?>
رزرو هتل      +      فیلم هندی      اجاره خودرو      تعمیر ماشین ژاپنی      مبلمان      نوید      آیرنکس      +      امداد کرمان موتور      -      *      -      قرص تاخیری      -      -      .      +      خرید ویپ      تعمیرات موبایل      -      -      +      -      /      حواله وسترن یونیون      کربنات کلسیم      *      فروش ویپ      خرید ماینر      -      +      دکتر زنان مشهد      .      خرید لایسنس نود 32      کسب درآمد      خرید رپورتاژ      فروش آنتی ویروس      خرید بازدید سایت      سیگنال فارکس      لایسنس رایگان نود 32      یوزر پسورد نود 32      سئو سایت      لایسنس نود32      آپدیت نود 32      بهترین بک لینک     
همسرداري

همسرداري
 
نويسندگان
لینک دوستان
لينكي ثبت نشده است
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : 65
دیروز : 84
افراد آنلاین : 1
همه : 69428
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
چت باکس

تحمل مرگ عزيزان و كنار آمدن با غم از دست دادن آن ها
از دست دادن عزيزان و تحمل غم كساني كه دوست شان داريد بسيار سخت مي باشد و اين غم احساس تنهايي، خلاء بي پايان، سردرگمي و ناباوري را در ما ايجاد مي كند اما بايد راهي پيدا كنيم تا از اين احساس ها دور شويم و بتوانيم با غم و اندوه به وجود آمده كنار بياييم و آن را تحمل كنيم. اما چگونه بايد اين غم را تحمل كرد؟
تحمل مرگ عزيزان و غلبه بر اين غم و اندوه كار آساني نمي باشد اما صبر و گذر زمان مي تواند مرهمي براي تسكين غم ها باشد.
در برخي از مواقع افراد خيلي دير با اين غم ها كنار مي آيند و فرآيند بهبود با تاخيراتي رو به رو مي شود، در اين صورت عملكرد اجتماعي مختل مي شود.
و بايد در اين شرايط از خدمات روانشناسي كمك گرفت تا راهكارهاي لازم براي درمان را در اختيار شما قرار دهد و از وخيم شدن اوضاع و شرايط به وجود آمده جلوگيري نمايد و هم چنين كمك كند تا درگير اختلالاتي مانند افسردگي نشويد.
چگونگي مواجهه با غم و اندوه و تحمل مرگ عزيزانزماني كه با رنج عاطفي و مرگ عزيزان رو به رو مي شويد به طور طبيعي غم و اندوه به سراغ شما مي آيد، و اين مسئله در فرآيند زندگي تان اختلالاتي به وجود مي آورد و سلامت جسم و روح تان را به خطر مي اندازد هم چنين در غذاخوردن، خوابيدن و حتي فكر كردن با اختلالاتي رو به رو خواهيد شد.
البته براي تحمل مرگ عزيزان و كنار آمدن با اين غم راهكارهايي وجود دارد كه تا حدودي ميزان ناراحتي شما را در مراحل سوگ كاهش مي دهد و سعي مي كنيد هدف جديدي در زندگي خود پيدا كنيد.
مواجه شدن با فقدان و از دست دادن عزيزان براي همه افراد به وجود مي آيد و افراد بايد توانايي لازم براي گذر از اين دوران سخت را داشته باشند و بتوانند غم و اندوه به وجود آمده را قبول كرده و با آن كنار بيايند.
درد عاطفي به وجود آمده، احساسات غيرمنتظره اي را در فرد ايجاد مي كند و واكنش به غم در هر شخصي متفاوت است، برخي از افراد منزوي و گوشه گير مي شوند و بعضي از آن ها دچار اختلال كنترل تكانه شده و رفتارهاي پرخطر و تكانش گرانه اي را نشان مي دهند.
در اين شرايط اطرافيان بايد سعي كنند به فرد داغديده توجه كنند و او را دلداري دهند هم چنين مراقبت هاي جسمي و رواني از اهميت بسياري برخوردار است.
زيرا جسم و روان ارتباط تگاتنگي با يكديگر دارند و زماني كه جسم خوب باشد روان هم خوب است و بالعكس. هم چنين به حمايت هاي اطرافيان خود توجه كنيد و بگذاريد براي كاهش اين غم به شما كمك كنند.


