?>
رزرو هتل      +      فیلم هندی      اجاره خودرو      تعمیر ماشین ژاپنی      مبلمان      نوید      آیرنکس      +      امداد کرمان موتور      -      *      -      قرص تاخیری      -      -      .      +      خرید ویپ      تعمیرات موبایل      -      -      +      -      /      حواله وسترن یونیون      کربنات کلسیم      *      فروش ویپ      خرید ماینر      -      +      دکتر زنان مشهد      .      خرید لایسنس نود 32      کسب درآمد      خرید رپورتاژ      فروش آنتی ویروس      خرید بازدید سایت      سیگنال فارکس      لایسنس رایگان نود 32      یوزر پسورد نود 32      سئو سایت      لایسنس نود32      آپدیت نود 32      بهترین بک لینک     
همسرداري

همسرداري
 
نويسندگان
لینک دوستان
لينكي ثبت نشده است
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : 149
دیروز : 84
افراد آنلاین : 1
همه : 69512
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
چت باکس

تاثير خودشناسي در ازدواج چقدر است؟ + نكات اساسي
تاثير خودشناسي و خودآگاهي در ازدواج موفق چقدر مي باشد؟ خودشناسي بسيار مهم مي باشد و در تمام ابعاد زندگي به ويژگي در امر ازدواج از اهميت بسياري برخوردار است. خودشناسي مجموعه اي از شناخت ها و تصورات واقعي مي باشد كه افراد نسبت به خودشان دارند.
يكي از عواملي كه باعث موفقيت در زندگي مشترك و روابط زناشويي مي شود اين است كه افراد بتوانند يكديگر را به خوبي بشناسند و درك كنند، اما قبل از اين لازم است كه براي شناخت همسر و شريك زندگي تان ابتدا شناخت درستي از خودتان به دست آوريد.
براي اين منظور بايد از مشاوره قبل از ازدواج كمك بگيريد، براي اين كه آگاهي خود را در مورد اهميت خودشناسي در ازدواج و راه هاي افزايش آن بالا ببريد لازم است اين مطلب را مورد مطالعه قرار دهيد.
تاثير خودشناسي در ازدواجاز مهم ترين ابعادي كه در زندگي هر فردي مهم مي باشد خودشناسي در ازدواج است، بسياري از زوج ها به دليل عدم شناخت ابعاد مختلف شخصيت خود، علايق و خواسته ها زندگي ناموفق را تجربه كرده اند.
شما در ابتدا بايد بدانيد كه چطور خودتان را دوست داشته باشيد و بعد به دنبال شريك زندگي مناسب با معيارهاي خود باشيد.
بسياري از افراد از بعد از ازدواج متاسف اند زيرا آن ها معتقدند كه اگر خودشناسي بيشتري داشتند مي توانستند همسر بهتري را براي خودشان انتخاب كنند.
خودشناسي به شما كمك مي كند كه علاوه بر شناخت خود ديگران را بهتر بشناسيد و روابط با كيفيتي را با آن ها برقرار كنيد در اين صورت خواهيد توانست همسري متناسب با خود، انتخاب نماييد.
خودشناسي چه مسائلي را در بر مي گيرد؟اينكه بدانيد زماني كه در مورد خودشناسي و نقش آن در ازدواج صحبت مي كنيد بايد به سراغ كدام حوزه ها برويد تا حدود زيادي با ابعاد قضيه آشنا خواهيد شد.
ازدواج كردن مسئله بسيار مهمي مي باشد و شما قبل از آن كه با اين مسئله رو به رو شويد بايد آگاهي هاي لازمي را به دست آوريد، براي شناخت خود در ازدواج ۴ عامل زير را در نظر بگيريد.
تاثير خودشناسي در ازدواج، ميزان هوش خود را بسنجيديكي از عواملي كمك مي كند فرد زندگي مشترك موفقي داشته باشد مسئله هوش است هر كسي بايد از ميزان هوش خود آگاهي كاملي داشته باشد و آن را براي ازدواج ملاك قرار دهد.


