?>
رزرو هتل      +      فیلم هندی      اجاره خودرو      تعمیر ماشین ژاپنی      مبلمان      نوید      آیرنکس      +      امداد کرمان موتور      -      *      -      قرص تاخیری      -      -      .      +      خرید ویپ      تعمیرات موبایل      -      -      +      -      /      حواله وسترن یونیون      کربنات کلسیم      *      فروش ویپ      خرید ماینر      -      +      دکتر زنان مشهد      .      خرید لایسنس نود 32      کسب درآمد      خرید رپورتاژ      فروش آنتی ویروس      خرید بازدید سایت      سیگنال فارکس      لایسنس رایگان نود 32      یوزر پسورد نود 32      سئو سایت      لایسنس نود32      آپدیت نود 32      بهترین بک لینک     
همسرداري

همسرداري
 
نويسندگان
لینک دوستان
لينكي ثبت نشده است
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : 46
دیروز : 84
افراد آنلاین : 2
همه : 69409
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
چت باکس

كمپ ترك اعتياد، ويژگي بهترين كمپ هاي ترك اعتياد
آيا روش هاي درماني كه در كمپ هاي ترك اعتياد مورد استفاده قرار مي گيرند را مي شناسيد؟ يكي از مراكز مورد استفاده براي ترك اعتياد به مواد اعتيادآور، كمپ ترك اعتياد مي باشد كه در آن جا از روش هاي مختلفي براي ترك انواع مواد اعتياد آور ( مواد مخدر، مواد محرك، مواد توهم زا و غيره) استفاده مي شود.


بسياري از مصرف كننده ها و خانواده هاي آن ها به دنبال اطلاعات بيشتر در مورد كمپ هاي ترك اعتياد مي  باشند تا با روش هاي درماني در اين كمپ ها آشنا شوند، در اين مقاله توضيحات كاملي در مورد مراكز ترك اعتياد بيان شده است كه توصيه مي شود تا انتها آن را مورد مطالعه قرار دهيد.
كمپ ترك اعتياد كجاست؟مراكز مختلفي براي ترك اعتياد وجود دارد كه مي توان به مراكز ترك اعتياد اشاره كرد، در اين كمپ ها مكاني براي اقامت بيمار معتاد مي باشد تا دوره بهبودي او كامل شود، در اين كمپ ها روش هاي مختلفي براي درمان اعتياد مورد استفاده قرار مي گيرد، مرسوم ترين روشي كه براي ترك اعتياد در كمپ ها مورد استفاده قرار مي گيرد ترك ناگهاني ( سقوط آزاد) مي باشد، ترك ناگهاني در ميان افرادي كه درگير اعتياد هستند به عنوان ترك يابويي شناخته مي شود.
در مراكز ترك اعتياد خدمات زيادي ارائه مي شود و در آن ها ترك هروئين، ترك ترياك، ترك شيره، ترك كوكائين، ترك ب ۲، ترك شيشه، ترك متادون، ترك ترامادول، ترك گل، ترك قارچ و غيره صورت مي گيرد، هم چنين امروزه روش هاي نويني براي ترك مواد وجود دارد كه افراد مي توانند بدون مراجعه به مراكز ترك اعتياد و تنها در خانه اعتيادشان را ترك كنند و آن ها مي توانند از مشاوره ترك اعتياد كمك بگيرند تا ترك اعتياد راحت تري داشته باشند.
ترك مواد مخدر ترك مواد محرك ترك مواد توهم زاترك ترياك ترك آمفتامين ترك گل يا ماريجواناترك شيره ترك متامفتامين ترك LSDترك متادون ترك كوكائين ترك قارچترك ترامادول ترك نيكوتين ترك قرص اكسترك بوپرنورفين برخي داروها مانند ريتالين ترك  PCPترك هروئين ترك شيشه ترك حشيشروش هاي ترك در كمپ ترك اعتياددر مراكز ترك اعتياد از روش هاي مختلفي براي درمان استفاده مي شود روش هاي درماني انتخابي با توجه به ماده اعتيادآور و شدت اعتياد به آن ماده متفاوت مي باشد، از جمله روش هاي درماني كه در كمپ هاي ترك اعتياد مورد استفاده قرار مي گيرد مي توان به موارد زير اشاره كرد.
روش يابويياصطلاح يابويي در كمپ هاي ترك اعتياد و بين معتادان و خانواده ها رواج بسياري دارد كه آن را به عنوان ترك ناگهاني مي شناسند، در اين روش ترك به صورت يك روزه و بدون اين كه مواد به طور تدريجي كاهش يابد و ماده ي ديگري جايگزين آن شود، انجام مي گيرد.

