?>
+      -      رنت ماشین      دستگاه سم زدایی      نهال پسته پیوندی      دانلود تراست والت      نگین روز      روز ۱۰۰      -      *      +      -      قیمت خرید بیسیم      -      -      -      بلوک سبک      -      قرص تاخیری      آموزش تعمیرات موبایل      +      -      *      استخر پیش ساخته      ردیاب موتور      *      صرافی تتر      بروکر فارکس      +      خرید کتاب تاپ ناچ      +      *      تحلیل اتریوم      -      فیلم هندی      *      -      -      .      +      -      +      -      /      حواله وسترن یونیون      خرید ماینر      -      دکتر زنان مشهد      خرید لایسنس نود 32      کسب درآمد      خرید رپورتاژ      فروش آنتی ویروس      سیگنال فارکس      لایسنس رایگان نود 32      یوزر پسورد نود 32      سئو سایت      لایسنس نود32      آپدیت نود 32      بهترین بک لینک     
همسرداري

همسرداري
 
نويسندگان
لینک دوستان
لينكي ثبت نشده است
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : 329
دیروز : 195
افراد آنلاین : 4
همه : 109502
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
چت باکس

سال ها پيش مراجعي داشتم كه به شدت احساس پوچي مي كرد او بيان مي كرد كه ديگر همسرش را دوست ندارد زيرا همسرش به حرف هاي او گوش نمي كرد و به شدت خودراي بود. 
از او خواستم تا با همسرش براي مشاوره به دفتر من بيايند ولي او گفت كه همسرش عقيده دارد كه نبايد مسائل زندگي مشترك را پيش كسي برد و اگر بفهمد كه همسرش به من درمورد جزئيات زندگي شان گفته است او را خواهد كشت.
چرا از مشورت با ديگران مي ترسد؟اينگونه افراد كه سعي دارند تمام زندگي خود را مخفي نگه دارند و با كسي در مورد آن حرف نزنند معمولا در طول جلسات مشاوره عذاب وجدان مي گيرند زيرا جزئيات زندگي خود را با مشاور در ميان مي گذارند. حتي در موارد زيادي ديده شده كه براي اينكه زندگي خود را بهتر جلوه بدهند به مشاور دروغ مي گويند.
در حقيقت مي توان گفت كه نوعي غيرت و تعصب غلط در مورد زندگي خصوصي وجود دارد در حقيقت اين غيرت مي گويد كه شخص نبايد هيچ چيزي از زندگيش را براي ديگران يا حتي مشاور تعريف كند.
البته توصيه من اين نيست كه افراد با هركسي درد و دل كنند زيرا اين امر در نوع خود بسيار آسيب زا است ولي وجود فردي مناسب براي اين كار در زندگي هركسي لازم است. 
به طور مثال براي اين كار مي توان از يك دوست خوب كه امتحان خودش را پس داده است، كمك گرفت. اما اغلب مردم ترجيح مي دهند در مورد مشكلات خود سكوت كنند در حقيقت آن ها فكر مي كنند كه مرموز بودن يك جور امتياز به حساب مي آيد.
يكي از دلايل اين سكوت مي تواند اين باشد كه افراد احساس مي كنند بخاطر مشكلاتشان ممكن است تحقير بشوند.
عده اي هم فكر مي كنند كه اگر كسي اطلاعات خصوصي آن ها را بداند از آن سوء استفاده مي كند. 
در حقيقت اين افراد مشكلات خود را زير نقاب شادي و بيخيالي قرار مي دهند تا كسي متوجه نشود كه درون آن ها چقدر آشفته است و با چه مشكلاتي دست و پنجه نرم مي كنند.


شايد بتوان اين مشكل را در يكسري از فيلم ها يا كتاب ها مشاهده كرد، بطور مثال، فيلم بي پولي داستان زندگي مشتركي بود كه در آن زوجين فقط وانمود به خوشحالي و خوشبختي مي كردند حتي در شرايطي كه واقعا غرق در مشكلات بودند.
اگر تاكنون اخبار حوادث را دنبال كرده باشيد. معمولا افرادي كه در همسايگي مجرمان يا قاتلان قرار دارند مي گويند كه همسايه آن ها ساكت، مرموز و حتي مهربان بوده است.
 شايد اگر اين افراد با همسايه خود حرف مي زدند يا درد و دل مي كردند سرنوشت ديگري انتظارشان را مي كشيد.