هر پسر و دختري كه قصد ازدواج دارند بايد از لحاظ فكري و هوشي با يكديگر تناسب داشته باشند تا بتوانند زندگي موفق تري را تجربه كنند.
سلامت جسمي و روحيشما در ابتدا بايد نسبت به سلامتي خود آگاهي كاملي داشته باشيد در صورتي كه با مشكلات روحي رواني مثل افسردگي، وسواس فكري عملي و سوء ظن بيش از حد دچار باشيد بر روي ازدواج شما و طرف مقابلتان تاثير منفي مي گذارد.
هم چنين مشكلات جسمي مثل معلوليت ذهني و جسمي، ايدز، سوختگي، سل و غيره در امر ازدواج بسيار مهم مي باشند. افراد بايد از وجود اين مشكلات در خودشان آگاهي كاملي داشته باشند و بدانند در چه وضعيتي قرار دارند تا در زندگي مشترك و رابطه دو طرفه دچار مشكل نشوند.

منبع:كانون مشاوران ايران-تاثير خودشناسي در ازدواج چقدر است؟ + نكات اساسي


ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
[ ۶ دى ۱۴۰۰ ] [ ۰۸:۵۶:۳۰ ] [ دكتر غلامي ]

آزادي در خانواده، در خانه خود به شكوفايي برسيد
آزادي در هر خانه اي معني خاص خودش را دارد و يكي از مسائلي است كه با توجه به تربيت، محيط، تحصيلان و فرهنگ ديدگاه هاي متفاوتي نسبت به آن وجود دارد، يكي از اصول اصلي براي رشد افراد در جامعه آزادي مي باشد.
مردان و زنان بايد بتوانند به راحتي نظراتشان را بيان كنند و از بيان ايده هاي خود ترس نداشته باشند، در صورتي كه آن ها قادر نباشند علايق شان را دنبال كنند چگونه مي توانند براي خود و جامعه شان مفيد باشند؟
توجه داشته باشيد كه شناسايي استعداد ها و توانايي بالقوه بدون آزادي امكان پذير نمي باشد.
در صورتي كه والدين و فرزندان ندانند چطور به خواسته هاي خود برسند مشكلات بسياري در زندگي و خانواده سالم آن ها به وجود مي آيد البته توجه داشته باشيد كه براي رسيدن به اين خواسته ها، آگاهي و كسب مهارت لازم و ضروري مي باشد.
در اين شرايط مراجعه به مشاور خانواده لازم و ضروري است زيرا راهكارهاي اساسي براي حل مشكلات را در اختيار شما قرار مي دهد و به درمان اختلالاتي كه مانع از آرامش و سعادت خانواده مي شود مي پردازد.
آزادي در محيط خانوادهبه طور ساده آزادي درون خانواده به آزادي هايي گفته مي شود كه منبع قدرت خانواده (پدر يا مادر) براي فرزند و ديگر اعضاي خانواده ايجاد مي كنند، اين آزادي ها شامل موارد زير مي شود:
بيان و اظهارنظر درباره مسائل مهم خانوادهبيان عقيدهانتخاب نوع پوششآزادي رفتارانتخاب مسير زندگيدر برخي از خانواده ها آزادي فرزندان براي خانواده بسيار محدود شده و يا به حالت افراطي و اشتباه در آمده است در اين دو حالت آسيب هاي براي فرزندان به دنبال خواهد داشت و افراد با مشكلاتي رو به رو مي شوند.
آزادي پدر در خانوادهيكي از مسائلي كه براي حفظ سلامت خانواده بايد به آن پرداخته شود آزادي مردان در خانواده مي باشد از زمان هاي قديم قدرت خانه در دست مردان بوده است و در صورتي كه مرد اين قدرت را به همسرش واگذار مي كرد به او لقب زن زليلي مي دادند و او را مسخره مي كردند.
البته به مرور زمان ديدگاه افراد نسبت به زندگي تغيير كرده است و سعي شده براي آزادي مردان چهارچوب هايي مشخص شود اما با وجود اين كه در اين زمينه تغييراتي به وجود آمده است اما باز هم پدر و مرد در خانه به عنوان ناخداي كشتي هستند و قدرت خانه تا حدودي در دست آن ها مي باشد.
آزادي مادر در خانوادهآزادي زنان در خانواده يكي از مسائل بحث برانگيزي مي باشد كه در ميان جوامع مختلف اختلاف نظرهايي را به وجود آورده است و باعث هرج و مرج در ميان آن ها شده است.
در زمان هاي قديم بسياري از زنان از حقوق خود اطلاعي ندارند و زندگي شان با سختي هاي زيادي رو به رو بوده است اما امروزه با تغييراتي كه در جايگاه زنان ايجاد شده، زنان تا حدودي راحت تر مي توانند از حق و حقوق شان دفاع كنند.


