?>
+      -      رنت ماشین      دستگاه سم زدایی      نهال پسته پیوندی      دانلود تراست والت      نگین روز      روز ۱۰۰      -      *      +      -      قیمت خرید بیسیم      -      -      -      بلوک سبک      -      قرص تاخیری      آموزش تعمیرات موبایل      +      -      *      استخر پیش ساخته      ردیاب موتور      *      صرافی تتر      بروکر فارکس      +      خرید کتاب تاپ ناچ      +      *      تحلیل اتریوم      -      فیلم هندی      *      -      -      .      +      -      +      -      /      حواله وسترن یونیون      خرید ماینر      -      دکتر زنان مشهد      خرید لایسنس نود 32      کسب درآمد      خرید رپورتاژ      فروش آنتی ویروس      سیگنال فارکس      لایسنس رایگان نود 32      یوزر پسورد نود 32      سئو سایت      لایسنس نود32      آپدیت نود 32      بهترین بک لینک     
همسرداري

همسرداري
 
نويسندگان
لینک دوستان
لينكي ثبت نشده است
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : 364
دیروز : 195
افراد آنلاین : 12
همه : 109537
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
چت باکس

دزدي كودك اتفاق خطرناكي است؟ يا فقط كودك توان درك مالكيت خود و ديگران را ندارد؟
در اين نوشته به شما آموزش داده مي شود كه چگونه مشكل را حل كنيد.
به عنوان والدين ممكن است بارها با اين مساله مواجه شده باشيد كه فرزندتان وسيله اي را بدون اجازه بر دارد و بعد در مورد آن اظهار بي اطلاعي كند.
به مثال زير توجه كنيد:
” فرزندم پول برادرش رو برميداره ميذاره توي كيفش و بعد قايم ميكنه كه نتونه ازش بگيره. گاهي اوقات وازم آرايش من يا كسي ديگه رو برمي داره و نميگه كه برداشته و يا طلا يا انگشتري رو  بر ميداره و ميذاره توي كيفش و بعدا خودم اون رو  پيدا ميكنم . اين وضعيت خيلي مرا نگران كرده و نميدانم بايد چكار كنم؟”
با ادامه ي مطلب همراه باشيد تا شما را با روش هايي آشنا كنيم كه به مشكل كنوني تان پايان مي دهد.
دزدي در كودكان و مفهوم مالكيتبرداشتن وسايل ديگران كه گاهي از آن به عنوان دزدي نيز ياد مي شود، ممكن است در هر سني رخ دهد، اما معناي اين عمل به اقتضاي سن و شرايط افراد متفاوت است.
به عنوان مثال در سنين خردسالي، ممكن است انگيزه ي كودك از برداشتن وسايل ديگران،  اين باشد كه حس كنجكاوي اش را ارضا كند و ازداشتن چيزي لذت ببرد.
بچه ها معمولاً تلاش مي كنند تا به وسايلي كه والدين استفاده از آن را منع كرده اند يا متعلق به دوستان شان است دست يابند و از اين كار خوشحال مي شوند.
كودكان كم سن و سال كه هنوز به مدرسه نمي روند اغلب بدون آن كه ارزش مادي اشيا را درك كنند، دست به اين كار مي زنند.
دزدي كودك يا عدم درك مالكيتآن ها حتي گاه از اين كه برداشتن چيزي بدون پرداخت پول يا اجازه از صاحب آن اشتباه است بي اطلاع اند.


در شرايط مشابه، اگر فرد ديگري لوازم كودك را بدون اجازه بردارد، او بسيار ناراحت خواهد شد اما مفهوم مالكيت در مورد ديگران را هنوز درك نكرده است.
علاوه بر اين، دلايل ديگري از جمله داشتن استرس در خانواده، خشم و يا انگيزه ي آزار رساندن به ديگران نيز در برداشتن وسايل بدون كسب اجازه از مالك آن موثر است.

نظم شخصينظم شخصي واقعا چقدر اهميت دارد؟ + ۷ ترفند كاربردي0 ديدگاه/ژانويه 15, 2022ادامه مطلببهترين روش برخورد با كودكي كه وسايل ديگران را بر مي دارد چيست؟تا حد ممكن از دزدي كودك يشگيري كنيد.بهترين راه آن است كه از وقوع چنين رفتارهايي پيشگيري كنيد. برا اين منظور لازم است تا مفهوم مالكيت را به او آموزش دهيد. مثلاً به او بگوييد كه بايد براي برداشتن وسايل ديگران، اول اجازه بگيرد.

