?>
-      قرعه کشی      مشاور خانواده      داروخانه آنلاین      خرید هاست      قرص تاخیری      خرید شومیز زنانه      iptv      1      خدمات سایت      تاینی موویز      سفارش پرفکت مانی      خرید کاپشن زنانه      حمل و نقل کالا از دبی      خرید شلوار مردانه      -      خودروبر      فروشگاه فرانیاز      -      دانلود فیلم هندی      .      +      خرید ویپ      تعمیرات موبایل      -      -      -      خرید ماینر      +      -      /      حواله وسترن یونیون      کربنات کلسیم      کوآنتوم آنالایزر      سرویس خواب      استار      *      فروش ویپ      خرید ماینر      -      +      دکتر زنان مشهد      .      خرید لایسنس نود 32      کسب درآمد      خرید رپورتاژ      فروش آنتی ویروس      خرید بازدید سایت      سیگنال فارکس      لایسنس رایگان نود 32      یوزر پسورد نود 32      سئو سایت      لایسنس نود32      آپدیت نود 32      بهترین بک لینک     
همسرداري

همسرداري
 
نويسندگان
لینک دوستان
لينكي ثبت نشده است
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : 17
دیروز : 18
افراد آنلاین : 1
همه : 65091
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
چت باکس

اختلالات تجزيه اي، انواع و نحوه درمان اختلالات گسستي
اختلالات تجزيه اي به اختلالاتي گفته مي شود كه ويژگي مشترك آن از دست دادن دوره اي هويت فردي مي باشد، در اين شرايط فرد هوشياري اش را نسبت واقعيت خود، عاطفه، حافظه و يا كاركردهاي حسي – حركتي از دست مي دهد.
به احتمال زياد شما هم حالاتي از گسست را تجربه كرده ايد زيرا وضعيتي شايع مي باشد و بسياري از افراد بعد از اتفاقات استرس زا مانند تصادف با آن رو به رو مي شوند.
هم چنين زمان هايي كه بسيار خسته هستيد ممكن است درجات بسيار خفيفي از گسست را تجربه نماييد. اما در برخي از موارد احساس واقعي نبودن، بسيار ترسناك و شديد مي شود به طوري كه بر روي كاركرد بهنجار فرد سايه مي اندازد.
اختلالات تجزيه اي با آسيب هاي رواني مانند اضطراب، مشكلات خلقي و اختلالات شخصيت همراه مي باشد و در اين شرايط بايد از مشاوره روانشناسي كمك بگيريد تا مشكلات را به خوبي تشخيص دهد و براي درمان اقداماتي را انجام دهد.
گسست در اختلالات تجزيه اي به چه معناست؟زماني كه شخص از خودش يا محيط اطرافش جدا مي شود، خيال مي كند همه چيز خواب و روياست و در اين حالت گسست اتفاق مي افتد. در صورتي كه حالت گسست را تجربه كرده باشيد حس مي كنيد كه دنيا براي شما واقعيت ندارد و زمان به كندي مي گذرد و در اين صورت تجربياتي از گسست خواهيد داشت كه عبارت اند از:
احساس واقعي نبودننگاه كردن به خود به عنوان يك فرد سوماحساس جدايي نسبت به عواطف و هيجاناتي كه در درون فرد جريان دارد.انواع اختلالات تجزيه اياختلالات تجزيه اي باعث گسيختگي و اشكال در كاركردهاي هوشياري، حافظه، هويت يا ادراك محيط مي شود كه به صورت ناگهاني يا تدريجي به وجود مي آيد و شامل اختلالات زير مي باشد:
اختلال هويت تجزيه اي، چند شخصيتيفراموشي تجزيه اياختلال گسست از خويشتن، گسست از واقعيتاختلال هويت تجزيه ايزماني كه فرد درگير اختلال هويت تجزيه اي مي شود يك يا چند حالت شخصيتي متفاوت از يكديگر دارند و در هر كدام از دوره هاي مختلف يكي از اين شخصيت ها بر بقيه هويت هايش غالب مي شود.
زماني كه فرد وارد شخصيت مقابل مي شود عاطفه، خلق و تمام خصوصياتي كه با آن خودش را مي شناسد و يا ديگران او را مي شناسند، دچار تغييراتي مي شود.
هم چنين به خاطر آوردن برخي از اتفاقات روزانه يا حتي اطلاعات مهم شخصي براي او سخت مي شود و در اين امر ناتوان مي شود، اين فراموشي ها باعث به وجود آمدن مشكلات جدي شده و در زمينه هاي شغلي، رانندگي و غيره مشكلاتي را ايجاد مي كند.


