?>
تحلیل اتریوم      -      مشاوره روانشناسی      رزرو هتل      +      فیلم هندی      اجاره خودرو      تعمیر ماشین ژاپنی      مبلمان      نوید      آیرنکس      +      امداد کرمان موتور      *      -      قرص تاخیری      -      -      .      +      خرید ویپ      تعمیرات موبایل      -      -      +      -      /      حواله وسترن یونیون      کربنات کلسیم      *      فروش ویپ      خرید ماینر      -      +      دکتر زنان مشهد      .      خرید لایسنس نود 32      کسب درآمد      خرید رپورتاژ      فروش آنتی ویروس      خرید بازدید سایت      سیگنال فارکس      لایسنس رایگان نود 32      یوزر پسورد نود 32      سئو سایت      لایسنس نود32      آپدیت نود 32      بهترین بک لینک     
همسرداري

همسرداري
 
نويسندگان
لینک دوستان
لينكي ثبت نشده است
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : 28
دیروز : 80
افراد آنلاین : 2
همه : 69839
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
چت باکس

درمان اختلالات جنسي مردان بسيار مهم مي باشد. سه مورد از شايع ترين اختلالات جنسي در مردان شامل كاهش ميل جنسي، اختلال نعوظ (ED) و اختلال انزال (از جمله انزال زودرس در مردان ۱۸ تا ۵۹ ساله) مي باشد.
ناتواني در دستيابي يا حفظ نعوظ كافي براي مقاربت جنسي رضايت بخش يك علامت ناراحت كننده و شايع است كه بر يك سوم مردان بالغ تأثير مي گذارد.
اختلال نعوظ در مردان مبتلا به اختلالات سيستميك مانند فشار خون بالا، بيماري ايسكميك قلبي و ديابت شايع است و شيوع آن با افزايش سن افزايش مي يابد. اگرچه درمان اختلالات جنسي مردان مسن‌تر شايع‌تر است، اما مردان جوان‌تر (سن ۱۸ تا ۲۵ سال) را نيز تحت تأثير قرار مي‌دهد.
درمان اختلالات جنسي مرداناختلالات برانگيختگياين اختلالات برانگيختگي جسمي فعاليت جنسي را دشوار يا غيرممكن مي كند و مي تواند هم در مردان و هم در زنان رخ دهد. شايع ترين نوع اختلال در مردان اختلال نعوظ است. هنگامي كه فردي داراي اختلال برانگيختگي است، ممكن است به فعاليت جنسي علاقه مند باشد، اما نتواند به سطح كافي از رضايت جسماني برسد.
اختلالات ارگاسممشكلات ارگاسم يك اختلال رايج در زنان است، اما مي تواند در مردان نيز رخ دهد. درد در حين فعاليت جنسي، استرس، خستگي، تغييرات هورموني و كاهش ميل جنسي مي تواند منجر به تاخير يا عدم ارگاسم شود.