منبع:كانون مشاوران ايران-آيا زوجين نبايد مسائل خصوصي شان را به غريبه ها بگويند؟


ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
[ ۲۲ مهر ۱۴۰۰ ] [ ۰۹:۰۹:۲۹ ] [ دكتر غلامي ]

در رفتار درماني شناختي (CBT)، تمركز توجه به ابعاد شناختي، رفتاري و جسمي و فيزيكي اضطراب است. بدين ترتيب، تلاش براي كنترل اضطراب مي بايست معطوف به الف) باورهاي ترس آور، ب) رفتارهاي اجتنابي و پ) تنش در بدن باشد. به هر سه مورد بيشتر مي پردازيم.
• باورهاي ترسناكاين باورها و افكار شامل فكر كردن به موقعيتي است كه چالش برانگيزتر از حالت واقعي آن است، تصور كردن اين كه آينده غير قابل پيش بيني و غير قابل كنترل است .
باور به اينكه شما قابليت و توانايي براي مواجهه با اين موقعيت هاي ترسناك را نداريد. اين باورها زماني كه بخش احساسي اضطراب شديد است، تشخيصشان سخت است اما با تمرين مي توانند شناسايي شده و تغيير داده شوند.
كنترل استرسكنترل استرس | بهترين روش هاي غلبه بر استرس كه به شما نمي گويند0 ديدگاه/آگوست 11, 2021ادامه مطلب• رفتارهاي اجتنابيبا اجتناب از موقعيت هايي كه منجر به اضطراب مي شود، ممكن است احساس بهتري داشته باشيم، حداقل براي مدتي.
اما اگر دفعه ي بعد ما در كنار افراد و يا موقعيت هايي باشيم كه باعث بروز اضطراب مي شوند چه اتفاقي خواهد افتاد؟ احتمالات ممكن اين است كه ما از اين موقعيت ها و افراد هم اجتناب خواهيم كرد.
اين نشان دهنده ي اين است كه چگونه الگوهاي اجتناب گسترش پيدا مي كنند و چرا شكستن اين الگوها سخت مي شود.
اجتناب بايستي به مرور با رفتارهايي كه عملكرد در موقعيت هاي چالش بر انگيز را بهبود مي دهد، جايگزين شود.
توجه به اين نكته حائز اهميت است كه در اين فرآيند عجله نداشته باشيد، چرا كه تنزل در اين فرآيند ممكن است به اعتماد به نفس فرد آسيب برساند و اعتماد به نفس پايين به نوبه ي خود به پيشبرفت اضطراب كمك مي كند.
سايت تخصصي “مشاورانه” در زمينه هاي روانشناسي و مشاوره خانواده به صورت آنلاين همواره در كنارشماست. اگر مشكلات اضطرابي و استرس داريد حتما ساير مقالات سايت “Moshaverane” را مطالعه نماييد.


مشاورانهمشاوره خانوادهمشاوره ازدواجمشاوره تلفنيمشاوره آنلاينتست روانشناسيمشاوره روانشناسيمشاوره جنسياختلال روانيكليپ روانشناسي• تنش در بدنزماني كه اضطراب رخ مي دهد، عضله ها منقبض شده، تنفس سطحي مي شود و ضربان قلب افزايش مي يابد.
اين عكس العمل ها مشابه عكس العمل هايي هستند كه ممكن است ما در حين تهديدهاي فيزيكي مانند افتادن از يك سقف يا زماني كه يك سگ عصباني ما را دنبال مي كند، داشته باشيم.
اين بخش عادي از واكنش ترس است و اگر ما نياز به دفاع از خودمان و يا فرار از خطر داشته باشيم، انطباق پذير است. و به اين دليل است كه آموزش ريلكسيشن فيزيكي يكي از مهم ترين بخش ها در مديريت اضطراب است.

منبع:مركز مشاوره و روانشناسي مشاورانه-كاهش اضطراب


ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
[ ۲۱ مهر ۱۴۰۰ ] [ ۰۵:۱۲:۳۸ ] [ دكتر غلامي ]

