?>
فروشگاه اینترنتی برنا      قرص گلوریا      فروش ویپ      آنرین انجین      خرید ماینر      -      دکتر دیلی      خرید تتر      بازی آنلاین رایگان      نصاب پرده      +      بازی آنلاین      سایت بازی      neuralink      دکتر زنان مشهد      .      شرکت سورنا      خرید لایسنس نود 32      آموزش آنلاین      عبا      مزون      کسب درآمد      رپورتاژ آگهی      نظارت بر ساخت      فروش آنتی ویروس      خرید بازدید سایت      سیگنال فارکس      لایسنس رایگان نود 32      یوزر پسورد نود 32      سئو سایت      لایسنس نود32      آپدیت نود 32      بهترین بک لینک     
همسرداري

همسرداري
 
نويسندگان
لینک دوستان
لينكي ثبت نشده است
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : 259
دیروز : 109
افراد آنلاین : 2
همه : 49853
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
چت باکس

پشيماني بعد از طلاق؛ چند دليل براي بازگشت به گذشته
بسياري از زوج هايي كه از يكديگر جدا مي شوند بعد از طلاق، احساس پشيماني كرده و تصور مي كنند كه اشتباه كرده اند. طلاق به معني جدايي زوجين از يكديگر به دليل شكست در زندگي مشترك مي باشد.
اين افراد در ابتدا با عشق و علاقه دو طرفه تصميم به ازدواج مي گيرند اما گاهي اين عشق دوامي ندارد و منجر به طلاق و جدايي مي شود.
بعد از طلاق و جدايي احساس هاي متفاوتي را افراد تجربه مي كنند كه از مهم ترين آن ها مي توان به دلتنگي و پشيماني اشاره نمود. و آن ها از اين كه زندگي شان دوام نداشته است و براي خوب شدن روابط شان تلاش نكرده اند دچار عذاب وجدان مي شوند.
در اين مقاله قصد داريم كه علل احساس پشيماني بعد از طلاق را بررسي كنيم و در پايان نكاتي كه باعث مي شود اين حس در افراد از بين برود را بيان نماييم.
در صورتي كه تصميم به طلاق گرفته ايد بايد قبل از آن از مشاور كمك بگيريد تا در اين خصوص شما را راهنمايي كند.
الف – پشيماني بعد از طلاق : نگاه منفي جامعهدر اكثر موارد، جامعه نسبت به افرادي كه طلاق گرفته اند ديد مثبتي ندارند. اگر در جامعه اي سنتي و پايبند به اصول كلاسيك خانواده زندگي مي كنيد، نگاه منفي آن ها بيشتر خواهد بود. اين ديد منفي منجر به تنش هاي فكري با اجتماع و فشار فكري بر روي فرد مطلقه مي شود.
اين امر در مورد خانم ها و زن هاي مطلقه بيش تر است و عذاب وجدان و پشيماني را براي فرد به همراه خواهد داشت. در اين شرايط فرد خودش را مقصر مي داند و به خاطر اين كار خود را ملامت و سرزنش مي كند.
بعد از طلاق، در زندگي فرد مشكلات بسياري به وجود مي آيد به طوري كه اين مشكلات فشار عصبي بسياري بر روي فرد وارد مي كند برخي از آن ها عبارت اند: مشكلات مالي، تنش هاي رواني، مورد قضاوت قرار گرفتن اطرافيان و حضانت فرزندان.
به خاطر اين مشكلات فرد ممكن است تصميم به بازگشت بگيرد و از طلاق منصرف شده و زندگي اش را ادامه دهد اما توجه داشته باشيد در اين خصوص نبايد عجولانه تصميم بگيريد. و با بررسي همه جوانب سعي كنيد بهترين تصميم را به كمك مشاور بگيريد.
اشتباهاتي كه به طلاق ختم مي شونداشتباهات مهلك كه به طلاق و جدايي ختم مي شوندب – پشيماني : تاثير طلاق بر زندگي فرزندانطلاق براي فرزندان بسيار دردناك است زيرا به عنوان فرزندان طلاق با چالش هاي بسياري رو به رو مي شوند. كودكان بسيار حساس هستند و در اكثر موارد با عواقب منفي طلاق رو به رو مي شوند. يكي از اين عواقب دوري از پدر و مادر و دلتنگي براي آن ها مي باشد.