ناتواني در انزال معمولاً به دليل ناتواني در رسيدن به ارگاسم (آنورگاسمي) ايجاد مي شود.
درمان اختلالات جنسي مرداناختلالات درد و درمان اختلالات جنسي مرداناختلالات درد همان طور كه از اسم آن مشخص است شامل درد در حين مقاربت است و مي تواند هم مردان و هم زنان را تحت تأثير قرار دهد. در زنان، درد ممكن است ناشي از خشكي واژن، واژينيسموس (شرايطي كه بر عضلات واژن تاثير مي گذارد)، عفونت هاي دستگاه ادراري (UTIs)، تغييرات هورموني در دوران يائسگي و ساير شرايط ايجاد شود.
در مردان، درد ممكن است ناشي از بيماري پيروني (آسيب فيزيكي به آلت تناسلي)، عفونت‌هايي مانند عفونت ادراري، پروستاتيت و عفونت‌هاي مخمري، تبخال تناسلي و بيماري‌هاي پوستي باشد كه بايد توسط دكتر تشخيص داده شود.
انزال زودرسدر اين شرايط انزال تقريباً هميشه قبل يا حدود يك دقيقه پس از دخول واژن رخ مي دهد و تقريباً ۲۰ تا ۳۰ درصد مردان از انزال زودرس (PE) رنج مي برند. درمان انزال زودرس ناشي از عوامل رواني مي تواند بسيار چالش برانگيز باشد. اما اكثر مرداني كه براي درمان اقدام مي كنند موفق به درمان آن مي شوند.
درمان انزال زودرس | درمان اختلالات جنسي مردانمشاوره ‌جنسيدرمان شناختي رفتاري (CBT)دارو درمانيدو تكنيك معمولا براي درمان زود انزالي استفاده مي شود كه به كاهش اضطرابي كه اغلب مشكل را تشديد مي كند، كمك مي كنند. هر تكنيك به مرد آموزش مي دهد تا سطوح بالايي از هيجان را بدون انزال تجربه كند.اختلال نعوظاختلال نعوظ ناتواني در دستيابي يا حفظ نعوظ رضايت بخش براي مقاربت جنسي است. بيشتر اختلالات نعوظ مربوط به اختلالات عروقي، عصبي، رواني و هورموني است. مصرف مواد مخدر نيز مي تواند علت اين اتفاق باشد. ارزيابي معمولاً شامل غربالگري براي اختلالات زمينه‌اي و اندازه‌گيري سطح تستوسترون است.

منبع:مركز مشاوره و روانشناسي مشاورانه-درمان اختلالات جنسي مردان


ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
[ ۱۰ آذر ۱۴۰۱ ] [ ۱۰:۲۳:۴۱ ] [ دكتر غلامي ]

طلاق بگيرم يا نه؟ مي خوام طلاق بگيرم ولي دلم …
طلاق بگيرم يا نه؟ سوالي بسيار آشنا براي افراد متاهل مي باشد كه در زندگي مشترك شان به رضايت زناشويي نرسيده اند و از اين كه راه حلي براي مشكلات شان پيدا كنند نااميد شده اند.
پروسه طلاق از زماني كه فرد تصميم به طلاق مي گيرد تا زماني كه در دادگاه به صورت دادخواست طلاق در مي آيد و عملي مي شود بسيار وقت گير و زمان بر مي باشد، متاسفانه اين روند در صورتي كه فرزند داشته باشيد بسيار حساس تر مي شود. به همين دليل قبل از آن كه تصميم در مورد طلاق به تغييراتي كه بعد از جدايي از همسرتان به وجود مي آيد توجه كنيد و با آگاهي كامل اقدام به جدايي نماييد.
در صورتي كه با پرسش طلاق بگيرم يا نه درگير هستيد و نمي توانيد تصميم بگيريد اين مقاله را تا انتها مورد مطالعه قرار دهيد تا با ديد روشن تري به اين قضيه توجه داشته باشيد.
نگرش مردم و جامعه در مورد طلاققبل از آن كه بخواهيد به پرسش طلاق بگيرم يا نه پاسخ درستي بدهيد بايد اين موضوع را در جنبه هاي مختلف مورد بررسي قرار دهيد، يكي از جنبه هاي منفي طلاق گرفتن نگاه منفي مردم و اطرافيان به اين موضوع مي باشد ممكن است كه بگوييد نگرش جامعه اهميتي براي شما ندارد، اين طرز فكر مشكلي ندارد بلكه يك نوع مزيت اخلاقي است. اما مشكل زماني شروع مي شود كه در مناسبات اجتماعي قرار مي گيرد و در آن جا با مشكلاتي رو به رو مي شويد زيرا بعد از طلاق بسياري از افراد به افرادي گوشه گير و منزي تبديل مي شوند و در اين جلسات نمي توانند حضوري فعال داشته باشند.
يكي از مواردي كه قبل از طلاق گرفتن بايد به آن توجه داشته باشيد اين است كه طلاق چه تاثيري بر روي روابط شما و حضورتان در جامعه خواهد گذاشت در صورتي كه قضاوت مردم براي شما اهميت بسياري دارد اين موضوع در جنبه هاي مختلف زندگي تان اثر منفي مي گذارد، نگاه جامعه به شخص طلاق گرفته تنها يك نگاه از بيرون نمي باشد بلكه ممكن است باعث شود كه شما در شرايط روحي و رواني نامناسبي قرار بگيريد.


