?>
+      -      رنت ماشین      دستگاه سم زدایی      نهال پسته پیوندی      دانلود تراست والت      نگین روز      روز ۱۰۰      -      *      +      -      قیمت خرید بیسیم      -      -      -      بلوک سبک      -      قرص تاخیری      آموزش تعمیرات موبایل      +      -      *      استخر پیش ساخته      ردیاب موتور      *      صرافی تتر      بروکر فارکس      +      خرید کتاب تاپ ناچ      +      *      تحلیل اتریوم      -      فیلم هندی      *      -      -      .      +      -      +      -      /      حواله وسترن یونیون      خرید ماینر      -      دکتر زنان مشهد      خرید لایسنس نود 32      کسب درآمد      خرید رپورتاژ      فروش آنتی ویروس      سیگنال فارکس      لایسنس رایگان نود 32      یوزر پسورد نود 32      سئو سایت      لایسنس نود32      آپدیت نود 32      بهترین بک لینک     
همسرداري

همسرداري
 
نويسندگان
لینک دوستان
لينكي ثبت نشده است
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : 338
دیروز : 195
افراد آنلاین : 1
همه : 109511
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
چت باکس

خماري و حالات آن ، چگونه درد خماري و علائم ترك اعتياد را كاهش دهيم
خماري چيست؟ چطور مي توان درد هايي كه در زمان خماري به وجود مي آيند و از علائم ترك اعتياد به مواد مخدر، توهم زا و محرك مي باشند را كاهش داد؟ زماني كه فرد معتاد تصميم مي گيرد كه مصرف مواد مخدر را قطع كند و يا آن را ترك كند يا به هر دليلي ميزان مصرف آن را در طول روز كاهش دهد با علائم و نشانه هاي خماري رو به رو مي شود و در صورتي كه فرد مواد مخدر بيش از دوز روزانه اش استفاده كند حالت هاي نئشگي را تجربه مي كند تحمل كردن خماري بسيار سخت است و عاملي مي باشد تا فرد به سمت مصرف بالاتر برود و دوز مصرفي خود را افزايش دهد، در ادامه اين مقاله به نشانه ها و راهكارهايي كه باعث كاهش علائم و نشانه هاي خماري مي شود مي پردازيم.
خماري و علائم تركزماني كه فرد مواد مصرفي خود را كنار مي گذارد، نشانه ها و علائم ترك را تجربه مي كند كه بسيار براي او دردآور مي باشد كه به آن خماري مي گويند، نشانه ها و علائم خماري براي هر نوع ماده اي مي تواند متفاوت باشد در برخي از مواد مخدر علائم ترك به صورت جسماني نشان داده مي شود و در برخي از مواد مانند توهم زا، علائم رواني آن بيشتر نشان داده مي شود. در ادامه اين مقاله علائم رواني و جسماني كه در زمان ترك مواد مخدر به وجود مي آيند را بيان مي كنيم:


علائم جسمانيدر هنگامي كه مواد مخدر را ترك مي كنيد علائم و نشانه هاي جسماني بسياري ممكن است تجربه كنيد كه اين علائم از ماده اي به ماده ديگر متفاوت مي باشد كه در زير نمونه هايي از آن را بيان مي كنيم:
لرزشتعريقآبريزش بينيدردهاي عضلاني و مفصليحالت تهوعاسهال و استفراغيبوستخارش و مشكلات پوستيكاهش قدرت بينايي به صورت موقتنفس تنگيسوزش شديد پاهاو غيره.علائم روانيترك اعتياد علاوه بر اين كه مشكلات جسمي ايجاد مي كند باعث به وجود آمدن علائم رواني هم خواهد شد البته مي توان علائم و نشانه هاي رواني را از طريق روانشناس و خدمات روانشناسي كنترل كرد. در زير نمونه هايي از علائم  و نشانه هاي رواني ترك بيان شده است:

منبع:مركز مشاوره و روانشناسي مشاورانه-چگونه درد خماري و علائم ترك اعتياد را كاهش دهيم


ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
[ ۳ شهريور ۱۴۰۰ ] [ ۰۶:۱۲:۰۸ ] [ دكتر غلامي ]