مدت زمان درمان بيش فعالي
مدت زمان درمان بيش فعالي چقدر مي باشد؟ يكي از دغدغه هاي افرادي كه براي بيش فعالي شان به روانپزشك مراجعه نمي كنند اين است كه آن ها گمان مي كنند كه در صورتي كه دوره دارو درماني آغاز شود تا آخر عمرشان بايد دارو مصرف نمايند. يكي از اختلالات اعصاب و روان بيش فعالي مي باشد كه با فعاليت بيش از حد و غير معمول فرد همراه است اما براي آن درمان هاي بسياري وجود دارد.
يكي از روش هاي درماني دارو درماني مي باشد كه در كنار درمان هاي روانشناختي و رفتاري، بهترين تاثير را بر روي فرد مي تواند بگذارد و بهترين كار اين است كه از افراد متخصص و روانشناس كمك بخواهند تا اطلاعات لازم در مورد بيش فعالي را در اختيار شما قرار دهند، در ادامه اين مقاله در مورد روش هاي درماني بيش فعالي و طول مدت آن مطالبي بيان شده است.
علائم بيش فعاليقبل از آن كه به بررسي مدت زمان درمان بيش فعالي بپردازيم لازم است در مورد اختلال بيش فعالي آگاهي هاي لازم را به دست آوريم، بيماري بيش فعالي در كودكان و بزرگسالان به وجود مي آيد و يكي از نشانه هاي آن فعال بودن به صورت غير معمول مي باشد، ارتباط داشتن با افرادي كه به بيماري بيش فعالي مبتلا مي باشند دشوار است و والدين، معلمان، همكاران و كارفرمايان با سختي هاي بسياري رو به رو مي شوند.
كودكان و بزرگسالاني كه به بيماري بيش فعالي دچار مي شوند به خاطر اين مسئله و نحوه واكنش مردم به اختلالاتي مانند افسردگي و اضطراب دچار مي شوند.


اختلالات بيش فعالي علائم و نشانه هايي مخصوص به خودش را دارد كه در زير برخي از اين علائم را بيان مي كنيم:
فعاليت فيزيكي مداوم و زيادرفتارهاي پرخاشگرانه و تحريك پذيري بالابروز رفتارهاي ناگهاني و تكانه ايناراحت شدن و پريشاني با كوچك ترين مسئلهنداشتن تمركز در انجام كارهايي مانند درس خواندن و يادگيرينكته اي كه بايد به آن توجه شود اين است كه بيش فعالي قابل درمان مي باشد و براي درمان آن روش هاي روانشناختي و دارويي زيادي ابداع شده است بنابراين مي توانيد به راحتي نشانه ها و علائم اين بيماري را كنترل كنيد و از شدت يافتن اين بيماري جلوگيري نماييد. در صورتي كه بتوانيد اين بيماري را به موقع تشخيص دهيد مدت درمان آن كاهش خواهد يافت بنابراين تشخيص به موقع اهميت بسياري دارد.

منبع:مركز مشاوره و روانشناسي مشاورانه-مدت زمان درمان بيش فعالي از نظر متخصص


ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
[ ۲۰ مهر ۱۴۰۰ ] [ ۰۴:۴۶:۴۲ ] [ دكتر غلامي ]

مشاوره تلفني وسواس، برخورد علمي با درمان وسواس
يكي از بهترين راهكارهايي كه براي افراد وسواسي، استفاده از مشاوره تلفني وسواس مي باشد زيرا آن ها در سريع ترين زمان ممكن مي تواند براي درمان وسواس اقداماتي را انجام دهند، بيماري وسواس مسئله اي است كه افراد كمتر به دنبال درمان آن مي روند، افرادي كه بيماري وسواسي دارند از دور بسيار منظم، آينده نگر و پاكيزه به نظر مي رسند در صورتي كه تميزي افراطي و افكار بيمار گونه آن ها براي خودشان و اطرافيان آزار دهنده مي باشد.
همچنين درمان وسواس به تنهايي امكان پذير نمي باشد و بهتر است از مشاوره تلفني و حضوري استفاده كرد در اين حالت ابتدا بايد فرد وسواس بيماري خود را بپذيرد و قبول كند كه نياز به راهنمايي و درمان دارد، بعد از پذيرفتن بيماري مشاوره تلفني كمك مي كند تا بيماري را ريشه كن كنند افكار مزاحم را از بين ببرند، همچنين مشاور وسواس بهترين راهكارهاي عملي كه متناسب با شخصيت خود فرد مي باشد را در اختيارش قرار مي دهد.
مشاوره تلفني وسواس: انواع وسواس را بشناسيدوسواس به معني وسوسه و افكار آزار دهنده در مورد انجام امور به ويژه تميزي و پاكيزگي مي باشد در اين بيماري ترس هاي غير منطقي به سراغ فرد مي آيد و باعث مي شود كارهايي را به صورت مداوم و لحظه اي تكرار كند، شايع ترين نوع وسواس، وسواس شست و شو و يا تميزي و قرينه بودن وسايل مي باشد.
فردي كه دچار بيماري وسواسي شده است نسبت به افكارش آگاه مي باشد و وسواس انواع مختلفي دارد كه در مورد درمان هر كدام از آن ها بايد به طور جداگانه بحث شود در زير نمونه هايي از آن ها را بيان مي كنيم:
وسواس فكري عمليوسواس جبريوسواس تميزيوسواس بدريخت انگاري بدنوسواس وارسي كردنوسواس احتكاردر صورتي كه نشانه هاي بيماري وسواس را در خود و يا اطرافيانتان ديديد بهتر است از مشاوره تلفني كمك بگيريد در مشاوره تلفني مشاور سعي مي كند تا علت بروز رفتارهاي وسواسي، منشا رواني آن و هم چنين نوع وسواس و درمان آن را مورد بررسي قرار دهد.