طلاق بگيرم يا نه؟ مي خوام طلاق بگيرم ولي دلم ...پويايي هاي رواني طلاقمعجزه روانكاوي طلاقطلاق بگيرم يا نه؟ مشكلات جنسييكي از عوامل مهمي كه باعث جدايي زوجين از يكديگر و تصميم به طلاق مي شود عدم رضايت زناشويي در زمينه روابط جنسي مي باشد، رابطه هاي پر هيجان بين شما و همسرتان تنها خاطراتي هستند كه اختصاص به اوايل ازدواج دارند و به سال هاي آغاز ازدواج مربوط مي شوند. شايد فكر كنيد كه بعد از طلاق موقعيت شما دشوارتر از اكنون نخواهد شد و ممكن است از نظر جنسي در وضعيت بهتري قرار گيريد و بتوانيد شور و حالي جنسي كه در سال هاي اوليه زندگي داشته ايد با فرد ديگري تجربه كنيد.
اگر چه در ابتدا طلاق به نظر مي رسد كه آزادي و حق انتخاب بيشتري خواهيد داشت و در رابطه جنسي با محدوديت هايي رو به رو نمي شويد اما در مقابل امنيت جنسي تان را با شريك جنسي مطمئن از دست خواهيد داد.

منبع:مركز مشاوره و روانشناسي مشاورانه-طلاق بگيرم يا نه؟ مي خوام طلاق بگيرم ولي دلم …


ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
[ ۸ آذر ۱۴۰۱ ] [ ۰۸:۳۹:۱۳ ] [ دكتر غلامي ]

ذهن آگاهي چيست؟
ذهن آگاهي يك تمرين كلي، براي آگاهي كامل تر از خود و محيط در لحظه حال است و به افراد كمك مي كند تا آگاهي خود را بر افكار، احساسات و واكنش هاي خود متمركز كنند (كه ممكن است مانع پيشرفت آن ها شود) و خود را بدون قضاوت و بدون اينكه تحت تأثير آن ها قرار گيرند بپذيرند.
جان كابات زين براي اولين بار در اواخر دهه ۱۹۷۰ ذهن آگاهي را وارد پزشكي غربي كرد و آن را به عنوان “آگاهي و توجه عمدي، در لحظه حال و بدون قضاوت نسبت به چيزهايي كه هستند” تعريف مي كند.
تمرين تمركز حواس و ذهن آگاهي به افراد اين امكان را مي‌دهد تا سرعت خود را كاهش دهند و متوجه شوند كه چگونه افكارشان احساسات و رفتارهايشان را هدايت مي‌كنند.  ذهن‌آگاهي از طريق تكنيك‌هاي مختلف، راه‌هايي را به افراد مي‌آموزد تا خود را از الگوهاي فكري منفي رها كنند و در عوض ديدگاه‌ها و رفتارهاي مثبت جديدي را ايجاد كنند.
در حالي كه مبتني بر فلسفه شرق باستان و آموزه هاي بودايي است، ذهن آگاهي به هيچ فلسفه يا ديني محدود نمي شود. در عوض، اين «يك كيفيت طبيعي» است كه همه افراد دارند و مي‌توانند با تمرين منظم آن را پرورش دهند و توسعه دهند.
درمان مبتني بر ذهن آگاهي چيست؟درمان ذهن آگاهي نوعي روان درماني است كه از طريق تمرين ذهن و تمركز سلامت رواني و جسمي را ارتقا مي دهد.
با هدايت درمانگر، مهارت ذهن آگاهي با تعادل مجدد شبكه هاي عصبي ياد گرفته و تمرين مي شود. اين به افراد اجازه مي دهد تا از افكار، احساسات و واكنش هاي خودكار (اغلب منفي) خود را كنترل كنند.
آن ها بيشتر از اينكه كجا هستند و چه مي كنند آگاه مي شوند بدون اينكه بيش از حد واكنش نشان دهند يا در اتفاقاتي كه در اطرافشان مي افتد غرق شوند.
تكنيك هاي ذهن آگاهي راه حلي طولاني مدت ارائه مي دهند كه افراد مي توانند پس از درمان در زندگي روزمره خود به استفاده از آن ها ادامه دهند. درمان مبتني بر ذهن آگاهي اكنون مسلماً يكي از حوزه‌هاي سلامت روان است كه سريع‌ترين رشد را دارد.
ذهن آگاهي در روانشناسيتحقيقات در مورد استفاده از تكنيك‌هاي ذهن آگاهي در محيط‌هاي درماني ادامه دارد، اما مجموعه تحقيقات علمي فعلي دلگرم كننده است.
رويكرد ذهن آگاهي به عنوان درماني براي كمك به افراد براي مديريت طيف وسيعي از شرايط سلامت جسمي و رواني از جمله موارد زير استفاده مي شود:  
اعتياداختلالات اضطرابيدرد مزمنافسردگي اختلالات اشتهااختلالات شخصيتاختلال استرس پس از سانحه (PTSD)اختلالات خواب (از جمله بي خوابي)اختلالات علائم جسمي (از جمله فيبروميالژيا، IBS و سندرم خستگي مزمن)مطالعات همچنين در مورد اثربخشي ذهن آگاهي در درمان طيف وسيع تري از مسائل سلامت جسماني مانند آسم، سرطان سينه، بيماري مزمن انسدادي ريه، ايدز، لوپوس، علائم يائسگي، آرتريت روماتوئيد و ديابت نوع ۲ ادامه دارد.


