?>
+      -      رنت ماشین      دستگاه سم زدایی      نهال پسته پیوندی      دانلود تراست والت      نگین روز      روز ۱۰۰      -      *      +      -      قیمت خرید بیسیم      -      -      -      بلوک سبک      -      قرص تاخیری      آموزش تعمیرات موبایل      +      -      *      استخر پیش ساخته      ردیاب موتور      *      صرافی تتر      بروکر فارکس      +      خرید کتاب تاپ ناچ      +      *      تحلیل اتریوم      -      فیلم هندی      *      -      -      .      +      -      +      -      /      حواله وسترن یونیون      خرید ماینر      -      دکتر زنان مشهد      خرید لایسنس نود 32      کسب درآمد      خرید رپورتاژ      فروش آنتی ویروس      سیگنال فارکس      لایسنس رایگان نود 32      یوزر پسورد نود 32      سئو سایت      لایسنس نود32      آپدیت نود 32      بهترین بک لینک     
همسرداري

همسرداري
 
نويسندگان
لینک دوستان
لينكي ثبت نشده است
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : 286
دیروز : 195
افراد آنلاین : 3
همه : 109459
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
چت باکس

زندگي مستقل
مقدمهدر اين مقاله زندگي مستقل را مورد بررسي قرار مي دهيم، هر چه بزرگتر مي شويم، مسئوليت هاي اجتماعي ما بيشتر مي شود.
دغدغه هاي فكري مان هم بيشتر خواهد شد و دنبال آرامش مي گرديم و دوست داريم در محيطي زندگي كنيم كه خودمان رئيسش باشيم و هر شكلي كه دلمان مي خواهد آن را ديزاين كنيم، كسي به كارمان كاري نداشته باشد و مزاحمان نشود و هر كاري مي خواهيم انجام دهيم.
چند ماه پيش تصميم گرفتم از خانواده جدا شوم و مستقل زندگي كنم اما غافل از عواملي بودم كه براي شروع مستقل شدن لازم بود و در زندگي مستقل بايد به آن توجه مي كردم.
در حقيقت زماني كه تصميم قطعي براي مستقل شدن را گرفتم مسئوليت همه چيز با خودم بود حتي خورد و خوراكم!
با كمي بررسي و تحقيق متوجه شدم كه بايد خودم را براي زندگي مستقل آماده كنم و قدم گذاشتن در زندگي مستقل آن هم در اين بازه زماني چيزي جز يك كار بيهوده نمي باشد.
در اين صورت تصميم گرفتم تا تجربيات و مطالعاتي كه در اين خصوص به دست آورده ام در اختيار شما قرار دهم تا در صورتي كه تصميم به شروع زندگي مستقل هستيد، به اين نكات توجه داشته باشيد و آن ها را در نظر بگيريد.
چرا زندگي مستقل؟با گذشت زمان ديگر جدا زندگي كردن و زندگي مستقل يك تابوي اجتماعي نمي باشد، و امروزه بسياري از خانم ها به خاطر دلايل مختلف مانند كار، تحصيل و غيره در يك شهر ديگر زندگي مستقل خود را شروع مي كنند.
در واقع هر چه انسان بزرگتر مي شود نياز به استقلال بيشتري دارد و نياز است تا براي خودش يك زندگي مستقل به پا كند در اين صورت اعتماد به نفس او افزايش مي يابد.
اگر چه در برخي از خانواده ها اين موضوع تابو باقي مانده است و نمي توانند دل از فرزندشان بكنند و راضي به زندگي مستقل آن ها نيستند. اگر تصميم شما براي جدايي جدي باشد آن ها هم در نهايت مجبور مي شوند كه با شما كنار بيايند و راضي به اين جدايي شوند.
قبل از آن كه تصميم خود را به ديگران اعلام كنيد بايد صددرصد از خودتان مطمئن شويد كه آيا مي توانيد به صورت مستقل زندگي كنيد؟ اين توانايي مستقل شدن در شما وجود دارد؟