بعد از طلاق نياز عاطفي كودك كه يكي از مهم ترين نيازهاي اوليه و اساسي او مي باشد برطرف نخواهد شد زيرا فرد حضور پدر و مادر و احساس امنيت خاطر و آرامشي كه لازم دارد را نمي تواند بعد از طلاق به طور كامل تجربه كند و اين جدايي ضربه عاطفي مهمي به كودك وارد مي كند
پدر و مادر به خاطر عشق و علاقه اي كه به فرزندشان دارند ممكن است دچار پشيماني شوند و از طلاق منصرف شوند.
ج – تاثير طلاق بر ازدواج بعدي شمابسياري از افرادي كه طلاق گرفته اند بعد از طلاق تصميم به ازدواج مجدد مي گيرند در حالي كه ممكن است آثار طلاق از بين نرفته باشد.
ازدواج مجدد به دلايل مختلفي به وجود مي آيد اما برخي از افراد بدون اين كه آثار ناشي از جدايي و طلاق را از بين ببرند تصميم به ازدواج مجدد مي گيرند در اين حالت در زندگي مشترك جديد با مشكلاتي رو به رو خواهند شد،
زيرا دلايل طلاق شان را به خوبي بررسي نكرده اند و با بي توجهي نسبت به آن تصميم به ازدواج مجدد گرفته اند.
تصميم عجولانه آن ها باعث شده تا رفتارهاي خود را كه بر روي طلاق اثر گذاشته است را نشناخته و همين عدم تغيير رفتار در زندگي جديد مشكل ساز شده و چالش هايي را به همراه خواهد داشت به طور كه فرد بعد از طلاق دچار پشيماني مي شود.

منبع:مركز مشاوره و روانشناسي مشاورانه-پشيماني بعد از طلاق | چند دليل براي بازگشت به گذشته


ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
[ ۲۳ خرداد ۱۴۰۱ ] [ ۱۰:۴۵:۰۷ ] [ دكتر غلامي ]

مشكل تنفس در خواب (آپنه خواب) | علائم، علل، انواع درمان
خروپف با صداي بلند، به خصوص زماني كه با خواب آلودگي يا خستگي در طول روز همراه گردد مي تواند نشانه آپنه خواب باشد. آپنه خواب يك اختلال شايع اما جدي مي باشد كه بر تنفس تاثير مي گذارد.
آپنه خواب
آپنه خواب چيست؟آپنه خواب يك اختلال خواب مي باشد كه در طي آن تنفس به طور مكرر در طول خواب قطع مي شود. اين مكث هاي تنفسي معمولا بين ۱۰ تا ۲۰ ثانيه طول مي كشد و مي تواند از ۵ تا بيش از ۱۰۰ بار در ساعت اتفاق بيفتد.
كمبود اكسيژن در طول دوره آپنه خواب، شما را بيدار مي كند اما معمولاً به قدري كوتاه كه آن را به خاطر نمي آوريد.
اين اختلالات در ريتم طبيعي خواب شما به اين معني است كه شما زمان بيشتري را در خواب سبك مي گذرانيد و كمتر در خواب عميق فرو مي رويد، خواب عميق به شما كمك مي كند تا روز بعد پرانرژي و شاداب باشيد.
آپنه خواب همچنين مي تواند باعث بسياري از مشكلات سلامتي شود كه در برخي موارد كشنده مي باشند، بنابراين مهم است كه آن را جدي بگيريد. اگر شما يا همسرتان مشكوك به آپنه خواب هستيد، بايد بدون معطلي به پزشك متخصص مراجعه كنيد.
انواع آپنه خوابآپنه انسدادي خواب شايع ترين نوع آپنه خواب مي باشد كه به طور تخصصي در اين مقاله به آن مي پردازيم. آپنه انسدادي زماني اتفاق مي‌افتد كه ماهيچه‌هايي كه در بافت‌ نرم راه هوايي فوقاني وجود دارند، هنگام خواب شل مي‌شوند و جريان طبيعي هوا را به داخل و خارج از بيني و دهان مسدود مي‌كنند. اين رويداد معمولا باعث خروپف بلند و قطع تنفس مي شود.آپنه خواب مركزي نوع ديگري از آپنه خواب است كه سيستم عصبي مركزي را درگير مي كند. آپنه مركزي زماني اتفاق مي‌افتد كه مغز به طور موقت ارسال سيگنال‌ها را به ماهيچه‌هايي كه تنفس را كنترل مي‌كنند متوقف مي‌كند. اين مشكل اغلب به دليل يك بيماري زمينه اي ايجاد مي شود. افراد مبتلا به آپنه خواب مركزي به ندرت خروپف مي كنند.آپنه خواب پيچيده يا مختلط كه تركيب نادري از آپنه انسدادي خواب و آپنه خواب مركزي است.آناتومي يك قسمت آپنه خوابهنگامي كه جريان هوا در طول يك دوره آپنه خواب متوقف مي شود، سطح اكسيژن در خون شما كاهش مي يابد.
مغز شما با ايجاد اختلال در خواب شما به اندازه كافي براي شروع تنفس – كه اغلب با نفس نفس زدن يا صداي خفگي از سر گرفته مي شود – پاسخ مي دهد. اگر آپنه انسدادي خواب داريد، احتمالاً اين بيداري ها را به خاطر نمي آوريد.
علائم آپنه خوابتشخيص آپنه خواب به تنهايي مي تواند دشوار باشد، زيرا برجسته ترين علائم زماني رخ مي دهد كه شما خواب هستيد.


