?>
رزرو هتل      +      فیلم هندی      اجاره خودرو      تعمیر ماشین ژاپنی      مبلمان      نوید      آیرنکس      +      امداد کرمان موتور      -      *      -      قرص تاخیری      -      -      .      +      خرید ویپ      تعمیرات موبایل      -      -      +      -      /      حواله وسترن یونیون      کربنات کلسیم      *      فروش ویپ      خرید ماینر      -      +      دکتر زنان مشهد      .      خرید لایسنس نود 32      کسب درآمد      خرید رپورتاژ      فروش آنتی ویروس      خرید بازدید سایت      سیگنال فارکس      لایسنس رایگان نود 32      یوزر پسورد نود 32      سئو سایت      لایسنس نود32      آپدیت نود 32      بهترین بک لینک     
همسرداري

همسرداري
 
نويسندگان
لینک دوستان
لينكي ثبت نشده است
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : 48
دیروز : 84
افراد آنلاین : 2
همه : 69411
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
چت باکس

اعتياد كودكان به مواد مخدر، علائم اعتياد در كودكان
در مورد اعتياد كودكان به مواد مخدر چه مي دانيد؟ اعتياد يكي از آسيب هاي اجتماعي است كه افراد در همه سنين گرفتار آن مي شوند، اعتياد به عنوان يك بيماري مغزي مزمن و عود كننده تلقي مي شود و زماني كه مواد مصرف مي شود تغييراتي در مغز انسان رخ مي دهد و اين عمل باعث مي شود تا رفتار اختياري به رفتاري اجباري تبديل شود.
در نتيجه اعتياد از همين طريق به مدت طولاني در فرد ادامه پيدا مي كند و باعث به وجود آمدن اختلالات زيادي در جسم و روان فرد مي شود، يكي از آسيب ترين گروه هاي سني در برابر اين بيماري اعتياد، كودكان هستند، چرا كه در بسياري از موارد آن ها بدون آگاهي و اختيار، تحت تاثير والدين يا محيط نامناسبي قرار مي گيرند و با اين مشكلات رو به رو مي شوند.
در ادامه اين مقاله به بررسي اين موضوع مي پردازيم در اين خصوص بهره بردن از مشاور ترك اعتياد كمك مي كند تا كودك در كم ترين زمان و به درستي از اين معضل رها شود.
مخدر چيست؟مخدرها گروهي از مواد اعتياد آور مي باشند كه به صورت طبيعي از گياه خشخاش به دست مي آيند و يا در آزمايشگاه با افزودن برخي از مواد شيميايي توليد مي شوند از جمله مواد مخدر مي تواند به مواردي مانند ترياك، شيره، سوخته، هروئين، كدئين، مورفين، ترامادول و متادون اشاره كرد، البته در اصطلاح عموم به ماده اي كه عوارض اعتيادي داشته باشد و وابستگي ايجاد كند مواد مخدر مي گويند.
اعتياد كودكان به مواد مخدر، كودكاني كه معتاد به دنيا مي آيند!وضعيت سلامت جسمي و رواني مادر در دوران بارداري و شيردهي به طور مستقيما با سلامت نوزاد در ارتباط مي باشد، فرزنداني كه مادرشان دچار اعتياد هستند از همان ابتداي تولد علائم اعتياد در آن ها نشان داده مي شود، اين علائم شامل موارد زير مي باشد:
بي قراري و نا آرامي هاي شديدعدم تمايل به شير خوردناسهال و استفراغكم خوابيبعد از اين كه كودك به دنيا مي آيد دچار سندروم محروميت از مواد مخدر مي شود زيرا موادي كه مادر در دوران بارداري مورد استفاده قرار داده است سيستم عصبي كودك را تحت تاثير قرار داده و از همان دوران جنيني باعث معتاد شدن او شده است.
اين كودكان بعد از به دنيا آمدن در امان نيستند و ممكن است زماني كه نوزاد از شير مادر تغذيه مي كند علائم و نشانه هاي اعتياد شدت يابد. به طور كلي مادران معتاد نمي توانند مراقب هاي خوبي براي نوزادشان باشند به خصوص براي نوزاداني كه با علائم سندروم محروميت از مواد متولد شده اند زيرا اين نوزادان احتمال دارد بي قراري و ناآرامي هاي بسياري داشته باشند و همين امر باعث شود تا كودك را مورد آزار و اذيت از جمله آزارهاي جسمي قرار دهند.