انواع درمان ذهن آگاهيمداخلات مبتني بر ذهن آگاهي روشي پذيرفته شده و معتبر براي درمان علائم مرتبط با بسياري از اختلالات رواني و عاطفي هستند. آن ها يكي از كاربردي ترين انواع درمان هستند و مي توانند به عنوان يك درمان مستقل يا در تركيب با ساير انواع درماني استفاده شوند. درمان هايي كه اغلب از تكنيك هاي ذهن آگاهي استفاده مي كنند عبارتند از:
شناخت درماني مبتني بر ذهن آگاهي MBCT) )شناخت درماني مبتني بر ذهن آگاهي نوعي CBT است كه براي كمك به افرادي كه از حملات مكرر افسردگي رنج مي برند، استفاده مي شود. شناخت درماني از تمرين هاي مراقبه و ذهن آگاهي استفاده مي كند و با اين كار روند درمان را بهبود مي بخشد.
اين درمان شامل پذيرش افكار و احساسات بدون قضاوت به جاي تلاش براي تجزيه و تحليل بيش از حد يا تغيير محتواي آن ها است.  با اين روش افراد مي توانند تغييري اساسي در رابطه خود با افكار و احساساتي كه در عود افسردگي نقش دارد ايجاد كنند و ياد بگيرند كه به طور مؤثرتري به آن ها پاسخ دهند.
ذهن آگاهيذهن آگاهي (Mindfulness)كاهش استرس مبتني بر ذهن آگاهي (MBSR) كاهش استرس مبتني بر ذهن آگاهي اولين برنامه ذهن آگاهي بود كه در محيط مراقبت هاي بهداشتي ايجاد شد.
اين روش در ابتدا براي مديريت استرس طراحي شده بود، اما در حال حاضر گسترده تر شده است و اغلب براي درمان افسردگي، اضطراب و برخي از بيماري هاي مزمن استفاده مي شود. علاوه بر اين از مديتيشن سنتي، يوگا و تمرينات كششي (براي تمركز بر تنفس و احساسات) براي كمك به افراد براي ادغام ذهن آگاهي در زندگي روزمره، كاهش استرس و بهبود سلامت استفاده مي شود.

