?>
+      -      رنت ماشین      دستگاه سم زدایی      نهال پسته پیوندی      دانلود تراست والت      نگین روز      روز ۱۰۰      -      *      +      -      قیمت خرید بیسیم      -      -      -      بلوک سبک      -      قرص تاخیری      آموزش تعمیرات موبایل      +      -      *      استخر پیش ساخته      ردیاب موتور      *      صرافی تتر      بروکر فارکس      +      خرید کتاب تاپ ناچ      +      *      تحلیل اتریوم      -      فیلم هندی      *      -      -      .      +      -      +      -      /      حواله وسترن یونیون      خرید ماینر      -      دکتر زنان مشهد      خرید لایسنس نود 32      کسب درآمد      خرید رپورتاژ      فروش آنتی ویروس      سیگنال فارکس      لایسنس رایگان نود 32      یوزر پسورد نود 32      سئو سایت      لایسنس نود32      آپدیت نود 32      بهترین بک لینک     
همسرداري

همسرداري
 
نويسندگان
لینک دوستان
لينكي ثبت نشده است
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : 203
دیروز : 195
افراد آنلاین : 2
همه : 109376
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
چت باکس

افزايش مسئوليت پذيري در كودكان با ۴ ترفند علمي
براي افزايش مسئوليت پذيري در كودكان چه بايد كرد؟ بسياري از مفاهيم اخلاقي، ارزش هاي اجتماعي و ويژگي هاي رفتاري بايد در سنين كودكي آموزش داده شود و يكي از آن ويژگي ها مسئوليت پذيري مي باشد كه در سنين بزرگسالي از اهميت بالاييي برخوردار مي باشد، در واقع فردي كه شخصيت پذير است به رشد شخصيت كودك و بهداشت جسمي و رواني او بسيار كمك مي شود.
بسياري از والدين در جلسات مشاوره خانواده و مشاوره كودك شركت مي كنند و دنبال راهكارهايي هستند تا بتوانند ويژگي مسئوليت پذيري را در كودكشان افزايش دهند و آن را تقويت نمايند در اين مقاله راهكارهايي كه باعث افزايش مسئوليت پذيري مي شود بيان مي شود و در اين خصوص مي توان از مشاور روانشناسي كمك گرفت تا تحت نظر روانشناس و متخصصان اين ويژگي در كودك افزايش يابد.
راهكارهايي براي افزايش مسئوليت پذيري در كودكاندغدغه بسياري از والدين اين است تا راهكارهاي عملي پيدا كنند تا بتوانند به وسيله آن ها كودكاني مسئوليت پذيري را تربيت نمايند در ادامه اين مقاله به راهكارهايي كه به وسيله متخصصين روانشناس كودك بيان مي شود اشاره مي كنيم.
در صورتي كه راهكارهاي عمومي بر روي رفتارهاي كودكتان تاثيري ندارند در اين زمينه مي توانيد از مشاور و روانشناس و متخصص كودك كمك بگيريد تا شرايط فرزندتان را مورد بررسي قرار دهد و راه حل هاي اختصاصي تري را در اختيار شما قرار دهد، هم چنين در اين دوره چيزهايي كه لازم است به كودك تان آموزش دهيد را ياد مي گيريد.


مسئوليت پذيري با شركت دادن كودك در كارهاي خانهكوچك بودن فرزندتان به اين معني نمي باشد كه او قادر نيست كارهاي خانه را انجام دهد و نمي تواند در هيچ كدام از كارها به شما كمك كند، يكي از راه هايي كه مي توانيد به وسيله آن مسئوليت پذيري كودكان را افزايش دهيد انجام دادن كارهاي ساده مانند خريد كردن، تميز كردن خانه، غذا پختن و غيره مي باشد.
شما مي توانيد در انجام اين كارها كودك تان را درگير كنيد و باعث افزايش عزت نفس و استقلال در او شويد هم چنين اين رفتار شما باعث مي شود تا كودك تان را براي پذيرفتن مسئوليت ها قبول داشته باشيد و او را باور كنيد.

