?>
+      -      رنت ماشین      دستگاه سم زدایی      نهال پسته پیوندی      دانلود تراست والت      نگین روز      روز ۱۰۰      -      *      +      -      قیمت خرید بیسیم      -      -      -      بلوک سبک      -      قرص تاخیری      آموزش تعمیرات موبایل      +      -      *      استخر پیش ساخته      ردیاب موتور      *      صرافی تتر      بروکر فارکس      +      خرید کتاب تاپ ناچ      +      *      تحلیل اتریوم      -      فیلم هندی      *      -      -      .      +      -      +      -      /      حواله وسترن یونیون      خرید ماینر      -      دکتر زنان مشهد      خرید لایسنس نود 32      کسب درآمد      خرید رپورتاژ      فروش آنتی ویروس      سیگنال فارکس      لایسنس رایگان نود 32      یوزر پسورد نود 32      سئو سایت      لایسنس نود32      آپدیت نود 32      بهترین بک لینک     
همسرداري

همسرداري
 
نويسندگان
لینک دوستان
لينكي ثبت نشده است
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : 333
دیروز : 195
افراد آنلاین : 1
همه : 109506
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
چت باکس

طلاق پديده اي است كه در جامعه امروز به عنوان يكي از آسيب هاي اجتماعي مطرح مي شود كه ريشه در تغيير و تحولات گوناگون فرهنگي، اجتماعي، زيستي و غيره دارد و با پيچيده تر شدن زندگي امروز، سطح آن نيز شدت يافته است. در اين مقاله به راه هايي پرداخته شده است كه به شما در آرامش بعد طلاق كمك مي كند.
اگرچه طلاق در برخي از شرايط مي تواند تنها راه حل ممكن باشد اما چه بخواهيم يا نخواهيم طلاق، آسيب هاي مخصوص به خود را دارد و ما زماني مي توانيم از آرامش بعد از طلاق صحبت كنيم كه با گذشت مدتي از طلاق، فرد با مراقبت هاي لازم كه از خود به عمل مي آورد و با برنامه ريزي كه براي زندگي بعد از طلاق خود دارد بتواند اين رويداد را در زندگي خود بپذيرد و با آن كنار آمده باشد و بعد از طلاق شرايط بهتري را براي خود رقم زده باشد.
در اين مقاله در ابتدا به پيامدها و اثرات طلاق اشاره مي كنيم و در ادامه راهكارهايي را براي بهتر زيستن و رسيدن به آرامش بعد از طلاق ارائه مي دهيم.
آثار و پيامدهاي طلاقآثار و پيامدهاي طلاق در سه بعد قابل تبيين و بررسي است.
بعد فرديبعد خانوادگيبعد اجتماعيبعد فرديترس از آيندهاينكه فردي تصميم بگيرد به زندگي مشترك خود، پايان بدهد كار ساده اي نيست. چنين تصميمي مي تواند با احساس تاسف و سرزنش خود همراه باشد. 
فرد ممكن است از تنهايي بعد از طلاق بترسد كه اين ترس از تنهايي، در خانم ها بيشتر از آقايان احساس مي شود.
نگراني در مورد اينكه آيا شريك زندگي ديگري خواهم داشت؟ آيا به تنهايي مي توانم زندگي ام را اداره كنم؟
خانمي كه هيچ شغل و درآمدي ندارد و قرار است حضانت فرزندانش را برعهده بگيرد طبيعتا دچار اين ترس مي شود كه چگونه قرار است از پس هزينه هاي مورد نياز فرزندان بربيايد، آيا شغلي پيدا مي كند؟
 اگر هم تصميم بر اين باشد كه فرزندان را پدر نگهداري كند ترس و نگراني دوري از فرزندان و فكر كردن مداوم در مورد اين مسئله كه در نبود او چه اتفاقي براي بچه ها مي افتد مشكل و دغدغه اي است كه اكثر مادران دارند، پدر نيز به نوبه خود اين ترس و نگراني ها در ذهنش شكل مي گيرد و مي داند كه اداره و تربيت فرزندان در نبود مادر كار بسيار سختي خواهد بود و اين نگراني را دارد كه از اين به بعد در صورت عدم حضور مادر، او چگونه مي تواند بدون دغدغه و نگراني فرزندان را رها كند و به سر كار برود.