اين افراد تغيراتي از اين دست را به كرات تجربه مي كنند، به طوري كه خودشان را در مكان ديگري مي يابند و به يادشان نمي آيد كه چه زماني و چگونه به آن جا رفته اند.
به طور كلي اختلال هويت تجزيه اي همان چيزي است كه در اصطلاح عاميانه آن را به عنوان اختلال چند شخصيتي مي شناسيم.
در اين حالت فرد هويت يك پارچه خود را به طور ناخودآگاه به شخصيت هاي منفرد و جداگانه تقسيم مي كند كه در هر كدام از موقعيت ها يكي از آن ها كنترل شخصيت او را در دست مي گيرند.
در اين حالت ممكن است فرد از وجود شخصيت هاي مختلفش باخبر باشد و يا در هر زمان تنها يكي از آن ها كه بر ديگر شخصيت ها غالب است را شناسايي كند.

منبع:مركز مشاوره و روانشناسي مشاورانه-اختلالات تجزيه اي


ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
[ ۲۲ فروردين ۱۴۰۱ ] [ ۰۶:۴۵:۲۹ ] [ دكتر غلامي ]

۱۰ دليل مهم بدرفتاري كودكان
گاهي رفتار نامناسب كودكان براي والدين غيرقابل تحمل شده و باعث مي شود والدين واكنش نامناسبي با كودكان خود داشته باشند كه مي تواند آثار بدي بر رشد آن ها بگذارد. والدين بهتر است كه دليل بدرفتاري كودك خود را پيدا كرده و روش مناسبي براي حل آن به كار گيرند.
دلايل رفتار نامناسب كودكاناين كه والدين از رفتار نامناسب كودكان خود احساس خوشايندي داشته باشند، امري كاملا بعيد است، در نتيجه آن ها در جست وجوي روشي هستند كه بتوانند رفتار و عادات بد و ناخوشايند فرزندشان را اصلاح كنند.
فاكتورهاي زيادي مي تواند در ايجاد رفتار نامناسب كودكان موثر باشند كه برخي از آن ها هم نامعلوم است، اما در اين مقاله مي خواهيم ۱۰ فاكتور احتمالي كه مي تواند سبب بروز اين عادات در كودكان شود را معرفي كنيم و در هر مورد راه كار برخورد با آن را نيز بيان خواهيم كرد.
رفتار با كودكرفتار با كودك در سنين مختلف چگونه بايد باشد؟۱- حس كنجكاويتمايل كودكان به شناختن دنياي اطرافشان، مي تواند احساس عجيب و غريبي در آن ها به وجود آورد. آن ها به چيزهاي غيرمعمولي مثل ” اگر قفسه كتاب ها به زمين بيوفتد، چه مي شود ؟” يا “تركيب كردن ماست و نوشابه چه مي شود؟” فكر مي كنند.
سوالات و فكرهايي كه كودكان به آن علاقه مندند و روي ذهن آن ها تاثير گذار خواهد بود. اين سوالات براي كودكان سوالت بزرگ علمي هستند حتي اگر از نظر شما خنده دار و ساده باشند. رفتار نامناسب كودكان در مواجهه با اين افكار و سوالات مي تواند باعث ايجاد خشم در آن ها شود.
راه كاربراي جواب دادن به سوالات غيرمعمولي ذهن كودكتان، با آن ها آزمايش كنيد و به او اجازه دهيد تحت نظارت شما آزمايش هاي خاصش را انجام دهد.