مواد مخدر، عوارض، علائم و نحوه درمان
امروزه در ميان افراد جامعه مصرف مواد مخدر به حد زيادي افزايش يافته است و افراد آگاهي هاي لازم را در اين زمينه ندارند و به همين دليل براي آن كه از اعتياد خود و فرزندشان پيشگيري نمايند بايد اطلاعات خود را در اين خصوص افزايش دهند.
بسياري از افراد بر اين باورند كه مواد اعتياد آور، مخدر مي باشند اما مواد مخدر گروه خاصي هستند كه اعتياد آورند. اين مواد از خشخاش به دست مي آيند كه آن ها را به نام افيون و شبه افيون مي شناسند.
هنگامي كه اين مواد استفاده مي شود در فرد احساساتي مانند بي حسي، كرختي، تسكين درد و خواب آلودگي ايجاد مي كند و فردي كه به مواد مخدر اعتياد پيدا مي كند دچار وابستگي جسمي و رواني شده و به همين دليل ترك آن به تنهايي امكان پذير نمي باشد و بايد از متخصص كمك بگيرد.
در ادامه اين مقاله به بررسي و معرفي مواد افيوني و شبه افيوني، عوارض مصرف، علائم و نشانه هاي وابستگي به مواد مخدر مي پردازيم تا در اين زمينه اطلاعات شما افزايش يابد.
مواد مخدر در تعريف عمومي و تخصصيدر تعريف عمومي، مردم به همه موادي كه وابستگي جسمي و رواني به وجود مي آورند و به عبارتي باعث مي شوند تا فرد به آن مواد اعتياد پيدا كند. بر اساس تعريف ترياك، شيشه، هروئين، ماريجوانا، حشيش، مواد توهم زا و الكل همگي مواد مخدر مي باشند.
اما در اصطلاح تخصصي و دارو شناسي مواد مخدر تعريف نوع ديگري تعريف مي شود و متخصصان به مواد افيوني كه به صورت طبيعي از گياه خشخاش به دست آمده باشد يا به صورت صنعتي در آزمايشگاه ايجاد شده باشد، مخدر مي گويند. كه از آن مي توان به ترياك، شيره، سوخته، هروئين، ترامادول و متادون اشاره كرد.


در اين مقاله منظور از مواد مخدر افيون ها و شبه افيون ها مي باشند.
مواد مخدر افيوني و شبه افيونيموادي كه از خشخاش به دست مي آيند به عنوان مواد مخدر شناخته مي شوند و ماده ي اصلي همه اين مخدر ها مورفين مي باشد. و ميزان خلوص و مقدار مورفين در اين مواد متفاوت است و به همين دليل هر مواد علائم و نشانه هاي متفاوتي دارند، انواع مواد مخدر عبارت اند از هروئين، ترياك، شيره و غيره كه هر كدام درصدهايي متفاوتي از مورفين را دارند.
به طور كلي مواد مخدر به دو دسته تقسيم بندي مي شوند كه عبارت اند از:
افيون ها: موادي كه به عنوان افيون ها شناخته مي شوند مستقيما از گياه خشخاش به دست مي آيند و در توليد آن ها مواد صنعتي هيچ نقشي ندارد و نمونه هايي از آن ها عبارت اند از مورفين، ترياك و شيره.شبه افيون ها: از تركيب مواد صنعتي با مواد مخدر شبه افيون ها به دست مي آيند كه مي توان به مواردي مانند هروئين، متادون، ترامادول، بوپرونورفين يا ب ۲ و قرض دراگون نام برد.

منبع:مركز مشاوره و روانشناسي مشاورانه-مواد مخدر را حرفه اي تشخيص دهيم


ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
[ ۳ شهريور ۱۴۰۰ ] [ ۱۱:۰۱:۲۵ ] [ دكتر غلامي ]

همسر معتاد، برخورد و رفتار مناسب با زن يا شوهر معتاد
با همسر معتاد ( زن يا شوهر) چگونه بايد رفتار كرد؟ اگر همسرتان معتاد است اما باز هم به همسرتان علاقه داريد و تصميم گرفته ايد كه با او زندگي كنيد در اين صورت نكاتي را بايد رعايت كنيد تا از آسيب ديدن به خود و فرزندانتان پيشگيري شود و انگيزه لازم براي ترك در همسرتان به وجود آيد.
اگر چه پاك شدن و تغيير فرد معتاد به انگيزه و خواست خودش ربط دارد اما در اين شرايط نقش خانواده بسيار مهم مي باشد و زماني كه ديگران رفتار نامناسبي داشته باشند اعتياد فرد شدت مي يابد و در صورتي كه در مورد نحوه برخورد با معتاد آگاهي لازم را داشته باشيد مي توانيد به او كمك كنيد تا فرايند ترك با سهولت بيشتري پشت سرگذاشته شود.
در ادامه اين مقاله توضيحاتي در مورد رفتار با همسر معتاد ارائه مي دهيم و همچنين خانواده ها بايد آگاهي خود را در زمينه اعتياد و ترك آن افزايش دهند تا به فرد معتاد بتوانند كمك كنند.
چگونگي ارتباط با همسر ( زن يا شوهر) معتاد؟براي آن كه با فردي كه معتاد است بتوانيد به زندگي تان ادامه دهيد بايد اطلاعات و مهارت هاي لازم در اين زمينه را فرا بگيريد و همچنين براي ارتباط برقرار كردن با همسرتان در هنگام اعتياد نكات زير را در نظر بگيريد و به آن ها توجه كنيد:
ارتباط با همسر معتاد، قاطع باشيد اما سرزنش نكنيد.در صورتي كه همسرتان معتاد است به احتمال زياد رفتار او شما را آزار داده است و خرج كردن پول زيادي براي تهيه مواد، وقت نگذاشتن با خانواده و يا رفتار غير طبيعي بعد از مصرف باعث مي شود تا شما عصباني شويد اما در آن هنگام نبايد او را مورد سرزنش قرار دهيد و به خاطر آسيب هايي كه به وجود آورده تحقيرش كنيد زيرا اين كار باعث تخريب شخصيت همسرتان مي شود.