آرامش بعد از طلاقاين ترس هاي واقعي ناشي از ترديدهاي واقع بينانه درباره بازار كار، مسائل مالي، مشكلات بزرگ كردن فرزندان به تنهايي و تغيير در زندگي فردي و اجتماعي است.
در اين مرحله يك بحران عاطفي اتفاق مي افتد و احساس انسان با عقلش منطبق نخواهد بود و بر اثر تجربه چنين احساساتي ممكن است فرد احساس درماندگي كند.
در اولين مرحله فرد هنوز نمي داند كه بايد واقعيت جدايي را بپذيرد يا خير؟ آيا تنها خواهد ماند يا در آينده دوباره ازدواج خواهد كرد؟
احساس گناهاحساس گناه در مورد خيانت نسبت به خوشبختي فرزندان از جمله مشكلاتي است كه افراد علي الخصوص مادران در هنگام طلاق با آن مواجه مي شوند.
ترس از آينده اي مبهم براي خود و فرزندان، واكنش هاي گوناگوني را در آنان پديد مي آورد و اين وضعيت احساس گناه را شدت مي بخشد.

منبع:كانون مشاوران ايران-راه هاي رسيدن به آرامش بعد از طلاق كه از آن ها خبر نداريد


ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
[ ۱۶ آذر ۱۴۰۰ ] [ ۰۹:۴۱:۳۶ ] [ دكتر غلامي ]

ترك اعتياد به كوكائين در خانه،روش ترك كوكائين در خانه
آيا ترك اعتياد به كوكائين در خانه امكان پذير مي باشد؟ بسياري از مصرف كنندگان كوكائين با اين سوال رو به رو مي شوند زيرا كوكائين در زمره مواد محرك قرار داد و يكي از مواد اعتياد آوري مي باشد كه امروزه توسط جوانان مورد استفاده قرار مي گيرد، مصرف اين ماده باعث مي شود تا فرد عوارض رواني بسيار آزاردهنده اي را تجربه كند و با اختلالات رواني رو به رو شود به همين دليل افرادي كه از كوكائين استفاده مي كنند پس از مدتي به دنبال روش هايي براي ترك آن هستند.
عوامل بسياري وجود دارد كه افراد ترك در خانه را به ساير روش ها ترجيح مي دهند كه از آن مي توان مشكلات مالي، تمايل به مخفي نگه داشتن اعتياد، ترس از روش هاي بيمارستاني و غيره اشاره كرد. در صورتي كه به دنبال روش هايي براي ترك اعتياد در خانه مي باشيد اين مقاله را مورد مطالعه قرار دهيد. دو روش ديگر كه در ترك اعتياد مورد استفاده قرار مي گيرد كمك گرفتن از مشاوره ترك اعتياد و يا مراجعه به كمپ ترك اعتياد مي باشد.
اعتياد به كوكائينكوكائين ماده محركي مي باشد كه مصرف آن باعث مي شود فرد دچار توهم و احساس سرخوشي شود و در صورتي كه چند بار كوكائين مصرف كند احساس لذت و سرخوشي او كاهش پيدا مي كند و بدنش نسبت به مواد كوكائين حساسيت كمتري نشان مي دهد. براي اين كه فرد احساسات خوشايند اوليه را تجربه كند بايد دوز مصرف اين ماده را افزايش دهند اين مسئله به معني شروع اعتياد به كوكائين مي باشد.
افرادي كه اعتياد به كوكائين دارند بيشتر درگير جنبه رواني آن مي شوند زيرا علائم مصرف و ترك آن در قالب علائم رواني نشان داده مي شود و فرد مصرف كننده در صورتي كه مصرف كوكائين را كنار بگذارد با عوارضي  نظير دردهاي جسماني رو به رو نخواهد شد در صورتي كه اين علائم ترك در مواد مخدري نظير ترياك و هروئين به ميزان زيادي اتفاق مي افتد.
در ترك اعتياد به كوكائين فرد دچار اختلالات رواني مي شود و احساس تنش، بي قراري، اضطراب، افسردگي و مشكلات شناختي مي شود كه بايد براي درمان آن ها اقداماتي را انجام دهد.ترك اعتياد به كوكائين در خانه، نكاتي كه بايد رعايت كنيد