۲- مشكلات ارتباطيدر سنين ۱ تا ۲ سالگي، كودكان عموما حرف هاي بي معني مي زنند، در نتيجه برقراري ارتباط زباني با اطرافيانشان كار بسيار سختي براي آن ها خواهد بود.
زماني را تصور كنيد كه كودك شما ببيند كه فردي عروسكش را برداشته است، او نمي تواند با گفتار خود آن فرد را متوجه كند كه نبايد به عروسكش نزديك شود، پس كودك گريه مي كند يا حتي خشمگين مي شود؛
در اين حالت نبايد اين كار كودك را پرخاشگري حساب كرد، زيرا كودك در اين حالت فقط مي خواهد به فرد مقابلش بگويد كه اين عروسك متعلق به او است و كسي اجازه دست زدن به آن را ندارد.

منبع:مركز مشاوره و روانشناسي مشاورانه-۱۰ دليل مهم بدرفتاري كودكان


ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
[ ۲۱ فروردين ۱۴۰۱ ] [ ۰۹:۱۰:۱۴ ] [ دكتر غلامي ]

 اعتياد به قمار و اضطراب| تمرينات خودياري براي از بين بردن اضطراب ميل به قمار
اعتياد به قمار و اضطراب باعث اختلالات رواني مانند اضطراب و استرس مي شود . مهارت هاي كاربردي آسان مي‌توانند انگيزه قمار را از بين ببرند و همچنين از لغزش‌ها و عودها جلوگيري كنند.
قمار و اضطراباعتياد به قمار و اضطراب
بسياري از مردم به عنوان راهي براي مديريت اضطراب، قمار مي كنند. هنگام قمار، افراد احساس مي كنند كه اضطرابشان از بين رفته يا اضطراب خود را بر هيجان در قمار، وارد مي كنند.
در نتيجه، قمار مي‌تواند راه خود را در زندگي روزمره آن ها باز كند و انگيزه قمار بقيه زندگي آن ها را تحت تأثير قرار دهد.
بنابراين، براي بسياري از قماربازان، كاهش اضطراب يك پيش زمينه براي هرگونه تغيير در رفتار قمار است. خوشبختانه، چندين تكنيك فوق العاده براي كاهش اعتياد به قمار و اضطراب وجود دارد.
آرامش واقعي يك پاسخ رواني برعكس اضطراب و ترس است. اين امر با كاهش ضربان قلب و كاهش فشار خون، تنفس عميق و يك حالت رواني آرام همراه است.
هنگامي كه به طور منظم تجربه مي شود، اثرات آن فراگير است. يكي از قوي‌ترين راه‌هاي مقابله با اضطراب، يادگيري آرامش است. نمي توان همزمان آرام و مضطرب بود. اين امر فراتر از غرق شدن در تماشاي تلويزيون يا گشت و گذار در اينترنت است، اگرچه در ظاهر، اين فعاليت ها مي توانند به نظر آرامش بخش باشند.
اعتياد به قمار و اضطراباعتياد به قمار و اضطراباگر اضطراب آنقدر زياد باشد كه فرد را از نظر جسمي و رواني ناراحت كند، برداشتن گام‌هاي فعال براي آرامش باعث تسكين آن ها مي شود. تمرينات تمدد اعصاب، كه به افراد مي آموزد كه محرك هاي اضطراب را شناسايي و آن ها را نابود كنند و چرخه نگراني را بشكنند.
حتي اگر تمرينات در ابتدا كمك كننده به نظر نرسد، بايد افراد متعهد به تمرينات روزانه باشند، زيرا هر چه افراد تمرينات بيشتري را انجام دهند، تأثير مثبت بيشتري را خواهند ديد.
آرامش يك مهارت است و مانند هر مهارت ديگري، با تمرين بهتر مي‌شود. هرچه افراد بيشتر تمرين كنند، بيشتر از پيامدهاي اضطراب آگاه مي شوند. به اين ترتيب، به محض اينكه مضطرب شدند، مي توانند آن را هدف قرار دهند.