بعد از سرزنش و تحقير شدن همسرتان احساس گناه مي كند و خشمگين مي شود و در اين موقعيت عصبانيت و احساس گناه را تنها با مواد مي تواند جبران كند زيرا قبلا ياد گرفته كه با اين روش خودش را آرام كند و از اين طريق به آرامش مي رسد.
پس نه تنها براي ترك كردن انگيزه اي پيدا نمي كند بلكه مصرفش را بيشتر مي كند بنابراين بهتر است به جاي سرزنش و توهين، صادقانه و به طور قاطع به او بگوييد كه از رفتار ش ناراحتي مي شويد و همچنين به او بگوييد كه مشكلش را درك مي كنيد و در اين زمينه مي توانيد به او كمك كنيد در اين صورت به او نشان خواهيد داد كه با خود او مشكلي نداريد و اعتياد همسرتان شما را اذيت مي كند و برايتان ناراحت كننده است.

منبع:مركز مشاوره و روانشناسي مشاورانه-همسر معتاد


ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
[ ۱ شهريور ۱۴۰۰ ] [ ۱۱:۳۹:۱۲ ] [ دكتر غلامي ]

اعتياد زنان ، دلايل، نشانه ها و پيامدهاي اعتياد در زنان
اعتياد زنان مسئله اي است كه امروزه توجه ويژه اي به آن مي شود، با توجه به تفاوت هاي جنسيتي اعتياد زنان با سوگيري هاي بيشتري همراه مي باشد و جامعه به زنان معتاد نگاه منفي تري دارند، اعتياد زنان و مردان هر دو مخرب و آسيب زا مي باشد اما زنان به دليل حساسيت جسمي و رواني و نقش پر رنگي كه در جامعه و خانواده دارند مسئله اعتياد براي آن ها پيچيده و قابل بحث مي باشد.
متاسفانه در جامعه نسبت به اعتياد زنان واكنش هاي بدي صورت مي گيرد و به همين دليل آن ها اعتياد خود را مخفي مي كنند اما براي درمان اعتياد آن ها بايد يك محيط امن را در نظر بگيريد، در ادامه اين مقاله در مورد دلايل، پيامد ها و راه هاي مقابله با اعتياد زنان نكاتي بيان شده است كه به بررسي آن ها مي پردازيم.
دلايل اعتياد زناندرباره علل اصلي گرايش زنان به اعتياد دلايل مختلف و متناقضي وجود دارد بر اساس تحقيقات انجام شده، كاهش كنترل اجتماعي روي زنان در دوره معاصر را علت تمايل زنان به مواد مخدر مي دانند و هم چنين نوع جدايي زنان از سبك زندگي سنتي و حضور داشتن در جوامع و ارتباطات گسترده و نداشتن آگاهي و اطلاعات لازم در مورد مواد مخدر باعث شده است تا نسبت به گذشته آسيب پذير تر شوند.
اما آن چه كه بيش از هر چيزي در گرايش زنان تاثير مي گذارد وضعيت روحي و رواني زنان مي باشد زيرا زنان از لحاظ عاطفي نسبت به مردان حساس تر هستند و در برابر فشار هاي مختلف زندگي تحمل كمتري دارند و زودتر اختلالات اضطرابي و افسردگي را تجربه مي كنند.