منبع:مركز مشاوره و روانشناسي مشاورانه-افزايش مسئوليت پذيري در كودكان با ترفندهاي باورنكردني متخصص كودك


ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
[ ۳۰ مرداد ۱۴۰۰ ] [ ۰۹:۱۴:۵۴ ] [ دكتر غلامي ]

آموزش دوستيابي در مدرسه، راهكارهايي براي والدين و مربيان
روش هاي آموزشي دوستيابي در مدرسه به چه شكل مي باشند؟ يكي از مهم ترين موضوعات در فرايند اجتماعي شدن به ويژه در سنين دبستان، دوستيابي مي باشد، بسياري از كودكان زماني كه مي خواهند گفتگويي را آغاز كنند و يا رابطه دوستي با همسالان خود برقرار كنند با مشكلاتي برخوردار مي شوند.
اين موضوع مي تواند نشان دهنده اختلالاتي در كودكان مانند افسردگي و اوتيسم باشد و نگراني هاي زيادي را براي والدين ايجاد مي كند، همچنين در بعضي مواقع عدم توانايي در دوستيابي مي تواند به خاطر عدم آموزش كافي توسط والدين باشد. براي اين كه كودك با مهارت هاي دوستيابي آشنا شوند مي توانيد از مشاوران ومتخصصاني كه در اين زمينه اطلاعات كافي دارند كمك بگيريد و اگر كودك شما مشكلاتي در اين زمينه تجربه مي كند در ادامه اين مقاله توضيحاتي در مورد آموزش دوستيابي بيان شده است كه مطالعه آن مي تواند براي شما مفيد باشد.
آموزش دوست يابي در مدرسه براي كودكان چه اهميتي دارد؟يكي از راه هاي افزايش مهارت هاي اجتماعي دوستيابي و برقراري روابط دوستانه با ديگران مي باشد كه از زمان كودكي آغاز مي شود و با توجه به اين كه اجتماعي بودن يكي از ويژگي هاي مهم و اصلي براي هر انساني مي باشد و نحوه شكل گيري آن بر روي مسائلي كه در سنين بالاتر به وجود مي آيد اثر مي گذارد.


زماني كه كودك مهارت هاي لازم براي دوستيابي و برقراري ارتباط با ديگران و روابط اجتماعي را ياد بگيرد در اين هنگام به راحتي ديگران را به سمت خود جذب مي كند و با وجود دوستان زندگي اش رنگ و بوي تازه اي به خود مي گيرد.
همچنين تجربياتي كه كودك در مدرسه و هنگام برقراري رابطه دوستانه به دست مي آورد به او كمك مي كنند تا حد زيادي اعتماد به نفس او افزايش يابد و با توجه به اين كه كمبود اعتماد به نفس در بسياري از اختلالات رواني دخيل مي باشد مي توان به نقش و اهميت دوستيابي در كودكان پي برد.
اگر كودك در دوستيابي و برقراري ارتباط در مدرسه ناتوان باشد در اين صورت آسيب هاي زيادي براي او به وجود خواهد آمد به عنوان مثال كودكاني كه روابط اجتماعي محدودي دارند استرس و اضطراب زيادي را تجربه مي كنند و دچار افت تحصيلي خواهند شد به همين دليل دوستيابي بسيار اهميت دارد و بايد آموزش آن در اولويت مدرسه و والدين قرار گيرد.

منبع:مركز مشاوره و روانشناسي مشاورانه-آموزش دوستيابي در مدرسه | راهكارهايي عالي براي والدين و مربيان


ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
[ ۲۶ مرداد ۱۴۰۰ ] [ ۰۴:۰۳:۵۱ ] [ دكتر غلامي ]

