?>
شیشه بالکن      -      +      سانا رسانه      -      +      بیسیم موتورولا      طلایاب      +      دانلود تراست والت      -      *      +      -      قیمت خرید بیسیم      -      -      بلوک سبک      -      آموزش تعمیرات موبایل      +      -      *      استخر پیش ساخته      ردیاب موتور      *      صرافی تتر      بروکر فارکس      +      خرید کتاب تاپ ناچ      +      *      تحلیل اتریوم      -      فیلم هندی      *      -      -      .      +      -      +      -      /      حواله وسترن یونیون      خرید ماینر      -      دکتر زنان مشهد      خرید لایسنس نود 32      کسب درآمد      خرید رپورتاژ      فروش آنتی ویروس      سیگنال فارکس      لایسنس رایگان نود 32      یوزر پسورد نود 32      سئو سایت      لایسنس نود32      آپدیت نود 32      بهترین بک لینک     
همسرداري

همسرداري
 
نويسندگان
لینک دوستان
لينكي ثبت نشده است
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : 67
دیروز : 41
افراد آنلاین : 6
همه : 117810
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
چت باکس

فراموشي عشق اول در مردان، كاري سخت يا آسان؟
شايد براي شما كمي عجيب باشد اما برخلاف باور عمومي جامعه فراموش كردن عشق اول براي مردان سخت و دشوار است زيرا عشق اول براي مردان اتفاقي سرشار از تجربه هاي عاطفي لذت بخش مي باشد كه فرد آن را براي اولين بار تجربه مي كند، شروع رابطه عاشقانه جزئي از بهترين ايام دفتر خاطرات است كه فرد در آن زمان شور و حال خاصي دارد.
يكي از دلايلي كه باعث مي شود مردان عشق اولشان را فراموش نكنند احساس عجيب و منحصر به فردي است كه نسبت به آن شخص دارند و آن را نيمه گمشده خودشان مي دانند، اولين باري كه مرد عاشق مي شود احساس مي كند كه دنيا براي او بسياري عجيب شده است و براي اولين بار به يك نفر اهميت مي دهد و دوست ندارد او را از دست بدهد، در واقع احساساتي كه آميخته با عشق اول است فراموش كردن را براي مردان سخت تر مي كند.
در ادامه اين مقاله به بررسي كامل عشق اول در زندگي مردان مي پردازيم.
آيا فراموشي عشق اول در مردان شدني است؟عشق اول احساسي خاص و منحصر به فرد مي باشد زيرا فرد احساسي را تجربه مي كند كه هرگز آن را تجربه نكرده و براي اولين بار آن حس عميق براي او منحصر به فرد مي باشد، به طوري كه انگار دنيا براي او زيباتر شده است و مشكلات از بين رفته اند و مردم مهربان تر شده اند و در مقابل دنيا تنها يك نفر وجود دارد كه او را به خوبي درك مي كند و براي او ارزش قائل است و دوستش دارد.
اگر تجربه عشق اول براي مردان طولاني نباشد و خيلي زود به پايان برسد باز هم براي او به خاطره اي دور و لذت بخش تبديل مي شود و حس نوستالژيك به او مي دهد و در باقي عمرش از اين تجربه ياد مي كند و خاطرات از ذهنش پاك نمي شود.


تكنيك-فراموشي-عشق-قديم-يا-قبليعشق قديمي و پيشنهادهايي براي فراموشي آنچرا فراموشي عشق اول در مردان سخت است؟اين كه به چه دليل فراموشي عشق اول در مردان وجود دارد دلايل متعددي را شامل مي شود كه در ادامه به برخي از آن ها ذكر شده است:
عشق اول مردان احساس قوي و قدرتمند استاولين باري كه مردي عاشق مي شود احساس مي كند كه دنياي او در حال دگرگوني مي باشد و حسي رمانتيك و سرشار از هيجان را تجربه مي كند اين احساس براي او تجربه اي تازه و جديد مي باشد و مردي كه براي بار اول اين حس را تجربه مي كند نمي تواند آن را به راحتي فراموش كند
اين احساس بسيار قدرتمند مي باشد و مانند يك ماجراجويي جديد فرد را از حاشيه امن زندگي اش خارج مي كند و به همين دليل مردان هيچوقت نمي توانند اين احساس لذت بخش و قدرتمند زندگي شان را فراموش كنند.