منبع:مركز مشاوره و روانشناسي مشاورانه-كمپ ترك اعتياد | ويژگي بهترين كمپ هاي ترك اعتياد


ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
[ ۱ مهر ۱۴۰۰ ] [ ۰۹:۱۵:۳۶ ] [ دكتر غلامي ]

مصرف دوباره مواد مخدر، علائم بازگشت به اعتياد
بارها ديده شده است كه افرادي كه خودشان اقدام به ترك مواد مخدر كرده اند اما دوباره به سمت مواد مخدر برگشته اند. بازگشت هاي مكرر آن ها باعث شده است تا اعضاي خانواده و اطرافيان دلسرد شوند و نظم خانواده از هم بپاشد.
شايد بازگشت به اعتياد از نظر بسياري از خانواده ها پايان روند درمان باشد اما عود هاي مكرر بخشي از روند بيماري اعتياد مي باشد و درمان نبايد در اين مراحل قطع شود و شما به عنوان اطرافيان و همسر و اعضاي خانواده بايد آگاهي لازم در زمينه درمان و مراحل آن داشته باشيد و فرد را حمايت كنيد تا در مسير ترك را به سلامتي به پايان برساند، حمايت خانواده و گروه دوستاني كه فرد با آن ها در ارتباط است اهميت بسياري دارد.
در اين مقاله به بررسي دلايلي كه باعث مصرف دوباره مواد مي شود و راه هاي پيشگيري از بازگشت دوباره به مصرف خواهيم پرداخت.
مصرف دوباره مواد، اعتياد بيماري قابل بازگشتافرادي كه اعتياد ندارند نمي توانند درك كنند كه چطور همسرشان يا كسي كه اعتياد دارد حاضر مي شوند تمام آن چيزي كه در زندگي براي او اهميت دارد از بين ببرد تا حتي براي يك بار ديگر هم شده، به مصرف مواد بپردازد. براي اين كه در اين خصوص درك بهتري داشته باشيد بهتر است در مورد اثراتي كه مواد مخدر بر روي مغز مي گذارد اطلاعات و آگاهي هاي بيشتري را به دست آوريد.
مصرف دوباره مواد مخدر با ذهن و مغز چه مي كند؟مواد مخدر بر روي سيستم پاداش مغز اثر مي گذارد و باعث افزايش دوپامين كه در مسير پاداش مغزي است مي شود و باعث مي شود فرد معتاد لذت صد چند برابر را تجربه كند كه اين لذت به قدري زياد است كه اهميت بقاي فرد را كه بالاترين زنگ خطر براي هر انساني مي باشد را از بين مي برد و به عبارت ديگر جاي غريزه بقا را مي گيرد.
شايد درك اين موضوع براي شما كمي مشكل باشد اما اگر با يك فرد معتاد زندگي كرده باشيد متوجه مي شويد كه اعتياد بر روي جنبه هاي رفتاري او تاثير مي گذارد و بيمار معتاد مانند قبل نمي توانند مشكلات را شناسايي كند و يا راهكارهاي درستي را بيان كند، تمامي اين تاثيرات باعث مي شود كه فرد از نابودي به خاطر اعتيادش ترسي نداشته باشد و فقط به مصرف مواد مخدر و تجربه كردن دوباره آن فكر كند.


مراحل بازگشت به مصرف دوباره مواد مخدر ا بشناسيداين باور در بسياري از افراد وجود دارد كه اعتياد بيماري غير قابل درمان مي باشد و در نهايت فرد دوباره به سمت مصرف بر مي گردد و احتمالا بار ها در درمان همسرتان و يا اطرافيان تان كه اقدام به ترك كرده اند متوجه شده ايد كه بعد از دوره هاي درمان جسماني دوباره به سمت مصرف مواد رفته اند در اين وضعيت احساس نااميدي به سراغتان مي آيد و خودتان را ناچارترين فرد بر روي زمين مي دانيد و احتمال دارد بارها خودتان را سرزنش كرده باشيد و تصميم به طلاق گرفته باشيد اما با توجه به مطالبي كه پيش تر بيان شد اعتياد بيماري قابل برگشت مي باشد.

