?>
+      -      رنت ماشین      دستگاه سم زدایی      نهال پسته پیوندی      دانلود تراست والت      نگین روز      روز ۱۰۰      -      *      +      -      قیمت خرید بیسیم      -      -      -      بلوک سبک      -      قرص تاخیری      آموزش تعمیرات موبایل      +      -      *      استخر پیش ساخته      ردیاب موتور      *      صرافی تتر      بروکر فارکس      +      خرید کتاب تاپ ناچ      +      *      تحلیل اتریوم      -      فیلم هندی      *      -      -      .      +      -      +      -      /      حواله وسترن یونیون      خرید ماینر      -      دکتر زنان مشهد      خرید لایسنس نود 32      کسب درآمد      خرید رپورتاژ      فروش آنتی ویروس      سیگنال فارکس      لایسنس رایگان نود 32      یوزر پسورد نود 32      سئو سایت      لایسنس نود32      آپدیت نود 32      بهترین بک لینک     
همسرداري

همسرداري
 
نويسندگان
لینک دوستان
لينكي ثبت نشده است
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : 297
دیروز : 195
افراد آنلاین : 2
همه : 109470
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
چت باکس

در جلسه مشاوره ازدواج چه مي گويند؟جلسه مشاوره ازدواج به سه بخش تقسيم مي شود:
بخش اول شناسايي ويژگي هاي شخصي هر زوج به صورت جداگانه
بخش دوم: بررسي رابطه زوجين
بخش سوم: آموزش و آمادگي براي ازدواج
در بخش اول از تست هاي و آزمون هاي شناختي و روانشناسي استفاده ميشود و مشاور و روانسج آن ها را تحليل مي كند. اگر يكي از زوجين درگير اضطراب، افسردگي، وسواس، دوقطبي باشد، تشخيص داده شده و پيش از ازدواج به درمان آن پرداخته مي شود. براي نمونه مركز مشاوره ستاره ايرانيان كاملاترين مجموعه آزمون ها شناختي را دارد كه توسط روانسنج تحليل مي شود.
در بخش دوم نوع برقراري ارتباط ميان زوجين بررسي مي شود. آيا زوجين مي توانند بعد از ازدواج نيازهاي (عاطفي – جنسي – اجتماعي و غيره ) يكديگر را پاسخ دهند؟ آيا تفاوت ها اجازه مي دهد اين دو زوج زندگي موفقي داشته باشند؟
بخش سوم: اگر زوجين مناسب يكديگر بودند به آنان كمك مي شود تا خود را براي آغاز زندگي مشترك آمده كنند. چگونه اختلافات خود را بعد ازدواج حل كنند و چه رفتارهايي در قبال خانواده، دوستان و همكاران داشته باشند؟
تست مشاوره ازدواج دو نوع تست مشاوره ازدواج وجود دارد:
نوع اول تست هاي ازدواج عمومي: اين تست ها پاسخ مشخصي دارد و مجموعه كامل آن را به صورت رايگان مي توانيد دانلود كنيد. مثلا “فول تست ” كه هم برنامه اندرويد و هم IOS دارد و كاملا رايگان است.
نوع دوم تست ها و آزمون هاي روانشناسي و شناختي تحليلي است. اين تست ها به صورت منحصر به فرد و با توجه به ويژگي هاي شخصي هر فرد توسط روانسنج تحليل شده و روانشناس نيز بر تحليل آن نظارت دارد. اين تست ها در مراكز مشاوره معتبر صورت مي گيرد.
نوع و تعداد تست بر اساس نظر مشاور ازدواج مي تواند متفاوت باشد. يا حتي اگر اختلال رواني مشاهده شد تست جدايي براي فرد گرفته مي شود.
مشاوره ازدواج آنلايندر سايت مشاوره در پايين تمامي صفحات مشاوره ازدواج آنلاين ارائه مي شود و اين امكان را براي زوجين فراهم مي كند تا صوالات خود را مطرح كنند و دليل حجم بالاي سوالات ظرف مدت يك روز پاسخ شما در همان صفحه ارسال مي شود. شما مي توانيد با مشخصات و نام مستعار سوال بپرسيد و كسي متوجه هويت نشود.
البته مشاوره ازدواج آنلاين هيچگاه كيفيت مشاوره حضوري را نداشته و مشاوره حضوري پيش از ازدواج به تمامي زوجين پيشنهاد مي شود.