هم چنين مادران معتاد به خاطر بيماري و شرايط خودشان در بسياري از مواقع از نيازهاي نوزاد غافل مي شوند به همين دليل بايد اين نوزادان توسط افرادي كه واجد شرايط هستند تحت مراقبت قرار گيرند و از شير مادر تغذيه نكنند و در صورتي كه در كودك علائم سندروم محروميت از مواد مخدر ديده شد بايد هر چه سريع تر تحت درمان پزشكي قرار گيرد.
اعتياد كودكان به مواد مخدر، گرفتاري به اعتياد در دوران كودكيعوامل بسياري مي تواند منجر شود تا كودكان گرفتار اعتياد شوند براي مثال كودكاني كه در محيط هاي آلوده و نامناسبي رشد مي كنند ممكن است بسياري  از آن ها به وسيله خانواده شان به اعتياد كشيده شوند زيرا بسياري از خانواده هاي  معتاد، كودكان شان را به عنوان ابزاري براي گدايي استفاده مي كنند و به همين خاطر اين والدين به كودكاني آرام و ساكت در طول روز نياز دارند. و براي همين امر مقداري مواد به كودك مي دهند و خودشان كودكان را معتاد مي كنند.

منبع:كانون مشاوران ايران-اعتياد كودكان به مواد مخدر، علائم اعتياد در كودكان


ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
[ ۲۶ بهمن ۱۴۰۰ ] [ ۱۱:۰۱:۳۶ ] [ دكتر غلامي ]

روانكاوي اعتياد چه كمكي به شما مي كند؟
نظريات روانكاوي اعتياد چطور گرايش به مصرف مواد را بيان خواهد كرد؟ يكي از نظرهاي اصلي و زير بنايي علم رواننشاسي، روانكاوي مي باشد در اين نظريه اطلاعات زيادي در مورد اختلالات رواني، علائم و روند درمان آن ها بيان شده است كه در اختيار روان شناسان قرار مي گيرد و در نظريه روانكاوي مفاهيم بسياري بيان شده است كه مي توان به مفاهيم خودآگاه، ناخودآگاه، مراحل رشد جنسي اشاره نمود.
بسياري از افراد از اين مفاهيم استفاده مي كنند تا بهتر بتوانند به علل گرايش و ابتلا به اعتياد پي ببرند در ادامه اين مقاله توضيحات بيشتري در اين مورد روانكاوي اعتياد مي پردازيم و هم چنين براي اين كه از اين موضوع در اعتياد استفاده كنيد مي تواند از خدمات مشاوره ترك اعتياد كمك بگيريد تا راهنمايي هاي لازم را انجام دهند.
روانكاوي اعتياد، اعتياد از منظر مراحل رشد جنسيفرويد زماني كه مي خواست نظريه خود را مطرح كند مراحل رشد جنسي را براي انسان تعريف نموند و در آن مراحل رشد دهاني، مقعدي، آلتي، نهفته و تناسلي را براي دوره هاي مختلف سني ارائه نموده است و هم چنين هويت جنسي فرد در دوران كودكي شكل مي گيرد و به تدريج در اين دوران به تثبيت مي رشد.
بر اساس نظريه فرويد انرژي رواني در هر دوره بر روي منطقه خاصي از بدن اثر مي گذارد و در هر كدام از مراحل بحران هاي مربوط به خودش را دارد و در صورتي كه مسائلي كه به اين دوران ها مربوط مي شود به درستي حل نشود انرژي رواني در همان دوران باقي خواهد ماند و فرد براي گذر از دوران و پيوستن به مراحل بعدي با مشكلاتي رو به رو مي شود، به طور مثال روانكاوي اعتياد را نمادي از حل نشدن تعارضات مرحله دهاني مي داند.
اعتياد، بازگشت به مرحله دهانيمرحله دهاني اولين مرحله از رشد رواني و جنسي مي باشد كه زماني كه فرد متولد مي شود تقريبا ۱۸ ماه از زندگي خودش را به مرحله دهاني مي گذارد در اين مرحله انرژي رواني بر روي دهان و نواحي اطراف آن متمركز مي باشد زيرا نياز نوزاد در اين مرحله بيشتر از طريق مكيدن پستان مادر رفع مي شود.
در صورتي كه نيازهاي جسماني و عاطفي نوزاد در اين مرحله به درستي برآورده نشود و مادر نتواند به خوبي آن ها را ارضا كند و يا بالعكس مادر در برآورده شدن آن ها افراط نشان دهد در اين هنگام كودك در اين مرحله تثبيت شده و روند رشدي او با اختلالاتي رو به رو مي شود و مشكلاتي براي كودك به وجود مي آيد.
اين مشكل تا دوران بزرگسالي همراه فرد خواهد بود و به صورت هاي مختلفي خودش را نشان مي دهد و روانكاوان معتقد هستند كه اين افراد در بزرگسالي بيش از حد به نيازهاي دهاني توجه مي كنند و به آن اهميت مي دهند آن ها با اين رفتار به مرحله اول زندگي شان بازگشته اند و تعارض هاي دروني مربوط به اين دوره را نشان مي دهند افرادي كه به مرحله دهاني علاقه بسياري دارند مي توانند به صورت هاي مختلفي مانند خوردن زياد و افراطي، علاقه زياد به نوشيدن، سيگار كشيدن، مصرف الكل و غيره نشان داده شود.روانكاوي اعتياد، تعارض ميان ساختارهاي رواني
فرويد سه اصل را در ساختار رواني انسان مشخص مي كند كه به آن، نهاد، خود و فراخود مي گويند. نهاد از همان ابتداي تولد همراه ما مي باشد و نيازها و غرايز طبيعي كه درگير آن هستيم را براي ما يادآوري مي كند و زماني كه در مسير رشد قرار مي گيريم خود  تشكيل داده مي شود و براي رفع و ارضاي نيازهاي نهاد به واقعيت هايي كه در محيط موجود مي باشد توجه مي كند.
در آخرين مرحله فراخود تشكيل داده مي شود كه در آن ارزش هاي اخلاقي و وجدان به وجود مي آيد و بر اساس بررسي هاي انجام شده اگر ميان اين سه ساختار تعارضاتي به وجود آيد مي تواند باعث بروز اختلال هاي رفتاري مانند اعتياد در فرد شود.