مراحل غم و اندوهدر اين خصوص مطالعات بسياري انجام شده است و بر اساس مطالعات انجام شده، غم و اندوه داراي چند مرحله مي باشد و در صورتي با اين مراحل آشنا باشيد و آگاهي كامل در اين خصوص داشته باشيد مي توانيد راحت تر با اين غم و اندوه كنار بياييد، اين مراحل بر اساس احساسات بيماراني كه در معرض بيماري هاي لاعلاج هستند عبارتند از:
انكارخشمچانه زنيافسردگيپذيرشمراحل كنار آمدن با فوت همسر و استرس ناشي از آن چه كنيم؟مراحل كنار آمدن با فوت همسر و استرس ناشي از آن چه كنيم؟علائم غم و اندوهدر صورتي كه فرد با غم و اندوه رو به رو مي شود درگير علائمي مانند گريه كردن، گوشه گيري، پرخاشگري و افسردگي مي شود كه تقريبا همه افراد در اوايل حادثه اين علائم را تجربه مي كنند. زماني كه علائم غم و اندوه شدت مي يابد ممكن است فرد احساسات زير را تجربه نمايد:
بي فايده بودنتنها شدنبي انگيزگي براي بازگشت به زندگياز دست دادن اعتقادات خود

منبع:مركز مشاوره و روانشناسي مشاورانه-مشاوره سوگ : تحمل مرگ عزيزان


ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
[ ۱۴ خرداد ۱۴۰۱ ] [ ۱۲:۰۳:۳۱ ] [ دكتر غلامي ]