منبع:مركز مشاوره و روانشناسي مشاورانه-درمان مبتني بر ذهن آگاهي و تمركز


ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
[ ۷ آذر ۱۴۰۱ ] [ ۰۹:۰۲:۴۸ ] [ دكتر غلامي ]

نكات خواب براي افراد مسن كه آن ها را آزار مي دهد آيا با بالا رفتن سن بدخوابي را تجربه مي كنيد؟ نكات زير مي تواند به شما در مقابله با بي خوابي، غلبه بر مشكلات خواب مرتبط با سن و داشتن خواب شبانه خوب كمك كند.
خواب و پيريبا افزايش سن، اغلب تغييرات طبيعي در الگوي خواب خود را تجربه مي كنيم، مانند خواب آلودگي، زودتر بيدار شدن يا تجربه خواب عميق كمتر. با اين حال، اختلال در خواب، بيدار شدن با خستگي هر روز و ساير علائم بي خوابي جزء طبيعي پيري نيستند. خواب به اندازه دوران جواني براي سلامت جسمي و روحي شما مهم است.
خواب خوب شبانه به بهبود تمركز و شكل گيري حافظه كمك مي كند، به بدن شما اجازه مي دهد هر گونه آسيب سلولي را كه در طول روز رخ داده است ترميم كند و سيستم ايمني بدن شما را تازه مي كند، كه به نوبه خود به جلوگيري از بيماري كمك مي كند.
افراد مسن‌تري كه خوب نمي‌خوابند، بيشتر از افسردگي، مشكلات توجه و حافظه، خواب‌آلودگي بيش از حد در طول روز رنج مي برند. خواب ناكافي همچنين مي تواند منجر به مشكلات جدي سلامتي از جمله افزايش خطر ابتلا به بيماري هاي قلبي عروقي، ديابت، مشكلات وزن و سرطان سينه در زنان شود.
براي بهبود كيفيت خواب، مهم است كه دلايل اصلي مشكلات خواب خود را درك كنيد. نكات زير مي تواند به شما در شناسايي و غلبه بر مشكلات خواب مرتبط با سن، استراحت شبانه خوب و بهبود كيفيت بيداري كمك كند.
نكات خواب براي افراد مسنسالمندان چقدر به خواب نياز دارند؟در حالي كه نياز به خواب از فردي به فرد ديگر متفاوت است، اكثر بزرگسالان سالم به هفت تا نه ساعت خواب در شب نياز دارند. با اين حال، احساس شما در صبح مهمتر از تعداد ساعات مشخص خواب است. بيدار شدن مكرر با احساس خستگي در طول روز بهترين نشانه اين است كه شما به اندازه كافي نمي خوابيد.
بي خوابي و پيرينكته ۱: بدانيد كه چگونه خواب با افزايش سن تغيير مي كندبا افزايش سن، بدن شما سطوح پايين‌تري از هورمون رشد توليد مي‌كند. وقتي اين اتفاق مي افتد، ملاتونين كمتري توليد مي كنيد، به اين معني كه اغلب خواب پراكنده تري را تجربه كرده و در طول شب بيشتر از خواب بيدار مي شويد. به همين دليل است كه بسياري از ما با بالا رفتن سن خواب خود را سبك تر تصور مي كنيم. به طور مثال ممكن است:
مي خواهيد عصرها زودتر بخوابيد و صبح زودتر از خواب بيدار شويد.
براي اينكه ساعات خواب مورد نياز خود را داشته باشيد، بايد شب ها مدت بيشتري را در رختخواب بگذرانيد يا با چرت زدن در روز كمبود را جبران كنيد.