بسياري از افرادي كه به كوكائين وابسته شده اند تمايل دارند بدون نياز به بستري شدن در بيمارستان فرايند ترك را انجام دهند در حقيقت امروزه بسياري از درمان ها به صورت سرپايي انجام مي شود و بيشتر فرايند ترك در خانه صورت مي گيرد اگر شما مي خواهيد ترك موفق آميز داشته باشيد حتما بايد به نكات زير توجه كنيد:
به ريشه هاي رواني اعتياد توجه كنيدترك اعتياد به معني كنار گذاشتن ماده مصرفي نمي باشد و براي اين كه بتوانيد كوكائين را براي هميشه ترك كنيد بايد عواملي كه شما را به سمت مصرف مواد مخدر سوق مي دهد را شناخته و از بين ببريد، كوكائين بر روي مغز اثر مي گذارد و باعث احساس شاي و لذت زيادي در فرد مي شود بسياري از افراد به دليل مشكلات رواني نظير افسردگي با مصرف كردن كوكائين سعي مي كنند تا مشكلات خود را پنهان نگه دارند و از اين طريق احساسات مثبت كاذبي را در خودشان به وجود آورند.
در اين شرايط بايد سعي كنيد افسردگي و يا هر مشكل زير بنايي ديگري كه شما را به  سمت اعتياد مي كشد را شناسايي كنيد و براي درمان آن اقداماتي را انجام دهيد.

منبع:كانون مشاوران ايران-روش جديد ترك اعتياد به كوكائين در خانه


ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
[ ۱۵ آذر ۱۴۰۰ ] [ ۰۸:۳۷:۵۷ ] [ دكتر غلامي ]

ترك مورفين، بهترين و سريع ترين راه ترك اعتياد به مورفين بدون درد
بهترين روش براي ترك مورفين چه چيزي مي تواند باشد؟ آيا براي ترك مورفين و رهايي از آن راه حل خوب و قطعي وجود دارد؟ مورفين نوعي ماده مخدر افيوني مي باشد كه براي تسكين درد هاي شديد در شرايط بيمارستاني تجويز مي شود.
ماده مورفين به شدت اعتياد آور مي باشد و باعث وابستگي جسماني و رواني مي شود و نبايد فرد به صورت سرخود از اين ماده استفاده كند در صورتي كه در پي مصرف مورفين دچار اعتياد به آن شديد روش هاي مختلفي براي آغاز ترك آن پيش روي شما قرار دارد كه از آن مي توان به سم زدايي به كمك داروهاي نگهدارنده، روان درماني به صورت فردي و گروهي اشاره نمود.
براي اين كه در اين خصوص اطلاعات بيشتري را كسب كنيد اين مطلب را تا انتها مورد مطالعه قرار دهيد.
ترك مورفين، آشنايي با مخدري به نام مورفينبراي اين كه فرايند ترك اعتياد به مورفين را شروع كنيد ابتدا بايد اطلاعات خود را در مورد اين دارو افزايش دهيد و بدانيد مورفين نوعي ماده مخدر افيوني مي باشد كه قابليت تسكين دهندگي دارد.
در واقع زماني كه مورفين استفاده مي كنيد، اين ماده به گيرنده هاي افيوني در مغز مي چسبد و مانع از انتقال پيام درد به مغز مي شود و يا ميزان درد را كاهش مي دهد، اين دارو تنها در زماني انجام مي شود كه فرد درد هاي بسياري شديدي دارد.
پزشك بايد با احتياط اين دارو را براي او تجويز كند اما توجه داشته باشيد كه دارو به شدت اعتياد آور مي باشد و استفاده سرخود از آن باعث وابستگي جسمي و رواني مي شود.


