?>
رزرو هتل      +      فیلم هندی      اجاره خودرو      تعمیر ماشین ژاپنی      مبلمان      نوید      آیرنکس      +      امداد کرمان موتور      -      *      -      قرص تاخیری      -      -      .      +      خرید ویپ      تعمیرات موبایل      -      -      +      -      /      حواله وسترن یونیون      کربنات کلسیم      *      فروش ویپ      خرید ماینر      -      +      دکتر زنان مشهد      .      خرید لایسنس نود 32      کسب درآمد      خرید رپورتاژ      فروش آنتی ویروس      خرید بازدید سایت      سیگنال فارکس      لایسنس رایگان نود 32      یوزر پسورد نود 32      سئو سایت      لایسنس نود32      آپدیت نود 32      بهترین بک لینک     
همسرداري

همسرداري
 
نويسندگان
لینک دوستان
لينكي ثبت نشده است
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : 94
دیروز : 84
افراد آنلاین : 1
همه : 69457
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
چت باکس

مراقبت از نوزاد يك ماهه
مراقبت از نوزد يك ماهه بسيار اهميت دارد زيرا نوزاد در ابتداي زندگي خود مي باشد و بسيار حساس و ضعيف است و به راحتي بيمار مي شود، نياز هاي اصلي نوزاد يك ماهه شامل نياز هاي جسمي و رواني مي باشد كه مواردي از جمله تغذيه صحيح، دفع ادرار و مدفوع، حمام كردن و برقراري ارتباط عاطفي را شامل مي شود.
هر چند والدين در ماه اول زندگي نوزاد به بهداشت جسمي و رواني كودك بيش تر توجه داشته باشند فرزند با مشكلات كمتري در آينده رو به رو خواهد شد، بسياري از مادران كه تجربه اول آن ها است و جوان و بي تجربه هستند ممكن است در شيوه مراقبت از نوزاد با مشكلاتي رو به رو شوند كه البته اين مسئله بسيار طبيعي مي باشد، در ادامه اين مقاله به راه هاي صحيح مراقبت از نوزاد يك ماهه مي پردازيم و هم چنين مراجعه به مشاور كودك نيز مي تواند در زمينه مراقبت از نوزاد كمك كننده باشد.
اهميت مراقبت از نوزاد يك ماهه در چيست؟مراقبت صحيح از نوزاد در يك ماهه ابتداي زندگي بسيار مهم مي باشد و اين يك ماه نقش بسيار مهمي در سرنوشت زندگي كودك دارد زيرا بدن او در اين يك ماه بسيار ضعيف است و از نظر جسماني و رواني تا حد زيادي به مادر نياز دارد.
در اين شرايط نحوه اي كه مادر يا ساير مراقبين به نياز هاي نوزاد پاسخ مي دهند مي تواند در شكل گيري سبك دلبستگي كودك نقش بسياري داشته باشد، هم چنين بايد در اين دوران بيش از هر زمان ديگري مراقب نحوه تغذيه كردن كودك، خواباندن او، تعويض پوشك و مواردي از اين قبيل باشيد زيرا نوزاد تازه به محيط خارج از رحم قدم گذاشته است و هنوز با آن محيط سازگار نشده است و به همين دليل نياز دارد تا خودش را با شرايط وفق دهد و براي كودك بايد زمان بيشتري بگذاريد.
همچنين در كنار اين مسائل بيان شده به دليل اين كه آمار مرگ و مير در يك ماهه اول در نوزادان زياد است و احتمال سندروم مرگ ناگهاني نوزاد وجود دارد بايد در اين زمان مراقبت از نوزاد دو چندان شود و بسيار مهم مي باشد.
مراقبت صحيح از نوزاد يك ماههنياز هاي كلي و فيزيولوژيك نوزاد يك ماهه شامل مواردي مانند تغذيه، ادرار و مدفوع و حمام كردن مي باشد و هم چنين نوازاد يك ماهه نياز هاي ديگري هم دارد كه در ادامه اين مقاله به نكات مهمي در مورد هر يك خواهيم پرداخت.
با مراجعه به مشاوره كودك مي توانيد به آگاهي كاملي نسبت به نياز ها و شيوه هاي صحيح مراقبت از نوزاد برسيد كه به سلامت جسمي و رواني كودك كمك بسياري مي كند.