با توجه به شرايط بيان شده آن ها آسيب پذيري بيشتري نسبت به مواد مخدر خواهند داشت و در صورتي كه در كنار افراد مصرف كننده قرار بگيرند وضعيت اعتياد آن ها شديدتر و بدتر خواهد شد، در زير نمونه اي از گرايش زنان به اعتياد را بيان مي كنيم:
نبود تعلق و وابستگي بين اعضاي خانوادهيكي از عوامل تاثير گذار در بروز اعتياد در ميان بانوان، نداشتن حمايت هاي اجتماعي مي باشد در صورتي كه زن از حمايت كافي برخوردار نباشد و خانواده او از هم گسيخته شود در اين صورت احساس تنهايي مفرط و ناتواني به سراغش مي آيد و نمي تواند احساسات منفي خود را مديريت كند و اين موارد مي تواند زنان را در برابر اعتياد تا حد زيادي آسيب پذير كند. بنابراين توصيه مي شود كه خانواده ها بيش تر بر سلامت روحي و روان بچه هاي خود تمركز داشته باشند.
ديده مي شود كه در برخي از خانواده ها دختر به سمت اعتياد مي رود تا توجه والدين خود را جلب كند.

منبع:مركز مشاوره و روانشناسي مشاورانه-اعتياد زنان توانمندي هاي آن ها را افزايش مي دهد


ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
[ ۳۱ مرداد ۱۴۰۰ ] [ ۱۰:۳۱:۲۸ ] [ دكتر غلامي ]

رفتار با كودك در سنين مختلف چگونه باشد؟
رفتار با كودك در هر سني متفاوت مي باشد و حساسيت هاي خاص خودش را دارد بسياري از والدين در جلسات مشاوره نگران فرزندشان مي باشند كه با او چطور رفتار كنند و در مورد روش هاي تربيتي سوال هاي بسياري مي پرسند. تربيت كودك امري ساده و راحت نمي باشد و نياز به اطلاعات خاصي دارد بنابراين والدين نمي دانند در برابر رفتارهاي كودك مانند شيطنت، پرخاشگري، دروغ گويي و غيره چه رفتاري داشته باشند و چه واكنشي از خودشان نشان دهند.
در صورتي كه شما در مورد تربيت كودك و نحوه رفتار با او چالش هايي را تجربه مي كنيد، اين مقاله را تا انتها مورد مطالعه قرار دهيد زيرا در آن به توضيحات بيشتري در مورد روش هاي رفتار با كودكان در سنين مختلف پرداخته شده است، مي توانيد از مشاوره كودك كمك بخواهيد تا در اين خصوص شما را راهنمايي كند.
رفتار با كودك در سنين مختلفچگونگي رفتار با فرزندان از مسائل حياتي و مهم هر پدر و مادري مي باشد و والدين در اين خصوص بايد اطلاعات را كسب كنند، اين آگاهي را مي توانند از طريق مطالعه و يا مشورت با روانشناس متخصص مهارت رفتار با كودكان به دست آورند، براي آن كه بتوانيد با كودكتان رفتار صحيح و درستي داشته باشند بايد نسبت به تغييرات شناختي، زيستي، اجتماعي و رواني فرزندتان در هر دوره سني آگاهي به دست آورند و از اين طريق با نيازهاي كودك به درستي آشنا شوند و مناسب ترين شيوه رفتاري را در پيش بگيرند، در ادامه اين مقاله با توجه به نيازها و تغييرات كودك در سنين مختلف نكات تربيتي به طور جداگانه بيان شده است كه مي تواند براي شما مفيد باشد.
رفتار با كودك، ترتيب كودك ۲ تا ۳ سالبايد والدين اين نكته را در نظر بگيرند كه علاوه بر نياز جسماني به نياز عاطفي فرزندان بايد بسيار توجه شود زيرا در اين سن نقش مادر در تربيت فرزندان بسيار مهم و برجسته مي باشد و كودك در اين دوره سني از لحاظ عاطفي و هيجاني به مراقبت ويژه اي نياز دارد.
شايد براي شما باورنكردني باشد اما دريافت محبت و مراقبت هيجاني از جانب والدين باعث مي شود تا بر ميزان ترشح هورمون رشد و ابتلا به اختلالات سازگاري كه در دوران بعدي زندگي فرد به وجود مي آيد اثر بگذارد، به همين دليل لازم است تا سطح متعادلي از محبت و توجه را به فرزندتان منتقل كنيد و رفتار صحيح و درستي با آن ها داشته باشيد.