برانگيختگي جنسي در زنان و مردان
يكي از مراحلي كه در چرخه پاسخ جنسي انسان وجود دارد، برانگيختگي جنسي مي باشد. در اين مرحله فرد بعد از آن كه ميل جنسي پيدا كرد براي عمل جنسي آماده مي شود.
برانگيختگي جنسي با تحريك جنسي آغاز مي شود و با تغييرات فيزيولوژيكي خود را نشان مي دهد، اين تغييرات رابطه جنسي را آسان تر مي كنند. برانگيختگي جنسي در زنان و مردان ويژگي هاي متفاوتي دارد؛ در مردان منجر به نعوظ آلت تناسلي و در زنان تغييراتي در سايز كليتوريس، خيس شدن واژن و برجسته شدن نوك سينه روي مي افتد.
در صورتي كه تحريك و عمل جنسي ادامه داشته باشد باعث مي شود برانگيختگي به اوج برسد و ميزان لذت در فرد افزايش يابد در اين حالت زماني كه شخص به اوج لذت رسد ارگاسم را تجربه خواهد كرد.
در اين مقاله به بررسي برانگيختگي جنسي در زنان و مردان و اختلالاتي كه در مرحله برانگيختگي ممكن است ايجاد شود مي پردازيم. هم چنين در اين شرايط مي توانيد از مشاور جنسي كمك بگيريد تا اطلاعات لازم را در اختيارتان قرار دهند و شما را راهنمايي نمايند.
تحريك جنسي؛ پيش زمينه برانگيختگي جنسي در زنان و مردانزماني كه زنان و مردان تحريك جنسي مي شوند در آن ها برانگيختگي جنسي اتفاق مي افتد. عوامل تحريك جنسي مي تواند به صورت فيزيكي و ذهني باشد. به طوري كه ممكن است شخص با ديدن يك شخص يا جنبه هايي از آن شخص مورد تحريك قرار گيرد يا حتي توسط يك سوژه غير انساني تحريك شود.
هم چنين فرد توسط تخيلات و فانتزي هاي جنسي وارد مرحله برانگيختگي جنسي مي شود، تحريك خوشايند نقاط حساس بدن در معاشقه جنسي باعث برانگيختگي جنسي مي شود. به طور كلي نقش تحريك در برانگيختگي جنسي از اهميت بسياري برخوردار است و منجر به رابطه لذت بخشي مي شود.
برانگيختگي جنسي در زنان و مردان چه تفاوت هايي دارد؟مردان بايد سعي كنند بدن زنان را به خوبي بشناسند تا بتوانند زنان را به اوج لذت جنسي رسانده و لذت ببرند. به طور معمول در زنان مرحله برانگيختگي و ميل جنسي با هم در آميخته مي شود و متمايز كردن آن بسيار سخت و دشوار مي باشد.
به طوري كه زنان براي برانگيختگي جنسي به زمان بيشتري نياز دارند و معاشقه بايد حدود ۱۵ تا ۳۰ دقيقه طول بكشد.
مردان بايد آگاهي لازم در مورد اين مسائل داشته باشند و وقت بيشتري را صرف عشق بازي و نوازش همسرشان كنند تا آمادگي كافي براي رابطه جنسي در آن ها ايجاد شود.
مراحل و نشانه هاي برانگيختگي زنان به موارد بسياري بستگي دارد و از همه مهم تر فضاي عاطفي مي باشد زيرا آن ها تمايل به رابطه جنسي با كسي دارند كه به او علاقه مندند و از نظر عاطفي، عشق و محبت دريافت مي كنند.
برانگيختگي جنسي در مردان به ميل عاطفي بستگي ندارد، البته اين موضوعي قطعي و صددرصد نمي باشد. برخي از عوامل روانشناسي، در برانگيختگي زنان و مردان هستند كه در زنان نقش بسيار مهمي ايفا مي كنند اما در مردان نقش آن ها تقريبا پيچيده و نامشخص است اما نمي توان گفت نقشي ندارد، اين موضوعات عبارت اند از:
انگيزه هاي جنسينقش جنسي درك شدهنگرش هاي جنسيبرانگيختگي جنسي منجر به واكنش هاي جنسي مي شود و اين تجربه خوشايند احساس خوبي در زنان ايجاد مي كند به طوري كه ممكن است شروع كننده رابطه بعدي باشند. افكار جنسي در زنان نقش بسيار مهمي دارد و در برانگيختگي جنسي زنان موثر هستند اما مردان بيشتر بر روي محرك هاي ديداري عكس العمل نشان مي دهند.


جدا خوابيدن زن و شوهرجدا خوابيدن زن و شوهر | قهر نيستم فقط جدا مي خوابيم!اختلالاتدر زنان اختلال برانگيختگي جنسي بيشتر از مردان وجود دارد و تفكيك اين دو مورد از هم دشوار مي باشد به همين دليل هر دو را با هم در نظر مي گيريم. اختلال جنسي در زنان باعث كاهش ميل جنسي مي شود و در صورتي كه برانگيختگي جنسي كم شود با علائم و نشانه هاي زير نشان داده خواهد شد.
به مرور علاقه فرد به رابطه جنسي كاهش مي يابد و يا فعاليت جنسي او نسبت به قبل كاهش مي يابد.فانتزي ها و افكار جنسي كاهش مي يابد.فرد با بي ميلي جنسي رو برو مي شود، پيش قدم رابطه جنسي نمي شوند و حتي زماني كه شريك جنسي اش پيش قدم مي شود ممكن است واكنش مثبتي نشان ندهد و بهانه هاي مختلف بياورد.تعاملات جنسي براي او هيجان و لذتي به همراه ندارد.تحريك جنسي تاثيري بر او ندارد و علاقه اي به برقراري رابطه جنسي ندارد.در هنگام فعاليت جنسي، احساسات بدني در اندام هاي جنسي كم مي شود.اختلال جنسي در مردان به صورت اختلال نعوظ ايجاد مي گردد به طوري كه فردي كه به اختلال نعوظ دچار شده است به دشواري مي تواند به نعوظ برسد و يا تا آخر فعاليت جنسي، نعوظش را ادامه دهد، هم چنين ممكن است نعوظش براي برقراري رابطه جنسي، استحكام لازم را نداشته باشد.