علائم ترك مورفينمصرف مورفين باعث وابستگي هاي جسماني مي شود و افرادي كه به سوء مصرف اين ماده دچار شده اند در صورتي كه آن را كنار بگذارند علائم ناخوشايندي را تجربه خواهند كرد كه از جمله اين نشانه ها عبارت است:
درد عضلاتدرد استخوان ها و مفاصلحالت تهوعاسهالاستفراغآبريزش بينيسم زدايي به كمك داروهاي نگهدارندهامروزه براي ترك اعتياد به مواد مخدر افيوني از داروهاي نگهدارنده مانند متادون و بوپرنورفين استفاده مي كنند.
اين داروها به گيرنده هاي اپيوئيدي در مغز مي چسبند و باعث مي شوند كه فرد در دوره سم زدايي با علائم ترك رو به رو نشود اما توجه داشته باشيد كه اين داروها يك نوع مواد شبه افيوني مي باشد و باعث بروز اعتياد مي شود.

منبع:كانون مشاوران ايران-ترك مورفين | بهترين و سريع ترين راه ترك اعتياد به مورفين بدون درد


ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
[ ۱۴ آذر ۱۴۰۰ ] [ ۰۶:۰۹:۱۵ ] [ دكتر غلامي ]

عوارض قرص ترامادول چيست؟ عوارض ترامادول ۱۰۰ و ۲۰۰
ترامادول دارويي است كه اغلب به عنوان داروي جايگزين مواد مخدر يا ترياك مورد استفاده قرار مي گيرد و هدف آن كاهش عوارض قطع مواد مي باشد، غافل از اين كه به دليل عوارض قرص ترامادول اين دارو باعث به وجود آمدن مشكلات زياد و جديدي مي شود كه اختلالاتي در سيستم هاي تنفسي، كليه و كبد ايجاد مي كند.
اگرچه ترامادول فوايد بسياري دارد و بسياري از مشكلات مربوط به سلامت به وسيله آن حل مي شود اما نمي توان از عوارض جانبي و آسيب هاي آن صرف نظر كرد، عوارض قرص ترامادول به صورتي است كه علاوه بر طرف، اطرافيان را درگير كرده و باعث به وجود آمدن مشكلات روحي و رواني مي شود، در اين حالت بايد با عوارض قرص ترامادول و ترك آن آشنا شد كه در ادامه مقاله به توضيحاتي در مورد آن مي پردازيم.
قرص ترامادول چيست؟ترامادول به نام هاي آلترام يا آلتراست به بازار عرضه مي شود و مانند ساير داروهاي ضد درد افيوني براي مديريت درد متوسط تا شديد براي بيماران تجويز مي شود هم چنين اين مسكن نحوه احساس درد در بدن را تغيير مي دهند ، اغلب موارد مصرف ترامادول به صورت خوراكي مي باشد اما داخل وريدي و عضلاني هم مورد استفاده قرار مي گيرد، با توجه به اين موارد ترامادول يك داروي ضد درد موثر مي باشد.
اما بايد توجه داشته باشيد كه امكان سوء مصرف ترامادول وجود دارد و سوء مصرف آن نسبت به چند سال گذشته شيوع بيشتري داشته است، اين دارو مانند ساير داروها و مواد اعتياد آور مي تواند براي سلامت جسماني و وراني اثرات منفي داشته باشد كه در ادامه اين مقاله به بررسي اين موضوع مي پردازيم.
سندروم تحملممكن است براي تسكين درد بعد از عمل و يا بيماري هايي مانند آرتيت مزمن از ترامادول استفاده شود و بعد از مصرف فرد احساس خوشايندي داشته باشد اما در صورتي كه به طور مداوم از اين دارو استفاده كند براي اين كه به اثرات مشابه روزهاي قبل برسد به دوز بالاتري از دارو نياز دارد، اين امر به عنوان سندروم تحمل شناخته مي شوند.
سندروم تحمل بسيار خطرناك مي باشد زيرا باعث مي شود افرادي كه از ترامادول استفاده مي كنند به مرور زمان مقدار مصرف آن را افزايش دهند و در صورتي كه مصرف ترامادول بيشتر شود عوارض آن شديدتر خواهد شد.
وابستگي ترامادولدر حالي كه بسياري از مصرف كنندگان ترامادول قصد مصرف دارو به مدت طولاني مدت ندارند و اثرات ضد درد همراه با احساس سرخوشي و كاهش اضطراب، باعث مي شود تا فرد به مدت طولاني تري از آن چه در ابتدا توسط پزشك در نظر گرفته شده بود مصرف اين دارو را ادامه دهند، هر چند مصرف ترامادول ادامه پيدا كند بدن از نظر فيزيولوژيكي و رواني به ترامادول وابسته مي شود و در زماني كه فرد از مصرف اين دارو جلوگيري كند و مصرف ترامادول را قطع كند، علائم ترك رخ مي دهد.