لزوم دريافت مشاوره وسواسوسواس داشتن به زندگي فرد آسيب وارد مي كند و به همين دليل بسيار اهميت دارد تا درمان شود و وسواس باعث مي شود تا به فرد و اطرافيانش آسيب وارد شود براي مثال فردي كه به بيماري وسواس جبري مبتلا است مدام ديگران را مجبور مي كند تا كارها را به بهترين نحو ممكن انجام دهند و در صورتي كه نقص كوچكي به وجود آيد فرد به شدت عصباني مي شود و آن ها را مجبور مي كند تا دوباره آن كار را انجام دهند.
فردي كه دچار بيماري وسواسي شده است وقت زيادي را هدر مي دهد و از اولويت هاي زندگي اش جا مي ماند به همين دليل بايد به مشاوره مراجعه كند تا درمان شود و با توجه به اين كه مشاوره حضوري براي برخي از افراد سخت است مي تواند از مشاوره تلفني استفاده كرد زيرا آسان و نتيجه بخش مي باشد و به خوبي مي توان بيماري وسواس را درمان كرد.

منبع:مركز مشاوره و روانشناسي مشاورانه-مشاوره تلفني وسواس | برخورد علمي با درمان وسواس


ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
[ ۱۹ مهر ۱۴۰۰ ] [ ۱۲:۰۳:۵۳ ] [ دكتر غلامي ]

لجبازي در كودكان ۲ و ۳ ساله، بهترين برخورد را داشته باشيد
لجبازي در كودكان ۲ تا ۳ ساله امري شايع مي باشد و بسياري اوقات اين رفتار والدين را كلافه كرده است و آن ها را وادار به تسليم مي كند. آيا واقعا كوتاه آمدن در برابر لجبازي هاي كودك صحيح مي باشد؟ كودك در اين سن دوست دارد تا استقلال خود را تثبيت كند و كارها را با لجبازي و به شيوه خودش انجام دهد، در اين هنگام اگر والدين رفتار مناسبي از خودشان نشان ندهند كودك در آينده با مشكلاتي رو به رو مي شود و ياد مي گيرد كه با لجبازي و پرخاشگري كارهايش را انجام دهد و زماني كه در اجتماع تقاضاي او به درستي برآورده نشود نسبت به توانايي هاي خود دچار ياس و نااميدي خواهد شد، به همين دليل اگر كودك لجبازي داريد بهتر است از مشاوره كودك كمك بگيريد و با ياري مشاور به رفتار هاي صحيح او پي ببريد.
لجبازي كوكان ۲ و ۳ ساله، علت اصليكودكان ۲ ساله شخصيت خود شيفته دارند و بايد در مورد تربيت كودكان ۲ تا ۳ ساله آگاهي لازم را داشته باشيد زيرا در اين سن كودكان در سطحي از دوره رشدي قرار دارند كه تمام دنيا متعلق به خودشان مي دانند و تمايل دارند تا هر چيزي كه مي خواهند سريعا براي آن ها فراهم شود و زماني كه چيزي از او سلب مي كنيد و يا با محدوديت هايي رو به رو مي شود واكنش هاي خود را به صورت لجبازي و جيغ زدن نشان مي دهد تا حق خود را از ديگران بگيرد، حتي احتمال دارد احساسات و عواطفش آن قدر برانگيخته شود كه راهي براي بروز آن ها پيدا نكند و شروع به لجبازي كردن نمايد.
علت ديگر لجبازي ناتوان بودن كودك است چون قادر نيست كاري كه مي خواهد را به درستي انجام دهد و نااميدي خود را با لجبازي كردن نشان مي دهد، در هر صورت لجبازي به خاطر هر علتي كه باشد قابل پذيرفتن نيست و شما بايد اين رفتار را در كودك تان تغيير دهيد و به او بفهمانيد كه با لجبازي كردن كاري پيش نمي رود و لجبازي كردن رفتار صحيحي نمي باشد.