نكات تربيتي فرزندان و آموزش والدين، نكات اصلي در پرورش كودكان
نكات تربيتي فرزندان به موضوعات بسياري مربوط مي شود و آشنايي والدين با اين موضوعات به آن ها كمك مي كند تا براي رشد فرزندشان شيوه رفتاري مناسبي را اتخاذ كنند و چالش هايي كه مرتبط با پرورش كودكشان مي باشد را به خوبي و با سهولت بيشتري مديريت مي كنند.
همه پدر و مادر ها دوست دارند تا فرزندشان به خوبي تربيت شوند و هميشه به دنبال تربيت مناسب كودكشان مي باشند ولي اين كار آسان نمي باشد و نياز به يادگرفتن مهارت والدگري از طريق مطالعه و بروز رساني اطلاعات دارد.
در اين مقاله نكات مهم در تربيت فرزندان را بيان مي كنيم و همچنين مراجعه به مشاور كودك مي تواند در اين امر به شما كمك كند و راهكارهاي مختلفي در اختيار شما قرار دهد.
نكات تربيتي فرزنداندر اين مقاله برخي از چالش هاي مهم كه والدين با فرزندشان رو به رو مي شوند را مطرح مي كنيم تا در مورد نكات تربيتي اطلاعات بيشتري را كسب كنيد، اين چالش ها اكثرا توسط پدر و مادر در جلسات مشاوره اي مطرح مي شود.
نكات تربيتي فرزندان، عصباني شدن از دست كودككودكان به مرور زمان سعي مي كنند كه مستقل شوند و از موجوداتي مطيع به افرادي مستقل تبديل شوند، اين روند مستقل شدن باعث مي شود تا در مقابل دستورات والدين خود مقاومت كنند و تمايل دارند كارها را آن گونه كه خودشان مي خواهند انجام دهند، و اگر والدين اين مسئله را به درستي مديريت نكنند فرزندان آن ها به كودكاني لجباز و بهانه گير تبديل مي شوند.
قدم اول در اينجا اين است كه هنگامي كه كودك به حرف هاي والدين توجه نمي كند والدين بايد هيجانات خود را كنترل كنند و اجازه ندهند تا عصبانيت آن ها به پرخاشگري تبديل شود زيرا اگر رفتاري خشن با كودك داشته باشند اثر معكوسي بر روند تربيت فرزند مي گذارد و باعث تشديد رفتار هاي نادرست او مي شود.


والدين با حفظ آرامش و تلاش براي گفت و گو با كودك به او ياد مي دهند كه مي توانند همه چيز را به درستي و به طور مسالمت آميز حل كند.
زماني كه از دست كودك ناراحت هستيد به او توضيح دهيد كه او را دوست داريد و تنها از رفتارهاي او ناراحت مي باشيد، شما در اين هنگام بايد علت ناراحتي خود را به او توضيح دهيد، اين كار به شما كمك مي كند تا ارتباط عاطفي خوبي با فرزندتان داشته باشيد زيرا ارتباط عاطفي مناسب بيش از هر چيزي در حرف شنوي فرزندتان تاثير دارد و باعث مي شود كه كودك نسبت به حرف هاي شما سرپيچي نكند.

منبع:مركز مشاوره و روانشناسي مشاورانه-نكات تربيتي فرزندان و آموزش والدين، نكات اصلي در پرورش كودكان


ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
[ ۲۶ مرداد ۱۴۰۰ ] [ ۰۳:۰۴:۵۲ ] [ دكتر غلامي ]

عفونت گوش در كودكان ( علل، علائم و درمان عفونت گوش كودك)
عفونت گوش در كودكان يك مشكل رايج مي باشد كه والدين با آن رو به رو مي شوند و بيماري هايي مانند آنفولانزا، آلرژي و سرماخوردگي را به وجود مي آورد، اين مشكل بيشتر در سنين ۳ تا ۶ سال اتفاق مي افتد و با نشانه هايي مانند افزايش دماي بدن و تب، تخليه مايعات از گوش و مشكلاتي در خواب كودك همراه مي باشد. در بيشتر اوقات اين مشكل جدي نمي باشد و با مراقبت هاي كوچك و ساده و يا درمان هاي خانگي درست مي شود، در ادامه اين مقاله به بررسي علائم و نشانه هاي عفونت گوش مي پردازيم تا براي درمان آن اقداماتي را انجام دهيم.
عفونت گوش در كودكانعفونت گوش در كودكان معمولا نوعي التهابي در قسمت گوش مياني مي باشد كه اين عفونت توسط باكتري ها به وجود آمده است و پشت پرده گوش اتفاق مي افتد، يكي از مشكلات معمول براي بزرگسالان و كودكان، عفونت گوش مي باشد كه امري شايع است و اين عفونت بيش تر در سنين ۳ تا ۶ سال اتفاق مي افتد و در اين زمينه مطالعات بسياري انجام شده است و از هر ۶ كودك ۵ كودك حداقل يك بار در طول عمرشان عفونت گوش مياني را تجربه كرده اند كه به آن اوتيت مديا گفته مي شود.
علائم عفونت گوش در كودكانعفونت گوش مي تواند در سه شكل متفاوت اتفاق بيفتد كه هر كدام از آن ها علائم و نشانه هاي خاص خودشان را دارند، در ادامه مقاله هر يك را به طور جداگانه مورد بررسي قرار مي دهيم.


