناسزا گفتن، گريه كردن و اين گونه رفتار هايي را از خود نشان مي دهند و افرادي كه لجباز و نافرماني را در پيش مي گيرند معمولا اعتماد به نفس پاييني دارند و داراي خلق افسرده هستند.


نشانه هايي كه در بالا بيان شده است نشان مي دهد كه كودك لجبازي و نافرماني را در پيش مي گيرد و توصيه مي شود تا براي كاهش و درمان لجبازي كودكان از راهكارهايي كه در ادامه بيان شده است استفاده شود و در صورتي كه لجبازي فرزندان ادامه داشت مي توانيد از روانشناس كمك بگيريد تا راهنمايي هاي صحيحي در اختيار شما قرار دهد و نافرماني هاي كودكان كاهش يابد.
علت لجبازي كودكان چيست؟كودكان در سنين مختلف لجبازي هايي دارند ولي نوع اين لجبازي ها متفاوت مي باشد مثلا كودكاني كه فرزند اول خانواده هستند خصوصيات فرزند اول را دارد و در بهترين شرايط تربيت شده اند و همه امكانات رفاهي براي آن ها فراهم بوده است و به همين دليل بيشتر از ساير فرزندان ممكن است لجبازي كنند و براي خواسته هاي خودش پافشاري نمايند، اما فرزندان ديگر نسبت به فرزند اول لجبازي كمتري دارند و اين مسئله در بسياري از اوقات مشكل ساز مي شود و والدين از لجبازي كردن فرزند خود درمانده شده و نمي دانند كه با فرزندشان چه برخوردي بايد انجام دهند.

منبع:مركز مشاوره و روانشناسي مشاورانه-علت و درمان لجبازي كودكان


ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
[ ۲۴ مرداد ۱۴۰۰ ] [ ۱۰:۳۸:۱۲ ] [ دكتر غلامي ]

ترس از مدرسه، علل، علائم و درمان ترس از مدرسه
ترس از مدرسه يكي از مشكلاتي است كه كودكان دبستاني با آن رو به رو مي شوند، البته احساس اضطراب براي كودكان در اوايل مدرسه تا حدودي طبيعي مي باشد زيرا تجربه رفتن به مدرسه به منزله اولين جدايي از والدين مي باشد و به منزله ورود به جامعه اي بزرگتر است اما بسياري از كودكان اضطراب و ترس بيش از اندازه اي را تجربه مي كنند به طوري براي آن ها سخت است تا با اين شرايط خودشان را سازگار كنند.
اين كودكان هنگام رفتن به مدرسه بسيار مقاومت مي كنند و زماني كه مجبور به مدرسه رفتن مي شوند آسيب و رنج هاي بسياري را تحمل مي كنند، براي آن كه بتوانند ترس از مدرسه را در كودك خود بشناسيد و آن را مورد كنترل قرار دهيد اين مقاله را تا انتها مورد مطالعه قرار دهيد همچنين مي تواند به مشاوره كودك مراجعه كنيد تا در اين زمينه به شما كمك كنند.
ترس از مدرسه چيست؟كودكاني كه به اين مشكل دچار هستند داراي ترس افراطي، غير منطقي و پايدار نسبت به مدرسه رفتن مي باشند و زماني كه مي خواهند از والدينشان جدا شوند مقاومت بسياري انجام مي دهند، ترس مفرط از مدرسه براي اولين بار معمولا در دوره پيش دبستاني، كودكستان و كلاس اول ظاهر مي شود و در كلاس دوم به اوج مي رسد، اما با اين وجود خودداري از مدرسه رفتن مي تواند در هر سني به وجود آيد.
ترس در دختران و پسران از مدرسه تقريبا به يك اندازه مي باشد و اين نوع ترس اضطراب و استرس زيادي را براي كودكان ايجاد مي كند كه در اين حالت والدين علاوه بر درمان فوبيا، بايد استرس و اضطراب كودك را كاهش دهند.
علائم ترس از مدرسهبسياري از والدين ممكن است در مورد مدرسه هراسي آگاهي چنداني نداشته باشند و علائم آن را جدي نگيرند و به همين دليل آن مشكل را ناديده بگيرند اين رفتار ها مي تواند منجر به افزايش علائم استرس و اضطراب در فرزندان شود كه در ادامه اين مقاله علائم و نشانه هاي ترس از مدرسه را بيان مي كنيم.