منبع:مركز مشاوره و روانشناسي مشاورانه-مصرف دوباره مواد مخدر | علائم بازگشت به اعتياد


ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
[ ۳۱ شهريور ۱۴۰۰ ] [ ۰۴:۲۰:۴۹ ] [ دكتر غلامي ]

تست اعتياد به كراك
در مورد روش هاي تست اعتياد به كراك چه مي دانيد؟ كراك به عنوان مواد مخدر در ايران مي باشد كه افراد بسياري را به خود درگير كرده است و بسياري از افراد براي آن كه از مصرف كراك توسط اطرافيانشان مطمئن شوند به دنبال روش هايي براي تست اعتياد به كراك مي باشند. تقلب در تست اعتياد يكي از نگراني هاي افراد مي باشد به طوري كه امكان دارد نتوانند به نتيجه تست مطمئن شوند.
در اين مقاله در مورد كراك و تست اعتياد به كراك مطالبي بيان شده است در صورتي كه شما سوالاتي داريد مي توانيد اين مقاله را مورد مطالعه قرار دهيد تا پاسخگوي بسياري از سوالاتتان باشيد.
كراك چيست؟كراك در كشورهاي ديگر از كوكائين به دست مي آيد و در طبقه مواد محرك قرار دارد، اما در ايران از هروئين فشرده به دست مي آيد كه به صورت دود مورد استفاده قرار مي گيرد و در طبقه مواد مخدر قرار مي گيرد، اما تاثيرات تخريبي ماده كراك از هروئين بيشتر مي باشد و آسيب هاي را به همراه دارد.
تست اعتياد به كراكاز آن جا كه كراك در ايران از هروئين به دست مي آيد از مشتقات هروئين به حساب آمده و تست هايي كه براي تشخيص اعتياد به هروئين مورد استفاده قرار مي گيرد مي تواند براي كراك كاربرد داشته باشد، يكي از رايج ترين آزمايش ادرار مي باشد كه براي تشخيص اعتياد به كراك استفاده مي شود اما با توجه به شرايط از آزمايش هاي ديگري مانند تست خون و بزاق و مو استفاده مي كنند.


نمونه ادرار معمولا به وسيله تست نواري و تست كروماتوگرافي قابل سنجش مي باشد، تست نواري به صورت كاست پلاستيكي مي باشد كه در زمان كوتاهي در خانه و يا مطب قابل انجام مي باشد اما تست كروماتوگرافي لايه اي نازك از TLC مي باشد كه به صورت دقيق به تجزيه مواد داخل ادرار مي پردازد و از دقت بالايي برخوردار است اين تست به طور معمول در آزمايشگاه انجام مي شود.
از ميان تست هايي كه براي تشخيص اعتياد به كراك استفاده مي شود نمونه مو روش دقيق تري مي باشد و مي تواند مواد مصرفي توسط فرد در چند ماه گذشته را نشان دهد اما اين تست بسيار هزينه بر و گران مي باشد و به همين دليل كمتر مورد استفاده قرار مي گيرد

منبع:مركز مشاوره و روانشناسي مشاورانه-تست اعتياد به كراك


ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
[ ۳۱ شهريور ۱۴۰۰ ] [ ۱۲:۲۹:۰۵ ] [ دكتر غلامي ]

تاثيرات لبخند زدن، فوايد شگفت انگيز لبخند زدن
مطمئننا شما هم متوجه شده ايد كه زماني كه لبخند مي زنيد چهره شاداب تر و زيباتري داريد، اكثر آدم ها جذب افرادي مي شوند كه خوشرو و لبخند به لب هستند و با آن ها ارتباط بيشتري مي گيرند، لبخند زدن يكي از مهم ترين اصول بر برقراري روابط اجتماعي موثر با ديگران مي باشد، لبخند زدن باعث مي شود تا آستانه تحمل و صبر شما افزايش يابد و از فشارهاي رواني كاسته شود. با آگاهي از اين مسائل مي توانيد اضطراب و استرس خود را كاهش دهيد و به خوبي آن را مديريت كنيد.
لبخند زدن فوايد و تاثيرات بسياري دارد كه در ادامه اين مقاله به مهم ترين آن ها اشاره مي كنيم.
تاثيرات لبخند زدن بر مغزامروزه مشكلات بسياري وجود دارد كه باعث مي شوند در بيشتر اوقات افراد لبخند زدن را فراموش كنند، به طور ميانگين بزرگسالان روزانه ۲۰ مرتبه لبخند مي زنند در حالي كه كودكان چهارصد مرتبه در روز اين كار را انجام مي دهند.
لبخند زدن باعث مي شود تا پيام رسان عصبي در مغز فعال شود و هورمون هاي اندروفين، سروتونين، دوپامين در مغز ترشح شود و شادي و نشاط را در فرد به وجود آورد.
اين هورمون ها به صورت مسكن طبيعي براي مغز عمل مي كنند، هورمون هاي شادي آور باعث آرام شدن بدن مي شوند و همچنين افسردگي و خطر ابتلا به بيماري هاي رواني را كاهش مي دهند، اگر تمايل داريد اين هورمون ها در بدن شما افزايش يابد بايد طريقه شاد بودن و شاد زندگي كردن را فرا بگيريد.