منبع:مركز مشاوره و روانشناسي مشاورانه-برانگيختگي جنسي در زنان و مردان


ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
[ ۱۴ خرداد ۱۴۰۱ ] [ ۱۱:۵۶:۴۸ ] [ دكتر غلامي ]

چگونه اعتماد به نفس فرزندمان را افزايش دهيم؟
اعتماد به نفس در فرزندان باعث ايجاد سلامتي روان و شادي اجتماعي مي شود و عاملي اساسي براي احساس خوشبختي و موفقيت كودك در سنين كم و بزرگسالي مي باشد.
احساسي كه به خودتان داريد فارغ از اينكه چند ساله هستيد، بر رفتار شما تاثير مي گذارد؛ اگر حس خوبي به خود داريد در نتيجه مي توانيد به راحتي با ديگران ارتباط برقرار كنيد و نسبت به آن ها هم حس خوبي داشته باشيد.
اعتماد به نفس و حس مثبت و خوبي كه هر كودك مي تواند به خود داشته باشد، يكي از زيباترين و با ارزش ترين هديه هايي كه هر پدر و مادري مي توانند در تمام طول زندگي به فرزند خود بدهند.
براي اينكه كودك شما با اعتماد به نفس شده و احساس ارزشمندي داشته باشد، هيچ راه مستقيم و يكتايي وجود ندارد، بلكه براي آن كه بتوانيد فرزند خود را در اين مسير كمك كنيد و نقش موثري ايفا كنيد، بايد نسبت به يك سري بايدها و نبايدهاي اساسي آگاهي پيدا كرده و به آن عمل كنيد.
اگر شما با فرزند خود به احترام رفتار كنيد و به افكار، احساسات و تجربيات كودك خود علاقه و توجه واقعي نشان دهيد، قدمي در راه رسيدن به اعتماد به نفس او برداشته ايد. پس نمي توانيد، اهميت بالاي نقش خود به عنوان والدين را در اين مسير ناديده بگيريد.
در اين بخش از مشاورانه راه هاي ايجاد ارتباط سالم و سازگار با كودكان كه باعث ايجاد و تقويت حس ارزشمندي در آن ها مي شود را معرفي خواهيم كرد.
 راه هايي براي افزايش و تقويت اعتماد به نفس در فرزندانزماني را براي گذران وقت با كودك اختصاص دهيد.يكي از اصلي ترين راه ها براي اينكه كودك احساس كند كه شما براي او ارزش قائل هستيد، اين است كه زماني را به او اختصاص داده و با او وقت بگذرايد و به اين كار اهميت زيادي بدهيد.
بايد راه هايي را براي گذراندن اوقاتِ با هم بودن تان پيدا كنيد. اين كار باعث ايجاد احترام و حس نزديكي بين شما و فرزندتان مي شود كه در نتيجه مي توانيد نسبت به نيازها و خواسته هاي او نيز آگاهي پيدا كنيد.
اين زمان را مي توانيد به پياده روي، رفتن به پيك نيك كوتاه يا رفتن به جايي كه او دوست دارد صرف كنيد. اگر در اين مواقع فرزند شما احساس راحتي و نزديكي با شما داشته باشد، مسلما مي تواند راحت تر با شما صحبت كند.
به كودك خود بگوييد كه دوستش داريد.كودكان بايد حس كنند كه براي بزرگسالان خود ارزشمند هستند، در زندگي آن ها جايگاه ويژه اي دارند و دوست داشته مي شوند، عشق و محبتي كه بي قيد و شرط است. شما بايد بدانيد كه فقط عشق بدون شرط و شروط و قضاوت است كه براي آن ها ارزشمند و واقعي است.