امروزه برخي از زنان هستند كه قادر به دفاع از خودشان نمي باشند و مورد آزار و خشونت خانگي قرار گرفته و با محدوديت هاي زيادي رو به رو مي شوند.
در خانواده هايي كه زنان در اين حد محدود هستند و قدرت حرف زدن و تصميم گيري ندارند، فرزندان به خوبي رشد نخواهند كرد زيرا نقش مادر در تربيت فرزندان از اهميت بالايي برخوردار است.
توجه داشته باشيد كه نقش مادر در تربيت فرزندان، بر روي سلامت و شخصيت فرزندان بسيار تاثيرگذار مي باشد. مادري كه نتواند از خود دفاع كند و خود را اسير محدوديت هاي ناعادلانه كند مسلما الگوي تربيتي مناسبي براي مقتدر و محكم بودن فرزندش نخواهد بود.

منبع:كانون مشاوران ايران-آزادي در خانواده | در خانه خود به شكوفايي برسيد


ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
[ ۵ دى ۱۴۰۰ ] [ ۰۹:۰۹:۲۳ ] [ دكتر غلامي ]

هترين روش ترك اعتياد به حشيش چيست؟
بسياري از افرادي كه به حشيش اعتياد دارند به دنبال روش هاي آسان و بدون درد براي ترك هستند، اعتياد به حشيش و يا اعتياد به كانابيس هاي ديگر يك نوع بيماري ذهني مي باشد و ذهن را بيش تر از جسم درگير مي كند، در صورتي كه فرد مبتلا به حشيش قصد ترك آن را داشته باشد بايد توجه كند آمادگي ذهني براي اين كار بسيار مهم مي باشد.
ميزان وابستگي به حشيش و اعتياد زدايي آن نسبت به مواد ديگر از جمله شيشه بسيار كمتر مي باشد به همين دليل ترك حشيش نسبت به مواد مخدر ديگر آسان تر مي باشد در ادامه اين مقاله روش هاي ترك حشيش را بيان مي كنيم.
فرآيند درمان اعتياد به حشيشحشيش از صمغ گياه شاهدانه به وجود مي آيد و تركيباتي مانند THC در حشيش وجود دارد كه يك نوع آنتوژن به شمار مي آيد ، گياه حشيش نام هاي ديگري مانند پنير، بنگ و چرس را دارد، حشيش يكي از مواد توهم زا مي باشد كه به رنگ قهوه اي بوده و تاثيرات آن مانند گياه گل است و به صورت كشيدني، استنشاق و خوردن با مواد غذايي مورد استفاده قرار مي گيرد.
ماده حشيش بر روي مغز و يادگيري تاثيرات بسياري مي گذارد و باعث تحليل بافت مغز و سلول هاي مغزي مي شود و از ديگر اثرات اين ماده مي توان به كاهش حافظه، اختلالات رواني و توهم اشاره نمود و اثرات حشيش در بازه زماني نيم تا يك ساعت نشان داده مي شود.