هزينه مشاوره ازدواجهزينه مشاوره ازدواج در مراكز متفاوت است و برخي تعرفه هاي دولتي در نظر گرفته مي شود. اين تعرفه ها به صورت سالانه و گاه شش ماه يكبار اعلام مي شود. متاسفانه برخي كلينك ها ممكن است اين تعرفه ها را رعايت نكنند. يا خدمات با كيفيتي را ارائه ندهند پس در انتخاب مركز مشاوره دقت كنيد.
مشاوره ازدواج رايگانبه صورت رايگان مشاوران ما در تمامي صفحات سايت به شما مشاوره ازدواج رايگان ارائه مي دهند. البته برخي مراكز براي افرادي كه توان مالي مناسبي ندارد تخفيفاتي را در نظر گرفته است. مثلا مركز مشاوره ستاره ايرانيان براي جوانان كم درآمد شرايط مناسبي جهت مشاوره ازدواج فراهم كرده است و برخي افراد خير كل هزينه مشاوره افراد فاقد درآمد را پرداخت مي كنند.
سوالات مشاوره ازدواجكاملترين مجموعه سوالات مشاوره ازدواج براي شما به تفكيك جلسه فراهم شده است.
اين سوالات بايد از طرف مقابل پرسيده شود تا علاوه بر شناخت، زوجين را براي زندگي مشترك آماده كند.

منبع:كانون مشاوران ايران-۹ تكنيك برتر در مشاوره ازدواج بر اساس جديدترين روشهاي روانشناسي


ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
[ ۳۰ آذر ۱۴۰۱ ] [ ۰۲:۱۴:۵۶ ] [ دكتر غلامي ]

نوجوان مضطرب – تمامي افراد در طول زندگي خود با مشكل اضطراب مواجه مي شوند چرا كه به هر حال در تمامي زندگي ها و روند رشد افراد در طول زندگي مشكلات و دغدغه هايي وجود دارد كه مي تواند به شدت بر ميزان استرس و اضطراب افراد تاثير گذار باشد. طبيعي است كه تمامي افراد در مقابله با موقعيت هاي تنش زا و پر استرس زندگي خود درگير اضطراب شده و با اين مشكل اساسي دست و پنجه نرم مي كنند. اضطراب امري طبيعي است كه در مواقع تنش زاي زندگي براي هر فردي و در هر سني پيش مي آيد اما اگر مقدار و زمان آن در فرد زياد و طولاني شود فرد به اضطرابي مبتلا است كه از حالت طبيعي خود خارج شده و نياز به بررسي دارد. به طور كلي اضطراب يك حس ناخوشايند است كه در پي به وجود آمدن موقعيت هاي ناگوار كه براي هرفردي هم مي تواند متفاوت باشد به وجود مي آيد.
نوجوانان به عنوان كساني كه با مشكلات و تغييرات خلقي و  مواردي از اين قبيل مواجه مي شوند و نيز سالمندان و طبقات اقتصادي فقير بيشتر در معرض ابتلا به اضطراب هستند و افراد مرفه و مردها و جوانان كلا كمتر به بيماري اضطراب مبتلا مي شوند. نوجوان مضطرب مي تواند در نتيجه ترس ناشي از تغييرات جسماني و تغييرات صدا، ترس ناشي از پذيرفته نشدن نزد ديگران، ترس ناشي از بلوغ زود رس به خصوص در دختران، ترس ناشي از بلوغ دير رس به خصوص در پسران، ترس ناشي از زشت شدن قيافه و هيكل نزد نوجوانان دختر و پسر و مواردي از اين قبيل به وجود بيايد.  بهترين راه براي جلوگيري از ايجاد اضطراب ناشي از ترس از بلوغ زود رس و يا دير رس در نوجوانان اطلاع دادن و آگاهي به موقع آنها از اين موارد است. قبل از اينكه نوجوان به سن بلوغ برسد و علائم ثانويه بلوغ در او هويدا شود نياز است تا خانواده ها با رعايت مسائل اخلاقي و شرعي نكات مورد نياز در مورد بلوغ را به آن ها آموزش داده تا در نتيجه ترس آن ها شاهد اضطراب بيشتري نباشند. لازم است تا مربيان و مشاوران فرد نوجوان توضيحاتي مناسب در دوران نوجواني به فرد داده تا از انحراف و مشورت او با افراد هم سن و سال و كساني كه شايد او را در زمينه جنسي به انحراف بكشانند جلوگيري نمايند.
نتيجه تحقيق پژوهشگران نشان مي دهد كه حس ناامني و نداشتن مهارت هاي لازم براي برقراري روابط صحيح اجتماعي و عاطفي و تفاوت در فرهنگ خانواده ها و جوامع از عوامل مهم به وجود آمدن يك نوجوان مضطرب در خانواده خواهد بود. براي اينكه جلوي اضطراب نوجوان مضطرب را گرفت و يا در موردي كه او اضطراب دارد از انتشار و افزايش اضطراب در او جلوگيري نمود لازم است تا مواردي از جانب والدين و اطرافيان نوجوان به دقت رعايت شود كه چند مورد از مهم ترين آن ها را با هم بررسي خواهيم كرد.