مثلا وقتي فرزندتان كارنامه خود با نمرات بالا و كامل را به خانه آورده است بايد به در حين اينكه به دستاورد او افتخار مي كنيد، به او بفهمانيد كه حتي بدون نمرات بالا هم او را دوست داريد.
اختلال كمبود توجه و بيش فعالي در كودكاناختلال كمبود توجه و بيش فعالي در كودكانبا فرزند خود حرف بزنيد.بايد در طول روز وقتي را براي حرف زدن با فرزند خود اختصاص دهيد تا او در مورد فعاليت هاي روزانه اش با شما صحبت كند و بفهمد كه شما به زندگي او و حرف هايش اهميت مي دهيد. اين گفت و گو باعث ايجاد حس بلوغ مثبت در فرزند شما مي شود.
براي كمك به مكالمه خود مي توانيد سوال هايي از فرزند خود بپرسيد ولي اين سوالات نبايد به گونه اي باشد كه فرزندتان از تفسير آن آگاه نيست. تا جاي ممكن سوالات شفاف و ساده بپرسيد تا كودك بتواند آن را پاسخ دهد و به او اجازه دهيد بفهمد كه شما به حرف هاي او علاقه داريد.
سوالات ساده و شفاف يا به اصطلاح باز معمولاً با چه، چه كسي، چه وقت، كجا، چرا يا چگونه شروع مي شود.
ادامه داشتن اين روند گفت و گوها و به اشتراك گذاشتن تجربيات فرزندتان باعث مي شود او بفهمد كه شما براي ديدگاه فرديش احترام و ارزش قائل هستيد. همچنين باعث مي شود كه او بتواند، توانايي خود در بيان تجربيات و احساساتش را افزايش دهد.

منبع:مركز مشاوره و روانشناسي مشاورانه-چگونه اعتماد به نفس فرزندمان را افزايش دهيم؟


ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
[ ۳ خرداد ۱۴۰۱ ] [ ۱۰:۰۹:۱۰ ] [ دكتر غلامي ]

بي اشتهايي عصبي
آيا درگير بي اشتهايي عصبي هستيد؟ در اين مقاله علائم هشدار دهنده، علائم، و علل و همچنين نحوه دريافت كمك بررسي مي شود و تمام نكات مورد نياز در مورد بي اشتهايي عصبي ارائه مي شود.
بي اشتهايي عصبي چيست؟امروزه بسياري از ما نگران اضافه وزن هستيم، از ظاهر خود ناراضي مي باشيم يا دوست داريم چيزي در ما تغيير كند. اما اگر لاغري عادات غذايي، افكار و زندگي شما را تحت تاثير قرار دهد احتمالا به اختلال بي اشتهايي عصبي مبتلا مي باشيد.
بي اشتهايي باعث كاهش وزن ناسالم منجر مي شود كه در برخي از شرايط بسيار خطرناك است. در واقع، ميل به كاهش وزن براي فرد از هرچيزي مهم تراست، حتي ممكن است فرد ديگر خود را آن طور كه هست نبيند.
بي اشتهايي عصبي بيشتر در بين دختران نوجوان شايع است اما مي تواند زنان و مردان را در هر سني تحت تاثير قرار دهد و با نگراني از افزايش وزن تمام جنبه هاي زندگي آن ها را تحت تاثير قرار دهد.
ممكن است سعي كنيد با گرسنگي دادن به خود، ورزش بيش از حد، يا استفاده از ملين ها، استفراغ يا روش هاي ديگر وزن خود را كاهش دهيد.
احتمالا بيش تر روز را به رژيم غذايي، غذا و بدن خود فكر مي كنيد اما زمان كمي براي دوستان، خانواده و ساير فعاليت‌هايي كه قبلاً از آن لذت مي‌برديد، مي گذاريد. مهم نيست كه چقدر وزن كم كنيد هميشه به دنبال كاهش وزن بيش تر مي باشيد.
نوع شديد بي اشتهايي عصبي زماني است كه كاهش وزن با محدود كردن كالري (پيروي از رژيم هاي غذايي شديد و ورزش بيش از حد) حاصل شود.
پاكسازي بي اشتهايي زماني است كه فرد سعي مي كند با استفراغ يا استفاده از ملين ها و مواد ادرارآور (ديورتيك ها) وزن خود را پايين نگه دارد.
ترس شديد از افزايش وزن يا انزجار از ظاهر بدن، مي تواند خوردن و وعده هاي غذايي را بسيار استرس زا كند.  با اين حال، غذا و آنچه مي توانيد بخوريد و نمي توانيد بخوريد، عملاً تمام چيزي است كه به آن فكر مي كنيد. مهم نيست كه چقدر در اين افكار غرق شده ايد هنوز هم راه نجات وجود دارد.
با درمان، خودياري و حمايت اطرافيان، مي‌توانيد اين بي‌اشتهايي خودويرانگر را بشكنيد، بدن خود را بپذيريد و سلامت و اعتماد به نفس خود را بازيابيد.
تست بي اشتهايي عصبيبه سوالات زير پاسخ دهيد، پاسخ هاي مثبت نشان دهنده ابتلا شما به بي اشتهايي عصبي مي باشد.