ما انسان ها وقتي به دنبال يك حس بهتر و آرامش هستيم به نكات منفي آن توجهي نداريم، به طور مثال زماني كه با سوال “تو مي تواني از پس خودت بر بيايي؟” رو به رو مي شدم مي گفتم كاري ندارد! يك غذا پختن كه چيزي نيست از پس آن به راحتي بر مي آيم و تنها موضوع سخت از نظر من تنها مسئله غذا پختن بود.
مشكلات زندگي مستقلاما بايد به مشكلاتي كه در زندگي مستقل براي شما پيش مي آيد توجه داشته باشيد، درست است كه زندگي مستقل مزاياي زيادي دارد.
اما مسائلي وجود دارد كه شما بايد قبل از مستقل شدن خودتان را آماده كنيد وگرنه در زندگي مستقل شكست خواهيد خورد و اين شكست عواقبي به همراه دارد كه در زير نمونه هايي از آن را بيان مي كنيم.
اعتماد به نفس شما كاهش مي يابد زيرا در انجام تصميم تان موفق نبوده ايد.ممكن است خانواده تصميم هاي ديگرتان را جدي نگيرند.ممكن است دوستاني داشته باشيد كه تنها به خاطر شرايطتان در كنار شما هستند.گرفتار مسائلي مانند سوء تغذيه و كم شدن ايمني بدن خواهيد شد.همه اين مسائل واقعي هستند و افرادي بسياري ديده ام كه به خاطر عدم آمادگي براي زندگي مستقل درگير اين موضوعات شده اند، به همين دليل بايد به اين مسائل توجه داشته باشيد و آگاهي لازم را كسب كنيد تا با اطلاعات كافي براي مستقل شدن قدم برداريد.

منبع:كانون مشاوران ايران-زندگي مستقل


ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
[ ۱۱ بهمن ۱۴۰۰ ] [ ۰۸:۰۶:۴۲ ] [ دكتر غلامي ]

هفت راه رسيدن به آرامش فكري و تقويت ذهني شامل موارد زير مي شود:
آرامش فكري و تقويت ذهنيقانون اول: ذهن خود را پر از انديشه هاي اميدواري و خوشبختي كنيد.در حقيقت زندگي ما نتيجه افكار ما است و بسياري از رخدادها ناشي از ضمير ناخوداگاه ماست.
در يك برنامه راديويي از من سوال شد كه بزرگ ترين درسي كه تا كنون آموخته ام چيست؟ 
پاسخ اين سوال براي من آسان است چون به خوبي مي دانم بهترين درسي كه از زندگي آموخته ام اهميت دادن به تفكرات و انديشه هايم است.
به نظر من ساده ترين راه شناخت افراد، آشنا شدن با طرز تفكرشان است.
ويليام جيمز پدر روانشناسي علمي، مي گويد: ظاهراً، عمل نتيجه ي تدوام احساس است، اما در حقيقت عمل و احساس هر دو يك راه را طي مي كنند. 
با نظم دادن به رفتار هاي ارادي مي توان به طور غيم مستقيم بر احساسات و عواطف تأثير گذاشت و رفتارهايي كه ارادي نيستند را نظم بخشيد. 
نتيجه گفته هاي ويليام جيمز به صورت زير مطرح مي شود:وقتي شادي از ما مي گريزد تنها كاري كه مارا به سوي خوشبختي هدايت مي كند اين است كه شاد و گشاده روي باشيم و از اندوه دوري كنيم.
قانون دوم رسيدن به آرامش فكري سعي كنيد در زندگي به دنبال تلافي و انتقام گرفتن از دشمنانتان نباشيد چون در صورت بروز هر نوع اقدام تلافي جويانه بيش از دشمنان، خودتان آزار مي بينيد.
بياييد از روش آيزنهاور بهره ببريم در اين روش، فرد حاضر نيست حتي دقيقه اي از فكرش را به كساني اختصاص دهد كه او را دوست ندارند.
دقت داشته باشيد كه انسان جز آنچه كاشته است درو نخواهد كرد.