ده ها رويكرد “ذهن و بدن” مانند يوگا، تاي چي و مديتيشن وجود دارد. اين تمرين‌ها تنفس عميق و آرامش همراه با تكنيك‌هاي آگاهي از بدن است كه به افراد كمك مي‌كند تا تشخيص دهند كه چه زماني بيش از حد مضطرب مي‌شوند. بسياري از اين شيوه ها به گونه اي است كه افراد مي توانند در باشگاه سلامت، يك استوديو يا حتي در خانه امتحان كنند.
قبل از اينكه مردم آرامش را ياد بگيرند، بايد در وهله اول به چيزي كه آن ها را مضطرب كرده، رسيدگي كنند. آگاهي بيشتر به افراد كمك مي كند تا اين احساسات را پيش بيني كنند و نياز به استفاده از يك آرامشبخش را تشخيص دهند.
اين امر همچنين به درك اينكه كدام راهبردها مؤثرتر هستند، كمك مي كند. به همين دليل است كه نگه داشتن يك دفتر يادداشت حداقل براي يك هفته ممكن است مفيد باشد.
افراد مي توانند از آن براي نوشتن آنچه كه آن ها را مضطرب مي كند و نحوه واكنش آن ها استفاده كنند. پس از يك هفته از ثبت مطالب در دفتر، آن ها معمولاً مي توانند محرك هاي اضطراب و واكنش ها را شناسايي كنند.

منبع:مركز مشاوره و روانشناسي مشاورانه-اعتياد به قمار و اضطراب| تمرينات خودياري براي از بين بردن اضطراب ميل به قمار


ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
[ ۲۰ فروردين ۱۴۰۱ ] [ ۰۶:۱۵:۴۶ ] [ دكتر غلامي ]

قطع ناگهاني رابطه عاطفي چه دليلي دارد؟
قطع و تمام كردن رابطه عاطفي اين روزها خيلي زياد اتفاق مي افتد و يكدفعه طرف شما غيب مي شود و ديگر هيچ رد و نشاني از خودش به جا نمي گذارد، در صورتي كه اين ترك ناگهاني رابطه عاطفي به وجود آيد چطور بايد برخورد كرد؟
حتما شنيده ايد كه دو نفر رابطه اي را شروع مي كنند و بعد از مدتي يكي از آن ها به طور ناگهاني يارش را ترك مي كند البته توجه داشته باشيد كه منظور از رفتن، جدايي موقت بر حسب توافق نمي باشد.
بلكه بدين معني است كه يكي از طرفين به طور ناگهاني و يكدفعه رابطه را تمام مي كند در صورتي كه كه با اين مشكل رو به رو شده ايد بهتر است سردرگم نشود و سعي كنيد آرامش خودتان را حفظ كنيد و هم چنين آگاهي خودتان را در مورد قطع ناگهاني رابطه افزايش دهيد. در اين صورت راحت تر خواهيد توانست با اين اتفاق كنار بياييد.
سوالات خود در زمينه هاي زير را به صورت رايگان در انتهاي مطلب بيان كنيد:
وقتي مردي بخواهد رابطه را تمام كنددليل تغيير رفتار ناگهاني زنانچرا پسران عشقشان را ترك ميكننددلايل مردان براي ترك رابطهعلت ترك ناگهاني رابطهفرق قطع رابطه با پايان رابطهوقتي مردي شما را ترك ميكندمشكلات رابطه عاطفيقطع ناگهاني رابطه عاطفي: واقعا چرا؟دليل قطع رابطه ناگهاني و دانستن اين كه چطور بايد يك رابطه را به پايان برسانيم يك نوع مهارتي است كه بايد كسب كرد و از بلوغ فكري نشات مي گيرد و توجه داشته باشيد كه قطع ناگهاني رابطه دلايل مختلفي دارد و زماني كه فرد ترك شده نسبت به اين موضوع آگاهي و اطلاعات نسبي داشته باشد بهتر مي تواند با اين موضوع كنار بيايد.