منبع:مركز مشاوره و روانشناسي مشاورانه-فراموشي عشق اول در مردان، كاري سخت يا آسان؟


ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
[ ۱۸ فروردين ۱۴۰۱ ] [ ۰۸:۵۹:۱۲ ] [ دكتر غلامي ]

حساسيت به طرد چيست؟راه هاي تقويت حس دوست داشته شدن
حساسيت به طرد چيست و راهكارهاي درماني آن چه چيزي مي تواند باشد؟ زندگي گروهي براي انسان ها اهميت بسياري دارد به طوري كه تمامي افراد از طرد شدن و كنار گذاشته شدن از اجتماع را موضوعي ناخوشايند مي دانند و تلاش مي كنند از به وجود آمدن اتفاقات اين چنيني جلوگيري كنند.
اما گروهي از افراد نسبت به اين مسئله بيش از حد واكنش نشان مي دهند، واكنش هاي شديد نسبت به كنار گذاشته شدن از يك جمع و يا رفتارهايي كه به دنبال آن از فرد سر مي زند ممكن است مشكلاتي براي فرد و اطرافيان به وجود آورد، به همين دليل در اين مقاله سعي مي كنيم تا با مفهوم حساسيت به طرد، علل و راه هاي درمان آن آشنا شويم پس اين مقاله را تا انتها مورد مطالعه قرار دهيد.
حساسيت به طرد چيست؟گروهي از افراد هستند كه به دنبال بهانه اي براي طرد شدن مي باشند و گوش به زنگ هستند تا نشانه هاي طرد شدن را دريافت كنند، آن ها ساده ترين رفتارها را به عنوان دليلي براي طرد شدن تلقي مي كنند و به دنبال چنين رفتارهايي مي باشند كه اگر چه با شرايط محيط و اجتماع نامتناسب است اما با استنباطي كه آن ها در ذهن شان دارند كاملا هم خواني مي كند.
براي مثال فردي كه نسبت به طرد شدن حساس مي باشد در حين مكالمه با دوستش اگر متوجه شود كه دوستش گاهي به تلفن همراه خود نگاه مي كند، اين كارش را به معني برداشت مي كند، كه حتما او حوصله مرا ندارد و نمي خواهد با من صحبت كند و از اين طريق او مي خواهد به من بفهماند كه بايد با او خداحافظي كنم، او احتمالا مي خواهد براي هميشه ارتباطش را با من قطع نمايد.
به دنبال چنين رفتار و باوري اين فرد نسبت به رفتار دوستش واكنش شديدي نشان مي دهد و اين واكنش مي تواند به صورت رفتارهايي مانند خداحافظي نابهنگام و ترك قرار تا يك پرخاشگري تمام عيار باشد، واكنش به هر صورت كه باشد از نظر چنين فردي، هيچ دليل ديگري براي رفتار اين فرد نمي توان متصور شد.
حساسيت به طرد، واكنش ها به ادراك طردهر فردي بر اساس شخصيت و روحياتي كه دارد به شكل منحصر به فردي به احساس طرد شدنش پاسخ مي دهد و به طور كلي مي توانيم انواع پاسخ ها به حساسيت بالا نسبت به طرد شدن را در چند گروه طبقه بندي كنيم:
افرادي كه به دنبال تاييد و محبت ديگران بر مي آينداين گروه از افراد به دليل ترسي كه از طرد شدن و از دست دادن نزديكانشان دارند همواره تلاش مي كنند تا از به وجود آمدن كوچك ترين اختلاف نظر و دلخوري جلوگيري كنند، آن ها همواره به دنبال تاييد و محبت ديگران مي باشند و در نتيجه سعي مي كنند تا بيش از حد به ديگران محبت كنند و ديگران و شرايط آن ها را درك كرده و مقدم بر خود مي دانند، به طور كلي مي توان گفت اين گروه از افراد خودشان را به عنوان فردي مستقل از ياد مي برند و بر اساس برنامه ها و نيازهاي ديگران زندگي مي كنند.
افرادي كه با پرخاش و بد رفتاري تلاش مي كنند توجه ديگران را جلب كننديكي ديگر از شايع ترين واكنش ها در مقابل احساس طرد شدگي، خشم و عصباني شدن مي باشد، افرادي كه در مقابل بي توجهي ديگران عصباني مي شوند، از كوره در مي روند و يا با زورگويي مي خواهند خودشان را در يك رابطه حفظ كنند در اين گروه قرار دارند.
اين افراد اگر چه به ظاهر خودشان را خودخواه نشان مي دهند و يا طوري وانمود مي كنند كه ديگران نسبت به آن ها در مرتبه پايين تري قرار دارند در حقيقت نسبت به تنها شدن و از دست دادن اطرافيانشان آسيب پذير مي باشند.