قانون سوم دستيابي به آرامش فكري و تقويت ذهنيبه جاي آنكه از ناسپاسي ديگران رنجببريد از كسي توقع خاصي نداشته باشيد و منتظر نباشيد تا بقيه به شما خوبي كنند.
دقت كنيد كه تنها راه رسيدن به خوشبختي و شاد زيستن اين است كه توقعاتمان را از ديگران كم كنيم، اين كار علاوه بر افزايش كمك به ديگران سبب مي شود تا ما بياموزيم كه براي آنچه دريافت مي كنيم همواره سپاس گذار باشيم.
شكرگذاري از خداوند سبب مي شود تا رضايت خاطر بيش تري نسبت به آنچه به دست آورده ايم، پيدا كنيم و براي آنچه كه مي خواهيم بيش تر تلاش كنيم.
از نظر روانشناسان مذهبي سپاس گذاري رفتاري تربيتي است و از نظر روانشناسان علوم تربيتي قدر شناسي و سپاس گذاري از ديگران يك خصوصيت مفيد براي كودكان تلقي مي شود.

منبع:كانون مشاوران ايران-هفت راه رسيدن به آرامش فكري و تقويت ذهني


ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
[ ۷ بهمن ۱۴۰۰ ] [ ۱۰:۴۸:۱۱ ] [ دكتر غلامي ]

پدر و مادر و نحوه فرزند پروري آنان تاثير بسيار زيادي در شكل گيري شخصيت فرزندان دارد. بنابراين بد رفتاري پدر و مادر مي تواند باعث آسيب به شخصيت فرزندان مي شود، اين مقاله به بررسي رفتار والدين مي پردازد، بنابراين اين مقاله را از دست ندهيد.
دسته بندي هاي متنوعي از شيوه هاي فرزند پروري ارائه شده كه شيوه فرزند پروري سهل گيرانه، مقتدرانه و مستبدانه، سه سبك رايج فرزند پروري است كه توسط باومريند (1971) ارائه شده اند.
اين دسته بندي ها بر اساس پاسخگو بودن والدين و قانونمندي آن ها رائه شده است.
پاسخگو بودن به اين معني است كه آن ها به تفاوت هاي بين فردي بچه ها و نيازهاي رشدي متفاوت آن ها، حساس هستند.
قانونمندي هم به اين معني است كه والدين محدوديت و قوانيني براي رفتار فرزندانشان ايجاد كنند و در صورت تخلف از اين قوانين، با آن ها قاطعانه برخورد كنند.
سبك هاي فرزند پرورياين ويژگي سه سبك فرزند پروري را ايجاد نموده است:
والدين مقتدر كه داراي بالاترين سطح از پاسخگو بودن و سطوح بالايي از قانونمندي و انضباط هستند. سبك فرزند پروري مقتدرانه، ايده آل ترين شيوه فرزند پروري است. والدين مقتدر داراي ويژگي هايي از جمله: انتظارات واضح، محدوديت منطقي و سطوح بالايي از گرمي و حمايت از نيازهاي رشدي كودكان، هستند.
والدين سهل گير كه تركيبي از پاسخگو بودن بالا و قانونمندي پايين را به كار مي برند.اين والدين روابط عاطفي بسيار شديدي با فرزندان خود دارند و در عين حال كنترل كمي بر رفتار آن ها اعمال مي كنند. اين والدين اگرچه در اغلب اوقات روابط بدي با فرزندانشان ندارند، ولي نظم و قانوني هم براي فرزندانشان ايجاد نمي كنند. بنابراين مي توان گفت كه اين والدين نقش جدي و پررنگي در تعليم و تربيت فرزندانشان ندارند.
والدين مستبد كه داراي سطوح پاييني از پاسخگو بودن هستند و در مقابل  قانونمندي بالايي را ارائه مي دهند.چنين والديني، قوانين سخت و غير منطقي براي رفتار فرزندان خود فراهم مي كنند. آن ها انتظار دارند فرزندانشان بدون چون و چرا دستوراتشان را اجرا كنند و در صورت عدم اطاعت، تنبيه سختي براي آن ها فراهم مي كنند. به طور كلي اين والدين روابط ضعيفي با فرزندانشان دارند و روابط عاطفي كمي با آن ها برقرار مي كنند.
سبك فرزند پروري مستبدانه مي تواند آسيب هاي زيادي را به فرزندان وارد كند. در واقع بيشتر مشكلات كودكان ناشي از سبك فرزند پروري ناكارآمد والدين است. 