چك كردن گوشي همسرچك كردن گوشي همسر | گوشي همسرم را چك كنم يا نه؟در ادامه اين مقاله به بررسي اين موضوع مي پردازيم و دلايل قطع ناگهاني رابطه را در بيان مي كنيم و هم چنين اصولا چه افرادي با چه ويژگي هايي دست به اين كار مي زنند را مورد بررسي قرار مي دهيم.
مي خواهند جدا شوند اما شهامت ندارنددر بسياري از اوقات فرد به دلايل مختلف نمي تواند با شريك عاطفي اش رو به رو شود و درباره جدايي با او صحبت كند و حرف دلش را بزند و او شهامت برخورد مستقيم و صحبت كردن از ترك رابطه را ندارد اين وضعيت به وجود آمده دلايل متفاوتي مي تواند داشته باشد.

منبع:مركز مشاوره و روانشناسي مشاورانه-قطع ناگهاني رابطه عاطفي ، واقعا چرا؟ چه كنم؟


ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
[ ۱۹ فروردين ۱۴۰۱ ] [ ۰۶:۱۱:۱۳ ] [ دكتر غلامي ]

چه روانشناساني با خواستگاري جلسه اول بدون حضور پسر موافق هستند؟
حضور در جلسه خواستگاري بدون حضور پسر نوعي از خواستگاري مي باشد كه در آن نظر خانواده پسر در اولويت است به طوري كه در اين خواستگاري مادر و خواهر پسر به خواستگاري دختر رفته و پس از تاييد از جانب آن ها قرار براي خواستگاري با حضور پسر تعيين مي شود، اين نوع از خواستگاري ممكن است در همه فرهنگ ها و خانواده ها مورد پذيرش نباشد و با واكنش هاي متفاوتي رو به رو شود.
در اين مقاله توضيحات در مورد خواستگاري بدون پسر در جلسه اول ارائه شده است كه مطالعه آن مي تواند براي شما مفيد باشد.
اين نوع خواستگاري درست است يا غلط؟جلسه خواستگاري و رسم و رسوم مربوط به آن مساله اي كاملا فرهنگي مي باشد در صورتي كه رسم و رسوم خانواده شما با رسومات خانواده طرف مقابل متفاوت باشد در اين صورت بايد به زمينه هاي فرهنگي مابين توجه شود.
چرا برخي از ازدواج كردن مي ترسند؟
زيرا هر چند تفاوت و شكاف هاي فرهنگي بيشتر باشد در اين صورت احتمال به وجود آمدن اختلاف ها در آينده افزايش مي يابد به همين دليل در مورد اين سوال جواب ثابتي وجود ندارد كه آيا خواستگاري بدون حضور پسر درست مي باشد يا غلط.
نقش خانواده در امر ازدواج بسيار مهم مي باشد و ممكن است به خاطر اين اهميت زياد، دختران و پسران مخالفتي با نظر خانواده ها نداشته باشند و احتمال دارد اين امر در بسياري از فرهنگ ها رايج باشد و دختر و خانواده او با اين مسئله مشكلي نداشته باشند.
در صورتي كه خانواده دختر با اين مسئله مشكل داشته باشند و اين نوع خواستگاري از نظر آن ها نوعي بي احترامي و احساس ناخوشايند در فرد ايجاد كند در اين صورت بايد محترمانه آداب مربوط به خانواده خود را با  طرف مقابلتان در ميان بگذاريد تا جلسات خواستگاري با حضور پسر صورت گيرد.
خواستگاري بدون حضور پسر، پيامدهاي منفيخواستگاري كه در جلسات ابتدايي آن پسر حضور نداشته باشد مي تواند در برخي از موارد مشكلاتي را ايجاد كند، زيرا در جلسات اوليه آشنايي افراد بيشتر خصوصيات ظاهري و رفتارهاي كلي يكديگر را مورد بررسي قرار مي دهند، هنگامي كه بررسي اين موضوع به شخص ديگري نظير مادر سپرده شود ممكن است نتوانيد فردي را بر اساس فاكتورهاي مورد نظر خودتان پيدا كنيد.