علائم رفتاري ترس از مدرسهنسبت به مدرسه نرفتن بهانه تراشي مي كنند و در برابر اصرار والدين مقاومت كرده و از مدرسه رفتن امتناع مي كنند، اين كودكان بيشتر تلاش مي كنند تا والدين خود را قانع كنند تا به آن ها اجازه دهند در منزل بمانند.چسبيدگي به پدر و مادر و امتناع از جدا شدن از والدين، دروغ گويي و فرار يا پنهان كردن براي اجتناب از رفتن به مدرسه، بسياري از كودكان در اين شرايط تظاهر به بيماري مي كنند و تمايل دارند مدرسه را بپيچانند.در هنگام جدايي از والدين و مدرسه رفتن، دچار پريشاني و ترس و اضطراب مي شوند و قشقرق و سر و صدا به پا مي كنند، اين مسئله مي تواند نشان دهنده وجود اختلال اضطراب جدايي در كودكان باشد.در ساعت هايي كه در مدرسه است در خواست مكرر براي برقراري تماس با والدين دارد.بلند شدن از تخت خواب در هنگام صبح براي او دشوار است و با مشكلاتي رو به رو مي شود.امتناع از درگيري در فعاليت هاي گروهي با همسالان در مدرسه

منبع:مركز مشاوره و روانشناسي مشاورانه-ترس از مدرسه را به اشتياق از مدرسه تبديل كنيد


ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
[ ۲۴ مرداد ۱۴۰۰ ] [ ۰۹:۵۰:۴۲ ] [ دكتر غلامي ]

كنترل اضطراب، چند روش كاربردي
كنترل اضطراب چگونه ممكن مي باشد؟ اضطراب به معني ترس و دلهره ي بي دليل مي باشد كه به خاطر اتفاقات و وقايع پيش رو به وجود مي آيد، در بعضي موارد افراد آينده شان به طور وحشتناكي پيش بيني مي كنند و همين مسئله باعث مي شود تا اضطراب هاي دائم و بي موردي به وجود آيد.
علائم و نشانه هاي اضطراب شامل مواردي مانند بالا رفتن تپش قلب، عدم تمركز در كار و تحصيل، اختلالات خواب و بد اخلاقي با خانواده، دوستان و همكاران مي باشد كه باعث به خطر انداختن سلامت جسمي و روحي فرد مي شود.
شما بايد ابتدا منشا اضطراب را شناسايي كنيد در صورتي كه موفق به اين كار نشديد و به طور مداوم دچار اضطراب مي شويد در اين صورت بايد از روانشناس كمك بگيريد، در اين حالت بايد به فكر درمان اضطراب و كنترل آن باشيد در اين مقاله روش هاي درمان اضطراب بيان شده است كه به وسيله آن تا ميزان زيادي مي توانيد اضطراب را كنترل كنيد.
خواب كافي براي كنترل اضطرابدر صورتي كه مي خواهيد اضطراب تان را كنترل كنيد بايد ابتدا ساعت خواب را تنظيم نماييد و خوابتان را به بهترين كيفيت برسانيد زيرا خواب ناكافي و نامناسب پيامدهاي ناخوشايندي براي سلامت شما خواهد داشت، گاهي خواب ناكافي به چرخه معيوب تبديل خواهد شد.
در صورتي كه خواب كمي داشته باشيد اضطراب شما افزايش مي يابد و اضطراب زياد باعث به وجود آمدن اختلالاتي در خوابتان خواهد شد، ميزان خواب براي افراد متفاوت مي باشد اما به طور عادي بزرگسال بايد ۶ تا ۸ ساعت در شبانه روز بخوابد در اين شرايط بايد شما خودتان را ملزم كنيد كه زودتر از ساعت ۱۲ بخوابيد تا خواب كافي داشته باشيد. بعد از مدتي تاثيرات مثبت خواهد گذاشت و اضطراب شما كاهش مي يابد.