اما مي توانيد از همسرتان بخواهيد كه به مشكلات خواب شما توجه كرده و كمك كند تا اين مشكل را برطرف كنيد.
علائم اصلي آپنه خوابخروپف مكرر و بلندخفگي، خروپف، يا نفس نفس زدن در هنگام خوابخواب آلودگي و خستگي در طول روز، مهم نيست چقدر زمان در رختخواب مي مانيدعلائم ديگربيدار شدن با دهان خشك يا گلو دردسردرد صبحگاهيخواب بي قرار، بيداري شبانه يا بي خوابيبيدار شدن در شب با احساس تنگي نفسرفتن مكرر به دستشويي در طول شبتفاوت آپنه خواب با خروپفهمه كساني كه خروپف مي كنند آپنه خواب ندارند و تمام كساني كه آپنه خواب دارند خروپف نمي كنند. بنابراين چگونه مي توان تفاوت بين خروپف طبيعي و آپنه خواب را تشخيص داد؟
توجه داشته باشيد كه خروپف معمولي به اندازه آپنه خواب در كيفيت خواب شما اختلال ايجاد نمي كند، بنابراين كمتر در طول روز دچار خستگي شديد و خواب آلودگي مي شويد.
صداي شما هنگام خروپف نيز مي تواند به تشخيص شما كمك كند. همانطور كه در بالا ذكر شد، اگر نفس نفس مي‌زنيد يا صداهاي غيرعادي ديگري توليد مي‌كنيد، بايد به آپنه خواب مشكوك شويد.
به خاطر داشته باشيد كه حتي اگر آپنه خواب نداشته باشيد، مشكل خروپف مي تواند مانع از استراحت همسرتان شود و كيفيت خواب شما را تحت تاثير قرار دهد. اما نكاتي وجود دارد كه مي تواند به شما در توقف خروپف كمك كند.

منبع:مركز مشاوره و روانشناسي مشاورانه-مشكل تنفس در خواب يا آپنه خواب خطرناك است؟


ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
[ ۲۲ خرداد ۱۴۰۱ ] [ ۰۶:۴۱:۴۲ ] [ دكتر غلامي ]