منبع:مركز مشاوره و روانشناسي مشاورانه-راهكارهاي جلوگيري از دزدي كودك – دزدي يا عدم درك مالكيت؟


ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
[ ۵ فروردين ۱۴۰۱ ] [ ۱۰:۴۴:۴۳ ] [ دكتر غلامي ]

نورفيدبك در كودكان و نقش آن در درمان اختلالات مربوط به كودكان
نوروفيدبك يك روش درماني جديد در روانشناسي مي باشد و طرفداران بسياري دارد و در درمان اختلالات عصبي رشدي از جمله بيش فعالي و اختلالات طيف اوتيسم بسيار كمك كننده مي باشد.
در اين روش با استفاده از كامپيوتر، امواج مغزي كودك بر روي صفحه نمايش داده مي شود و سپس به كودك آموزش داده مي شود كه اين امواج را به شكل مورد نظر كنترل كند.
در واقع هدف كلي از نوروفيدبك در كودكان، آموزش خود تنظيمي به آن ها مي باشد، پزشكان اين روش را توصيه مي كنند زيرا اين روش غيرتهاجمي و بدون دارو مي باشد و هيچ عوارضي براي كودك ندارد.
زماني كه در اين شرايط قرار گرفتيد قبل از انجام نوروفيدبك از مشاوره كودك كمك بگيريد تا با اطمينان خاطر بيشتري بتوانيد از اين روش استفاده كنيد.
نوروفيدبك در كودكان چيست؟نوروفيدبك يك روش درماني جديد و غيرتهاجمي مي باشد و به كودكان كمك مي كند تا با اصلاح و تعادل امواج مغزشان آرام شود و در مدرسه بتوانند تمركز بيشتري داشته باشند و در اين صورت شب ها سريع تر و راحت تر مي خوابند.
نوروفيدبك به معني آموزش مغز توسط خود مغز مي باشد و روش ايمن براي تنظيم و بهينه سازي امواج مغزي به حساب مي آيد، انسان در حالت عادي نسبت به امواج مغزي اش آگاهي ندارد و نمي تواند آن را كنترل كند.
اما در طي جلسات درماني نوروفيدبك فرد ياد مي گيرد كه چطور اين امواج را در بهينه ترين حالت ممكن تنظيم و مديريت نمايد، به زبان ساده تر نوروفيدبك فرد را قادر به ديدن دنياي درون مغزش مي كند.
جلسات نوروفيدبك چطور برگزار مي شوند؟جلسات نوروفيدبك
در جلسه نوروفيدبك در ابتدا شرح حال مراجعه پرسيده مي شود و بعد كودك بر روي صندلي مخصوص نوروفيدبك مي نشيند و متخصص سنسورهايي را بر روي نقاط مختلف سر او قرار مي دهد.
وظيفه اين سنسورها اين است كه فعاليت هاي الكتريكي و امواج مغز را ثبت مي كند در اين حالت كودك بايد آرام باشد و به صفحه نمايشي كه رو به رويش قرار دارد توجه نمايد.
در صفحه نمايش كامپيوتر به طور معمول از فيلم، تصوير يا بازي هاي رايانه اي مخصوص استفاده مي شود و كودك بايد بدون دخالت دست و با استفاده از امواج مغزي اش بازي را هدايت كند.
اين مسئله باعث مي شود تا كودك به روش نوروفيدبك علاقه نشان دهد و آن را دنبال كند با توجه به بازخوردهايي كه كودك دريافت مي كند به مرور زمان ياد مي گيرد كه امواج مغزي اش را كنترل كند  و بهترين عملكرد را از خود نشان دهد.
نكته اي كه بايد به آن توجه كرد تعداد جلسات درماني مي باشد براي اين كه جلسات اثربخش و مفيد باشند پيشنهاد مي شود كه به طور معمول ۲ يا ۳ بار در هفته و به مدت ۲ تا ۳ ماه كودك تحت درمان قرار گيرد.
آيا نوروفيدبك عوارض جانبي دارد؟آيا نوروفيدبك عوارض جانبي دارد؟كاربردهاي نوروفيدبك در كودكاننوروفيدبك در كودكاننوروفيدبك يك روش غيرتهاجمي و بدون دارو مي باشد و كودك را آماده مي كند تا در آينده موفقيت تحصيلي داشته باشد، هم چنين مشكلات رفتاي او كاهش مي يابد و مدت زمان و كيفيت خواب او افزايش مي يابد.