براي ترك حشيش بايد از مراحل خاصي عبور كرد آگاهي از اين مراحل باعث مي شود كه بدانيد علائمتان موقتي مي باشد و شما در حال عبور از اعتياد و رسيدن به ترك هستيد در اين مقاله در مورد اين علائم توضيحات بيش تري را ارائه مي دهيم تا شما با آن ها آشنا شويد.
مرحله اول ترك حشيش، بروز علائم جسماني و فيزيكيبعد از اين كه فرد اقدام به ترك حشيش مي كند ۶ تا ۱۰هفته زمان براي سم زدايي بدن لازم است تا سموم آن به طور كامل از بدن خارج شود در ۱۲ روز اول احتمال اين كه فرد مصرف كننده به سمت حشيش برگردد بسيار زياد است، اغلب افرادي كه به سمت مصرف دوباره مي روند به دليل تحمل نكردن علائم ترك مصرف مي باشد اما توجه داشته باشيد كه اين علائم زودگذر هستند و تنها چند روز ادامه دارند و از جمله علائم جسمي مصرف حشيش مي توان به موارد زير اشاره كرد.
سردرد هاي مزمنعرق سردكم اشتهايي يا پر اشتهاييلرزشتب و لرزدردهاي شكميدر اين بازده زماني بازدهي و عملكرد فرد نسبت به زماني كه حشيش مصرف مي كرده بسيار كمتر مي باشد زيرا دائما به فكر مصرف دوباره حشيش است اما با گذشت زمان دوباره به حالت عادي خود باز مي گردد.
يكي ديگر از روش هايي كه در زمان ترك حشيش بايد به آن توجه كرد تمركز بر روي چيزها و كساني است كه دوستشان داريد و وجود آن ها به شما انگيزه مي دهد تا دوباره به سمت مواد مخدر نرويد و بتوانيد مدت زمان ترك را با موفقيت پشت سر بگذاريد بعد از اين كه ۱۲ روز از فرآيند ترك گذشت، ترك وارد فاز و مرحله جديدي مي شود به همين دليل بايد اطلاعات و آگاهي خودتان را در زمينه كانابيس افزايش دهيد.


مرحله دوم ترك حشيش، بروز علائم روانيبعد از اين كه ۱۲ روز از ترك حشيش گذشت اثرات رواني ناشي از ترك اعتياد به حشيش نمايان مي شود علائم رواني مصرف حشيش بيش تر از علائم جسمي آن مي باشد و تا حد بسياري باعث آزار و اذيت فرد مي شود از جمله علائم رواني ترك حشيش مي توان به موارد زير اشاره نمود
احساس خستگي مزمناحساس خشم شديد و پرخاشگريتحريك پذيري و حساسيت افراطي نسبت به مسائل پيرامونبروز اختلالات خواب نظير بي خوابي هاي شديد و دچار شدن به كابوس هاي شبانهاحساس افسردگي شديدعلائم رواني براي فرد بسيار آزاردهنده است و باعث مي شود فرد از مسير ترك بازگردد در اين شرايط بايد فرد به روانشناس مراجعه كند تا راهكارهاي عملي به خوبي ارائه شود براي كاهش اين علائم از عود مجدد و تشديد اعتياد به حشيش بايد پيشگيري هاي لازم را انجام داد.