يكي از تكنيك هاي روانكاوي طلاق ، نظريه روان پويايي طلاق است.
در رويكرد روانكاوانه فرد در طول طلاق اثرات گوناگوني را تجربه مي كند، كه اين اثرات عبارت اند از: انتقاد از خود، افسردگي، خشم و عصبانيت، احساس گناه، محروميت و نيز رهايي، آسودگي، شادي، احساس قدرتمندي و چگونگي كار روانكاو با اين افراد و فهم احساسات آن ها مي باشد.
روانكاوي بيشتر بر روي گذشته فرد و دوران كودكي و بخش ناهشيار او تاكيد دارد و بر طبق گفته هاي روانكاوي طلاق بر اساس كمبودهاي رشدي مي باشد كه در فرد وجود دارد.
روانكاو و زوج درمانگران معمولا زوجيني را مورد درمان قرار مي دهند كه در سطح خودآگاه خود تعارض هاي بسياري دارند و اين تعارض ها را به خاطر عوامل فرهنگي، اجتماعي و محيطي تجربه مي كنند.
به عنوان نمونه زن و شوهر ممكن است در زندگي رابطه خوبي با يكديگر داشته باشند و علايق و سليقه آن ها مشابه باشد اما در زمينه هاي اعتقادي، فرهنگي، اقتصادي و مذهبي تفاوت هايي داشته باشند.
اين تفاوت ها ممكن است باعث تعارض شود و وجود آمدن تعارض هاي زناشويي وطلاق مي تواند آسيب هاي بسياري را براي فرد به وجود آورد.
افراد اگر قبل از ازدواج در جلسات مشاوره شركت كنند و تست ازدواج را قبل از ازدواج انجام دهند مشاوره مي تواند ميزان تناسب شخصيت افراد، اختلالات رواني، ميزان تفاوت هاي اساسي كه بين آن ها وجود دارد و مي تواند بر آينده آن ها اثر بگذارد را شناسايي كرده تا احتمال طلاق و جدايي در آينده كاهش يابد و فرد را از تهديد هاي رو به رو شده با طلاق و جدايي دور كنند.
به عبارت ديگر اگر روانشناختي پيشرفت خوبي داشته باشند افراد بر اساس پيشرفت اين دانش مي توانند ازدواج موفقي داشته باشند و زندگي مشترك خوبي را تجربه كنند.
نظريه روان پويايي طلاقانتقاد از خود :بعد از طلاق فرد خود را مورد سرزنش و انتقاد قرار مي دهد و بر اين باور است كه اگر واقعا دوست داشتني و خوب بود همسرش به زندگي با او ادامه مي داد و نيازهايش را برآورده مي ساخت. و  اين يكي از پويايي هاي رواني طلاق است.
فرد چون دچار شكست عاطفي شده است خود را مورد سرزنش قرار مي دهد و در او احساس ناخوشايندي دوباره زنده مي شود احساساتي مانند زمان قبل كه به خاطر خود شيفتگي او به وجود آمده و والدين نتوانسته اند به خوبي برآورده كنند.
هنگامي كه فرد خودش را سرزنش مي كند در اين هنگام طرف مقابل از خشم او در امان مي ماند و ترس و خشم را انكار مي كند چون فرد خودش را مقصر مي داند.


روانكاوي طلاق
افسردگي در نظريه روان پويايي طلاقبراساس پويايي هاي رواني طلاق فرد بايد به ثبات شخص يا شي برسد تا بتواند تصميمات را به درستي بگيرد، يكي از وظايف اساسي كه فرد زمان رشدش بايد آن را فرا بگيرد كنار آمدن با نقاط قوت و ضعف خود و نقاط قوت و ضعف ديگران مي باشد كه به آن ثبات شخصيت مي گويند.
اگر فرد به ثبات شخصيت نرسد به خاطر هر اتفاقي احساس افسردگي مي كند مثلا ممكن است نسبت به فردي كه به اشتباه فكر مي كرده مي تواند با او خوشبخت شود و نيازهاي عاطفي او را ارضا كند زماني كه او را از دست مي دهد احساس افسردگي كند.
در اين هنگام فرد خود شخصي بي احساس مي داند و براي اينكه با افسردگي مقابله كند و دفاع عليه اين احساس داشته باشد به روابط نامشروع زودگذر و ناخوشايند روي آورد.
اشتباهاتي كه به طلاق ختم مي شونداشتباهات مهلك كه به طلاق و جدايي ختم مي شوندخشم :در هنگام طلاق افرادي هستند كه ممكن است خشم بسياري نسبت به همسر خود داشته باشند و حالت هاي بسيار بد و دشواري را تجربه كنند در اين هنگام فرد بايد خشم خود را به خوبي بشناسد و آن را بپذيرد و اگر به تنهايي موفق نشد در اين زمينه از روانشناس كمك بخواهد.