افرادي كه به خاطر حساسيت به طرد تنهايي را بر مي گزينندانتخاب كردن تنهايي مي تواند يك پيش دستي هوشمندانه در مقابل حساسيت بالا به طرد شدن باشد، به عبارت ديگر آن ها باور دارند كه از جانب عزيزان و نزديكانشان قرار است طرد شوند و به خاطر اين جدايي ناراحتي و مشكلات زيادي را تجربه مي كنند، به همين دليل آن ها از همان ابتدا سعي مي كنند تا وارد روابط اجتماعي نزديك نشوند تا با طرد شدن رو به رو نشوند.
افرادي كه از به وجود آمدن رابطه صميمانه واهمه و ترس دارند و زماني كه يك رابطه صميمانه شكل مي گيرد سعي مي كنند آن رابطه را از بين ببرند و هم چنين تلاش مي كنند تا روابط شان را به صورت منطقي نگه دارند در اين گروه قرار مي گيرند.

منبع:مركز مشاوره و روانشناسي مشاورانه-حساسيت به طرد چيست؟ راه هاي تقويت حس دوست داشته شدن


ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
[ ۱۷ فروردين ۱۴۰۱ ] [ ۱۰:۴۲:۲۵ ] [ دكتر غلامي ]

علائم والدين مضطرب
برخي از والدين بدون اينكه متوجه باشند، رفتارهاي نادرستي انجام مي دهند كه باعث ايجاد اضطراب در فرزندشان مي شود؛ ميزان بالاي اضطراب و استرس اثرات منفي و مخربي در آينده كودكان مي گذارد.
اين والدين معمولا به دنبال اين هستند كه فرزندشان هيچ كمبودي احساس نكند و نگرانند كه مبادا مشكلي براي آن ها پيش بيايد، اين والدين حتي با تغييرات آب و هوا هم نگران مي شوند، زيرا مي ترسند كه فرزندشان بيمار شود يا آسيبي ببيند.
در اين قسمت از مشاورانه قصد داريم علائمي كه نشان دهنده والدين دلواپس و نگران است را بيان كنيم.
والدين مضطرب – والديني كه مدام با نگراني با فرزندشان صحبت مي كنند.والدين مضطرب به طور مداوم در مورد احتمال آسيب ديدن و با ابراز نگراني با كودك خود صحبت مي كنند. براي مثال دائما به كودك مي گويند، مراقب باش زمين نخوري، با احتياط حركت كن و از اين دست جملات. ترس هاي زياد آن ها در مورد فرزندشان به يك فوبيا تبديل شده است.
اگر شما از اين دست والدين هستيد باي بدانيد كه، انجام اين كار و تكرار اين رفتارها باعث ايجاد اضطراب در فرزند شما مي شود، شما بايد خود را كنترل كنيد و بهتر است به جاي تذكر دادن و ابراز نگراني، راه كارهايي كه باعث جلوگيري از آسيب خوردنش مي شود را به او ياد بدهيد.
چيزهاي مختلفي را از دسترس كودك خارج مي كنند.والديني كه چيزهاي خاصي را از دسترس كودك خود خارج مي كنند نيز والديني مضطرب هستند. گاهي اوقات ترس هاي ما بي جا و احمقانه است. كودك شما نبايد با ترس هاي شما بزرگ شود، زيرا اين باعث ايجاد استرس و اضطراب زياد در او خواهد شد.
شما بايد دليل و منشا ترس هاي خودتان را شناسايي كنيد و هر نوع محركي كه باعث افزايش اين ترس مي شود را از محيط حذف كنيد. اگر نتوانيد با اين كار، ترس خود را كنترل كنيد بايد حتما از مشاور كمك بگيريد.