نكته اي كه بايد در ارتباط با روش نوروفيدبك به آن توجه كرد براي درمان اختلالات كودكان نظير بيش فعالي و اوتيسم و هم چنين براي مشكلات رفتاري كودكان مانند پرخاشگري و لجبازي موثر مي باشد و مورد استفاده قرار مي گيرد.
به طور تخصصي در بسياري از موارد متخصصين جهت درمان و كاهش علائم كودكان كه با اختلالات كمبود توجه و بيش فعالي رو به رو هستند از روش نوروفيدبك استفاده مي كنند، هم چنين در موارد ديگري هم از نورفيدبك استفاده مي كنند كه شامل موارد زير مي شود:
مشكلات توجه در كودكاناضطراب( اضطراب جدايي، اضطراب اجتماعي، اضطراب فراگير و …)آسيب مغزيدرد مزمن و سردردافسردگيمشكلات خوابمشكل تمركز در كلاس و هنگام مطالعهپرخاشگري كودكاختلالات يادگيرينورفيدبك در كودكان نكته اي كه روش نوروفيدبك بايد به آن توجه شود اين است كه اين روش درماني در كودكان محدوديت هايي دارد و به نوعي دواي درد هر نوع بيماري محسوب نمي شود.
بازگشت علائم بيمارييكي از سوالاتي كه معمولا در مورد روش هاي نوروفيدبك براي كودكان مطرح مي شود اين است كه آيا اين روش درماني اثر قطعي دارد  و يا پس از مدتي علائم بيماري مجددا باز خواهد گشت؟

منبع:مركز مشاوره و روانشناسي مشاورانه-نورفيدبك در كودكان و نقش آن در درمان اختلالات مربوط به كودكان


ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
[ ۵ فروردين ۱۴۰۱ ] [ ۱۰:۳۵:۰۷ ] [ دكتر غلامي ]

مكانيسم دفاعي جبران، مزايا و معايب استفاده از مكانيزم جبران
مكانيسم دفاعي جبران چيست و چگونه عمل مي كند؟ جبران مفهومي مي باشد كه در اصطلاح تخصصي به آن Compensation مي گويند و به معني صرف كردن انرژي زياد در حوزه هايي مي باشد كه فرد در آن ها احساس ضعف و حقارت مي كند و در صورتي كه اگر از اين حوزه به صورت افراطي استفاده نشود مي توان به وسيله آن فرد در مسير پيشرفت قرار بگيرد.
به طوري كه اگر از جبران افراطي استفاده شود باعث تضعيف رواني فرد مي شود. در ادامه مقاله به توضيحات بيشتري در مورد مكانيسم دفاعي جبران مي پردازيم و بايد تا انتها اين مقاله مورد مطالعه قرار دهيد تا آگاهي شما افزايش يابد.
مكانيسم دفاعي جبران چيست؟مكانيسم دفاعي جبران يا Compensation يكي از استراتژي هاي ناخودآگاه مي باشد كه فرد در برابر ضعف ها و ناتواني هايش تلاش مي كند تا از آن فرار كند و در اين شرايط فرد در حوزه اي كه احساس ضعف و ناتواني مي كند بسيار تلاش مي كند اين مفهوم بيش تر در نظريه روانشناسي آلفرد آدلر مطرح شده است.
بر اساس نظريه آدلر، جبران مكانيسمي مي باشد كه در آن فرد تلاش مي كند عقده هاي حقارت خود را به دست فراموشي بسپارد و در برابر ديگران به برتري برسد.
استفاده افراطي از مكانيسم دفاعي جبرانمكانيسم طبيعي به صورت طبيعي از انسان در برابر تنش ها و اضطراب ها محافظت مي كند و اگر از آن به صورت افراطي استفاده شود باعث به وجود آمدن مشكلات روان رنجوري خواهد شد.
به همين دليل متخصصان اعتقاد دارند كه اگر از مكانيسم جبراني به صورت افراطي استفاده شود مشكلات بارزي را به وجود مي آورد كه در رفتار مبتلايان به اختلالات روان شناسي مختلف نشان داده مي شود.
به عنوان مثال فرد به دليل عزت نفس تخريب شده روي به خودشيفتگي آورده است كه نوع جبران بيمار گون مي باشد در حقيقت افراد با ساختن هويت آرماني ازخود سعي مي كنند كه از اعتماد به نفس تضعيف شده شان محافظت نمايند و يا از آن فرار كنند.