ايجاد حس خوشبختيزماني كه فرد لبخند مي زند براي لحظه اي احساس خوشبختي و شادي مي كند در واقع خوشبختي و حس خوب باعث مي شود شخص لبخند بزند و در اين صورت چرخه مثبت در زندگي او ايجاد مي شود، اگر در زمان ناراحتي و اندوه حتي به طور مصنوعي لبخند بزنيد بر روي حس و حال شما تاثير مثبت خواهد گذاشت.
تاثيرات لبخند زدن، جذب كردن ديگران به سمت خودلبخند زدن باعث مي شود تا فردي مهربان و خوش برخورد به نظر برسيد وديگران را به سمت خودتان جذب كنيد، زيرا بيشتر انسان ها به سمت كساني جذب مي شوند كه هميشه لبخند به لب دارند، لبخند زدن باعث مي شود تا انرژي مثبت به افراد انتقال يابد، يكي از مهم ترين اصول مهارت هاي ارتباط بين فردي مي باشد.
براي اين كه ديگران به سمت خود جذب كنيد، بايد مهارت هاي ارتباطي را به خوبي بياموزيد تا ارتباط خوبي با ديگران داشته باشيد.

منبع:مركز مشاوره و روانشناسي مشاورانه-تاثيرات لبخند زدن


ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
[ ۳۰ شهريور ۱۴۰۰ ] [ ۱۱:۳۸:۰۹ ] [ دكتر غلامي ]

ارتباط موفق، راه هاي بر قراري ارتباط موفق چيست؟
راه هاي برقراري ارتباط موفق چيست؟ اين سوالي است كه ذهن بسياري از افراد را درگير مي كندT در طول زندگي بسياري از افرادي را مي بينيد كه به راحتي با ديگران ارتباط برقرار مي كنند و اين ارتباطات باعث پيشرفت آن ها در زندگي مي شود، شايد از خودتان بپرسيد كه راز موفقيت اين افراد در زندگي چه مي باشد؟ ما در ادامه اين مقاله به راهكارهايي براي داشتن ارتباط موفق با ديگران اشاره مي كنيم.
تمرين اين راهكار ها و كمك گرفتن از افراد متخصص مي تواند به شما كمك كند تا شما بتوانيد يك رابطه رضايت بخش و موثري را تجربه كنيد، براي اين كه اطلاعات كاملي در اين زمينه كسب كنيد بايد به مطالعه اين مقاله بپردازيد.
راه هاي برقراري ارتباط موفقارتباط موفق از نظر شما چگونه مي تواند باشد؟ داشتن رابطه سالم و موفق با ديگران از ديد افراد مي تواند متفاوت باشد و هر كدام نظرات خاص خودشان را در اين خصوص دارند، اما به طور كلي فاكتور هاي عمومي بسياري وجود دارد كه به شما كمك مي كند ارتباط موثري با ديگران داشته باشيد.
از جمله فاكتور هايي كه باعث برقراري ارتباط موفق با ديگران مي شود عبارت اند از: داشتن درك متقابل، مسئوليت پذيري در برابر ديگران، برخورداري از مهارت هاي ارتباطي و هوش هيجاني و غيره.
ارتباط به هم خوردهچگونه يك ارتباط بهم خورده را درست كنيم؟در ادامه اين مقاله به راهكارهايي اشاره مي كنيم كه اين راهكارها احتمال موفقيت را در روابط بين فردي بالا مي برد و در اين زمينه اطلاعات كافي به فرد مي دهد كه براي او كمك كننده مي باشد.
ارتباط موفق، زبان بدن را دست كم نگيريدافراد وقتي مي خواهند در ارتباط با كسي به صورت موقر و مثبت جلوه كنند بيشتر به كلماتي كه به كار مي برنند دقت مي كنند در صورتي كه كلام تنها بخشي از اين مسئله مي باشد و آن چه در كلام و ارتباطات رو در رو اهميت دارد زبان بدن شما مي باشد، زيرا هر كدام از بخش هاي بدن در زمان برقراري ارتباطات پيغامي را به فرد مقابل مي رسانند.
به همين دليل ارتباط چشمي با طرف مقابل اهميت بسياري دارد، همچنين بايد بيانات چهره اي مثبت و تاثيرگذاري داشته باشيد و در ژست هاي بدني خود دقت بيشتري به خرج دهيد تا بتوانيد با ديگران ارتباط موثر و موفقي داشته باشيد.