منبع:كانون مشاوران ايران-ترك حشيش | بهترين روش ترك اعتياد به حشيش


ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
[ ۴ دى ۱۴۰۰ ] [ ۰۹:۳۰:۱۹ ] [ دكتر غلامي ]

چند راهكار ساده و موثر براي تقويت احساسات مثبت بياموزيم
در مورد روش هاي تقويت احساسات مثبت چه اطلاعاتي داريد؟ ميزان احساسات مثبت تجربه شده در ميان افراد بر روي سطح زندگي آن ها تاثير بسيار زيادي دارد امروزه اكثر افراد در مورد مثبت انديشي اطلاعات بسياري دارند اما متاسفانه فشارها و استرس هاي روزمره و ناتواني در مديريت باعث شده است تا احساسات مثبت در زندگي شان تا حد زيادي كاهش يابد و جاي آن را احساسات ناخوشايند مانند اضطراب بگيرد.
اين احساسات ناخوشايند به احتمال زياد باعث مي شود رضايتمندي شما در زندگي كاهش يابد و به دنبال راه ها و روش هايي براي تقويت احساسات مثبت خود هستيد در اين مقاله راهكارهايي بيان شده است كه مطالعه آن مي تواند براي شما مفيد باشد، هم چنين بهره بردن از مشاوره روانشناسي در اين خصوص مي تواند باعث تقويت احساسات مثبت در فرد شده و بر روي زندگي او تاثير مثبت و به سزايي دارد.
مزاياي پرورش و تقويت احساسات مثبتبه وجود آمدن احساسات مثبت در فرد اهميت بسياري دارد و هر احساس مثبتي كه در خود ايجاد مي كنيد باعث به وجود آمدن احساسات مثبت ديگري در شخص مي شود و توجه داشته باشيد كه هيجانات خوشايند و مثبت در ارتقا و بهبود كيفيت زندگي تان اهميت بسياري دارد، از جمله مزاياي پرورش و تقويت احساسات مثبت مي توان به موارد زير اشاره نمود.
تقويت احساسات مثبت و توجه و تمركزيكي از راه هايي كه باعث افزايش تمركز مي شود مي توان به تقويت احساسات مثبت اشاره نمود زماني كه شما احساسات و هيجانات منفي را تجربه مي كنيد توجه و تمركز شما بسيار محدود بوده و به چيزهاي ديگري معطوف مي شود در اين صورت هيجانات منفي شما تشديد مي شود.


در نتيجه شما در دوري باطل گرفتار خواهيد شد و در صورتي كه احساسات شما مثبت و صحيح باشد توجه و تمركز عميق تر و گسترده تري خواهيد داشت و اين احساسات به شما فرصت مي دهد تا با توجه به همه اجزاي محيط بتوانيد برداشت كلي بهتري از وضعيت داشته باشيد.
افزايش مقاومت نسبت به هيجانات منفيداشتن احساسات مثبت اهميت بسياري دارد و بر روي روابط سازنده و مثبت تاثير مي گذارد براي مثال زوج هايي كه هيجانات ناخوشايندي را تجربه مي كنند به طور معمول رفتارهاي خشكي با يكديگر دارند زيرا تلاش مي كنند تا به شيوه هاي قابل پيش بيني و كاملا ساختارمندي با يكديگر ارتباط داشته باشند.
در حالي كه زوج هايي كه هيجانات مثبت و سرزنده اي دارند در ارتباط عاطفي خود با يكديگر انعطاف پذيري بسيار بيشتري به خرج مي دهند و زندگي مشترك آن ها شاد تر و روابط پوياتر و سازنده تري با يكديگر خواهند داشت.

منبع:كانون مشاوران ايران-تقويت احساسات مثبت با راهكارهاي ساده


ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
[ ۳ دى ۱۴۰۰ ] [ ۰۹:۱۲:۳۱ ] [ دكتر غلامي ]