تغذيه نوزادبلافاصله بعد از زايمان به نوزاد شير بدهيد زيرا اين عمل باعث مي شود تا شير مادر بيشتر شود.شير روز هاي اول ( آغوز) كه زرد رنگ مي باشد را حتما به نوزاد بدهيد زيرا براي او بسيار مفيد و مغذي مي باشد و نوزاد را در برابر بيماري ها ايمن مي كند.پس از اين كه به نوزاد شير داديد او را به صورت ايستاده در آغوش بگيريد و كمر او را ماساژ دهيد تا باد معده اش خالي شود. ( براي مراقبت بهتر از كودك بايد نحوه آروغ گرفتن نوزاد را ياد بگيريد.)پس از شير دهي نوزاد را به پهلوي راست بخوابانيد تا شير به ريه هاي نوزاد وارد نشود و احتمال ورود شير به ريه ها به حداقل برسد.براي شير دادن به نوزاد از هر دو سينه خود استفاده كنيد.تا حد امكان سعي كنيد از شير خود به نوزاد بدهيد و زماني كه از نوزاد دور هستيد شير خودتان را بدوشيد، شير دوشيده شده شش ساعت در فضاي اتاق و دو روز در يخچال سالم مي ماند.به تعداد دفعات ادرار و مدفوع نوزاد در طول روز توجه كنيد كه آيا شير مادر براي او كافي مي باشد يا خير، شش تا هفت بار دفع كردن ادرار و مدفوع در روز طبيعي است.براي مراقبت صحيح از نوزاد تا شش ماه اول فقط از شير خود به نوزاد بدهيد و از دادن ساير غذاهاي كمكي به نوزاد خودداري كنيد.هنگامي كه مي خواهيد به نوزاد شير بدهيد نوزاد را در بغل بگيريد و سر او را كمي بالاتر بياوريد.

منبع:مركز مشاوره و روانشناسي مشاورانه-مراقبت از نوزاد يك ماهه و جلوگيري از مرگ


ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
[ ۱۱ مهر ۱۴۰۰ ] [ ۰۶:۳۸:۴۴ ] [ دكتر غلامي ]

رابطه با مرد متاهل، پيامدهاي رواني و روش برخورد مناسب
ارتباط با مرد متاهل در اكثر موارد چالش و تنش هاي بسياري را به همراه دارد و براي هر دو طرف مشكلاتي را به وجود خواهد آورد، زنان در اين شرايط احساسات متعددي را تجربه مي كنند كه احتمال دارد به شدت ناراحت و آزرده خاطر گردند، زناني كه درگير اين روابط مي شوند احساساتي مانند غم، شادي و خشم را تجربه مي كنند و مردان در اين شرايط دچار دوگانگي مي شوند و نمي توانند تصميم درستي در مورد زندگي شان بگيرند.
دلايل بسياري وجود دارد كه باعث مي شود فرد تمايل به برقراري رابطه داشته باشد از جمله اين عوامل مي توان به عدم آگاهي و مشكلات اقتصادي اشاره كرد و در صورتي كه شما در چنين شرايطي قرار گرفته ايد و درگير رابطه شده ايد بايد مراقبت هاي بيشتري را انجام دهيد تا دچار آسيب هاي روحي و رواني نشويد و برخي از نكات را بايد جدي بگيريد.
در ادامه اين مقاله اين موضوع را مورد بررسي قرار مي دهيم و به توضيحات بيشتري در مورد ارتباط با مرد متاهل خواهيم پرداخت.
دلايل رابطه با مرد متاهلبراي بسياري از افراد اين سوال به وجود مي آيد كه چرا بسياري از زنان با وجود اين كه مي دانند مردي متاهل مي باشد اما باز هم حاضر هستند با او وارد رابطه شوند و جايگاه نفر سوم را داشته باشند، در اين مقاله ما سعي مي كنيم با توجه به چند دليل اصلي به اين سوال پاسخ دهيم.
كمبود باورهاي مانع سازدر روانشناسي به باورهايي و عقايدي كه مانع مي شوند و به ما اجازه نمي دهند وارد رابطه هاي آسيب زا شويم، باورهاي مانع ساز مي گويند براي مثال فكر كردن به مسائلي مانند قرار گرفتن در رابطه با مرد متاهل يك امر غير اخلاقي مي باشد و باعث مي شود تا به بنيان خانواده آسيب هايي وارد شود و يا ممكن است عواقب آن دامن گير خودمان شود، نمونه هايي از باورهاي مانع ساز مي باشند كه باعث مي شود فرد از خود در برابر رابطه با مرد متاهل مراقبت كند كه وارد اين گونه روابط نشود.
اما بسياري از افراد به خاطر دلايل مختلف مانند فرهنگي، اخلاقي و عقيدتي باورهاي مانع ساز كمتري در اين باره دارند و همين مسئله باعث مي شود تا به خود مجوز ورود به چنين رابطه هايي را بدهند و براي آن ها مهم نباشد كه جايگاه سوم يك رابطه مي شوند و احتمال دارد زندگي آن زوج را به خطر بيندازند.
عدم آگاهي در روابط پيش از ازدواجبرخي از دختران ممكن است در روابط دوستي قبل از ازدواج زياد توجه و دقتي ندارند و بدون شناخت فرد وارد رابطه مي شوند همين امر باعث مي شود تا به طور ناخودآگاه خودشان را در ارتباط با فردي ببينند كه متاهل مي باشد، اين مسئله مي تواند باعث شود تا ضربه روحي و عاطفي سنگيني به دختر وارد شود بنابراين بسيار مهم است قبل از آن كه وارد رابطه شويد سعي كنيد طرف مقابل را به خوبي بشناسيد و اطلاعات كافي در مورد تاهل و مسائل ديگر به دست آوريد  و بدون آگاهي وارد رابطه عاطفي نشويد.