اعتياد و غلبه نهاد بر ساير ساختارهاي روانيدر صورتي كه فرد والدين سخت گيري داشته باشد كه ارزش هاي اخلاقي بسيار سخت گيرانه اي را براي او در نظر بگيرد و يا در شرايطي قرار بگيرد كه وجدانش تحت تاثير قرار گرفته و فرد احساس گناه كند در اين حالت فراخود به نهاد فشار مي آورد باعث مي شود تا احساسات استرس آور و اضطراب آوري در فرد به وجود آيد و در اين موقعيت خود تلاش مي كند تا نقش ميانجي گري داشته باشد و ميان نهاد و فراهود تعادلي را ايجاد نمايد و در صورتي كه در اين فرايند خود با شكست رو به رو شود فشارهاي زيادي به وجود مي آيد كه ممكن است دو راه را پيش روي فرد قرار دهد.
يكي از راه ها به اين صورت است كه فرد تسليم وجدان خود شده است و يا كاملا آن را كنار مي گذارد و به سمت راه هايي مي رود تا لذت هاي آني تجربه كند و نيازهاي نهاد را حل نمايد در صورتي كه  افراد راه دوم را انتخاب مي كنند به احتمال زياد درگير اعتياد و مواد مي شوند و بايد نشانه هاي اعتياد به مواد مخدر را در اين افراد مورد بررسي قرار داد و آن ها را شناسايي كرد.