در بيشتر موارد، چنين تغييراتي در خواب طبيعي است و نشان دهنده مشكل خواب نيست.
مشكلات خواب كه به سن مربوط نمي شود
در هر سني، تجربه گاه به گاه مشكلات خواب معمول است. با اين حال، اگر هر يك از علائم زير را به طور منظم تجربه مي كنيد، ممكن است با اختلال خواب مواجه باشيد :
با وجود اينكه احساس خستگي مي كنيد در به خواب رفتن مشكل داريد.وقتي بيدار مي شويد در به خواب رفتن مشكل داريد.بعد از يك خواب شبانه احساس شادابي نكنيد.در طول روز احساس تحريك پذيري يا خواب آلودگي مي كنيد.در بيدار ماندن در هنگام نشستن، تماشاي تلويزيون يا رانندگي مشكل داريد.در طول روز در تمركز مشكل دارند.براي به خواب رفتن به قرص هاي خواب يا الكل اعتماد كنيد.در كنترل احساسات خود مشكل داريد.نكته ۲: علل زمينه اي بي خوابي خود را شناسايي كنيدبسياري از موارد بي خوابي يا مشكلات خواب ناشي از علل زمينه اي اما قابل درمان است. با شناسايي همه علل احتمالي، مي توانيد درمان را متناسب با آن انجام دهيد.
آيا تحت استرس زيادي هستيد؟آيا افسرده هستيد؟ آيا از نظر عاطفي احساس خستگي يا نااميدي مي كنيد؟آيا با اضطراب يا نگراني مزمن مبارزه مي كنيد؟آيا اخيراً يك تجربه آسيب زا را پشت سر گذاشته ايد؟آيا از داروهايي استفاده مي كنيد كه ممكن است بر خواب شما تأثير بگذارد؟آيا مشكلات سلامتي داريد كه خواب را مختل كند؟علل شايع بي خوابي و مشكلات خواب در افراد مسنعادات خواب بد و محيط خوابعادات خواب بد شامل ساعات خواب نامنظم، مصرف الكل قبل از خواب و به خواب رفتن با تلويزيون روشن است. اطمينان حاصل كنيد كه اتاق شما راحت، تاريك و ساكت است و مراحل قبل از خواب شما براي خواب مفيد است.

منبع:مركز مشاوره و روانشناسي مشاورانه-نكات خواب براي افراد مسن


ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
[ ۷ آذر ۱۴۰۱ ] [ ۰۹:۰۰:۴۵ ] [ دكتر غلامي ]