وجود مشكلات اقتصادي و نداشتن حمايت ماليبسياري از زنان به اين دليل به ازدواج موقت با مردان متاهل تن مي دهند و يا وارد رابطه عاطفي و جنسي با آن ها مي شوند كه از نظر اقتصادي وضع خوبي ندارند و مشكلات مالي و اقتصادي باعث شده است تا قيد و بندهاي اخلاقي را كنار بگذارند، به آن ها توجهي كمتري داشته باشند و براي اين كه پولي را به دست آورند در برابر درخواست هاي بيروني تسليم شوند.
تجربه شكست و خيانت در زندگي قبليتجربه شكست هاي عاطفي مكرر و يا خيانت ديدن از جانب شريك عاطفي باعث مي شود تا خشم هاي شديدي در درون زنان به وجود آيد و در صورتي كه آن ها راه و مسير سالمي براي ابراز خشم در زندگي پيدا نكنند در بسياري از موارد ممكن است راه حل هاي ناسالمي را در پيش گيرند كه از جمله اين موارد مي توان به روابط آسيب زا اشاره نمود.

منبع:مركز مشاوره و روانشناسي مشاورانه-رابطه با مرد متاهل | در اين شرايط چه كنيم؟


ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
[ ۱۱ مهر ۱۴۰۰ ] [ ۱۱:۰۹:۳۴ ] [ دكتر غلامي ]

اصول تربيت فرزندان بر اساس مطالعات مراكز مشاوره كودك چيست؟
تربيت و تعليم نوعي هنر مي باشد و براي اينكه به تربيت و تعليم درستي دست يابد بايد فرد در چهارچوب خاصي عمل كند.
تربيت تنها به خانواده ربط ندارد و عوامل ديگري مانند جامعه، مدرسه و شخصيت فرد نيز در تربيت فرد دخالت دارد.
براي شكل گيري تربيت اگر خانواده و مدرسه باهم هماهنگ باشند نقش آن ها در تربيت پررنگ خواهد بود و مي توانند اثر جامعه را كمرنگ كنند و علاوه بر اين ها وراثت و ژن هاي مختلف مي تواند در شكل گيري شخصيت و نوع تربيت فرد اثرگذار باشد.
بر اساس مطالعات انجام شده در زمينه كودك بايد تربيت به درستي انجام شود و تربيت نياز به تلاش، برنامه ريزي و استفاده از فرصت ها دارد.
براي تربيت فرزند بايد پدر و مادر از هر لحظه زندگي خود استفاده كنند تا به خوبي بتوانند مسائل تربيتي را به كودك خود بياموزند، كودكان توانايي زيادي براي شكوفا شدن دارند و بيشتر مواقع پدر و مادر محدوديت هايي را ايجاد مي كنند و يا كلماتي را استفاده مي كنند كه جلوي پيشرفت كودك خود را مي گيرند و اجازه نمي دهد استعدادهاي كودكش شكوفا شود.
در اين مقاله اصول تربيت فرزندان را بررسي مي كنيم و نكات مهم را مورد مطالعه قرار مي دهيم.
اصول تربيت فرزندان – هماهنگي پدر و مادرپدر و مادر دو ركن اصلي و مهم براي تربيت فرزندانشان هستند آن ها بايد با يكديگر هماهنگ باشند و به ديگران اجازه ندهند تا در تربيت فرزندشان دخالتي داشته باشند.