مكانيسم همانند سازي فرافكنانهمكانيسم همانند سازي فرافكنانه | تعريف همانند سازي فرافكنانه از زبان فرويدمزايا و معايب مكانيسم دفاعي جبراناگر از مكانيسم جبراني به صورت افراطي استفاده نشود به عنوان انگيزه اي براي پيشرفت زندگي او مورد استفاده قرار مي گيرد و فرد را در مسير مثبتي قرار مي دهد و بسياري از افراد كه درگير نواقص جدي در حوزه جسماني يا روان شناختي هستند.
با استفاده از اين مكانيسم دفاعي بر ضعف هاي خود غلبه كرده اند و براي خود زندگي جديدي را به وجود آورده اند در اين راستا مي توان به افرادي كه داراي معلوليت هستند اشاره كرده كه در زمينه هايي مانند ورزش و هنر به دستاورد هاي عالي رسيده اند و موفقيت هايي را كسب كرده اند.

منبع:مركز مشاوره و روانشناسي مشاورانه-مكانيسم دفاعي جبران | مزايا و معايب استفاده از مكانيزم جبران


ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
[ ۳ فروردين ۱۴۰۱ ] [ ۱۱:۲۹:۰۴ ] [ دكتر غلامي ]

جايگزين سيگار ، بهترين جايگزين به جاي سيگار چيست؟
آيا جايگزين مناسبي براي سيگار وجود دارد، آيا براي هميشه مي توان آن را كنار گذاشت؟ اگر سيگار در دسترس شما قرار نگيرد دچار اضطراب و بي قراري شويد و نوعي سردرگمي ذهني را تجربه مي كنيد. در اين شرايط بسياري از افراد به دنبال جايگزين سالمي براي سيگار مي گردند تا بتوانند از سيگار دوري كنند و از مصرف مجدد آن پيشگيري نمايند.
همين جايگزين هاي سالم باعث به وجود آمدن تفاوت ميان افرادي كه هزار بار تصميم به ترك سيگار گرفته اند با كسي كه يك بار براي هميشه آن را كنار گذاشته است مي شود.
در اين مقاله در مورد چگونگي كاهش احساس نياز به سيگار و جايگزين مناسب و سالم آن اطلاعاتي را بيان مي كنيم در اين راستا مي توانيد از مشاوره ترك اعتياد كمك بخواهيد تا در اين خصوص شما را راهنمايي كنند.
اهميت پيدا كردن جايگزين سالم براي سيگارسيگار خرد كردن ماده توتون در برگه نازك مي باشد كه آن را با نام تجاري سيگار مي شناسند و باعث مشكلات قلبي، سكته و سرطان مي شود. هم چنين سيگار كشيدن با عارضه هاي بسياري همراه مي باشد كه برخي از آن ها عبارت اند از:
در هنگام سيگار كشيدن، ترشح اپي نفرين باعث افزايش ضربان قلب مي شود و به قلب فشار وارد مي كند.سيگار قدرت بويايي را كاهش مي دهد و ابتلا به برونشيت و نفخ را زياد مي كند.سيگار در ابتدا باعث آزاد شدن هورموني مي شود كه حس خوبي در فرد ايجاد مي كند اما بعد از آن تنگي نفس را به وجود مي آورد.سيگار زمينه اعتياد به مواد مخدر را فراهم مي كند.سيگار كشيدن براي افراد سيگاري به نوعي عادت تبديل مي شود و زماني كه آن ها مصرف سيگار را قطع مي كنند دچار مشغوليت ذهني فراواني مي شوند و استرس و اضطراب و احساس بي قراري و سردرگمي به سراغ آن ها مي آيد.