سوء استفاده در رابطه
آيا در رابطه از من سو استفاده مي شود؟آزار خانگي تقريباً يك سوم زنان جهان را تحت تأثير قرار مي دهد. مردم آن را مي بينند، در مورد آن مي شنوند اما متأسفانه، تنها تعداد كمي جرات مبارزه و دفاع در مقابل خشونت خانگي را دارند.
حتي امروزه نيز بسياري از مردم هستند كه ترجيح مي دهند در مورد اين وضعيت ساكت بمانند. آزار خانگي مي تواند اثرات نامطلوبي بر كساني كه آن را تجربه كرده اند و كل جامعه به همراه داشته باشد. برخي از متخصصان زندگي خود را وقف افزايش آگاهي و مبارزه در مورد اين موضوع قريب الوقوع كرده اند كه هم مردان و هم زنان را نگران مي كند.
آزار خانگي به رفتاري گفته مي شود كه در آن يك فرد يا افراد ديگري به شيوه اي خشونت آميز يا توهين آميز در محيط خانگي رفتار مي كند. سوء استفاده كنندگان و بازماندگان مي توانند هم مرد و هم زن باشند. با اين حال، اكثريت زيادي از افرادي كه آزار خانگي را تجربه مي كنند، زنان هستند.
درمان مي تواند به شما كمك كند تا با ترس هاي خود روبرو شويد.
در چند دهه اخير، مفهوم خشونت خانگي مورد توجه قرار گرفته است و در سرتاسر جهان هم به عنوان يك موضوع بسيار جدي و حتي جرم شناخته مي شود. با اين حال، قوانين عليه آزار خانگي از كشوري به كشور ديگر بسيار متفاوت است كه يافتن راه درست براي از بين بردن اين موضوع را چالش برانگيز مي كند.
سوء استفاده در رابطهعلل سوء استفاده خانگيهيچ دليل يا پاسخ واقعي در مورد اينكه چرا كسي از همسر يا فرزندان خود سوء استفاده مي كند وجود ندارد. اما مي توان گفت اين به ميل به قدرت و كنترل توسط سوءاستفاده‌گر خلاصه مي‌شود. افراد سوء استفاده گر براي به دست آوردن و حفظ قدرت و كنترل هر كاري لازم را انجام خواهند داد.
وجه اشتراك اساسي ديگر بين سوء استفاده كنندگان اين است كه آن ها معتقدند هميشه حق با آن هاست و كار اشتباهي انجام نمي دهند. اين باور اغلب با عوامل ديگري مانند مشكلات سلامت روان يا اختلال مصرف مواد همراه است.
با گذشت زمان، برخي افراد ممكن است در چرخه سوء استفاده به دام بيفتند و باور كنند كه مقصر شرايطي هستند كه در آن قرار دارند.
چرخه سوء استفاده:جدول زماني و دفعات مراحل درون چرخه مي تواند در هر رابطه متفاوت باشد. اما، هميشه از يك الگوي خاص پيروي مي كند كه شامل مراحل زير مي شود:
مرحله ۱: تشديددر اين مرحله، استرس ناشي از زندگي روزمره (يعني كار، بچه‌ها، نگراني‌هاي مالي و غيره) شروع به افزايش كرده و باعث ايجاد فشار و تنش مي‌شود. اين باعث مي شود كه افراد سوء استفاده گر نسبت به اطرافيان خود احساس رنجش پيدا كرده و تصور كنند كه نيازهايشان برآورده نمي شود.
در اين مرحله، آن ها شروع به جستجوي هر بهانه اي براي دعوا مي كنند. طول اين مرحله مي تواند به كوتاهي چند ساعت يا تا چند ماه برسد.
مرحله ۲: خشونتهنگامي كه تنش طي مدتي از طريق يك سلسله آزار رواني يا كلامي به نقطه شكست رسيد، به رفتار خشونت آميز نسبت به شريك زندگي يا فرزندانشان دست مي زنند. اين مرحله همچنين مي تواند از چند ساعت تا چند هفته يا ماه ادامه يابد و شامل طغيان هاي خشونت آميز، دعوا و درگيري هاي فيزيكي است.
مرحله ۳: ماه عسلهنگامي كه خشونت از بين مي رود، آزارگر وارد مرحله پشيماني مي شود. در برخي موارد، سوء استفاده كننده به سادگي آنچه را كه اتفاق افتاده ناديده مي گيرد. اما به طور كلي، آن ها نسبت به اعمال خود احساس گناه شديدي نشان مي دهند و قول مي دهند كه ديگر اين كار را انجام ندهند!


آن ها حتي ممكن است براي بخشش التماس كنند و از عشق، محبت، هديه يا از تهديد به خودكشي استفاده كنند تا آن ها را متقاعد كنند كه فرصتي دوباره به رابطه بدهند. افراد سوء استفاده گر ممكن است در مورد آنچه اتفاق افتاده احساس سردرگمي يا گناه كنند و بارها بيان كنند كه ديگر هرگز تكرار نخواهد شد.
پس از اين، دوره اي از صلح و ثبات نسبي آغاز مي شود. با اين حال، اين مرحله آرامش قبل از طوفان است. با گذشت زمان، مرحله ماه عسل شروع به كوتاه‌تر و كوتاه‌تر شدن مي‌كند تا زماني كه كاملاً از بين برود.
بهبودي از تجاوز و آزار جنسيبهبودي از تجاوز و آزار جنسيانواع خشونت خانگيوقتي صحبت از آزار خانگي به ميان مي‌آيد، نمي توان قانوني براي همه صادر كرد. برخلاف تصور عمومي، خشونت خانگي هميشه به اين معني نيست كه كبودي يا جاي زخم بر روي بدن ديده شود بلكه خشونت و سوء استفاده در همه اشكال و اندازه ها وجود دارد. انواع معمول‌تر سوء استفاده در دسته‌هاي زير قرار مي‌گيرند:
فيزيكي:آزار فيزيكي، مانند: كتك زدن، مشت، لگد، سوزاندن، خفه كردن و غيره. همچنين مي تواند شامل حبس كردن شريك زندگي خود در خانه يا رها كردن او در مكان هاي دورافتاده بدون راه برگشت باشد.