والدين بايد هماهنگي قوي داشته باشند و نگذارند حتي نزديك ترين اشخاص خانواده مانند خواهر و برادر بزرگ تر، مادربزرگ ها و پدر بزرگ ها در تربيت فرزندشان دخالت كنند.
هماهنگ بودن پدر و مادر بسيار اهميت دارد اگر زماني يكي از والدين سست عمل كند و ديگري بسيار جدي باشد در اين صورت فرزند ممكن است به سمت يكي از آن ها كشيده شود و در تربيت فرزند مشكلاتي به وجود آيد.
اما اگر پدر و مادر با يكديگر هماهنگ بوده و نسبت به تربيت كودكشان به يك نتيجه واحد رسيده باشند مي توانند فرزند با ادبي را تحويل جامعه بدهند.

منبع:مركز مشاوره و روانشناسي مشاورانه-اصول تربيت فرزندان بر اساس مطالعات مراكز مشاوره كودك چيست؟


ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
[ ۱۰ مهر ۱۴۰۰ ] [ ۱۲:۰۶:۳۲ ] [ دكتر غلامي ]

از ديدگاه مشاور ازدواج چرا شكست در ازدواج اتفاق مي افتد؟
بسياري از زوجين مهارت هاي ارتباطي لازم را بلد نيستند و به دليل نداشتن مهارت هاي ارتباطي نمي توانند مشكلاتشان را حل كنند، در نتيجه كوچك ترين مشكلات و مسائل براي آن حل نشده باقي مي ماند.
بر اساس آمارهاي به دست آمده بسياري از ازدواج ها پس از مدت كوتاهي به جدايي يا سردي زوجين مي انجامند.
مشكلات زندگي و شكست ازدواج هاعوامل بسيار زيادي در اين امر دخيل هستند، كه از آن ها مي توان به مسائل مالي، مسائل اخلاقي، عدم تفاهم، دخالت خانواده ها و شرايط سخت زندگي اشاره كرد.
بر اساس نظر مشاوران و روانشناسان، مشكلات عضوي جدا نشدني از زندگي زناشويي را تشكيل مي دهند و ازدواج هاي سالم و پايدار نيز در گير اين مسائل و مشكلات مي شوند.
اما آن چه مهم است نوع رسيدگي به مسائل و حل آن ها به صورت صحيح مي باشد. همان طور كه گفته شد اگر به مشكلات به خوبي رسيدگي نشود، زندگي زوجين رو به سردي يا طلاق مي رود.
ارتباط چيست و چه نقشي در ازدواج دارد ؟ارتباط سالم براي داشتن ازدواجي موفق بسيار لازم مي باشد. به طوري كه اگر افراد نتوانند با يكديگر ارتباط درست و صحيحي برقرار كنند، درگير مشكلات و تعارضاتي پيچيده اي مي شوند و كوچك ترين مشكل بين آن ها حل نشدني باقي مي ماند. اين موضوع اثرات منفي زيادي بر روي زندگي آن ها مي گذارد.