نظم دادن به آشفتگي هاي ذهنيزماني كه دچار به هم ريختگي جسمي و يا محيطي شده باشيد ذهن و روان شما دچار آشفتگي مي شود و باعث مي شود آرامش خود را از دست بدهيد و هم چنين فضاي كاري و شغلي به هم ريخته و ميز نامرتب آرامش شما را از هم مي پاشد.
در صورتي كه دچار آشفتگي ذهني شويد به طور ناخودآگاه احساس مي كنيد كه كارها زياد مي باشند و هيچ وقت اين كارها تمام نخواهند شد شما بايد قسمتي از مغزتان را به مرتب كردن محيط اطرافتان اختصاص دهيد اين كار باعث مي شود تا آشفتگي ذهني شما از بين برود و مرتب كردن ذهن ۱۵ دقيقه بيشتر طول نمي كشد.
پس از مدتي عادت مي كنيد كه محيط خودتان را تميز و عاري از هر گونه شلوغي و آشفتگي نگه داريد در اين حالت شما بايد منطقي فكر كنيد و استرس و اضطراب تان را كاهش دهيد و آن را كنترل نماييد.

منبع:مركز مشاوره و روانشناسي مشاورانه-روش هاي معجزه آسا و كاربردي كنترل اضطراب


ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
[ ۲۱ مرداد ۱۴۰۰ ] [ ۰۳:۲۱:۰۴ ] [ دكتر غلامي ]

درمان شناختي رفتاري افسردگي
درمان شناختي رفتاري افسردگي يكي از روش هاي موثر روان درماني مي باشدكه براي بهبود افسردگي به كار مي رود، يكي از شايع ترين بيماري هاي رواني افسردگي مي باشد كه در طول سال افراد زيادي را درگير مي كند كه معمولا با مشكلاتي مانند نااميدي و بي لذتي رو به رو مي شوند.
افراد افسرده معمولا از فعاليت هاي شغلي و فعاليت هاي تحصيلي باز مي مانند و مهم ترين عامل خطرساز براي بيماران افسرده ميل و گرايش آن ها به خودكشي مي باشد در اين مقاله به بررسي مختصري از افسردگي و درمان آن مي پردازيم و درمان افسردگي با رويكرد رفتاري بحث مي كنيم.
رفتار درماني شناختي چيست؟يكي از انواع روش هاي درماني، رفتار درماني شناختي مي باشد كه به فرد كمك مي كند تا نگرش و ديد خود را نسبت به وقايع تغيير دهد و در نتيجه به نحوه ي موثرتري با اتفاقات برخورد كند تا زندگي سالم تري داشته باشد.
علاوه بر اين در اين روش درمانگر سعي مي كند نگرش را تغيير دهد و مشكلات و اختلالات رواني را شناسايي كند اما در اين روش ريشه يابي به صورت عميق انجام نمي شود و درمانگر تنها بر مشكلات حال تمركز دارد.
درمان شناختي رفتاري افسردگيدر بسياري از موارد بدون مصرف دارو با مراجعه به روانشناس مي توان افسردگي را درمان كرد و در صورتي كه درمانگر تشخيص دهد علائم افسردگي شما بسيار شديد است در اين صورت براي درمان افسردگي شما را به يك روانپزشك براي دريافت دارو ارجاع مي دهد و در حالتي كه افسردگي خفيف تر است از روش هاي درماني شناختي – رفتاري براي درمان آن استفاده مي شود، تمركز بر روي اين درمان به تغيير دادن فكر و رفتار فرد منجر مي شود و بر اساس نظر روان درمانگران شناختي رفتاري، شتاخت و نوع نگرش افراد به زندگي بر هيجانات آن ها تاثير مي گذارند.