انعطاف ناپذير بودن والدين و سفت و سخت بودن آن ها و طرد دائمي فرزندان و بي تفاوت بودن نسبت به نيازهاي عاطفي و رواني آن ها مي تواند منجر به مشكلات رواني مختلف در كودكان شود و سبب شود كه كودكان در زندگي آينده خود با مشكلات بسياري مواجه شوند. اينگونه والدين كه به عنوان والدين سمي شناخته مي شوند با ايجاد فضاي سمي در خانواده، باعث صدمات بلند مدت عاطفي، رواني و ذهني بر كودكانشان مي شوند.
مشكلاتي مثل افسردگي، از دست دادن اعتماد به نفس و عزت نفس، احساس بي ارزش بودن، تكانشي و پرخاشگري، اضطراب و استرس مداوم، افت تحصيلي و غيره از جمله پيامدهاي شيوه فرزند پروري مستبدانه مي باشد.
خصوصيات والدين مستبد و سميكنترل گري بيش از حدوالدين سمي كنترل بسيار زيادي روي فرزندانشان اعمال مي كنند و تلاش مي كنند كه از ريز جزئيات فعاليت هاي او آگاه باشند، اينگونه والدين هيچ گونه آزادي عملي به فرزندانشان نمي دهند و به دليل اينكه مبادا فرزندشان دست از پا خطا كند مدام او را تحت نظر قرار دارند، فعاليت هاي فرزندشان را بسيار محدود مي كنند و در هر زمينه اي براي او تعيين تكليف مي كنند.

منبع:كانون مشاوران ايران-چگونه با والدين مستبد و سمي كنار بياييم؟


ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
[ ۷ بهمن ۱۴۰۰ ] [ ۰۶:۳۳:۴۶ ] [ دكتر غلامي ]

بهترين روش هاي تترك هروئين چيست و آيا مي توانم رها شم؟
يكي از سخت ترين نوع ترك در ميان مواد مخدر، ترك هروئين مي باشد زماني كه فرد به هروئين اعتياد پيدا مي كند سموم بسياري وارد بدنش مي شود كه به كبد و كليه هاي او آسيب مي رساند، اين دو اندام به دليل اين كه سموم ناشي از مصرف هروئين را دفع مي كنند دچار آسيب شديدي مي شوند.
هم چنين اعتياد به هروئين باعث بالا رفتن چربي  و فشار خون مي شود و عوارض جسماني و رواني بسياري براي فرد مصرف كننده دارد به همين دليل بايد هر چه زودتر درمان آن آغاز شود، براي اين كه در مورد بهترين روش هاي ترك هروئين آگاهي كسب كنيد بايد اين مطلب را تا انتها مورد مطالعه قرار دهيد.
روش هاي ترك اعتياد به هروئينهروئين از ماده خشخاش توليد مي شود و رنگ آن سفيد يا قهوه اي مي باشد اين ماده اعتيادآوري شديدي دارد و به سرعت در چربي حل شده و به مغز آسيب مي رساند، هم چنين مصرف هروئين عوارض و آسيب هاي جسماني و رواني بسياري دارد و به روش هاي مختلفي مورد استفاده قرار مي گيرد كه عبارت اند از روش تدخيني، تزريقي و از راه بيني.
برخي از مشاغل و امور پزشكي از هروئين به عنوان ماده ضد درد استفاده مي كنند البته توجه داشته باشيد كه خريد و فروش اين ماده غيرقانوني و حكم كيفري دارد، هم چنين اين ماده مي تواند باعث گسترش بيماري هايي مانند HIV يا هپاتيت شود.
تنها كافي است كه يك بار هروئين را مورد استفاده قرار دهيد به خاطر اثرات خوشايندي كه دارد فرد به صورتي غيرارادي تمايل دارد تا دوباره آن را مورد استفاده قرار دهد اين جاست كه وابستگي اتفاق مي افتد و ترك را دشوار مي كند.
چهار روش متداول براي ترك اعتياد به هروئين وجود دارد كه شامل موارد زير مي شود:
روش ترك اعتياد به هروئين با استفاده از داروترك سنتي به روش ناگهاني يا سقوط آزادترك اعتياد به هروئين به صورت نيمه سريعترك اعيتاد به هروئين به صورت ترك تدريجيروش ترك اعتياد به هروئين با استفاده از دارومهم ترين دارويي كه براي ترك اعتياد به مواد مخدر از جمله هروئين استفاده مي شود متادون نام دارد كه براي ترك مواد مخدري مانند ترياك و شيره ، مورفين استفاده مي شود، مصرف متادون براي ترك اعتياد به هروئين ارزشمند تر مي باشد.