آيا اغلب مواقع بي اشتها هستيد؟آيا با وجود اينكه مردم به شما مي گويند چاق نيستيد احساس مي كنيد چاق هستيد؟آيا از افزايش وزن مي ترسيد؟آيا در مورد ميزان غذا خوردن خود دروغ مي گوييد يا عادات غذايي خود را از ديگران پنهان مي كنيد؟آيا دوستان يا خانواده شما نگران كاهش وزن، عادات غذايي يا ظاهر شما هستند؟آيا زماني كه احساس ناراحتي يا ناراحتي مي كنيد رژيم مي گيريد، ورزش اجباري مي كنيد، يا پاكسازي مي كنيد؟آيا وقتي بدون غذا، ورزش بيش از حد مي كنيد احساس قدرت يا كنترل مي‌كنيد؟آيا ارزش خود را بر اساس وزن يا اندازه بدن خود قرار مي دهيد؟آيا دوست نداريد تصوير خود را در آينه نگاه كنيد زيرا احساس بدي به شما مي دهد؟آيا بيش تر روز به وعده هاي غذايي فكر مي كنيد؟علائم و نشانه هاي بي اشتهاييدر حالي كه افراد مبتلا به بي اشتهايي اغلب عادات مختلفي از خود نشان مي دهند اما در بيش تر مواقع اين عادات را مخفي مي كنند. اين امر باعث مي شود كه افراد خانواده و اطرافيان به سختي اين بيماري را تشخيص دهند.
ممكن است فرد در مراحل ابتدايي مشكل خود را انكار كند يا آن را طبيعي بداند اما به مرور خانواده متوجه مي شوند كه فرد در چه شرايط خطرناكي قرار دارد. اگر احساس مي كنيد كه غذا خوردن كنترل شما را به دست گرفته است بايد هرچه سريع تر به مشاور مراجعه كنيد.