منبع:كانون مشاوران ايران-روانكاوي اعتياد چه كمكي به شما مي كند؟


ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
[ ۲۵ بهمن ۱۴۰۰ ] [ ۰۹:۲۴:۲۵ ] [ دكتر غلامي ]

ازدواج يكي از مهم ترين مسائل زندگي انسان مي باشد و نگراني هاي زيادي را ايجاد مي كند و زوجين قبل از ازدواج بهتر است از روانشناسي ازدواج استفاده كنند تا با بسياري از مسائل آشنا شوند و برخي از آن مسائل براي آن ها مشخص شود، ازدواج موفق و ناموفق بر روي سلامت جسمي و روانشناختي فرد تاثير بسياري دارد.
براي روانشناسان و متخصصان باليني مسائلي مانند كيفيت روابط زناشويي، رضايت زوجين و تاثير آن در سلامت خانواده اهميت بسياري دارد و آن ها بيشتر در مورد موضوعاتي مانند عوامل موثر بر ازدواج و عوامل ارتقا دهنده شرايط كيفي مي پردازند. و آن ها را مورد بررسي قرار مي دهند.
در اين حوزه مسائلي مانند نقش عوامل مادي، فرهنگي و رواني و شخصيتي در تصميم گيري ازدواج مورد بررسي قرار مي گيرد، طرفين بايد قبل از ازدواج مهارت هاي لازم براي ازدواج را ياد بگيرند و آگاهي خود را افزايش دهند.
روانشناسي ازدواج: تاريخچه روانشناسي ازدواجدر ابتدا اين مقاله در خصوص تاريخچه ازدواج مطالبي را بيان مي كنيم و توجه داشته باشيد كه  ازدواج مقوله ي پيچيده در دوران بزرگسالي مي باشد، مطالعات علمي و دقيق اين رشته در سال 1930 ميلادي آغاز شد اما در سال 1950 مطالعات دقيق تري بر روي آن صورت گرفت، اولين تحقيقي در اين زمينه منتشر شده است مربوط به روانشناسي ازدواج توسط ترمن و همكارانش بوده است، آن ها سعي داشتند تا تفاوت ازدواج موفق و نا موفق را مورد بررسي قرار دهند و يكي از زمينه هاي روانشناسي ازدواج مربوط به همين موضوع مي باشد.

روانشناسي ازدواج چه كمكي به ما مي كند؟مباحت مهم در روانشناسي ازدواجروانشناسي ازدواج شامل دو حوزه كلي مي شود، يكي از آن ها مربوط به مباحثي است كه مربوط به قبل از ازدواج مي باشد، و در واقع تصميم گيري براي ازدواج را در بر مي گيرد، دسته ديگر مربوط به مسائل بعد از ازدواج مي باشد كه بسيار پيچيده تر و گسترده تر است، در صورتي كه شما مباحث مربوط به اين موضوعات را ياد بگيريد و اطلاعاتي در اين خصوص داشته باشيد با راه كارهاي عملي آشنا خواهيد شد و براي بهبود زندگي مشترك تان تلاش خواهيد كرد. در ادامه اين مقاله به توضيح تعدادي از مباحث روانشناسي ازدواج مي پردازيم، ضمن اين كه مباحث مربوط به رشد فردي نيز در همين حوزه جاي مي گيرند.


1. روانشناسي ازدواج: تصميم گيري براي ازدواجبر اساس مطالبي كه بيان شده است يكي از مباحث روانشناسي ازدواج تصميم گيري براي آن مي باشد كه نقش مهم و حياتي در زندگي شما ايفا مي كنند، در صورتي كه در اين زمينه اطلاعات كافي نداشته باشيد و دست به انتخاب اشتباهي بزنيد در زندگي مشترك با مشكلاتي رو به رو خواهيد شد.
در اين مرحله روانشناسان و مشاوران ازدواج سعي مي كنند به سوالات زير پاسخ دهند:
اين كه هر كس چگونه مي تواند زوج مناسبي براي خود انتخاب كند؟چه اولويت هايي براي انتخاب همسر بايد در نظر گرفته شود؟شرايط مادي و خانوادگي تا چه حد اهميت دارند؟آيا عاشق شدن قبل از ازدواج لازم است؟هم چنين اين مبحث عوامل شخصيتي در انتخاب همسر مورد بررسي قرار مي گيرد.

منبع:كانون مشاوران ايران-روانشناسي ازدواج چه كمكي به ما مي كند؟


ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
[ ۲۴ بهمن ۱۴۰۰ ] [ ۰۷:۵۳:۲۷ ] [ دكتر غلامي ]

بد غذايي كودكان، دليل و درمان بد غذايي كودك
يكي از مسائلي كه ذهن والدين را درگير خودش دارد، موضوع بد غذايي كودكان مي باشد، برخي از كودكان دچار بي اشتهايي مي باشند و هر گونه غذايي را نمي خورند و بيشتر به غذاهاي مخصوص مانند شيريني جات و يا آب ميوه ها تمايل دارند و تمايلي به خوردن سبزيجات و گوشت نشان نمي دهند.