منبع:مركز مشاوره و روانشناسي مشاورانه-معجزه روانكاوي طلاق


ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
[ ۲۱ خرداد ۱۴۰۱ ] [ ۰۳:۰۷:۰۲ ] [ دكتر غلامي ]

افزايش اعتماد به نفس در نوجوانان و دانش آموزان
نوجوانان در اين دوران با چالش هاي بسياري همراه مي شوند، افزايش اعتماد به نفس در نوجوانان با وجود اين چالش ها بسيار دشوار مي باشد. در صورتي كه نوجوان اعتماد به نفس و تصور خوشايندي در مورد ظاهر و ساير ويژگي هاي فردي اش نداشته باشند.
با اختلال هاي رفتاري در نوجواني رو به رو خواهد شد كه آينده آن ها را تحت تاثير قرار مي دهد و نوجوان درگير مشكلات گوشه گيري، دوري گزيني و شخصيتي خجالتي خواهد شد.
در صورتي كه اين روند ادامه داشته باشد نوجوان بسياري از فرصت هاي شكوفايي اش را از دست خواهد داد و نخواهد توانست استعدادش را به خوبي كشف كند. در اين شرايط شما با استفاده از روش هاي نه چندان پيچيده مي توانيد باعث افزايش اعتماد به نفس فرزندتان شويد و اعتماد به نفسش با تقويت نماييد.
براي آشنايي با اين راهكارها اين مقاله را تا انتها مورد مطالعه قرار دهيد، هم چنين از مشاور كودك كمك بگيريد تا در اين زمينه شما را ياري كنند.
معناي افزايش اعتماد به نفس در نوجوانفردي كه به توانايي و قابليت هاي خود باور دارد مفيد و كارآمد مي باشد به اين معن كه از اعتماد به نفس كافي برخوردار است و در موقعيت هاي مختلف مي تواند از اين توانمندي ها استفاده كند.


در حالي كه اگر با كمبود اعتماد به نفس رو به رو شود ترس از شكست خواهد داشت و احتمال اين كه به اهدافش برسد و موفق شود تا حد زيادي كاهش مي يابد.
نشانه هاي اعتماد به نفس پايين در نوجوانان و دانش آموزاننوجواناني كه اعتماد به نفس بالايي ندارند به طور معمول الگوي رفتاري خاصي از خودشان نشان مي دهند كه از جمله مهم ترين آن ها مي توان به موارد زير اشاره نمود:
گوشه گير و انزوا پيشه مي كنند.از ارتباط چشمي دوري مي كنند.به خودشان باور ندارند و هنگام گفت و گو از عبارات منفي استفاده مي كنند.صداي بلندي دارند و پرخاشگري مي كنند يا بسيار صداي آرامي دارند و هرگز دعوا نمي كنند حتي اگر حق آن ها پايمال شود.خودداري از حضور در اجتماع.بيش از حد به والدين وابسته است.خم بودن شانه ها و پايين بودن هميشگي سر نيز از نشانه هاي عدم اعتماد به نفس مي باشد.نشانه هاي اعتماد به نفس بالا در نوجوانانافرادي كه اعتماد به نفس بالايي دارند به طور معمول با بحران هاي كمتري رو به رو مي شوند. آن ها اغلب در روابط اجتماعي نشانه هاي زير را از خود بروز مي دهند:
توانايي كافي براي نه گفتنتمايل به استقلال و پرورش شخصيت مستقلروابط اجتماعي مناسب با همسالانابراز وجود كافيصحبت كردن در مورد افكار و احساسات به طور صحيح و مناسبشجاعت و جرات مندي در بيان نظر مخالفگرفتن حقاعتماد به نفسچگونه اعتماد به نفس فرزندمان را افزايش دهيم؟راهكارهايي براي افزايش اعتماد به نفس در نوجوان
كمبود اعتماد به نفس دلايل بسياري دارد، در صورتي كه فرزندتان دچار كمبود اعتماد به نفس شد بهتر است از مشاوره روانشناسي كمك بگيريد، روانشناس به ريشه يابي و رفع مشكل مي پردازد و با استفاده از خدمات روان درماني به حل آن كمك مي كند.