واكنش صحيح در مقابل لجبازي كودكانوالدين لازم است ابتدا علت لجبازي كودك ۲ و ۳ ساله خود را بيابند و آگاهي لازم در مورد آن را به دست آورند تا در اين صورت بتوانند واكنش صحيح كه همان بي اعتنايي است را از خودشان نشان دهند اين شيوه در طولاني مدت مناسب است و باعث تغيير رفتار لجبازي در كودك مي شود، همچنين در بعضي مواقع كودك براي اين كه توجه شما را به خودش جلب كند لجبازي مي كند.
به طور مثال فرض كنيد كودك از شما آبميوه در خواست كرد و شما آن را در خانه نداريد و در اين صورت شروع به داد و بيداد مي كند و از شما مي خواهد تا همين الان براي او آبميوه فراهم نماييد اگر شما به خواسته او توجه كنيد و آن را برآورده نماييد سبب تشويق رفتار لجبازانه او مي شويد.

منبع:مركز مشاوره و روانشناسي مشاورانه-لجبازي در كودكان ۲ و ۳ ساله | بهترين برخورد را داشته باشيد


ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
[ ۱۸ مهر ۱۴۰۰ ] [ ۰۹:۴۱:۵۰ ] [ دكتر غلامي ]
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ][ ۵ ][ ۶ ][ ۷ ][ ۸ ][ ۹ ][ ۱۰ ][ ۱۱ ][ ۱۲ ][ ۱۳ ][ ۱۴ ][ ۱۵ ][ ۱۶ ][ ۱۷ ][ ۱۸ ][ ۱۹ ][ ۲۰ ][ ۲۱ ][ ۲۲ ][ ۲۳ ][ ۲۴ ][ ۲۵ ][ ۲۶ ][ ۲۷ ][ ۲۸ ][ ۲۹ ][ ۳۰ ][ ۳۱ ][ ۳۲ ][ ۳۳ ][ ۳۴ ][ ۳۵ ][ ۳۶ ][ ۳۷ ][ ۳۸ ][ ۳۹ ][ ۴۰ ][ ۴۱ ][ ۴۲ ][ ۴۳ ][ ۴۴ ][ ۴۵ ][ ۴۶ ][ ۴۷ ][ ۴۸ ][ ۴۹ ][ ۵۰ ][ ۵۱ ][ ۵۲ ][ ۵۳ ][ ۵۴ ][ ۵۵ ][ ۵۶ ][ ۵۷ ][ ۵۸ ][ ۵۹ ][ ۶۰ ][ ۶۱ ][ ۶۲ ][ ۶۳ ][ ۶۴ ][ ۶۵ ][ ۶۶ ][ ۶۷ ][ ۶۸ ][ ۶۹ ][ ۷۰ ][ ۷۱ ][ ۷۲ ][ ۷۳ ][ ۷۴ ][ ۷۵ ][ ۷۶ ][ ۷۷ ][ ۷۸ ][ ۷۹ ][ ۸۰ ][ ۸۱ ][ ۸۲ ][ ۸۳ ][ ۸۴ ][ ۸۵ ][ ۸۶ ][ ۸۷ ][ ۸۸ ][ ۸۹ ][ ۹۰ ][ ۹۱ ][ ۹۲ ][ ۹۳ ][ ۹۴ ][ ۹۵ ][ ۹۶ ][ ۹۷ ][ ۹۸ ][ ۹۹ ][ ۱۰۰ ][ ۱۰۱ ][ ۱۰۲ ][ ۱۰۳ ][ ۱۰۴ ][ ۱۰۵ ][ ۱۰۶ ][ ۱۰۷ ][ ۱۰۸ ][ ۱۰۹ ][ ۱۱۰ ][ ۱۱۱ ][ ۱۱۲ ][ ۱۱۳ ][ ۱۱۴ ][ ۱۱۵ ][ ۱۱۶ ][ ۱۱۷ ][ ۱۱۸ ][ ۱۱۹ ][ ۱۲۰ ][ ۱۲۱ ][ ۱۲۲ ][ ۱۲۳ ][ ۱۲۴ ][ ۱۲۵ ][ ۱۲۶ ][ ۱۲۷ ][ ۱۲۸ ][ ۱۲۹ ][ ۱۳۰ ]
.: Weblog Themes By limoblog :.

درباره وبلاگ

موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت   لغو عضویت
امکانات وب