منبع:مركز مشاوره و روانشناسي مشاورانه-بي اشتهايي عصبي


ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
[ ۳ خرداد ۱۴۰۱ ] [ ۱۰:۰۶:۰۴ ] [ دكتر غلامي ]

آموزش به دانش آموزان بيش فعال و بيش‌فعالي نقش مهمي را دارد.
تا به حال با اختلال كمبود توجه و بيش‌فعالي در كلاس درس برخورد كرده‌ايد؟ اين نكات به معلمان در غلبه بر چالش‌هاي رايج كمك كرده و به بچه‌هاي مبتلا به اختلال كمبود توجه و بيش فعالي كمك مي كند تا در مدرسه موفق شوند.
دانش آموزان بيش فعال و چالش هاي كلاس درساگر معلم هستيد، اين بچه‌ها را مي‌شناسيد: كسي كه از پنجره به بيرون خيره مي‌شود و حركت پرنده ها را از درس جذاب تر مي داند. كسي كه نمي تواند روي صندلي بنشيند.
دانش آموزان بيش فعال و چالش هاي كلاس درس
كسي كه به اين سوال كه “كدام رود نقش مهمي در توسعه تمدن مصر باستان داشته است؟” جواب مي‌دهد «خانم موهايت را رنگ مي كني؟»
دانش‌آموزاني كه علائم بارز اختلال كمبود توجه و بيش فعالي مانند بي‌توجهي، بيش‌فعالي و تكانشگري را نشان مي‌دهند، مي‌توانند نااميدكننده يا خسته كننده باشند.
مي‌دانيد كه آن ها باهوش هستند، اما به نظر مي‌رسد كه نمي‌توانند روي مطالبي كه شما براي ارائه آن ها سخت كار مي‌كنيد تمركز كنند. بعلاوه، رفتار آن ها زمان را تلف و كل كلاس را مختل مي كند.
نكاتي در مورد دانش آموزان بيش فعالبا صحبت كردن خارج از نوبت يا حركت در كلاس درس، توجه را طلب كنند.در دنبال كردن مراحل مشكل داشته باشند، به خصوص زماني كه مراحل يك فهرست باشند، و نياز باشد كه به ترتيب در هر مرحله يك عمليات انجام دهند، مانند تقسيم طولاني يا حل معادلات.اغلب فراموش مي كنند كه تكاليف را يادداشت كنند، آن ها را انجام دهند يا كارهاي تكميل شده را به مدرسه بياورند.اغلب از كنترل حركات خود ناتوان هستند، كه باعث مي شود يادداشت‌برداري را برايشان دشوار شود.با پروژه هاي بلندمدت كه در آن ها نظارت مستقيمي وجود ندارد مشكل دارند.در طول كار گروهي مسئوليت خود را انجام نمي دهند و حتي ممكن است گروهي را از انجام وظيفه خود باز دارند.به اين فكر كنيد كه محيط مدرسه چه كاري را از كودكان مي خواهد انجام دهند: آرام بنشين، آرام گوش كن توجه كن، برنامۀ كلاس را دنبال كن، تمركز كن.اين ها همان كارهايي است كه بچه‌هاي مبتلا به اختلال بيش‌فعالي كمبود توجه (ADD) براي انجام آن ها مشكل دارند، نه به اين دليل كه آن ها مايل نيستند، بلكه به اين دليل كه مغزشان به آن ها اجازه نمي‌دهد. بنابراين آموزش دادن به آن ها آسان نيست.


كودكان و نوجوانان مبتلا به اختلال كمبود توجه و بيش فعالي اغلب بهاي مشكلات خود را با نمرات پايين، سرزنش و تنبيه، مسخره شدن توسط همسالان خود و عزت نفس پايين مي پردازند.
در همين حال، شما به عنوان معلم، احساس گناه مي كنيد زيرا نمي توانيد به كودك مبتلا به اختلال كمبود توجه و بيش فعالي توجه لازم را بكنيد.
ترفندهايي وجود دارد كه مي‌توانيد براي كمك به تمركز دانش‌آموزان مبتلا به اختلال كمبود توجه و بيش فعالي از آن ها استفاده كنيد تا با موفقيت و بدون ايجاد اختلال در يادگيري كودكان ديگر بر چالش‌هاي يادگيري آن ها غلبه كنيد.
مشاوره تلفني كودكمشاوره تلفني كودكآنچه معلمان مي توانند براي كمك به كودكان مبتلا به اختلال كمبود توجه و بيش فعالي انجام دهندچگونه مي توان به بچه اي كه آرام نمي گيرد و گوش نمي دهد ياد داد؟ پاسخ: با حوصله، خلاقيت و ثبات فراوان. به عنوان يك معلم، نقش شما ارزيابي نيازها و نقاط قوت فردي هر كودك است. سپس مي‌توانيد تدابيري ايجاد كنيد كه به تمركز دانش‌آموزان بيش‌فعال كمك مي‌كند.