در اين شرايط بايد دلايل گرايش به سيگار شناسايي شود و محيط را به درستي مديريت كرده و جايگزين مناسبي را براي سيگار پيدا كنيد. در صورتي كه تصميم به ترك سيگار داريد سعي كنيد خودتان را مشغول كار ديگري نشان دهيد و حواستان را از كشيدن سيگار منحرف كنيد.
در اين حالت ولع كشيدن آن كمتر به سراغ شما مي آيد و اضطراب و استرس ناشي از قطع نيكوتين به مرور زمان كاهش مي يابد، در اين حالت مي توانيد با موفقيت بيشتري سيگار را ترك كنيد.
پيدا كردن بهترين جايگزين سيگار در ۵ دقيقه!زماني كه تصميم به ترك سيگار گرفتيد در ابتدا بايد ليستي از سريع ترين جايگزين ها براي سيگار در اختيار داشته باشيد تا در صورتي كه دچار وسوسه شديد از آن ها استفاده كنيد و خودتان را با آن ها مشغول كنيد تا ذهنتان از سيگار كشيدن منحرف شود.
گزينه هايي كه به عنوان جايگزين سيگار انتخاب مي كنيد بايد مورد علاقه شما باشند و فرد انگيزه و اراده لازم براي ترك را داشت باشد، هم چنين اين گزينه ها بايد چيزهايي باشد كه با صرف كمترين وقت و انرژي انجامش مي دهيد.

منبع:مركز مشاوره و روانشناسي مشاورانه-جايگزين سيگار | بهترين جايگزين به جاي سيگار چيست؟


ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
[ ۳ فروردين ۱۴۰۱ ] [ ۱۱:۲۴:۳۳ ] [ دكتر غلامي ]

اختلالات جسماني سازي در dsm5 چيست؟
جسماني سازي بيماري است كه در آن فرد بدون آن كه علت پزشكي داشته باشد از دردهاي جسماني مانند سردرد و دل درد و غيره رنج مي برد، به عنوان مثال فردي را در نظر بگيريد كه دو سال است درگير التهاب روده و رفلاكس معده مي باشد و آزمايش هاي زيادي انجام داده است اما هيچ گونه مشكل پزشكي در او نشان داده نشده است.
نشانه هاي جسماني اين بيماران همراه با بروز استرس و فشارهاي رواني مي باشد و آزمايش هاي پزشكي هيچ گونه بيماري را نشان نمي دهد اغلب افراد گمان مي كنند كه اين افراد تمارض مي كنند و به همين دليل درمان آن ها با دشواري هايي همراه مي باشد .
اما با آگاهي از دلايل و راه هاي درمان جسماني سازي مي توانيد براي درمان اين مشكل گامي موثر برداريد.
جسماني سازي چيست؟جسماني سازي نوعي مكانيزم دفاعي مي باشد كه در طبقه دفاع هاي نابالغ و ناسالم قرار دارند، به طوري كلي انسان ها از مكانيزم هاي دفاعي براي كنار آمدن با فشارهاي رواني و كاهش آن ها استفاده مي كنند.
در صورتي كه فرد نمي تواند محرك هاي حساسيت زا و تنش زا را مديريت كند و تحمل سازگاري و رويارويي با اين محرك ها را ندارد تلاش مي كند تا با استفاده از علائم جسماني دردهاي رواني اش را تسكين دهد به اين وضعيت جسماني سازي مي گويند.
در صورتي كه پديده هاي روانشناختي مانند اضطراب، ترس و اندوه و غيره به نشانه هاي جسماني تبديل شوند و تمايل داشته باشند كه به صورت واكنش هاي بدني خودشان را نشان دهند در اين حالت پيامدهايي را براي فرد به همراه دارد و او دائما از دردهاي جسماني رنج مي برد.
افرادي كه قصد دارند اين مشكل آن ها حل شوند به پزشك مراجعه مي كنند و آزمايش هايي را انجام مي دهند و گاهي اوقات تصميم به بستري شدن مي گيرند اما چون براي بيماري آن ها علت پزشكي وجود ندارد بيماري آن ها از طريق روش هاي پزشكي و شيميايي درمان نمي شود.
برخي از علل ابتلا به جسماني سازيافرادي كه به اختلال جسماني مبتلا هستند هنگام مواجه شدن با فشارهاي رواني به جاي اين كه احساساتشان را بيان كنند از زبان بدن و جسم استفاده مي كنند، شايد محيط اطراف آن ها به گونه اي بوده است كه اظهار سردرد و كمردرد بيشتر از علائم افسردگي و اضطراب مورد توجه و حمايت قرار گرفته است.
علت ديگر آن است كه اين گونه بيماران نسبت به علائم و نشانه هاي جسماني حساس تر مي باشند و تغييرات جسمي را شديد تر از آن چه كه وجود دارد درك مي كنند به طور مثال آن ها نفخ شديد و يا تپش قلب جزئي را يكي از نشانه هاي وجود يك مشكل بزرگ مي دانند.
گاهي اوقات آن ها توانايي برآوردن انتظارات ديگران و يا انجام مسئوليت ها را ندارند و به همين دليل دچار علائم و نشانه هاي جسماني مي شوند و به همين دليل محبتي كه نياز دارند را دريافت مي كنند و از انجام دادن مسئوليتشان معاف مي شوند آن ها مي توانند مشكلشان را از طريق روان كاوي حل و فصل نمايند.