استقلال كودكاز نظر روانشناسي مهم ترين مسئله اي كه در سنين ۲ تا ۳ سال رخ مي دهد اين است كه كودك نياز به استقلال پيدا مي كند، به همين دليل ممكن است براي هر كاري مانع شما شود و دوست داشته باشد خودش آن كار را انجام دهد، تا جايي كه براي كودك خطري نداشته باشد مي توانيد به او فرصت بدهيد تا استقلال را در اين امور تجربه كند اين كار به رشد روان شناختي و اجتماعي كودكتان كمك مي كند و در صورتي كه بيش از حد در برابر كودك مقاومت كنيد باعث لج بازي شديد و پرخاشگري او مي شويد و نياز به استقلال را در او سركوب مي كنيد.
هم چنين بايد اين نكته را در نظر بگيريد كه فرزندتان هنوز مهارت هاي حركتي را به درستي ياد نگرفته است و ممكن است در انجام برخي كارها اشتباهاتي داشته باشد بنابراين شما بايد سعي كنيد در برابر اين اشتباهات صبور باشيد و كودك تان را مورد سرزنش و تحقير قرار ندهيد زيرا اگر كودك احساس شرمندگي و تحقير كند ممكن است در دوره هاي بعدي در رشد كودك اختلالاتي به وجود آيد كه به سلامت روحي و هيجاني او آسيب بزند.

منبع:مركز مشاوره و روانشناسي مشاورانه-رفتار با كودك در سنين مختلف چگونه بايد باشد؟


ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
[ ۳۰ مرداد ۱۴۰۰ ] [ ۱۲:۳۴:۲۷ ] [ دكتر غلامي ]
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ][ ۵ ][ ۶ ][ ۷ ][ ۸ ][ ۹ ][ ۱۰ ][ ۱۱ ][ ۱۲ ][ ۱۳ ][ ۱۴ ][ ۱۵ ][ ۱۶ ][ ۱۷ ][ ۱۸ ][ ۱۹ ][ ۲۰ ][ ۲۱ ][ ۲۲ ][ ۲۳ ][ ۲۴ ][ ۲۵ ][ ۲۶ ][ ۲۷ ][ ۲۸ ][ ۲۹ ][ ۳۰ ][ ۳۱ ][ ۳۲ ][ ۳۳ ][ ۳۴ ][ ۳۵ ][ ۳۶ ][ ۳۷ ][ ۳۸ ][ ۳۹ ][ ۴۰ ][ ۴۱ ][ ۴۲ ][ ۴۳ ][ ۴۴ ][ ۴۵ ][ ۴۶ ][ ۴۷ ][ ۴۸ ][ ۴۹ ][ ۵۰ ][ ۵۱ ][ ۵۲ ][ ۵۳ ][ ۵۴ ][ ۵۵ ][ ۵۶ ][ ۵۷ ][ ۵۸ ][ ۵۹ ][ ۶۰ ][ ۶۱ ][ ۶۲ ][ ۶۳ ][ ۶۴ ][ ۶۵ ][ ۶۶ ][ ۶۷ ][ ۶۸ ][ ۶۹ ][ ۷۰ ][ ۷۱ ][ ۷۲ ][ ۷۳ ][ ۷۴ ][ ۷۵ ][ ۷۶ ][ ۷۷ ][ ۷۸ ][ ۷۹ ][ ۸۰ ][ ۸۱ ][ ۸۲ ][ ۸۳ ][ ۸۴ ][ ۸۵ ][ ۸۶ ][ ۸۷ ][ ۸۸ ][ ۸۹ ][ ۹۰ ][ ۹۱ ][ ۹۲ ][ ۹۳ ][ ۹۴ ][ ۹۵ ][ ۹۶ ][ ۹۷ ][ ۹۸ ][ ۹۹ ][ ۱۰۰ ][ ۱۰۱ ][ ۱۰۲ ][ ۱۰۳ ][ ۱۰۴ ][ ۱۰۵ ][ ۱۰۶ ][ ۱۰۷ ][ ۱۰۸ ][ ۱۰۹ ][ ۱۱۰ ][ ۱۱۱ ][ ۱۱۲ ][ ۱۱۳ ][ ۱۱۴ ][ ۱۱۵ ][ ۱۱۶ ][ ۱۱۷ ][ ۱۱۸ ][ ۱۱۹ ][ ۱۲۰ ][ ۱۲۱ ][ ۱۲۲ ][ ۱۲۳ ][ ۱۲۴ ][ ۱۲۵ ][ ۱۲۶ ][ ۱۲۷ ][ ۱۲۸ ][ ۱۲۹ ][ ۱۳۰ ]
.: Weblog Themes By limoblog :.

درباره وبلاگ

موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت   لغو عضویت
امکانات وب