اولين نكته اين است كه همواره بايد نياز و گرايش ها و تمايلات فرد نوجوان را به هم سن و سالانش و نياز او به پذيرفته شدن در نزد هم سالانش را با دقت درك نمود چراكه اين يك نياز طبيعي است و در تمامي نوجوانان وجود دارد. نياز است تا والدين در مورد موضوع دوست يابي در نوجوان خود به دقت وارد شده و توافقي ميان آن ها در اين مورد صورت گيرد تا نوجوان نيز در اين زمينه پنهان كاري نكند و دوستي ها و روابط ميان نوجوان با دوستانش براي خانواده مبهم نبوده و دوستان فرد نزد والدين شناخته شده باشند. والدين بايستي براي شخصيت نوجوان خود بسيار احترام قائل بوده و به خصوص نزد ديگران با او با ناملايمت رفتار نكند و طوري رفتار نكنند كه نوجوان احساس حقارت نمايد بلكه او نيز بايد مانند يك فرد بزرگسال مورد احترام قرار گيرد.

منبع:كانون مشاوران ايران-نوجوان مضطرب


ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
[ ۲۸ آذر ۱۴۰۱ ] [ ۱۰:۴۶:۵۶ ] [ دكتر غلامي ]

تاثير افسردگي بارداري و استرس بر جنين از شايع ترين عارضه هاي دوران بارداري هستند و با خطرات شديد سلامتي هم براي مادر و هم براي جنين همراه مي باشند.
بر اساس جديدترين مطالعات منتشر شده در روانپزشكي بيولوژيكي، نشانه هاي افسردگي در زنان در حين و پس از بارداري با كاهش ضخامت كرتكس (لايه بيروني مغز و مسئول تفكر و رفتار پيچيده) در كودكان سنين پيش دبستاني ارتباط دارد. يافته ها نشان مي دهند كه روحيه مادران ممكن است بر رشد مغز كودكان در مراحل مهم زندگي تأثيرگذار باشد و تاثير افسردگي بارداري و استرس بر جنين داشته باشد.
دليل تغييرات خلق و خو در بارداري خستگي: در دوران بارداري، زنان به راحتي خسته مي شوند. كمبود خواب و انرژي مي تواند به مرور تاثير افسردگي بارداري و استرس بر جنين بگذارد.تغييرات هورموني: استروژن و پروژسترون و ساير سطوح هورموني كه در طول بارداري تغيير مي‌كنند مي‌تواند بر انتقال‌دهنده‌هاي عصبي تأثير بگذارند و احساس مادر را تغيير دهند.استرس: بارداري ممكن است لايه ديگري از استرس را اضافه كند. نگراني مداوم در مورد كودك يا اينكه والدين خوبي هستند مي تواند باعث تغييرات خلق و خو شود، بنابراين كاهش استرس باعث تاثير افسردگي بارداري و استرس بر جنين مي شود.
بر اساس نظر جان كريستال، سردبير ژورنال روانپزشكي بيولوژيكي: «مادران عموماً حاضرند هر كاري انجام دهند تا شانس زاد و ولد را به عنوان بهترين فرصت براي موفقيت در زندگي داشته باشند.» اين مطالعه جديد اكنون نشان مي دهد كار ديگري كه ممكن است قادر به انجام دادن آن باشند، اطمينان يافتن از بهبودي  افسردگي شان مي باشد.
هجده درصد از زناني كه داراي افسردگي حين بارداري و هم تحت مراقبت هاي پزشكي در اندكي قبل و پس از زايمان و هم افسردگي پس از زايمان مي باشند، تاثير افسردگي بارداري و استرس بر جنين را مشاهده خواهند كرد.
زنان باردار ممكن است تاثير افسردگي بارداري و استرس بر جنين را مانند موارد زير تجربه كنند:
اختلال دوقطبياختلال استرس پس از سانحه (PTSD)اختلال وسواس اجباري (OCD)حملات پانيكاختلالات خوردن وسواستاثير افسردگي در دوران بارداريدر زمينه تاثير افسردگي بارداري و استرس بر جنين بيشتر بخوانيد:
افسردگي دوران بارداري و آسيب رواني كودك
اين مطالعه انجام شده جديد توسط كاترين لبيبل از دانشگاه گالگراي آلبرتا، اولين گزارش در زمينۀ ارتباط افسردگي مادران و نابهنجاري ساختار مغزفرزندان در دوران كودكي است. محققان ۵۲ زن مشكوك به علايم افسردگي در هر سه دوره  از بارداري و چند ماه پس از تولد كودك را غربال كردند. از ميان زنان مشكوك به افسردگي، برخي بدون هيچ گونه علايم يا داراي علائم ناچيز و برخي ديگر تمام معيارهاي غربال گري را داشتند. محققان در ۲ يا ۵ ماهگي كودكان براي سنجش ساختار مغزي آن ها از MRI استفاده كردند.
زنان داراي علايم افسردگي بيشتر امكان داشت كه كودكاني داراي نواحي گيجگاهي و  قدامي نازك تر به عنوان مناطق قشري مسئول در فعاليت هاي بازداري و كنترل توجه داشته باشند. همچنين، محققان دريافتند كه بين علائم استرس زا و مادۀ سفيد غيرطبيعي در ناحيه قدامي و مجراهاي فيبري متصل كننده مناطق مذكور با ديگر نواحي مغز ارتباط وجود دارد.
براي ارتقاي مهارت توجه در مغز كودكان، بسته توانبخشي توجه و مهارت هاي شناختي در مركز مشاوره ستاره ايرانيان به صورت اختصاصي تهيه شده و با كمك آن مي توانيد توجه و تمركز، حافظه و توانمندي هاي شناختي فرزند خود را افزايش دهيد.
يكي از جنبه هاي نرمال رشد مغز طي سال هاي كودكي اوليه، ضخامت قشري است؛ همانطور كه ليبل اذعان دارد؛ يافته ها نشان مي دهند مغز كودكاني كه مادرانشان داراي علائم افسردگي بيشتري هستند ممكن است زودتر از موعد مقرر رشد كند.
نابهنجاري هاي موجود ساختار مغز در طي دوره هاي مهم رشد اغلب با پيامدهايي منفي مانند اختلالات يادگيري و اختلالات رفتاري ارتباط داشته است. همچنين، نابهنجاري هاي ساختار مغز مشخص شده در اين مطالعه منعكس كننده نابهنجاري هاي يافت شده در كودكان مبتلا به افسردگي يا مستعد ابتلاء مي باشد؛ ضمن اينكه نشان مي دهد اين تغييرات ممكن است به دليل آن باشد كه فرزندان مادران مبتلا به افسردگي قبل و پس از زايمان در مراحل بعدي زندگي شان نسبت به افسردگي آسيب پذيرتر هستند.