دليل و درمان بد غذايي كودكدر صورتي كه كودك از مواد مغذي و مفيد استفاده نكند رشد طبيعي نخواهد داشت او بايد در سن رشد از مواد غذايي تغذيه كند تا انرژي لازم براي فعاليت ها و سوخت و ساز بدن به دست آورد و رشد و وزن مناسب را داشته باشد، از طرف ديگر اگر والدين برخورد نامناسبي با كودك شان نداشته باشند و او را به اجبار و زور به غذا خوردن وادار كنند موجب لجبازي و تنفر آن ها از غذا خواهد شد.
البته قبل از هر چيزي براي تغذيه مناسب بايد ديد كه كودك در چه مرحله رشدي قرار دارد، بعد از آن راهكارهاي مناسبي را براي رفع بد غذايي كودك در نظر بگيريد و براي بد غذايي او اقداماتي را انجام دهيد.
دليل بد غذايي كودكانبراي اين كه بد غذايي كودكتان را درمان كنيد بايد ابتدا منشا آن را بيابيد به طور معمول دليلي كه باعث بد غذايي كودكان مي شود شيوه فرزند پروري مي باشد.
يكي از دلايل بدغذايي كودكان، شيوه نادرستي است كه والدين براي غذا دادن به كودك شان به كار مي برند، به طور مثال برخي از والدين از غذا به عنوان تنبيه كودك استفاده مي كنند و زماني كه كودك كار اشتباهي مي كند او را مجبور مي كنند تا غذايي كه دوست ندارد را بخورد، در حالي براي تنبيه كودك بايد از روش هاي سالم استفاده كرد و اين روش مناسب تنبيه كودك نمي باشد.
در صورتي كه ساعت دقيق غذا خوردن كودك رعايت نشود و كودك برنامه غذايي درستي نداشته باشد، كودك تمايلي به خوردن غذا نخواهد داشت و از اهميت غذا خوردن براي كودك كم مي شود، اگر در محيط هاي شلوغ و پر تنش كودك را مجبور به غذا خوردن كنيد كودك آرامش كافي نخواهد داشت و اشتهاي خود را از دست مي دهد.
هم چنين بسياري از مادران با ظرف غذا دنبال كودك شان مي دوند توجه داشته باشيد كه اصرار بيش از حد، كودك را كلافه مي كند و كودك ديگر اشتياقي به غذا خوردن نخواهد داشت. از ديگر دلايلي كه باعث بدغذايي كودك مي شود مي توان به استقلال طلبي كودك اشاره نمود زيرا بسياري از آن ها دوست دارند قاشق را در دست بگيرند و خودشان به طور مستقل غذا بخورند.
براي اين كه روش هاي غذا خوردن كودك تان را اصلاح كنيد بايد از مشاوره كودك كمك بگيريد تا با استفاده از راهكارهاي مناسب به شما كمك كند و تغييرات كاربردي ايجاد نمايد.
توجه داشته باشيد در برخي از موارد ممكن است كودك به دليل اسهال، ورم گلو، عفونت ادراري و بي اشتهايي عصبي دچار بد غذايي شود كه در اين صورت بايد به پزشك مراجعه كنيد تا اقدامات لازم را انجام دهد.


انواع بد غذايي در كودكانممكن است كودكتان به برخي از غذاها علاقه داشته باشد و با ميل و اشتياق بخورد اما برخي ديگر را دوست نداشته باشد و تمايلي به خوردن آن نشان ندهد.
در اين مواقع با او به جر وبحث و جنگ نپردازيد بلكه اگر به تغذيه كودك تان اهميت مي دهيد غذاهاي مختلفي را به او پيشنهاد دهيد و توجه داشته باشيد كه تغذيه كودك بسيار مهم مي باشد و از نيازهاي اساسي و اوليه كودكان است.
در ادامه اين مقاله به برخي از غذاهاي مفيدي كه كودكان تمايلي به آن ندارند را بيان مي كنيم و بيان راهكارهاي مناسبي براي خوردن آن ها توسط كودك مي پردازيم.
نخوردن سبزيجات از انواع بد غذايي كودكبسياري از كودك در حالي كه مزه سبزيجات را نچشيده اند و آن را امتحان نكرده اند به خاطر بوي بدشان آن ها را دوست ندارند و ممكن است آن ها را بخورند و تف كنند، در اين شرايط والدين بايد مواظب واكنش شان باشند و واكنش تندي نداشته باشند بلكه در روز ديگر به كودك تان پيشنهاد بدهيد تا سبزيجات بخورد.