نشانه هاي افسردگي پنهان چه چيزهايي مي باشد؟ يكي از شايع ترين بيماري هاي روحي و رواني، افسردگي مي باشد كه برخي از افراد به خاطر مسائل فرهنگي و ترس از انگ خوردن يا از دست دادن موقعيت شغلي، سعي در مخفي كردن افسردگي شان از ديگران دارند در صورتي كه اين اختلال به موقع شناسايي نشود و مورد درمان قرار نگيرد ممكن است منجر به خودكشي فرد شود.
افسردگي شديد شامل علائمي مانند احساس غم و اندوه، لذت نبردن از چيزها، كناره گيري از ديگران و غيره مي باشد، متاسفانه افرادي كه به افسردگي پنهان مبتلا مي شوند ممكن از وجود آن آگاه نباشند زيرا افسردگي پنهان به سختي تشخيص داده مي شود و از نظر ظاهري نيز كاملا متفاوت با آن چه در درونتان مي گذرد، نشان داده مي شود.
با توجه به اين كه درمان افسردگي از اهميت بسياري برخودار است و باعث بهبود عملكرد اجتماعي، جلوگيري از شديد شدن بيماري و آسيب مغزي مي شود در اين مقاله به بررسي اين موضوع مي پردازيم تا با موضوع افسردگي پنهان آشنا شده و برخي از نشانه هاي آن را مورد بررسي قرار دهيم.
افسردگي پنهان چيست؟به طور معمول افرادي كه به افسردگي مبتلا هستند به راحتي قابل شناسايي مي باشند زيرا علائم و نشانه هاي زير به طور واضح در آن ها نشان داده مي شود:
در بسياري از اوقات در خود فرورفته، ناراحت، غمگين و بي حوصله هستند و پرخاشگري مي كنند.در ميان صحبت هايشان باورهاي منفي در مورد خود، ديگران و آينده دارند و اين مسئله به خوبي نشان داده مي شود.در عمل به خاطر احساس نااميدي فراگير مي تواند از هر چيزي دست بكشند و ديگر براي رسيدن به هدفشان تلاش نكنند.تعاملات خود را محدود كرده و منزوي مي شوند.افرادي كه به افسردگي پنهان مبتلا مي شوند اوضاع كاملا متفاوت مي باشد و نمي توان به راحتي از روي ظاهرشان متوجه افسردگي شد، زيرا ممكن است در گروه، افرادي اجتماعي و برون گرا باشند و آن ها به صورت ماهرانه احساسات واقعي شان را پنهان مي كنند و نمي توان افسردگي آن ها را به راحتي تشخيص داد.
علائم و نشانه افسردگي پنهانگاهي اوقات ممكن است نشانه هاي افسردگي در افراد به صورتي باشد كه پنهان باقي بماند كه در ادامه اين مقاله به بررسي اين نشانه ها و علائم افسردگي پنهان مي پردازيم:
شاد و اجتماعي بودن در عين پنهان كردن بيماريبه طور معمول افرادي كه به افسردگي پنهان دچار هستند، ممكن است به خاطر ترس و شرم سعي كنند بيماري شان را از ديگران مخفي كنند و بر اساس مطالبي كه بيان شد اين افراد ممكن است كاملا برون گرا، اجتماعي يا شوخ طبع باشند و با ديگران معاشرت خوبي داشته باشند . به طور كلي شخصي كه به افسردگي پنهان مبتلا مي شود مي تواند احساسات خود را به صورت ماهرانه از ديگران مخفي كند.


نياز به التيام زخم ها و ترس هاي قديميممكن است اين افراد ترس ها و يا رنج هاي عاطفي دردناك و درمان نشده اي در زمان گذشته داشته باشند كه نياز به درمان داشته باشد اما تمايل ندارند در مورد رنج ها و بيماري هايشان با ديگران صحبت كنند و به درمان آن ها بپردازند.
اين افراد در ظاهر شاد هستند و اعتماد به نفس بسيار زيادي دارند به همين دليل افسردگي خود را ناديده مي گيرند و براي درمان آن هيچ اقدامي انجام نمي دهند. در اين خصوص افكار فلسفي در مورد مفهوم مرگ و زندگي شخص مبتلا به افسردگي پنهان، باعث مي شود تا در برخي از اوقات افراد تا مرز خودكشي يا اقدام به آن پيش بروند.
اختلالات خوردن از علائم افسردگي پنهاندر صورتي كه فرد دچار عادت هاي غيرطبيعي در غذاخوردن و هم چنين تغييرات اشتها مانند افزايش يا كاهش ناگهاني اشتها شود مي توان آن را نشانه اي از علائم افسردگي پنهان در نظر گرفت در اين شرايط با مراجعه به پزشك مي توان مشكل را برطرف كنيد. 
برخي از افراد براي رهايي از غم و اندوه به نوشيدن الكل روي مي آورند كه اين مسئله بايد مورد توجه و بررسي قرار گيرد و فرد مورد درمان قرار گرفته تا به خاطر افسردگي به الكل وابسته نشود.