عوارض جانبي قرص ترامادولمصرف ترامادول به دليل پتانسيل بالاي سوء مصرف و اعتيادآور بودن، مشكلاتي براي فرد و اطرافيان به وجود مي آورد، تجربه مصرف، سوء مصرف و اعتياد به ترامادول مي تواند سلامتي فرد را در بسياري از جهات تخريب كند و علاوه بر عوارض جسماني، باعث به وجود آمدن عوارض رواني شود.
هنگامي كه فرد با عوارض جانبي نامطلوب ترامادول رو به رو مي شود براي جلوگيري از تجربه اين عوارض ميزان مصرف ترامادول را افزايش مي دهد به عبارت ديگر براي اين كه به اثرات مطلوب مصرف ترامادول برسيد مقداري بيشتري مصرف مي كند، از جمله عوارض نامطلوب مصرف قرص ترامادول مي توان به موارد زير اشاره كرد:
حالت تهوعخواب آلودگياز دست دادن اشتهاسرگيجهاستفراغبي خوابيعرق كردنآژيتاسيون ( سراسيمگي يا بي قراري رواني)عصبي بودنتنشتغيير خلقاز دست دادن روابط بين فرديانزوااسترسپرخاشگريافسردگياضطرابتغييرات شديد خلقجستجوي اجباري براي دست يابي به دارو )فرد زمان زيادي را براي تهيه كردن ترامادول صرف مي كند.)

منبع:كانون مشاوران ايران-عوارض قرص ترامادول چيست؟ عوارض ترامادول ۱۰۰ و ۲۰۰


ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
[ ۱۳ آذر ۱۴۰۰ ] [ ۰۹:۳۸:۳۶ ] [ دكتر غلامي ]