عفونت گوش حاديكي از رايج ترين عفونت گوش اوتيت مديا حاد مي باشد، در اين نوع عفونت گوش مياني دچار عفونت و تورم شده است و مايع گوش پشت پرده صماخ جمع مي شود و اين شرايط باعث مي شود تا فرد در ناحيه گوش احساس درد داشته باشد و هم چنين علاوه بر درد ممكن است كودك دچار افزايش دماي بدن و تب شود.
عفونت گوش افيوژناين نوع عفونت در مشخصه اصلي آن مايع پشت پرده صماخ جمع مي شود و احتمال دارد اين عفونت هيچ گونه مشخصه اي نداشته باشد و بعد از يك دوره باعث به وجود آمدن عفونت حاد شود، با مراجعه به پزشك مي توان با استفاده از ابزار هاي معاينه از وجود تجمع مايع گوش باخبر شد و درمان هاي دارويي متناسب با اين وضعيت را دكتر تجويز مي كند.

منبع:مركز مشاوره و روانشناسي مشاورانه-عفونت گوش در كودكان


ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
[ ۲۵ مرداد ۱۴۰۰ ] [ ۱۰:۲۲:۲۹ ] [ دكتر غلامي ]

نشانه هاي سلامت نوزاد ، چگونه از سلامت نوزاد خود باخبر شويم؟
نشانه هاي سلامت نوزاد چه چيزهايي هستند؟ زماني كه نوزاد به دنيا مي آيد والدين آن ها نگرانشان هستند كه آيا فرزندشان سالم است و مراحل رشدش را به خوبي مي گذراند يا خير. وجود برخي از نشانه ها و رفتار ها به شما كمك مي كند تا اطلاعات بيشتري از رشد شناختي، هيجاني و اجتماعي كه مناسب كودك تان است آگاهي كسب كنيد.
وجود اين نشانه ها در كودكان بر تمامي جنبه هاي زندگي كودك اثر مثبت مي گذارد در ادامه اين مقاله به نشانه هايي كه در مورد سلامت نوزاد خبر مي دهد مطالبي را بيان مي كنيم كه شما مي توانيد با در نظر گرفتن اين نشانه ها از وضعيت فرزند خود با خبر شويد، هم چنين براي اين كه از سلامت جسمي و رواني كودكتان مطمئن شويد مي توانيد از مشاوره و روانشناس كودك كمك بگيريد.
ويژگي هاي نوزاد سالمنوزادان زماني كه به دنيا مي آيند ويژگي ها و رفتار هايي دارند كه نشان دهنده سلامت آن ها مي باشد و وضعيت جسماني آن ها نرمال است، اما در صورتي كه نوزاد برخي از ويژگي هايي كه در زير بيان شده است را نداشت بهتر است با پزشك اطفال مشورت كنيد و از سالم بودن نوزاد خود مطمئن شويد.