مهارت هاي ارتباطيزوجين بايد مهارت هاي ارتباطي خود را تقويت كنند تا بتوانند به راحتي با يكديگر صحبت كرده و مسائل و مشكلات خود را با يكديگر در ميان بگذارند. اگر آن ها ارتباط صحيح و مفيدي داشته باشند به راحتي مي توانند در مورد نگراني ها، علايق، اميد ها و آرزوهاي خود صحبت كنند.
گفت و گوي ميان زوجين مي تواند در مورد هر موضوعي باشد.
اين نوع تعامل باعث مي شود كه زوجين هنگام تصميم گيري در مورد مسائل زندگي مشاركت لازم را با يكديگر داشته باشند و به اين شكل روابطشان به درستي رشد كند و شكوفا شود.

منبع:مركز مشاوره و روانشناسي مشاورانه-چرا ازدواج ها شكست مي خورند؟ از ديدگاه مشاور ازدواج


ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
[ ۹ مهر ۱۴۰۰ ] [ ۰۶:۵۳:۳۴ ] [ دكتر غلامي ]

تربيت كودك ۶ تا ۱۲ سال، دوره حساس پايان كودكي (+ نكات تربيتي)
تربيت كودك ۶ تا ۱۲ سال از دوره هاي دشوار تربيتي به حساب مي آيد زيرا در اين سن دوران كودكي به پايان مي رسد، والدين براي تربيت و پرورش كودك ۶ تا ۱۲ سال وارد مرحله جديد و شگفت انگيزي مي شود، فرزندتان در اين سن به مدرسه مي روند و فعاليت هاي علمي، ورزشي و هنري را به طور جدي آغاز مي كنند.
انجام دادن اين فعاليت ها باعث مي شود تا از لحاظ شناختي و تفكر به سطح بالايي ارتقا يابند و اين مسئله والدين را مجبور مي كند تا در تربيت فرزندشان به نكات بيشتري توجه كنند و مسائل آموزشي و پرورشي را مدنظر قرار دهند.
در اين مقاله ما به بررسي مسائل رشدي و نيازهاي كودك مي پردازيم و هم چنين يك سري از نكات تربيتي را بيان مي كنيم كه مطالعه آن ها براي شما سودمند خواهد بود، در اين سن حساس مي توانيد از مشاور كودك كمك بگيريد تا در زمينه تربيتي به شما كمك كنند و يار همراه شما در تربيت درست فرزندتان باشند.
تربيت كودك ۶ تا ۱۲ سال، آگاهي از جنبه هاي گوناگون رشددر صورتي كه والدين در مورد رشد كودك و تغييرات آن آگاهي داشته باشند بهتر مي توانند با نيازهاي تربيتي كودك شان آشنا شوند و در اين زمينه با ديد روشن تري اقداماتي را انجام مي دهند، سن تربيت كودك شيوه و روش والدين را تحت تاثير قرار مي دهد در اين خصوص شما مي توانيد از كتاب هاي مفيدي استفاده كنيد و از روانشناس متخصص كمك بگيريد تا در خصوص تربيت فرزندتان موفق شويد، در ادامه اين مقاله مهم ترين تغييرات رشدي كودك در مقطع سني ۶ تا ۱۲ سال مورد بررسي قرار مي گيرد.


رشد و تغييرات شناختي در تربيت كودك ۶ تا ۱۲از جمله مهم ترين تغييراتي كه در سطح شناخت و تفكر كودك در سنين مدرسه رخ مي دهد اين است كه او مي تواند به تفكر منطقي تري دست يابد و به خوبي روابط علت و معلولي را درك مي كند و از تاثير رفتار خود بر ساير افراد آگاه مي باشد.
در سن مدرسه توانايي حافظه كودك افزايش مي يابد و كودك مي تواند اشيا و اجسام را بر اساس ويژگي هاي مشترك آن ها طبقه بندي كنند، يادگيري اين ويژگي ها باعث مي شود تا كودك مهارت هاي رياضي را به طور شگفت آوري ياد بگيرد، در نتيجه او قادر است تا مسائل رياضي را ياد بگيرد و آن ها را حل نمايد. از مشاور كودك خود بخواهيد تا روي مسائل شناختي تمركز داشته باشد و به خوبي آن ها را به كودك آموزش دهد.
اهميت رشد مهارت هاي ارتباطي و زباني در تربيت كودككودك در سن ۶ تا ۱۲ سال مهارت هاي زباني اش را تكميل مي كند و زبان را براي مقاصد پيچيده تري مورد استفاده قرار مي دهد، در سن ۸ سالگي كودك روزانه ۲۰ كلمه جديد ياد مي گيرد و در انتهاي اين دوره به گنجينه ي كاملي از كلمات دست خواهد يافت.
در ارتباطات مي تواند مكالمات پيچيده اي داشته باشد و شما قادر هستيد تا صحبت هاي او را به خوبي بفهميد، هم چنين فرزند شما در اين دوره از دستورالعمل هاي ساده پيروي مي كند، او مي تواند خاطراتي از شرح فعاليت هاي روزانه اش بنويسد و به تنهايي كتاب هايي كه متناسب با سطح سني او مي باشد را مورد مطالعه قرار دهد، اگر در اين سن كودك شما دچار اختلال زباني و گفتاري بود حتما به مشاور اطلاع دهيد تا براي رفع آن شما را راهنمايي كند.