زيرا طول عمر بيش تري در بدن دارد يعني ديگري نيازي نيست كه براي مخفي كردن نشانه هاي خماري هر چند ساعت دارو يا هروئين استفاده كنيد، به همين خاطر از متادون به عنوان جايگزين استفاده مي شود تا فرد بتواند بدون نياز به مواد مخدر به زندگي خود بپردازد.
يكي از سختي هاي كه ترك اعتياد به هروئين دارد، علائم جسماني آن مي باشد در اين شرايط براي كاهش علائم جسماني ترك هروئين، متادون نقش بسيار مهمي دارد، ترك هروئين به وسيله ي متادون به اين صورت است كه فرد تحت نظر متخصص و درمانگر شروع به مصرف متادون به جاي هروئين مي كند.
در ابتدا دوز دارو به صورت افزايشي مورد استفاده قرار مي گيرد و به مرور زمان مصرف هروئين در مدت زمان شش ماه كاهش مي يابد تا به طور تدريجي فرد اين ماده را كنار بگذارد.
تذكر: از مصرف خودسرانه متادون خودداري كنيد زيرا اين دارو اعتياد آور مي باشد و به جاي اين كه ترك را براي شما آسان تر كنند دردسرهاي جديدتري را ايجاد مي كنند.

منبع:كانون مشاوران ايران-ترك هروئين | بهترين روش هاي ترك اعتياد به هروئين


ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
[ ۶ بهمن ۱۴۰۰ ] [ ۱۰:۵۷:۰۴ ] [ دكتر غلامي ]

آمادگي براي طلاق، چه عواملي نشان دهنده آمادگي افراد براي طلاق است؟
افراد جامعه و كساني كه درخواست طلاق دارند بايد آمادگي لازم براي طلاق و جدايي را داشته باشند تا بتواند براي زندگي شان تصميم درستي بگيرند و از تصميم خود پشيمان نشوند، طلاق به خاطر دلايل بسياري به وجود مي آيد كه برخي از آن ها عبارت اند از: عدم تفاهم، خيانت، مسائل مالي، فقدان باورهاي مذهبي، ناسازگاري، اعتياد، مشكلات روحي و رواني و غيره.
هم چنين طلاق پيامدهاي ناگواري دارد كه باعث آسيب زوجين و فرزندان مي شود البته برخي از زوجين در زندگي ممكن است با چالش ها و مشكلاتي رو به رو شوند كه ماندن در زندگي مشترك مي تواند آسيب هاي بيشتري براي آن ها به همراه داشته باشد.

طلاق پيامدهاي ناگواري دارد كه باعث آسيب زوجين و فرزندان مي شوددر ادامه اين مقاله عواملي كه باعث طلاق مي شود و راهكارهايي كه باعث آمادگي براي طلاق مي شود را بيان مي كنيم هم چنين در اين شرايط براي كسب آگاهي بيشتر مي توانيد به مشاور طلاق مراجعه كنيد تا در اين خصوص شما را راهنمايي كند.


عواملي كه زمينه ساز طلاق هستند چيست؟مشكلات و كمبودهاي بسياري وجود دارد كه ممكن است منجر به طلاق و جدايي شود، البته اين دلايل صرفا نمي توانند علت اصلي و عوامل طلاق باشند. برخي از علل طلاق عبارت اند از:
ازدواج زود هنگاماعتيادخيانتانواع اختلالات جنسيناسازگاريمسائل روحي و روانيازدواج قبلياختلاف فرهنگي در ازدواجمشكلات ماليتفاوت سني زيادآمادگي براي طلاقبرخي از زوجين زماني كه در روابط عاطفي يا جنبه هاي ديگر از زندگي با مشكلاتي رو به رو مي شوند نمي توانند تصميم درستي در مورد آن مشكلات بگيرند و فورا براي طلاق اقداماتي را انجام مي دهند در صورتي كه آن ها آمادگي لازم براي طلاق را نداشته باشند ممكن است بعد از مدتي از تصميم خود پشيمان شوند.
در ادامه اين مقاله سوالاتي بيان شده است كه پاسخ دادن به آن ها تا حدودي نقش تان را در زندگي مشخص مي كند  و شما را از سردرگمي در مي آورد ، هم چنين در اين شرايط بايد توجه داشته باشيد كه براي طلاق و جدايي آمادگي كاملي داريد يا خير.
البته توجه داشته باشيد كه به اين سوالات به تنهايي به اين سوالات نبايد اكتفا كنيد و بر اساس آن براي زندگي تان تصميم بگيريد، بلكه در اين شرايط توصيه مي شود از مشاور كمك بگيريد تا در اين زمينه شما را راهنمايي كند تا با بهره بردن از مهارت تصميم گيري درست، تصميمات صحيح بگيريد و در آينده از تصميمي كه گرفته ايد پشيمان نشويد.