منبع:مركز مشاوره و روانشناسي مشاورانه-آيا در رابطه از من سو استفاده مي شود؟ | سوء استفاده در رابطه


ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
[ ۳ آذر ۱۴۰۱ ] [ ۱۲:۱۹:۲۴ ] [ دكتر غلامي ]
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ][ ۵ ][ ۶ ][ ۷ ][ ۸ ][ ۹ ][ ۱۰ ][ ۱۱ ][ ۱۲ ][ ۱۳ ][ ۱۴ ][ ۱۵ ][ ۱۶ ][ ۱۷ ][ ۱۸ ][ ۱۹ ][ ۲۰ ][ ۲۱ ][ ۲۲ ][ ۲۳ ][ ۲۴ ][ ۲۵ ][ ۲۶ ][ ۲۷ ][ ۲۸ ][ ۲۹ ][ ۳۰ ][ ۳۱ ][ ۳۲ ][ ۳۳ ][ ۳۴ ][ ۳۵ ][ ۳۶ ][ ۳۷ ][ ۳۸ ][ ۳۹ ][ ۴۰ ][ ۴۱ ][ ۴۲ ][ ۴۳ ][ ۴۴ ][ ۴۵ ][ ۴۶ ][ ۴۷ ][ ۴۸ ][ ۴۹ ][ ۵۰ ][ ۵۱ ][ ۵۲ ][ ۵۳ ][ ۵۴ ][ ۵۵ ][ ۵۶ ][ ۵۷ ][ ۵۸ ][ ۵۹ ][ ۶۰ ][ ۶۱ ][ ۶۲ ][ ۶۳ ][ ۶۴ ][ ۶۵ ][ ۶۶ ][ ۶۷ ][ ۶۸ ][ ۶۹ ][ ۷۰ ][ ۷۱ ][ ۷۲ ][ ۷۳ ][ ۷۴ ][ ۷۵ ][ ۷۶ ][ ۷۷ ][ ۷۸ ][ ۷۹ ][ ۸۰ ][ ۸۱ ][ ۸۲ ][ ۸۳ ][ ۸۴ ][ ۸۵ ][ ۸۶ ][ ۸۷ ][ ۸۸ ][ ۸۹ ][ ۹۰ ][ ۹۱ ][ ۹۲ ][ ۹۳ ][ ۹۴ ][ ۹۵ ][ ۹۶ ][ ۹۷ ][ ۹۸ ][ ۹۹ ][ ۱۰۰ ][ ۱۰۱ ][ ۱۰۲ ][ ۱۰۳ ][ ۱۰۴ ][ ۱۰۵ ][ ۱۰۶ ][ ۱۰۷ ][ ۱۰۸ ][ ۱۰۹ ][ ۱۱۰ ][ ۱۱۱ ][ ۱۱۲ ][ ۱۱۳ ][ ۱۱۴ ][ ۱۱۵ ][ ۱۱۶ ][ ۱۱۷ ][ ۱۱۸ ][ ۱۱۹ ][ ۱۲۰ ][ ۱۲۱ ][ ۱۲۲ ][ ۱۲۳ ][ ۱۲۴ ][ ۱۲۵ ][ ۱۲۶ ][ ۱۲۷ ][ ۱۲۸ ][ ۱۲۹ ][ ۱۳۰ ]
.: Weblog Themes By limoblog :.

درباره وبلاگ

موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت   لغو عضویت
امکانات وب