منبع:كانون مشاوران ايران-افسردگي پنهان| نشانه هاي افسردگي پنهان كه نمي دانيد


ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
[ ۳ دى ۱۴۰۰ ] [ ۰۹:۰۹:۰۴ ] [ دكتر غلامي ]
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ][ ۵ ][ ۶ ][ ۷ ][ ۸ ][ ۹ ][ ۱۰ ][ ۱۱ ][ ۱۲ ][ ۱۳ ][ ۱۴ ][ ۱۵ ][ ۱۶ ][ ۱۷ ][ ۱۸ ][ ۱۹ ][ ۲۰ ][ ۲۱ ][ ۲۲ ][ ۲۳ ][ ۲۴ ][ ۲۵ ][ ۲۶ ][ ۲۷ ][ ۲۸ ][ ۲۹ ][ ۳۰ ][ ۳۱ ][ ۳۲ ][ ۳۳ ][ ۳۴ ][ ۳۵ ][ ۳۶ ][ ۳۷ ][ ۳۸ ][ ۳۹ ][ ۴۰ ][ ۴۱ ][ ۴۲ ][ ۴۳ ][ ۴۴ ][ ۴۵ ][ ۴۶ ][ ۴۷ ][ ۴۸ ][ ۴۹ ][ ۵۰ ][ ۵۱ ][ ۵۲ ][ ۵۳ ][ ۵۴ ][ ۵۵ ][ ۵۶ ][ ۵۷ ][ ۵۸ ][ ۵۹ ][ ۶۰ ][ ۶۱ ][ ۶۲ ][ ۶۳ ][ ۶۴ ][ ۶۵ ][ ۶۶ ][ ۶۷ ][ ۶۸ ][ ۶۹ ][ ۷۰ ][ ۷۱ ][ ۷۲ ][ ۷۳ ][ ۷۴ ][ ۷۵ ][ ۷۶ ][ ۷۷ ][ ۷۸ ][ ۷۹ ][ ۸۰ ][ ۸۱ ][ ۸۲ ][ ۸۳ ][ ۸۴ ][ ۸۵ ][ ۸۶ ][ ۸۷ ][ ۸۸ ][ ۸۹ ][ ۹۰ ][ ۹۱ ][ ۹۲ ][ ۹۳ ][ ۹۴ ][ ۹۵ ][ ۹۶ ][ ۹۷ ][ ۹۸ ][ ۹۹ ][ ۱۰۰ ][ ۱۰۱ ][ ۱۰۲ ][ ۱۰۳ ][ ۱۰۴ ][ ۱۰۵ ][ ۱۰۶ ][ ۱۰۷ ][ ۱۰۸ ][ ۱۰۹ ][ ۱۱۰ ][ ۱۱۱ ][ ۱۱۲ ][ ۱۱۳ ][ ۱۱۴ ][ ۱۱۵ ][ ۱۱۶ ][ ۱۱۷ ][ ۱۱۸ ][ ۱۱۹ ][ ۱۲۰ ][ ۱۲۱ ][ ۱۲۲ ][ ۱۲۳ ][ ۱۲۴ ][ ۱۲۵ ][ ۱۲۶ ][ ۱۲۷ ][ ۱۲۸ ][ ۱۲۹ ][ ۱۳۰ ]
.: Weblog Themes By limoblog :.

درباره وبلاگ

موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت   لغو عضویت
امکانات وب