منبع:كانون مشاوران ايران-بد غذايي كودكان | دليل و درمان بد غذايي كودك


ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
[ ۱۹ بهمن ۱۴۰۰ ] [ ۱۰:۵۶:۰۰ ] [ دكتر غلامي ]

نحوه رفتار با افراد كينه اي، چگونه با اين افراد سازگار شويم؟
با افراد كينه اي چه رفتاري بايد داشت؟ افراد كينه اي چه ويژگي هايي دارند؟
افراد كينه اي حافظه بسيار قوي دارند و اصولا رفتارها و گفتارهاي ديگران را به خوبي در خاطرشان نگه مي دارند. اين افراد به شدت تمايل دارند تا ديگران به آن ها توجه كنند و مورد توجه آن ها قرار بگيرند و در بسياري از موارد نمايشي و به شكل نامناسب رفتار مي كنند تا توجه ديگران را به خودشان جلب كنند. در بسياري از موارد اين اختلال در دوران نوجواني و يا اوايل بلوغ نشان داده مي شود.
در ادامه اين مقاله به بررسي اين اختلال مي پردازيم و رفتارهاي افراد كينه اي را بررسي كرده و رفتار درست را بيان مي كنيم.
اگر باعث ناراحتي فردي كينه اي شديد چه بايد بكنيد؟نحوه رفتار با افراد كينه اي، معذرت خواهي كنيددر صورتي كه كار اشتباهي انجام داده ايد سعي كنيد مسئوليت آن را بپذيريد و به اشتباه خود اعتراف كنيد و براي اين كه اشتباه تان را جبران كنيد از طرف مقابل معذرت خواهي كنيد.
در صورتي كه به نظر خودتان كار اشتباهي انجام نداده ايد اما طرف مقابل تان فكر مي كند كه اشتباه كرده ايد سعي كنيد به نظرش احترام بگذارد و اجازه دهيد بداند كه متوجه ديدگاه متفاوتش هستيد، البته به او بگوييد كه از عمد باعث ايجاد مشكل نشده ايد.
اگر جه فكر مي كنيد خطايي از شما سر نزده است اما نسبت به وضعيت به وجود آمده متاسفيد و سعي مي كنيد طرف مقابل را راضي نگه داريد.
از طرف مقابل در مورد كاري كه بايد براي جبران انجام دهيد سوال كنيدگاهي اوقات همين كه شما تصميم به عذرخواهي مي گيرد و نيت خوبي داريد براي عذرخواهي كافي مي باشد، اما توجه داشته باشيد برخي از افراد بعد از عذرخواهي شما از اشتباهات شما چشم پوشي نمي كنند و راهي را براي بدتر كردن اوضاع در نظر مي گيرند.
در اين شرايط شما بايد از طرف مقابل تان بپرسيد كه براي بهتر شدن اوضاع چه كاري مي توانيد انجام دهيد؟


نحوه رفتار با افراد كينه اي، بعد از عذرخواهي و دفاع از خودتان مسئله را رها كنيدبه طور مداوم تلاش نكنيد كه ديدگاهتان در مورد آن مسئله مورد تاييد ديگران قرار گيرد و فرد مبل را مجبور به پذيرش اين مورد كنيد زيرا اين امر باعث مي شود حس كينه در او تقويت شود، فرد كينه اي در بسياري از موارد دست از كينه جويي بر مي دارد.
گاهي اوقات شما با تغيير برخوردتان مي توانيد باعث شويد تا فرد كينه اي دست از اين تغيير موضع بردارد، هم چنين سعي كنيد وانمود كنيد كه از عصبانيت آن فرد اصلا نگران و ناراحت نيستيد.