منبع:مركز مشاوره و روانشناسي مشاورانه-افزايش اعتماد به نفس در نوجوانان و دانش آموزان


ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
[ ۲۰ خرداد ۱۴۰۱ ] [ ۰۹:۰۸:۱۶ ] [ دكتر غلامي ]

شباهت فرزندان با پدر و مادر و تاثير آن در ازدواج
شباهت فرزند با پدر و مادر چقدر حقيقت دارد؟ شباهت ميان اين دو چقدر بر ازدواج موثر است. نظر روانشناسان در مورد اين موضوع متفاوت است برخي از آن ها مي گويند كه رفتار فرزندان و ويژگي هاي شخصيتي شان كاملا مي تواند با والدين فرق كند و فرزندان نبايد بر اساس خانواده و والدين شان مورد قضاوت قرار گيرند،
اما برخي ديگر معتقدند با بررسي رفتار والدين مي توان در مورد انتخاب براي ازدواج فرزندان تصميم گرفت و فرزندان شباهت قابل توجهي به والدين شان دارند.
در صورتي كه در مورد اين موضوع سوالاتي داريد، اين مقاله را از دست ندهيد زيرا به بررسي مسائل اساسي و مهم اين موضوع پرداخته است. هم چنين مي توانيد با استفاده از مشاوره ازدواج شباهت فرزندان با پدر و مادر را بررسي كرده و از انتخاب خود براي ازدواج مطمئن تر شويد.
شباهت فرزندان با پدر و مادر و تاثير آن در ازدواج هميشه حقيقت دارد؟دلايل بسياري منجر به شباهت فرزندان به پدر و مادر مي شود، يكي از اين آن ها سبك تربيتي مي باشد زيرا سبك تربيتي والدين متناسب با رفتار آن ها با فرزندشان مي باشد بنابراين اين سبك تربيتي به طور مستقيم بر خلق و خو و رفتار فرزندان اثر مي گذارد.
به عنوان مثال والديني كه افراد آسان گيري هستند در هنگام تربيت فرزندشان، فشار زيادي به او وارد نمي كنند و كنترل كمتري بر روي او دارند در نتيجه در فرزندشان شخصيت آسان گيري شكل مي گيرد و او هم مانند والدينش زندگي را سخت نمي گيرد.
نقش مادر در تربيت فرزندان از اهميت بسياري برخوردار است و در همين زمينه بايد شباهت فرزندان با پدر و مادر مورد توجه قرار گيرد.
توجه داشته باشيد كه تربيت والدين و خصوصيات آن ها تنها فاكتور تعيين كننده در ويژگي افراد نمي باشد زيرا هر فرد ويژگي هاي منحصر به فرد خودش را دارد و با آن به دنيا مي آيد. اين فرد در طول زندگي با موقعيت مختلف و متفاوتي رو به رو شود و در محيط هايي قرار گيرد كه تجربيات او باعث شود ويژگي هايي متفاوتي در او شكل گيرد.
آن چه در مورد اين موضوع اهميت دارد اين است كه انعطاف پذير باشيد و بدانيد كه شباهت فرزندان به والدين صددرصد نمي باشد.
اما در عين حال نمي توان نقش تربيت خانواده را ناديده گرفت زيرا كم و بيش بر روي رفتار فرزندان تاثير مي گذارد علاوه بر اين برخي از ويژگي ها ژنتيكي كه از والدين به ارث رسيده است نيز قابل تغيير نبوده و نقش زيادي در رفتار فرزند دارد.