همدلي كردن را بياموزيددر هر سطحي از ارتباطات كه مي باشيد افراد ناديده گرفتن را نمي پسندند و دوست دارند تا به آن ها توجه شود و درك متقابلي از آن ها صورت گيرد و آن چه بيش از هر چيز ديگري بايد مورد درك و پذيرش طرف مقابل قرار گيرد احساسات و هيجانات مي باشد و افرادي كه ارتباط موفقي دارند اين موضوع را به خوبي درك مي كنند و در اين خصوص مهارت هاي بالايي دارند.
در صورتي كه شما بخواهيد با ديگران همدلي كنيد بايد روش هاي همدلي را بياموزيد و گاهي اوقات لازم است تا از زاويه ديد ديگران به دنيا نگاه كنيد و در مورد انواع احساساتي كه تاثير بر روي افراد مي گذارند اطلاعات بيشتري به دست آوريد.

منبع:مركز مشاوره و روانشناسي مشاورانه-ارتباط موفق


ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
[ ۲۹ شهريور ۱۴۰۰ ] [ ۱۱:۱۶:۱۲ ] [ دكتر غلامي ]
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ][ ۵ ][ ۶ ][ ۷ ][ ۸ ][ ۹ ][ ۱۰ ][ ۱۱ ][ ۱۲ ][ ۱۳ ][ ۱۴ ][ ۱۵ ][ ۱۶ ][ ۱۷ ][ ۱۸ ][ ۱۹ ][ ۲۰ ][ ۲۱ ][ ۲۲ ][ ۲۳ ][ ۲۴ ][ ۲۵ ][ ۲۶ ][ ۲۷ ][ ۲۸ ][ ۲۹ ][ ۳۰ ][ ۳۱ ][ ۳۲ ][ ۳۳ ][ ۳۴ ][ ۳۵ ][ ۳۶ ][ ۳۷ ][ ۳۸ ][ ۳۹ ][ ۴۰ ][ ۴۱ ][ ۴۲ ][ ۴۳ ][ ۴۴ ][ ۴۵ ][ ۴۶ ][ ۴۷ ][ ۴۸ ][ ۴۹ ][ ۵۰ ][ ۵۱ ][ ۵۲ ][ ۵۳ ][ ۵۴ ][ ۵۵ ][ ۵۶ ][ ۵۷ ][ ۵۸ ][ ۵۹ ][ ۶۰ ][ ۶۱ ][ ۶۲ ][ ۶۳ ][ ۶۴ ][ ۶۵ ][ ۶۶ ][ ۶۷ ][ ۶۸ ][ ۶۹ ][ ۷۰ ][ ۷۱ ][ ۷۲ ][ ۷۳ ][ ۷۴ ][ ۷۵ ][ ۷۶ ][ ۷۷ ][ ۷۸ ][ ۷۹ ][ ۸۰ ][ ۸۱ ][ ۸۲ ][ ۸۳ ][ ۸۴ ][ ۸۵ ][ ۸۶ ][ ۸۷ ][ ۸۸ ][ ۸۹ ][ ۹۰ ][ ۹۱ ][ ۹۲ ][ ۹۳ ][ ۹۴ ][ ۹۵ ][ ۹۶ ][ ۹۷ ][ ۹۸ ][ ۹۹ ][ ۱۰۰ ][ ۱۰۱ ][ ۱۰۲ ][ ۱۰۳ ][ ۱۰۴ ][ ۱۰۵ ][ ۱۰۶ ][ ۱۰۷ ][ ۱۰۸ ][ ۱۰۹ ][ ۱۱۰ ][ ۱۱۱ ][ ۱۱۲ ][ ۱۱۳ ][ ۱۱۴ ][ ۱۱۵ ][ ۱۱۶ ][ ۱۱۷ ][ ۱۱۸ ][ ۱۱۹ ][ ۱۲۰ ][ ۱۲۱ ][ ۱۲۲ ][ ۱۲۳ ][ ۱۲۴ ][ ۱۲۵ ][ ۱۲۶ ][ ۱۲۷ ][ ۱۲۸ ][ ۱۲۹ ][ ۱۳۰ ]
.: Weblog Themes By limoblog :.

درباره وبلاگ

موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت   لغو عضویت
امکانات وب