نشانه هاي سلامت نوزاد، شير خوردنكودكان هنگامي كه به دنيا مي آيند شروع به دريافت غذا مي كنند و به دفعات بيشتري نياز به شير خوردن دارند زيرا قدرت مكيدن آن ها ضعيف تر است و شير كمتري را مي خورند و هر چه بزرگتر مي شوند ميزان دريافت شير آن ها كمتر مي شود زيرا در كنار شير غذاهاي كمكي ديگري استفاده مي كنند و در عين حال در هر وعده به طور كامل تغذيه مي شوند. يكي از ساده ترين علائم براي سالم بودن كودك شير خوردن و دريافت غذا مي باشد كه سلامت نوزاد را نشان مي دهد.
نشانه هاي سلامت نوزاد، دقت كردن نوزاد به محيط اطرافشنوزاد سالم در طول روز مدت كمي آرام مي شود و به محيط اطرافش توجه مي كند، اين كار نشان مي دهد كه او هشيار است و در حال آموختن و مشاهده جهان پيرامونش مي باشد، معمولا كودكان به محيط اطرافشان خيره مي شوند و يا سعي مي كنند وسايل ها را در دهانشان بگذارند و اين مسئله نشان مي دهد ك كودك از نظر رواني سالم است و اين كار به رشد شناختي او كمك بسياري مي كند.

منبع:مركز مشاوره و روانشناسي مشاورانه-نشانه هاي سلامت نوزاد | چگونه از سلامت نوزاد خود باخبر شويم؟


ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
[ ۲۵ مرداد ۱۴۰۰ ] [ ۰۸:۵۳:۳۴ ] [ دكتر غلامي ]
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ][ ۵ ][ ۶ ][ ۷ ][ ۸ ][ ۹ ][ ۱۰ ][ ۱۱ ][ ۱۲ ][ ۱۳ ][ ۱۴ ][ ۱۵ ][ ۱۶ ][ ۱۷ ][ ۱۸ ][ ۱۹ ][ ۲۰ ][ ۲۱ ][ ۲۲ ][ ۲۳ ][ ۲۴ ][ ۲۵ ][ ۲۶ ][ ۲۷ ][ ۲۸ ][ ۲۹ ][ ۳۰ ][ ۳۱ ][ ۳۲ ][ ۳۳ ][ ۳۴ ][ ۳۵ ][ ۳۶ ][ ۳۷ ][ ۳۸ ][ ۳۹ ][ ۴۰ ][ ۴۱ ][ ۴۲ ][ ۴۳ ][ ۴۴ ][ ۴۵ ][ ۴۶ ][ ۴۷ ][ ۴۸ ][ ۴۹ ][ ۵۰ ][ ۵۱ ][ ۵۲ ][ ۵۳ ][ ۵۴ ][ ۵۵ ][ ۵۶ ][ ۵۷ ][ ۵۸ ][ ۵۹ ][ ۶۰ ][ ۶۱ ][ ۶۲ ][ ۶۳ ][ ۶۴ ][ ۶۵ ][ ۶۶ ][ ۶۷ ][ ۶۸ ][ ۶۹ ][ ۷۰ ][ ۷۱ ][ ۷۲ ][ ۷۳ ][ ۷۴ ][ ۷۵ ][ ۷۶ ][ ۷۷ ][ ۷۸ ][ ۷۹ ][ ۸۰ ][ ۸۱ ][ ۸۲ ][ ۸۳ ][ ۸۴ ][ ۸۵ ][ ۸۶ ][ ۸۷ ][ ۸۸ ][ ۸۹ ][ ۹۰ ][ ۹۱ ][ ۹۲ ][ ۹۳ ][ ۹۴ ][ ۹۵ ][ ۹۶ ][ ۹۷ ][ ۹۸ ][ ۹۹ ][ ۱۰۰ ][ ۱۰۱ ][ ۱۰۲ ][ ۱۰۳ ][ ۱۰۴ ][ ۱۰۵ ][ ۱۰۶ ][ ۱۰۷ ][ ۱۰۸ ][ ۱۰۹ ][ ۱۱۰ ][ ۱۱۱ ][ ۱۱۲ ][ ۱۱۳ ][ ۱۱۴ ][ ۱۱۵ ][ ۱۱۶ ][ ۱۱۷ ][ ۱۱۸ ][ ۱۱۹ ][ ۱۲۰ ][ ۱۲۱ ][ ۱۲۲ ][ ۱۲۳ ][ ۱۲۴ ][ ۱۲۵ ][ ۱۲۶ ][ ۱۲۷ ][ ۱۲۸ ][ ۱۲۹ ][ ۱۳۰ ]
.: Weblog Themes By limoblog :.

درباره وبلاگ

موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت   لغو عضویت
امکانات وب