اگرچه، مكانيسم زيربنايي اين ارتباط مشخص نيست اما، يافته هاي آن ممكن است حاوي اطلاعاتي براي كاهش خطرهاي رشد غيرعادي مغز در كودكان باشد. براساس نظر ليبل، يافته هاي اين مطالعه براي برجسته كردن اهميت نظارت و حمايت سلامت رواني مادران نه تنها در دوران پس از زايمان بلكه در دوران بارداري مهم مي باشد.
چه چيزي باعث افسردگي دوران بارداري مي شودتاثير افسردگي بارداري و استرس بر جنين مي تواند ناشي از عدم تعادل هورموني باشد. البته بعيد است كه اين تنها دليل باشد. موارد ديگري كه باعث افسردگي دوران بارداري مي شود شامل موارد زير مي باشد:
سقط جنين قبليتجربه سخت زايمانسابقه افسردگيشرايط زندگي استرس زا خشونت خانگي. حدود ۱ از هر ۳ زن در دوران بارداري تحت تاثير آزار خانگي قرار مي گيرند. اين ممكن است براي اولين بار در بارداري اتفاق بيفتد يا در دوران بارداري و پس از تولد بدتر شود.بارداري ناخواستهتجربيات دشوار دوران كودكياعتماد به نفس ضعيف

منبع:كانون مشاوران ايران-تاثير افسردگي بارداري و استرس بر جنين


ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
[ ۲۸ آذر ۱۴۰۱ ] [ ۱۰:۴۴:۱۷ ] [ دكتر غلامي ]