زيرا مسلما شما و مادرتان تفاوت هايي در طرز نگاه به زيبايي و خصوصيت هاي رفتاري مناسب با يكديگر خواهيد داشت، و آن چه كه از نظر مادرتان مناسب مي باشد ممكن  است با معيارهاي شما متفاوت باشد و شما آن را تاييد نكنيد.
هم چنين خواستگاري بدون حضور پسر براي بسياري از خانواده ها خوشايند نمي باشد.
زيرا در اين مواقع دختر و خانواده اش ممكن است برداشت كنند كه پسر از استقلال رأي كافي برخوردار نمي باشد به همين دليل قبل از خواستگاري بايد در مورد آداب و رسوم و فرهنگ مورد قبول خانواده دختر تحقيقات بيشتري صورت گيرد تا خانواده ها با يكديگر آشنا شوند و از همان ابتدا خانواده ها با مشكل و سوء تفاهم مواجه نشوند.

منبع:مركز مشاوره و روانشناسي مشاورانه-خواستگاري بدون حضور پسر ، آيا رسمي درست است؟


ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
[ ۱۸ فروردين ۱۴۰۱ ] [ ۰۹:۰۱:۵۹ ] [ دكتر غلامي ]
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ][ ۵ ][ ۶ ][ ۷ ][ ۸ ][ ۹ ][ ۱۰ ][ ۱۱ ][ ۱۲ ][ ۱۳ ][ ۱۴ ][ ۱۵ ][ ۱۶ ][ ۱۷ ][ ۱۸ ][ ۱۹ ][ ۲۰ ][ ۲۱ ][ ۲۲ ][ ۲۳ ][ ۲۴ ][ ۲۵ ][ ۲۶ ][ ۲۷ ][ ۲۸ ][ ۲۹ ][ ۳۰ ][ ۳۱ ][ ۳۲ ][ ۳۳ ][ ۳۴ ][ ۳۵ ][ ۳۶ ][ ۳۷ ][ ۳۸ ][ ۳۹ ][ ۴۰ ][ ۴۱ ][ ۴۲ ][ ۴۳ ][ ۴۴ ][ ۴۵ ][ ۴۶ ][ ۴۷ ][ ۴۸ ][ ۴۹ ][ ۵۰ ][ ۵۱ ][ ۵۲ ][ ۵۳ ][ ۵۴ ][ ۵۵ ][ ۵۶ ][ ۵۷ ][ ۵۸ ][ ۵۹ ][ ۶۰ ][ ۶۱ ][ ۶۲ ][ ۶۳ ][ ۶۴ ][ ۶۵ ][ ۶۶ ][ ۶۷ ][ ۶۸ ][ ۶۹ ][ ۷۰ ][ ۷۱ ][ ۷۲ ][ ۷۳ ][ ۷۴ ][ ۷۵ ][ ۷۶ ][ ۷۷ ][ ۷۸ ][ ۷۹ ][ ۸۰ ][ ۸۱ ][ ۸۲ ][ ۸۳ ][ ۸۴ ][ ۸۵ ][ ۸۶ ][ ۸۷ ][ ۸۸ ][ ۸۹ ][ ۹۰ ][ ۹۱ ][ ۹۲ ][ ۹۳ ][ ۹۴ ][ ۹۵ ][ ۹۶ ][ ۹۷ ][ ۹۸ ][ ۹۹ ][ ۱۰۰ ][ ۱۰۱ ][ ۱۰۲ ][ ۱۰۳ ][ ۱۰۴ ][ ۱۰۵ ][ ۱۰۶ ][ ۱۰۷ ][ ۱۰۸ ][ ۱۰۹ ][ ۱۱۰ ][ ۱۱۱ ][ ۱۱۲ ][ ۱۱۳ ][ ۱۱۴ ][ ۱۱۵ ][ ۱۱۶ ][ ۱۱۷ ][ ۱۱۸ ][ ۱۱۹ ][ ۱۲۰ ][ ۱۲۱ ][ ۱۲۲ ][ ۱۲۳ ][ ۱۲۴ ][ ۱۲۵ ][ ۱۲۶ ][ ۱۲۷ ][ ۱۲۸ ][ ۱۲۹ ][ ۱۳۰ ]
.: Weblog Themes By limoblog :.

درباره وبلاگ

موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت   لغو عضویت
امکانات وب