نقش خانواده در ازدواجنقش خانواده در ازدواجشباهت فرزندان با پدر و مادر و تاثير آن در ازدواج، تجارب آسيب زاي والدين تا چه حد فرزندان را درگير خود مي كند؟خوشبختانه بسياري از افراد در هنگام ازدواج به مركز مشاوره مراجعه مي كنند، به عنوان مثال ازدواج با كسي كه والدينش درگير اعتياد هستند براي هر شخصي آسان نيست و با نگراني هايي همراه خواهد بود.
در اين شرايط فرد در مورد ازدواج شك و ترديد زيادي دارد، در اين هنگام مراجعه به روانشناس مي تواند در تصميم گيري به آن ها كمك كند.
در اين شرايط شما نمي توانيد طرف مقابل را به خاطر رفتار والدينش مورد قضاوت قرار دهيد و ضعف و نقايص والدين را براي فرزندان در نظر بگيريد.
بنابراين نمي توان صددرصد گفت فرزندان شبيه والدين شان مي شوند. بلكه بايد به بررسي سلامت روان فرد مورد نظر بپردازيد و به عنوان يك فرد مستقل به او نگاه كنيد و ببيند تا چه حد تلاش مي كند تا از محيط هاي آسيب زا دوري كند و شخصيت خودش را مورد بررسي قرار دهيد.
زماني كه تصميم به ازدواج با فردي مي گيريد كه با مشكلات خانوادگي رو به رو است در اين حالت بايد نسبت به انتخابتان حساس تر شويد و شباهت فرزندان با پدر و مادر را به دقت بررسي كنيد و در نظر داشته باشيد كه تصميم شما به ازدواج با اين فرد چه عواقبي را به دنبال دارد.

منبع:مركز مشاوره و روانشناسي مشاورانه-شباهت فرزندان با پدر و مادر و تاثير آن در ازدواج


ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
[ ۲۰ خرداد ۱۴۰۱ ] [ ۰۹:۰۲:۱۸ ] [ دكتر غلامي ]
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ][ ۵ ][ ۶ ][ ۷ ][ ۸ ][ ۹ ][ ۱۰ ][ ۱۱ ][ ۱۲ ][ ۱۳ ][ ۱۴ ][ ۱۵ ][ ۱۶ ][ ۱۷ ][ ۱۸ ][ ۱۹ ][ ۲۰ ][ ۲۱ ][ ۲۲ ][ ۲۳ ][ ۲۴ ][ ۲۵ ][ ۲۶ ][ ۲۷ ][ ۲۸ ][ ۲۹ ][ ۳۰ ][ ۳۱ ][ ۳۲ ][ ۳۳ ][ ۳۴ ][ ۳۵ ][ ۳۶ ][ ۳۷ ][ ۳۸ ][ ۳۹ ][ ۴۰ ][ ۴۱ ][ ۴۲ ][ ۴۳ ][ ۴۴ ][ ۴۵ ][ ۴۶ ][ ۴۷ ][ ۴۸ ][ ۴۹ ][ ۵۰ ][ ۵۱ ][ ۵۲ ][ ۵۳ ][ ۵۴ ][ ۵۵ ][ ۵۶ ][ ۵۷ ][ ۵۸ ][ ۵۹ ][ ۶۰ ][ ۶۱ ][ ۶۲ ][ ۶۳ ][ ۶۴ ][ ۶۵ ][ ۶۶ ][ ۶۷ ][ ۶۸ ][ ۶۹ ][ ۷۰ ][ ۷۱ ][ ۷۲ ][ ۷۳ ][ ۷۴ ][ ۷۵ ][ ۷۶ ][ ۷۷ ][ ۷۸ ][ ۷۹ ][ ۸۰ ][ ۸۱ ][ ۸۲ ][ ۸۳ ][ ۸۴ ][ ۸۵ ][ ۸۶ ][ ۸۷ ][ ۸۸ ][ ۸۹ ][ ۹۰ ][ ۹۱ ][ ۹۲ ][ ۹۳ ][ ۹۴ ][ ۹۵ ][ ۹۶ ][ ۹۷ ][ ۹۸ ][ ۹۹ ][ ۱۰۰ ][ ۱۰۱ ][ ۱۰۲ ][ ۱۰۳ ][ ۱۰۴ ][ ۱۰۵ ][ ۱۰۶ ][ ۱۰۷ ][ ۱۰۸ ][ ۱۰۹ ][ ۱۱۰ ][ ۱۱۱ ][ ۱۱۲ ][ ۱۱۳ ][ ۱۱۴ ][ ۱۱۵ ][ ۱۱۶ ][ ۱۱۷ ][ ۱۱۸ ][ ۱۱۹ ][ ۱۲۰ ][ ۱۲۱ ][ ۱۲۲ ][ ۱۲۳ ][ ۱۲۴ ][ ۱۲۵ ][ ۱۲۶ ][ ۱۲۷ ][ ۱۲۸ ]
.: Weblog Themes By limoblog :.

درباره وبلاگ

موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت   لغو عضویت
امکانات وب