مشكلات نوجوانان با والدين، مشكلات بين والدين و فرزندان، اختلاف بين والدين و فرزندان دختر و پسر شما در حال رشد و پيدا كردن استقلال خود مي باشد. علاوه بر اين توانايي‌هاي تفكر انتقادي و همدردي او نيز در حال بهبود است و مي‌تواند مسائل را از ديدگاه ديگران راحت‌تر ببيند و درك كند. در سن ۱۶ سالگي، نوجوان اغلب مشغول كشف و پرداختن به علايق و فعاليت هاي خود مي باشد.
كودكان در اين گروه سني ممكن است مشكلات نوجوانان با والدين زير را نشان دهد. بنابراين نگران نباشيد و در صورت مشاهده اين موارد رفتار بدي نشان ندهيد.
نگراني بيشتري در مورد شكل بدن، ظاهر و لباس.بدخلقي شديد بخصوص با والديننشان دادن علاقه زياد به گروه هاي دوستيناديده گرفتن والديناسترس ناشي از تكاليف و شرايط مدرسهمشكلات غذا خوردن (پرخوري يا كم خوري)افسردگي و اضطراب زياد كه ممكن است باعث رفتار هاي نگران كننده اي مانند اعتياد شود. حل مشكلات نوجوانان با والدينممكن است وسوسه شويد كه فرزندتان را نزديك نگه داشته و او را كنترل كنيد.