بهداشت رواني در ازدواجبهداشت رواني در ازدواج چه نقشي دارد؟ ( ۶ نكته اساسي)الگوهاي جسماني سازيجسماني سازي به صورت هاي مختلفي خودش را نشان مي دهد كه در زير الگوهايي از آن بيان شده است:
الگوي تنش عضلات مخططدر صورتي كه فرد دچار اضطراب پنهان و ناهشيار شود اضطرابش را با فشردن دست ها به يكديگر، آه كشيدن و نفس نفس زدن نشان مي دهد و افراد نسبت به آن آگاهي ندارند در صورتي كه آن ها به بيماري جسماني سازي مبتلا شده اند و موارد گفته شده الگويي براي جسماني سازي مي باشد.

منبع:مركز مشاوره و روانشناسي مشاورانه-جسماني سازي چيست؟ اختلالات جسماني سازي در dsm5


ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
[ ۳ فروردين ۱۴۰۱ ] [ ۰۵:۴۲:۳۹ ] [ دكتر غلامي ]
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ][ ۵ ][ ۶ ][ ۷ ][ ۸ ][ ۹ ][ ۱۰ ][ ۱۱ ][ ۱۲ ][ ۱۳ ][ ۱۴ ][ ۱۵ ][ ۱۶ ][ ۱۷ ][ ۱۸ ][ ۱۹ ][ ۲۰ ][ ۲۱ ][ ۲۲ ][ ۲۳ ][ ۲۴ ][ ۲۵ ][ ۲۶ ][ ۲۷ ][ ۲۸ ][ ۲۹ ][ ۳۰ ][ ۳۱ ][ ۳۲ ][ ۳۳ ][ ۳۴ ][ ۳۵ ][ ۳۶ ][ ۳۷ ][ ۳۸ ][ ۳۹ ][ ۴۰ ][ ۴۱ ][ ۴۲ ][ ۴۳ ][ ۴۴ ][ ۴۵ ][ ۴۶ ][ ۴۷ ][ ۴۸ ][ ۴۹ ][ ۵۰ ][ ۵۱ ][ ۵۲ ][ ۵۳ ][ ۵۴ ][ ۵۵ ][ ۵۶ ][ ۵۷ ][ ۵۸ ][ ۵۹ ][ ۶۰ ][ ۶۱ ][ ۶۲ ][ ۶۳ ][ ۶۴ ][ ۶۵ ][ ۶۶ ][ ۶۷ ][ ۶۸ ][ ۶۹ ][ ۷۰ ][ ۷۱ ][ ۷۲ ][ ۷۳ ][ ۷۴ ][ ۷۵ ][ ۷۶ ][ ۷۷ ][ ۷۸ ][ ۷۹ ][ ۸۰ ][ ۸۱ ][ ۸۲ ][ ۸۳ ][ ۸۴ ][ ۸۵ ][ ۸۶ ][ ۸۷ ][ ۸۸ ][ ۸۹ ][ ۹۰ ][ ۹۱ ][ ۹۲ ][ ۹۳ ][ ۹۴ ][ ۹۵ ][ ۹۶ ][ ۹۷ ][ ۹۸ ][ ۹۹ ][ ۱۰۰ ][ ۱۰۱ ][ ۱۰۲ ][ ۱۰۳ ][ ۱۰۴ ][ ۱۰۵ ][ ۱۰۶ ][ ۱۰۷ ][ ۱۰۸ ][ ۱۰۹ ][ ۱۱۰ ][ ۱۱۱ ][ ۱۱۲ ][ ۱۱۳ ][ ۱۱۴ ][ ۱۱۵ ][ ۱۱۶ ][ ۱۱۷ ][ ۱۱۸ ][ ۱۱۹ ][ ۱۲۰ ][ ۱۲۱ ][ ۱۲۲ ][ ۱۲۳ ][ ۱۲۴ ][ ۱۲۵ ][ ۱۲۶ ][ ۱۲۷ ][ ۱۲۸ ][ ۱۲۹ ][ ۱۳۰ ]
.: Weblog Themes By limoblog :.

درباره وبلاگ

موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت   لغو عضویت
امکانات وب