منبع:مركز مشاوره و روانشناسي مشاورانه-تربيت كودك ۶ تا ۱۲ سال | چرا كودك در اين دوران شكننده است؟


ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
[ ۸ مهر ۱۴۰۰ ] [ ۰۳:۵۵:۵۷ ] [ دكتر غلامي ]
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ][ ۵ ][ ۶ ][ ۷ ][ ۸ ][ ۹ ][ ۱۰ ][ ۱۱ ][ ۱۲ ][ ۱۳ ][ ۱۴ ][ ۱۵ ][ ۱۶ ][ ۱۷ ][ ۱۸ ][ ۱۹ ][ ۲۰ ][ ۲۱ ][ ۲۲ ][ ۲۳ ][ ۲۴ ][ ۲۵ ][ ۲۶ ][ ۲۷ ][ ۲۸ ][ ۲۹ ][ ۳۰ ][ ۳۱ ][ ۳۲ ][ ۳۳ ][ ۳۴ ][ ۳۵ ][ ۳۶ ][ ۳۷ ][ ۳۸ ][ ۳۹ ][ ۴۰ ][ ۴۱ ][ ۴۲ ][ ۴۳ ][ ۴۴ ][ ۴۵ ][ ۴۶ ][ ۴۷ ][ ۴۸ ][ ۴۹ ][ ۵۰ ][ ۵۱ ][ ۵۲ ][ ۵۳ ][ ۵۴ ][ ۵۵ ][ ۵۶ ][ ۵۷ ][ ۵۸ ][ ۵۹ ][ ۶۰ ][ ۶۱ ][ ۶۲ ][ ۶۳ ][ ۶۴ ][ ۶۵ ][ ۶۶ ][ ۶۷ ][ ۶۸ ][ ۶۹ ][ ۷۰ ][ ۷۱ ][ ۷۲ ][ ۷۳ ][ ۷۴ ][ ۷۵ ][ ۷۶ ][ ۷۷ ][ ۷۸ ][ ۷۹ ][ ۸۰ ][ ۸۱ ][ ۸۲ ][ ۸۳ ][ ۸۴ ][ ۸۵ ][ ۸۶ ][ ۸۷ ][ ۸۸ ][ ۸۹ ][ ۹۰ ][ ۹۱ ][ ۹۲ ][ ۹۳ ][ ۹۴ ][ ۹۵ ][ ۹۶ ][ ۹۷ ][ ۹۸ ][ ۹۹ ][ ۱۰۰ ][ ۱۰۱ ][ ۱۰۲ ][ ۱۰۳ ][ ۱۰۴ ][ ۱۰۵ ][ ۱۰۶ ][ ۱۰۷ ][ ۱۰۸ ][ ۱۰۹ ][ ۱۱۰ ][ ۱۱۱ ][ ۱۱۲ ][ ۱۱۳ ][ ۱۱۴ ][ ۱۱۵ ][ ۱۱۶ ][ ۱۱۷ ][ ۱۱۸ ][ ۱۱۹ ][ ۱۲۰ ][ ۱۲۱ ][ ۱۲۲ ][ ۱۲۳ ][ ۱۲۴ ][ ۱۲۵ ][ ۱۲۶ ][ ۱۲۷ ][ ۱۲۸ ][ ۱۲۹ ][ ۱۳۰ ]
.: Weblog Themes By limoblog :.

درباره وبلاگ

موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت   لغو عضویت
امکانات وب