با اين حال، والدين بايد به فرزندان خود بياموزند كه چگونه استقلال داشته باشند و ارتباط نوجوان با والدين را باز نگه دارند تا فرزندان بتواند سوالاتي بپرسد و در مورد تصميمات مهم زندگي اطلاعات لازم را دريافت كند.
شايد به نظر برسد كه نوجوان نمي خواهد از شما بگيرد اما در تصميم گيري هاي خود نياز به يك راهنما دارد، همين تضاد حل مشكلات نوجوانان با والدين را دشوار مي كند. بنابراين هنگامي كه براي مشورت پيش شما آمد به خوبي و بدون قضاوت به حرف هاي او گوش دهيد و به خاطر داشته باشيد كه نبايد مشكلات او را كوچك و بي اهميت نشان دهيد.
۱. به او اجازه دهيد اشتباه كند.
به او بگوييد كه همه انسان ها اشتباه مي كند ولي به او بفهمانيد كه برخي از اشتباهات صدمه هاي جبران ناپذيري به همراه دارند. مي توانيد براي نزديك شدن به آن ها از خاطرات خود يا تجربياتي كه شنيده ايد براي آن ها بگوييد تا هم منظور خود را بهتر بيان كنيد هم به آن ها نزديك تر شويد.
توجه داشته باشيد كه عادي است كه نوجوانان ۱۶ ساله بيشتر به همسالان خود توجه كنند تا والدينشان، اما كودكاني كه در خانواده خود به خوبي پرورش يافته باشند به تلاش هاي والدين براي حفظ ارتباط پاسخ مي دهند. به ياد داشته باشيد كه تنبيه فقط نوجوان را از شما دور مي كند، بنابراين براي بهبود مشكلات نوجوانان با والدين بهتر است كه به مشاور مراجع كنيد زيرا نوجوان بهتر به حرف مشاور گوش مي دهد.
۲.احساساتي نشويد
براي بهبود مشكلات نوجوانان با والدين به خود يادآوري كنيد كه آنچه او مي گويد و انجام مي دهد بازتابي از رفتار شما نيست. ممكن است از رفتار او خوشتان اما نبايد آن را جدي بگيريد يا ناراحت شويد.
۳.دوستان نوجوان خود را ملاقات كنيد و بشناسيد.
حتما با دوستان فرزند خود ارتباط برقرار كنيد به احتمال زياد فرزند شما از اين كار خوشش نخواهد آمد ولي مي توانيد او را براي شام يا ناهار دعوت كنيد و كمي با او آشنا شويد. بهتر است شماره او را نيز داشته باشيد يا با خانواده او نيز آشنا شويد. حل مشكلات نوجوانان با والدين  سخت مي باشد و كودك شما ممكن است مانع شود كه با دوستان او ارتباط برقرار كنيد اما شما بايد راه خود را پيدا كنيد.
۴.مشكلات نوجوانان با والدين، به رشد نوجوان خود احترام بگذاريد
نوجوانان هنوز نياز به تربيت دارند، اما بيش تر از آن به تعادلي بين نظم، راهنمايي و حمايت نيازمند هستند. وقتي والدين مي گويند زمان ما همه چيز سخت تر بود، باعث مي شوند كه نوجوان نتواند در مورد احساسات خود صحبت كند. به ياد داشته باشيد كه نوجوان از شما مي خواهد كه با آن ها بيشتر شبيه بزرگسالان رفتار كنيد.
۵. براي نوجوان خود مرز ايجاد كنيد
نوجوانان سركش و خشمگين به قوانين مشخصي نياز دارند كه در صورت شكستن اين قانون با پيامدهاي واضحي روبرو شوند. براي مشكلات نوجوانان با والدين با او گفتگو كنيد تا بدانند وقتي قوانين گفته شده زير پا گذاشته مي شوند، چه انتظاري داشته باشند.
براي مشكلات نوجوانان با والدين توضيح دهيد كه اين قوانين كمك مي كند تا او را ايمن و از آسيب دور نگه داريد. عشق خود را به فرزندتان ابراز كنيد. حتي نوجوانان عصباني مي خواهند بدانند كه والدينشان آن ها را دوست دارند و به آن ها اهميت مي دهند.
۶. از نوجوان خود انتظارات معقول داشته باشيد
انتظار كامل بودن از نوجوانان معقول نيست، براي بهبود مشكلات نوجوانان با والدين بايد درك كنيد كه مغز نوجوان تا اواسط دهه ۲۰ به طور مداوم در حال رشد و تغيير است. بنابراين، اطلاعات را بسيار متفاوت پردازش مي كند. علاوه بر اين هورمون ها مي توانند شرايط را پيچيده تر كنند.  بنابراين والدين نوجوانان عصباني بايد انتظارات متناسب با سن نوجوان خود را داشته باشند و نه بيشتر.
۷. مشكلات نوجوانان با والدين، فعاليت هاي مشترك
نوجوانان علايق زيادي دارند كه مي توان از آن ها به عنوان وسيله اي براي ارتباط با آن ها استفاده كرد. شايد نوجوانان شما به نوشتن، هنر، خياطي يا آشپزي علاقه دارند. آن ها در كلاسي كه دوست دارد ثبت نام كنيد و با آن ها در كلاس ها شركت كنيد.
۸. اضطراب آن ها را درك كنيد
بهبود مشكلات نوجوانان با والدين اهميت زيادي دارد. همه ما نوجوان بوده ايم و سردرگمي و تغييراتي را كه بايد با آن سازگار شويم را درك مي كنيم. با درك كردن آن ها يك خروجي و منبعي براي آرامش براي آن ها فراهم مي كنيم. بيشتر اوقات، متوجه خواهيد شد كه مي توانيد با نااميدي آنها ارتباط برقرار كنيد و در اين هنگام با توصيه هاي مناسب مي توانيد به آن ها كمك كنيد.
نوجوان سالم براي اطمينان از سلامتي نوجوان خود حتما موارد زير را در خانه رعايت كنيد:
نوجوان خود را به فعاليت بدني تشويق كنيد. براي بهبود مشكلات نوجوانان با والدين مي توانيد او را در كلاس هاي مختلف يا باشگاه ثبت نام كنيد فقط پيش از آن حتما بگذاريد او نظر بدهد و براي او تصميم گيري نكنيد.زمان صرف غذا براي خانواده ها بسيار مهم است. غذا خوردن در كنار يكديگر به نوجوانان كمك مي كند تا انتخاب هاي بهتري در مورد غذاهايي كه مي خورند داشته باشند، وزن سالم را افزايش مي دهد و به اعضاي خانواده شما فرصت مي دهد تا با يكديگر صحبت كنند.تلويزيون را از اتاق خواب نوجوان خود دور نگه داريد و محدوديت‌هايي را براي زمان استفاده از صفحه نمايش، از جمله تلفن‌هاي همراه، رايانه، لپ تاب، بازي‌هاي ويديويي، و ساير دستگاه‌ها تنظيم كنيد.اطمينان حاصل كنيد كه كودك شما هر شب به ميزان توصيه شده مي خوابد: براي نوجوانان ۱۳ تا ۱۸ سال، ۸ تا ۱۰ ساعت در هر شبانه روز.علل تعارض نوجوانان با والدينعوامل زيادي وجود دارد كه مي تواند در بروز مسائل خشم و سرپيچي در نوجوانان نقش داشته باشد. برخي از نوجوانان براي يادگيري نحوه مديريت سالم احساسات و مقابله با استرس به كمك بيشتري نياز دارند بنابراين بهبود مشكلات نوجوانان با والدين اهميت زيادي دارد و مي تواند كمك زيادي به آن ها كند.