بعد از ترك اعتياد، اهميت مراقبت و پيشگيري بعد از ترك
آيا از مراقب هاي بعد از ترك اعتياد و اهميت آن ها آگاهي و اطلاعاتي داريد؟ انجام و رعايت مراقبت هاي بعد از ترك مي تواند حتي از خود ترك اعتياد مهم تر باشد و بايد به آن توجه كرد، زيرا وسوسه ها و لغزش هايي كه بعد از ترك به وجود مي آيد باعث مي شود تا شرايط ترك كردن براي فرد معتاد سخت تر شود، مصرف كنندگان مواد بعد از ترك بايد نكاتي را در نظر بگيرند و آن ها را رعايت كنند تا بتوانند زندگي سالم و بدون مواد را ادامه دهند، در ادامه اين مقاله به توضيح بيشتري در مورد نكات مربوط به ترك اعتياد مي پردازيم كه مي تواند اطلاعات شما را در اين زمينه افزايش دهد.
اهميت مراقبت هاي بعد از ترك اعتيادرهايي از اعتياد و به دست آوردن بهبودي كامل بعد از ترك يك فرايند طولاني مدت مي باشد و گاهي اوقات لازم است تا فرد در تمام طول عمر خود، يكسري از نكات را رعايت كند زيرا بخشي از اعتياد، وابستگي ذهني و رواني است كه فرد اگر بخواهد از آن ها رها شود بايد مراقبت هاي هميشگي انجام دهد.
افراد كه قصد ترك را دارند بايد با شرايط و موقعيت بعد از ترك آشنا شوند و آگاهي خود را در اين زمينه افزايش دهند و همچنين موقعيت هاي وسوسه مصرف را بشناسند و آمادگي هاي لازم براي مقابله با اين موقعيت ها را در خود ايجاد كنند تا بتوانند براي هميشه مصرف مواد را كنار بگذارند.
توجه كردن به اين نكته بسيار اهميت دارد كه بدانند كه مراقبت هاي بعد از ترك هرگز با سم زدايي و كنار گذاشتن مواد تمام نمي شود، بلكه بايد اين مراقبت ها در طول عمر ادامه داشته باشد تا در برابر مصرف دوباره از فرد محافظت شود.
بسياري از افرادي كه موفق به ترك مواد مخدر مي شوند بعد از ترك حداقل يك دوره عود و مصرف دوباره مواد مخدر را تجربه مي كنند در اين هنگام شخص بايد نكات لازم را در نظر بگيرد تا پيشگيري هاي لازم را براي بازگشت نكردن مجدد مواد انجام دهد و دوباره به سمت مواد نرود.
چرا بايد براي بعد از ترك اعتياد نيز برنامه ريزي كرد؟علاوه به اين كه فرد بعد از ترك احتمال وسوسه مصرف دوباره وجود دارد ممكن است مشكلات ديگري را تجربه كند كه باعث لغزش مجدد او شود و براي او آسيب پذير باشد و بسياري از اين مشكلات در قالب اختلالات رواني نشان داده مي شوند.
يكي از اختلالاتي كه در زمان ترك احتمال دارد به وجود آيد افسردگي بعد از ترك مي باشد كه درمانگر قبل از ترك بايد آن را در نظر بگيرد و بيمار را براي رو به رو شدن با دوره هاي افسردگي آشنا سازد و در زمان ترك فرد بي خوابي و درد هاي جسماني بسياري را تجربه مي كند كه خطر افسردگي را در فرد افزايش مي دهند.
با درمان بي خوابي بعد از ترك اعتياد و با استفاده از رژيم هاي مناسب براي تقويت بدن بعد از ترك اعتياد مي توان به فرد كمك كرد تا با سختي هاي اين دوره مقابله كند و راحت تر بتواند با آن ها رو به رو شود.


پيشگيري از عود بعد از ترك اعتيادبر اساس مطالبي كه در بالا بيان شده است براي اين كه شخص بعد از ترك اعتياد، زندگي سالمي داشته باشد بايد آن را حفظ كند و به دور از مصرف قرار دهد همچنين برخي از نكات و مراقبت ها را رعايت كند. و براي اين كه وسوسه و لغزش هاي احتمالي آن ها كاهش يابد بايد از مشاوران كمك بگيرند و با آن ها در ارتباط باشند و افرادي كه موفق به ترك شده اند از تجارب آن ها استفاده كنيد. در ادامه اين مقاله برخي از نكات را بيان مي كنيم:
شناخت بر انگيزنده هاي مصرففردي كه اعتياد را ترك كرده است با بر انگيزنده هايي برخورد مي كند كه با توجه به شرايط و موقعيت ها ممكن است براي مصرف دوباره مواد تحريك شود اين برانگيزاننده ها به دو گروه دروني و بيروني تقسيم مي شوند، برانگيزاننده هاي بيروني به شرايطي و محيطي مربوط مي شود كه شخص در آن محيط قرار مي گيرد و بعد از ترك به مصرف مواد وسوسه مي شود  اين موقعيت ها مي تواند گروه دوستاني باشند كه اهل مصرف مواد مخدر هستند يا جمع ها و مهماني هايي كه احتمال مصرف مواد مخدر در آن ها زياد مي باشد به طور كلي هر محيط و موقعيت و شرايطي كه باعث شود فرد به ياد مصرف مواد بيفتد به عنوان برانگيزنده بيروني محسوب مي شوند.