در نتيجه اگر بتوان نوع نگاه به زندگي و اتفاقات پيرامون را تغيير داد در اين صورت مي توان بر هيجانات منفي و افسردگي چيره شد. در روش درمان شناختي رفتاري افسردگي، درمانگر تلاش مي كند تا تجربيات مثبت و جديدي را براي مراجع كننده اش به وجود آورد تا بتواند بر اساس موارد مثبت زندگي جديدي را براي فرد آغاز كند.
در درمان شناختي رفتاري افسردگي چه افكاري مورد بررسي قرار مي گيرند؟افكاري كه در درمان افسردگي مورد بررسي قرار مي گيرد شامل فكرايي مي باشد كه به سلامت فرد آسيب وارد مي كند و اعتماد به نفس او را كاهش مي دهد و اين افكارها به عنوان تحريف هاي شناختي تعريف شده اند كه مي توان به موارد زير اشاره نمود:
تفكر همه يا هيچ: سياه و سفيد ديدن دنيا و وقايع آنبي اهميت شمردن رويدادهاي مثبتتعميم افراطي: به صورتي كه فرد يك رويداد منفي به موقعيت هاي ديگر مربوط مي سازد.شخصي سازي: ربط دادن همه وقايع به خودفيلتر ذهني: داشتن نگاه بدبينانه به همه رويداد هاي پيرامون به طوري كه واقعيت تيره و تار ديده مي شود.

منبع:مركز مشاوره و روانشناسي مشاورانه-درمان شناختي رفتاري افسردگي


ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
[ ۲۱ مرداد ۱۴۰۰ ] [ ۱۰:۱۵:۰۷ ] [ دكتر غلامي ]

درمان شكست عشقي بدون رنج كشيدن
درمان شكست عشقي از چه راهي امكان پذير مي باشد؟ عشق يكي از عميق ترين احساسات بشري مي باشد كه مي تواند مجموعه اي از احساسات و هيجانات قوي براي فرد به همراه داشته باشد و هرچه اين عشق و احساس قوي تر باشد باعث مي شود تا هنگام شكست خوردن فرد رنج بيشتري را متحمل شود.
در اين شرايط احتمال دارد كه فرد از نظر روحي و عاطفي دچار مشكلات بسياري شود و غم از دست دادن رابطه باعث شود تا به مشكلات افسردگي و اضطراب دچار شود براي اين كه از مرحله شكست عشقي عبور كنيد نياز است تا از مشاور و روانشناس كمك بگيريد و اقدامات لازم براي كنار آمدن با شكست عشقي صورت گيرد.
براي اين كه با روش ها و راهكارهاي درماني شكست عشقي آشنا شويد اين مقاله را تا انتها مورد مطالعه قرار دهيد.
علل تفاوت افراد در واكنش به شكست عشقيچرا بعد از شكست عشقي بعضي ها بي تفاوت به زندگي شان ادامه مي دهند و بعضي ها تا پاي مرگ هم جلو مي روند؟ شما دوست داريد پس از تجربه شكست عشقي جز كدام دسته باشيد؟
ذهنيت افراد از عاطفه و عشق و دوست داشتن از سال هاي قبل شكل گرفته است زماني كه براي اولين بار مادرتان شما را در آغوشم گرفت و وجود مادرتان را حس كرديد اما احتمال دارد كه همين چندماه يا چند سال پيش عاشق شده باشيد.