منبع:كانون مشاوران ايران-۱۰ مشكلات نوجوانان با والدين + راه حل قطعي


ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
[ ۲۵ آذر ۱۴۰۱ ] [ ۰۸:۵۳:۱۹ ] [ دكتر غلامي ]

درمان قطعي بي خوابي، درمان بي خوابي با روش هاي علمي، درمان خانگي بي خوابي. آيا از بي خوابي رنج مي بريد و به دنبال راهي براي درمان آن هستيد؟ آيا مي خواهيد خوابي راحت داشته باشيد؟ آيا مي خواهيد شب ها بدون ترس از بيدار شدن خواب راحتي را تجربه كنيد؟
در اين صورت تنها نيستيد افراد زيادي هستند كه هر روز كم خوابي را تجربه مي كنند و حتي از آن بي خبرند.
متاسفانه تاثيرات بي خوابي بيش تر از چيزي مي باشد كه عموم مردم تصور مي كنند و نمي دانند كه بي خوابي چگونه تمام زندگي آن ها را به شكل هاي مختلف تحت تاثير قرار مي دهد.
اگر شما هم يكي از اين افراد هستيد، اين مقاله را از دست ندهيد زيرا با نحوه درمان قطعي بي خوابي و افزايش كيفيت خواب را متوجه مي شويد.
‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌درمان قطعي بي خوابيراه هاي زيادي براي درمان بي خوابي وجود دارد، اما همه آن ها هدف مشتركي دارند كه آن كاهش و درمان بي خوابي است. براي اينكه ياد بگيريد چگونه بي خوابي را درمان كنيد، بايد ابتدا دلايل بي خوابي خود را كشف كنيد.
اگر نمي دانيد دقيقاً چه چيزي شما را آزار مي دهد به احتمال زياد نمي توانيد درمان مناسبي براي آن پيدا كنيد. مشكل بي خوابي شما ممكن است به دليل استرس روزانه، افسردگي، استرس، اضطراب، فوبيا يا عدم تغذيه مناسب باشد.
يكي از بهترين راه ها براي درمان قطعي بي خوابي استفاده از هيپنوتيزم است. هيپنوتيزم يك راه حل موثر براي افرادي است كه به دليل استرس يا كم خوابي قادر به خوابيدن نمي باشند.
مي‌توانيد روش‌هاي مختلفي را امتحان كنيد تا زماني كه متوجه شويد كدام يك براي شما مفيد است و نتايج بهتري را به دنبال دارد.
بهترين راه براي دستيابي به روش درست و مشخص و ريشه يابي اساسي مشكل مرجعه به روانشناس مي باشد، روانشناس به صورت تخصصي مشكل بي خوابي شما را ريشه يابي كرده و ان را به صورت قطعي و دائمي درمان مي كند.

درمان قطعي بي خوابيعلت بي خوابيچه چيزي باعث بي خوابي مي شود؟ بي خوابي شايع ترين اختلال خواب باشد كه امروزه در بين مردم رواج زيادي دارد.
اين مشكل معمولاً زماني اتفاق مي‌افتد كه فرد با به خواب رفتن مشكل داشته يا مدام از خواب بيدار مي شود. علل، اثرات و شدت بي خوابي از فردي به فرد ديگر متفاوت است.
با اين حال، بهترين راه كمك گرفتن از روانشناس و مشاور مي باشد زيرا بي خوابي مي تواند ناشي از عوامل مختلفي از استرس گرفته تا اضطراب و شرايط پزشكي متفاوت باشد. در ادامه دو دليل اصلي بي خوابي در اكثر افراد ذكر شده است:
استرس و اضطراب.دليل اصلي استرس و اضطراب، تعهدات كاري و خانوادگي است، اما ساير مشكلات و اختلالات سلامت نيز در ايجاد استرس نقش دارند. افسردگي و اضطراب مي تواند منجر به بي خوابي شود، به خصوص اگر به طور منظم رخ دهد و براي دوره هاي طولاني مدت ادامه داشته باشد.
در اين موارد ممكن است مصرف داروهايي براي درمان اين اختلالات خواب طولاني مدت توصيه شود.
اختلالات خواب.همانطور كه قبلا ذكر شد، موارد زيادي وجود دارد كه مي تواند باعث بي خوابي شود. نمونه هاي رايج اختلالات خواب عبارتند از اختلال حركتي دوره اي اندام، سندرم پاي بي قرار، راه رفتن در خواب، آپنه خواب و ناركولپسي.
اگرچه اين شرايط اغلب خود به خود از بين مي روند، اما گاهي اوقات مي توانند منجر به عوارضي مانند مشكلات روحي و بيماري هاي جسمي نيز بشود. اگر اين مشكل براي مدت طولاني درمان نشود ممكن است به نگراني هاي جدي تري تبديل گردد.