منبع:مركز مشاوره و روانشناسي مشاورانه-آموزش حرفه اي با دانش آموزان بيش فعال و اختلال كمبود توجه


ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
[ ۱ خرداد ۱۴۰۱ ] [ ۱۱:۱۲:۳۰ ] [ دكتر غلامي ]
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ][ ۵ ][ ۶ ][ ۷ ][ ۸ ][ ۹ ][ ۱۰ ][ ۱۱ ][ ۱۲ ][ ۱۳ ][ ۱۴ ][ ۱۵ ][ ۱۶ ][ ۱۷ ][ ۱۸ ][ ۱۹ ][ ۲۰ ][ ۲۱ ][ ۲۲ ][ ۲۳ ][ ۲۴ ][ ۲۵ ][ ۲۶ ][ ۲۷ ][ ۲۸ ][ ۲۹ ][ ۳۰ ][ ۳۱ ][ ۳۲ ][ ۳۳ ][ ۳۴ ][ ۳۵ ][ ۳۶ ][ ۳۷ ][ ۳۸ ][ ۳۹ ][ ۴۰ ][ ۴۱ ][ ۴۲ ][ ۴۳ ][ ۴۴ ][ ۴۵ ][ ۴۶ ][ ۴۷ ][ ۴۸ ][ ۴۹ ][ ۵۰ ][ ۵۱ ][ ۵۲ ][ ۵۳ ][ ۵۴ ][ ۵۵ ][ ۵۶ ][ ۵۷ ][ ۵۸ ][ ۵۹ ][ ۶۰ ][ ۶۱ ][ ۶۲ ][ ۶۳ ][ ۶۴ ][ ۶۵ ][ ۶۶ ][ ۶۷ ][ ۶۸ ][ ۶۹ ][ ۷۰ ][ ۷۱ ][ ۷۲ ][ ۷۳ ][ ۷۴ ][ ۷۵ ][ ۷۶ ][ ۷۷ ][ ۷۸ ][ ۷۹ ][ ۸۰ ][ ۸۱ ][ ۸۲ ][ ۸۳ ][ ۸۴ ][ ۸۵ ][ ۸۶ ][ ۸۷ ][ ۸۸ ][ ۸۹ ][ ۹۰ ][ ۹۱ ][ ۹۲ ][ ۹۳ ][ ۹۴ ][ ۹۵ ][ ۹۶ ][ ۹۷ ][ ۹۸ ][ ۹۹ ][ ۱۰۰ ][ ۱۰۱ ][ ۱۰۲ ][ ۱۰۳ ][ ۱۰۴ ][ ۱۰۵ ][ ۱۰۶ ][ ۱۰۷ ][ ۱۰۸ ][ ۱۰۹ ][ ۱۱۰ ][ ۱۱۱ ][ ۱۱۲ ][ ۱۱۳ ][ ۱۱۴ ][ ۱۱۵ ][ ۱۱۶ ][ ۱۱۷ ][ ۱۱۸ ][ ۱۱۹ ][ ۱۲۰ ][ ۱۲۱ ][ ۱۲۲ ][ ۱۲۳ ][ ۱۲۴ ][ ۱۲۵ ][ ۱۲۶ ][ ۱۲۷ ][ ۱۲۸ ][ ۱۲۹ ][ ۱۳۰ ]
.: Weblog Themes By limoblog :.

درباره وبلاگ

موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت   لغو عضویت
امکانات وب