نحوه رفتار با افراد كينه اي، درمانگران رفتاري شناختي اعتقاد دارند كه گاهي اوقات با وانمود كردن چيزي به درستي مي توانيم وضعيت را تغيير دهيم و به صورتي كه دوست داريم پيش ببريم.
بدانيد كه كينه اي شدن طرف مقابلتان دلايل زيادي داردكينه اي شدن در افراد دلايل بسياري دارد به عنوان مثال ممكن است اعضاي خانواده اش هميشه او را مورد انتقاد قرار مي داده اند و او سعي دارد در برابر آن ها از خودش دفاع كند و يا خواهر و برادر كوچكتر او هيچ گاه مورد سرزنش قرار نگرفته اند اما او به خاطر سرپيچي از هر موضوعي توسط خانواده اش مجازات شده است.

منبع:كانون مشاوران ايران-نحوه رفتار با افراد كينه اي | چگونه با اين افراد سازگار شويم؟


ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
[ ۱۹ بهمن ۱۴۰۰ ] [ ۱۰:۵۳:۰۷ ] [ دكتر غلامي ]
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ][ ۵ ][ ۶ ][ ۷ ][ ۸ ][ ۹ ][ ۱۰ ][ ۱۱ ][ ۱۲ ][ ۱۳ ][ ۱۴ ][ ۱۵ ][ ۱۶ ][ ۱۷ ][ ۱۸ ][ ۱۹ ][ ۲۰ ][ ۲۱ ][ ۲۲ ][ ۲۳ ][ ۲۴ ][ ۲۵ ][ ۲۶ ][ ۲۷ ][ ۲۸ ][ ۲۹ ][ ۳۰ ][ ۳۱ ][ ۳۲ ][ ۳۳ ][ ۳۴ ][ ۳۵ ][ ۳۶ ][ ۳۷ ][ ۳۸ ][ ۳۹ ][ ۴۰ ][ ۴۱ ][ ۴۲ ][ ۴۳ ][ ۴۴ ][ ۴۵ ][ ۴۶ ][ ۴۷ ][ ۴۸ ][ ۴۹ ][ ۵۰ ][ ۵۱ ][ ۵۲ ][ ۵۳ ][ ۵۴ ][ ۵۵ ][ ۵۶ ][ ۵۷ ][ ۵۸ ][ ۵۹ ][ ۶۰ ][ ۶۱ ][ ۶۲ ][ ۶۳ ][ ۶۴ ][ ۶۵ ][ ۶۶ ][ ۶۷ ][ ۶۸ ][ ۶۹ ][ ۷۰ ][ ۷۱ ][ ۷۲ ][ ۷۳ ][ ۷۴ ][ ۷۵ ][ ۷۶ ][ ۷۷ ][ ۷۸ ][ ۷۹ ][ ۸۰ ][ ۸۱ ][ ۸۲ ][ ۸۳ ][ ۸۴ ][ ۸۵ ][ ۸۶ ][ ۸۷ ][ ۸۸ ][ ۸۹ ][ ۹۰ ][ ۹۱ ][ ۹۲ ][ ۹۳ ][ ۹۴ ][ ۹۵ ][ ۹۶ ][ ۹۷ ][ ۹۸ ][ ۹۹ ][ ۱۰۰ ][ ۱۰۱ ][ ۱۰۲ ][ ۱۰۳ ][ ۱۰۴ ][ ۱۰۵ ][ ۱۰۶ ][ ۱۰۷ ][ ۱۰۸ ][ ۱۰۹ ][ ۱۱۰ ][ ۱۱۱ ][ ۱۱۲ ][ ۱۱۳ ][ ۱۱۴ ][ ۱۱۵ ][ ۱۱۶ ][ ۱۱۷ ][ ۱۱۸ ][ ۱۱۹ ][ ۱۲۰ ][ ۱۲۱ ][ ۱۲۲ ][ ۱۲۳ ][ ۱۲۴ ][ ۱۲۵ ][ ۱۲۶ ][ ۱۲۷ ][ ۱۲۸ ][ ۱۲۹ ][ ۱۳۰ ]
.: Weblog Themes By limoblog :.

درباره وبلاگ

موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت   لغو عضویت
امکانات وب