بيماري هاي جسمي (سرطان، فيبروميالژيا، بيماري قلبي و ديابت)اختلالات مغزي ( آلزايمر، پاركينسون، صرع و سكته)مشكلات گوارشي ( سوء هاضمه مكرر و سندرم روده تحريك‌پذير)نوسانات هورموني زنان ( قاعدگي زنان، يائسگي و بيماري تيروئيد ( كم كاري تيروئيد و پركاري تيروئيد ))دارو ( داروهاي افسردگي، آسم، فشار خون، آلرژي و سرماخوردگي)درمان قطعي بي خوابي تضميني بدون عوارض در مركز مشاوره ستاره ايرانيان با دستگاه هاي نوين، جديد و تكنيك هاي روانشناسي. رزرو وقت با شماره هاي ۰۲۱۲۲۳۵۴۲۸۲و ۰۲۱۲۲۲۴۷۱۰۰و ۰۹۰۳۵۶۷۳۰۵۰ و ۰۹۱۰۸۳۴۷۵۹۷ امكان پذير است.
آيا كورونا باعث بي خوابي مي شود؟آيا كورونا باعث بي خوابي مي شود؟ در بيشتر موارد بايد گفت كه پاسخ منفي مي باشد. اما واكسن‌هايي كه بر سيستم ايمني تأثير مي‌گذارند احتمالاً پس از واكسن كوويد باعث بي‌خوابي مي‌شوند.
اين علائم لزوما همراه با بي خوابي نمي باشد، با اين حال، ساير علائم كورونا رسيدن به خواب طبيعي و سالم را دشوار مي كند. به عنوان مثال، درد عضلاني، لرز، تب، بثورات پوستي و سردرد مي تواند خواب را سخت كند.

منبع:كانون مشاوران ايران-درمان قطعي بي خوابي | تضميني بدون عوارض


ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
[ ۲۵ آذر ۱۴۰۱ ] [ ۰۸:۴۸:۱۵ ] [ دكتر غلامي ]
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ][ ۵ ][ ۶ ][ ۷ ][ ۸ ][ ۹ ][ ۱۰ ][ ۱۱ ][ ۱۲ ][ ۱۳ ][ ۱۴ ][ ۱۵ ][ ۱۶ ][ ۱۷ ][ ۱۸ ][ ۱۹ ][ ۲۰ ][ ۲۱ ][ ۲۲ ][ ۲۳ ][ ۲۴ ][ ۲۵ ][ ۲۶ ][ ۲۷ ][ ۲۸ ][ ۲۹ ][ ۳۰ ][ ۳۱ ][ ۳۲ ][ ۳۳ ][ ۳۴ ][ ۳۵ ][ ۳۶ ][ ۳۷ ][ ۳۸ ][ ۳۹ ][ ۴۰ ][ ۴۱ ][ ۴۲ ][ ۴۳ ][ ۴۴ ][ ۴۵ ][ ۴۶ ][ ۴۷ ][ ۴۸ ][ ۴۹ ][ ۵۰ ][ ۵۱ ][ ۵۲ ][ ۵۳ ][ ۵۴ ][ ۵۵ ][ ۵۶ ][ ۵۷ ][ ۵۸ ][ ۵۹ ][ ۶۰ ][ ۶۱ ][ ۶۲ ][ ۶۳ ][ ۶۴ ][ ۶۵ ][ ۶۶ ][ ۶۷ ][ ۶۸ ][ ۶۹ ][ ۷۰ ][ ۷۱ ][ ۷۲ ][ ۷۳ ][ ۷۴ ][ ۷۵ ][ ۷۶ ][ ۷۷ ][ ۷۸ ][ ۷۹ ][ ۸۰ ][ ۸۱ ][ ۸۲ ][ ۸۳ ][ ۸۴ ][ ۸۵ ][ ۸۶ ][ ۸۷ ][ ۸۸ ][ ۸۹ ][ ۹۰ ][ ۹۱ ][ ۹۲ ][ ۹۳ ][ ۹۴ ][ ۹۵ ][ ۹۶ ][ ۹۷ ][ ۹۸ ][ ۹۹ ][ ۱۰۰ ][ ۱۰۱ ][ ۱۰۲ ][ ۱۰۳ ][ ۱۰۴ ][ ۱۰۵ ][ ۱۰۶ ][ ۱۰۷ ][ ۱۰۸ ][ ۱۰۹ ][ ۱۱۰ ][ ۱۱۱ ][ ۱۱۲ ][ ۱۱۳ ][ ۱۱۴ ][ ۱۱۵ ][ ۱۱۶ ][ ۱۱۷ ][ ۱۱۸ ][ ۱۱۹ ][ ۱۲۰ ][ ۱۲۱ ][ ۱۲۲ ][ ۱۲۳ ][ ۱۲۴ ][ ۱۲۵ ][ ۱۲۶ ][ ۱۲۷ ][ ۱۲۸ ][ ۱۲۹ ][ ۱۳۰ ]
.: Weblog Themes By limoblog :.

درباره وبلاگ

موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت   لغو عضویت
امکانات وب