منبع:كانون مشاوران ايران-بعد از ترك اعتياد، اهميت مراقبت و پيشگيري بعد از ترك


ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
[ ۱۲ آذر ۱۴۰۰ ] [ ۰۹:۱۱:۳۵ ] [ دكتر غلامي ]
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ][ ۵ ][ ۶ ][ ۷ ][ ۸ ][ ۹ ][ ۱۰ ][ ۱۱ ][ ۱۲ ][ ۱۳ ][ ۱۴ ][ ۱۵ ][ ۱۶ ][ ۱۷ ][ ۱۸ ][ ۱۹ ][ ۲۰ ][ ۲۱ ][ ۲۲ ][ ۲۳ ][ ۲۴ ][ ۲۵ ][ ۲۶ ][ ۲۷ ][ ۲۸ ][ ۲۹ ][ ۳۰ ][ ۳۱ ][ ۳۲ ][ ۳۳ ][ ۳۴ ][ ۳۵ ][ ۳۶ ][ ۳۷ ][ ۳۸ ][ ۳۹ ][ ۴۰ ][ ۴۱ ][ ۴۲ ][ ۴۳ ][ ۴۴ ][ ۴۵ ][ ۴۶ ][ ۴۷ ][ ۴۸ ][ ۴۹ ][ ۵۰ ][ ۵۱ ][ ۵۲ ][ ۵۳ ][ ۵۴ ][ ۵۵ ][ ۵۶ ][ ۵۷ ][ ۵۸ ][ ۵۹ ][ ۶۰ ][ ۶۱ ][ ۶۲ ][ ۶۳ ][ ۶۴ ][ ۶۵ ][ ۶۶ ][ ۶۷ ][ ۶۸ ][ ۶۹ ][ ۷۰ ][ ۷۱ ][ ۷۲ ][ ۷۳ ][ ۷۴ ][ ۷۵ ][ ۷۶ ][ ۷۷ ][ ۷۸ ][ ۷۹ ][ ۸۰ ][ ۸۱ ][ ۸۲ ][ ۸۳ ][ ۸۴ ][ ۸۵ ][ ۸۶ ][ ۸۷ ][ ۸۸ ][ ۸۹ ][ ۹۰ ][ ۹۱ ][ ۹۲ ][ ۹۳ ][ ۹۴ ][ ۹۵ ][ ۹۶ ][ ۹۷ ][ ۹۸ ][ ۹۹ ][ ۱۰۰ ][ ۱۰۱ ][ ۱۰۲ ][ ۱۰۳ ][ ۱۰۴ ][ ۱۰۵ ][ ۱۰۶ ][ ۱۰۷ ][ ۱۰۸ ][ ۱۰۹ ][ ۱۱۰ ][ ۱۱۱ ][ ۱۱۲ ][ ۱۱۳ ][ ۱۱۴ ][ ۱۱۵ ][ ۱۱۶ ][ ۱۱۷ ][ ۱۱۸ ][ ۱۱۹ ][ ۱۲۰ ][ ۱۲۱ ][ ۱۲۲ ][ ۱۲۳ ][ ۱۲۴ ][ ۱۲۵ ][ ۱۲۶ ][ ۱۲۷ ][ ۱۲۸ ][ ۱۲۹ ][ ۱۳۰ ]
.: Weblog Themes By limoblog :.

درباره وبلاگ

موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت   لغو عضویت
امکانات وب