منبع:كانون مشاوران ايران-آمادگي براي طلاق | چه عواملي نشان دهنده آمادگي افراد براي طلاق است؟


ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
[ ۶ بهمن ۱۴۰۰ ] [ ۰۸:۵۱:۰۰ ] [ دكتر غلامي ]
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ][ ۵ ][ ۶ ][ ۷ ][ ۸ ][ ۹ ][ ۱۰ ][ ۱۱ ][ ۱۲ ][ ۱۳ ][ ۱۴ ][ ۱۵ ][ ۱۶ ][ ۱۷ ][ ۱۸ ][ ۱۹ ][ ۲۰ ][ ۲۱ ][ ۲۲ ][ ۲۳ ][ ۲۴ ][ ۲۵ ][ ۲۶ ][ ۲۷ ][ ۲۸ ][ ۲۹ ][ ۳۰ ][ ۳۱ ][ ۳۲ ][ ۳۳ ][ ۳۴ ][ ۳۵ ][ ۳۶ ][ ۳۷ ][ ۳۸ ][ ۳۹ ][ ۴۰ ][ ۴۱ ][ ۴۲ ][ ۴۳ ][ ۴۴ ][ ۴۵ ][ ۴۶ ][ ۴۷ ][ ۴۸ ][ ۴۹ ][ ۵۰ ][ ۵۱ ][ ۵۲ ][ ۵۳ ][ ۵۴ ][ ۵۵ ][ ۵۶ ][ ۵۷ ][ ۵۸ ][ ۵۹ ][ ۶۰ ][ ۶۱ ][ ۶۲ ][ ۶۳ ][ ۶۴ ][ ۶۵ ][ ۶۶ ][ ۶۷ ][ ۶۸ ][ ۶۹ ][ ۷۰ ][ ۷۱ ][ ۷۲ ][ ۷۳ ][ ۷۴ ][ ۷۵ ][ ۷۶ ][ ۷۷ ][ ۷۸ ][ ۷۹ ][ ۸۰ ][ ۸۱ ][ ۸۲ ][ ۸۳ ][ ۸۴ ][ ۸۵ ][ ۸۶ ][ ۸۷ ][ ۸۸ ][ ۸۹ ][ ۹۰ ][ ۹۱ ][ ۹۲ ][ ۹۳ ][ ۹۴ ][ ۹۵ ][ ۹۶ ][ ۹۷ ][ ۹۸ ][ ۹۹ ][ ۱۰۰ ][ ۱۰۱ ][ ۱۰۲ ][ ۱۰۳ ][ ۱۰۴ ][ ۱۰۵ ][ ۱۰۶ ][ ۱۰۷ ][ ۱۰۸ ][ ۱۰۹ ][ ۱۱۰ ][ ۱۱۱ ][ ۱۱۲ ][ ۱۱۳ ][ ۱۱۴ ][ ۱۱۵ ][ ۱۱۶ ][ ۱۱۷ ][ ۱۱۸ ][ ۱۱۹ ][ ۱۲۰ ][ ۱۲۱ ][ ۱۲۲ ][ ۱۲۳ ][ ۱۲۴ ][ ۱۲۵ ][ ۱۲۶ ][ ۱۲۷ ][ ۱۲۸ ][ ۱۲۹ ][ ۱۳۰ ]
.: Weblog Themes By limoblog :.

درباره وبلاگ

موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت   لغو عضویت
امکانات وب