كساني كه مادرشان را از دست داده اند شكست هاي عشقي وحشتناك تري را تجربه كرده اند البته منظور تنها از دست دادن فيزيكي نمي باشد و افراد اگر به هر دليل رابطه عاطفي و مادرانه با مادرشان را از دست داده اند هميشه به دنبال مادر جايگزين هستند و اگر دومين مادرشان نيز بي رحم باشد در اين شرايط دنيا را جاي بسيار وحشتناكي خواهند ديد و تصور مي كنند دنيا جايي است كه افراد همه چيز را از دست مي دهند.
البته عكس اين قضيه هم صادق است و افرادي كه به طور مداوم مورد توجه والدينشان هستند و به آن ها وابستگي زيادي دارند به راحتي نمي توانند “نه “را قبول كنند. شما با توجه به موقعيت و شرايطي كه تربيت شده ايد مي توانيد عكس العمل هاي متفاوتي از خودتان نشان دهيد.
البته تنها اين موارد همه ماجرا نمي باشد بلكه عوامل فردي و محيطي گوناگوني بر روي اين موضوع اثر مي گذارد و درمانگر مي تواند هر يك از اين نقش ها را مورد ارزيابي قرار دهد .

منبع:مركز مشاوره و روانشناسي مشاورانه-درمان شكست عشقي بدون رنج كشيدن


ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
[ ۲۱ مرداد ۱۴۰۰ ] [ ۰۹:۱۳:۳۲ ] [ دكتر غلامي ]
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ][ ۵ ][ ۶ ][ ۷ ][ ۸ ][ ۹ ][ ۱۰ ][ ۱۱ ][ ۱۲ ][ ۱۳ ][ ۱۴ ][ ۱۵ ][ ۱۶ ][ ۱۷ ][ ۱۸ ][ ۱۹ ][ ۲۰ ][ ۲۱ ][ ۲۲ ][ ۲۳ ][ ۲۴ ][ ۲۵ ][ ۲۶ ][ ۲۷ ][ ۲۸ ][ ۲۹ ][ ۳۰ ][ ۳۱ ][ ۳۲ ][ ۳۳ ][ ۳۴ ][ ۳۵ ][ ۳۶ ][ ۳۷ ][ ۳۸ ][ ۳۹ ][ ۴۰ ][ ۴۱ ][ ۴۲ ][ ۴۳ ][ ۴۴ ][ ۴۵ ][ ۴۶ ][ ۴۷ ][ ۴۸ ][ ۴۹ ][ ۵۰ ][ ۵۱ ][ ۵۲ ][ ۵۳ ][ ۵۴ ][ ۵۵ ][ ۵۶ ][ ۵۷ ][ ۵۸ ][ ۵۹ ][ ۶۰ ][ ۶۱ ][ ۶۲ ][ ۶۳ ][ ۶۴ ][ ۶۵ ][ ۶۶ ][ ۶۷ ][ ۶۸ ][ ۶۹ ][ ۷۰ ][ ۷۱ ][ ۷۲ ][ ۷۳ ][ ۷۴ ][ ۷۵ ][ ۷۶ ][ ۷۷ ][ ۷۸ ][ ۷۹ ][ ۸۰ ][ ۸۱ ][ ۸۲ ][ ۸۳ ][ ۸۴ ][ ۸۵ ][ ۸۶ ][ ۸۷ ][ ۸۸ ][ ۸۹ ][ ۹۰ ][ ۹۱ ][ ۹۲ ][ ۹۳ ][ ۹۴ ][ ۹۵ ][ ۹۶ ][ ۹۷ ][ ۹۸ ][ ۹۹ ][ ۱۰۰ ][ ۱۰۱ ][ ۱۰۲ ][ ۱۰۳ ][ ۱۰۴ ][ ۱۰۵ ][ ۱۰۶ ][ ۱۰۷ ][ ۱۰۸ ][ ۱۰۹ ][ ۱۱۰ ][ ۱۱۱ ][ ۱۱۲ ][ ۱۱۳ ][ ۱۱۴ ][ ۱۱۵ ][ ۱۱۶ ][ ۱۱۷ ][ ۱۱۸ ][ ۱۱۹ ][ ۱۲۰ ][ ۱۲۱ ][ ۱۲۲ ][ ۱۲۳ ][ ۱۲۴ ][ ۱۲۵ ][ ۱۲۶ ][ ۱۲۷ ][ ۱۲۸ ][ ۱۲۹ ][ ۱۳۰ ]
.: Weblog Themes By limoblog :.

درباره وبلاگ

موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت   لغو عضویت
امکانات وب