كودك خود را ۲۴ ساعت زير نظر دارند.والدين مضطرب عموما دچار وسواس هستند و هر ثانيه كودك خود را تحت نظر دارند و حواسشان به او است و حتي كوچك ترين اشتباه فرزندشان را به او گوشزد مي كنند؛ اين رفتار والدين، كودك را كلافه مي كند.
شما بايد اين را بدانيد كه كنترل همه چيز در دست شما نخواهد بود. شما بايد فقط روي بخشي از كارها و رفتارهاي كودك تمركز داشته باشيد و بهتر است كه او را به حال خودش بگذاريد.
سنجش استرسسنجش استرس | چرا بايد استرس را اندازه گيري كرد؟همه خواسته هاي كودكشان را برآورده مي كنند.والديني كه همه درخواست هاي فرزند خود را برآورده مي كنند تا مبادا ناراحت شود يا غر بزند و همچنين والديني كه به طور مدام دنبال راضي كردن فرزند خود هستند، جز والدين مضطرب و هميشه نگران دسته بندي مي شوند.

منبع:مركز مشاوره و روانشناسي مشاورانه-علائم والدين مضطرب


ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
[ ۱۷ فروردين ۱۴۰۱ ] [ ۱۰:۳۹:۴۱ ] [ دكتر غلامي ]

پيشگيري از اعتياد به اينترنت، راهكارهاي علمي
در مورد روش هاي پيشگيري از اعتياد به اينترنت چه مي دانيد؟ امروزه به دليل استفاده روز افزون از فضاي مجازي، اعتياد به اينترنت بسيار زياد شده و به امري رايج تبديل شده است.
به همين دليل بسياري از افراد به دنبال روش هايي براي جلوگيري از اعتياد به اينترنت مي باشند تا بتوانند استفاده از فضاي مجازي را براي خود و فرزندشان به خوبي مديريت كنند.
درمان و پيشگيري اين مسئله نياز به راهكارهاي فردي و جمعي دارد تا بتواند اثربخشي خوبي بر روي فرد داشته باشد.
در صورتي كه شما در ميزان مصرف اينترنت با چالش هايي رو به رو شده ايد در اين مقاله راهكارهاي مختلفي را براي پيشگيري از اعتياد به اينترنت بيان مي كنيم كه مطالعه آن مي تواند براي شما مفيد باشد.
اعتياد به اينترنت به چه معناست؟اعتياد به اينترنت يك نوع اعتياد رفتاري مي باشد كه فرد وابستگي شديدي به اينترنت دارد و با استفاده از وسايلي كه مي توان به اينترنت متصل شود اضطراب و تنش هاي او كاهش مي يابد.
اعتياد به اينترنت تنها مربوط به ميزان ساعاتي كه فرد در اينترنت سپري مي كند نمي شود بلكه زمان هايي كه فرد به فعاليت هاي غير ضروري در اينترنت مي پردازد را نيز شامل مي گردد.
امروزه اين نوع اعتياد افراد بسياري را به خودش درگير كرده است و انواع مختلفي دارد به همين دليل لازم است هر چه سريع تر پيشگيري هاي لازم برا اعتياد به اينترنت انجام گيرد.


علائم اعتياد به اينترنتاعتياد به اينترنت نشانه هاي زير را دارد كه شامل موارد زير مي شود:
ضعف در كار يا تحصيل: بسياري از افرادي كه به طور دائم در فضاي مجازي هستند بيشتر وقت خود را از دست مي دهند زيرا آن ها به تدريج به جاي وقت بيش تر براي كار يا تحصيل با فضاي مجازي سرگرم مي شوند و متوجه گذر زمان نمي شوند.تمايل زياد به اينترنت: اگر در مكاني باشند كه اينترنت قطع شود و يا امكان اتصال به اينترنت را نداشته باشند به هم مي ريزند و پرخاشگر مي شوند.تمايل به دوري از اطرافيان: كسي كه به اينترنت وابسته است و اعتياد به اينترنت دارد فضاي مجازي را به دورهمي و جمع هاي دوستانه و خانوادگي ترجيح مي دهد.علائم اعتياد به اينترنتمشاوره اعتياد به اينترنت مشاورانهپيامدهاي اعتياد به اينترنتاينترنت و فضاي مجازي هر چند مفيد باشد و اسباب پيشرفت انسان ها را فراهم كند مانند هرچيز ديگري در صورتي كه بيش از اندازه مورد استفاده قرار گيرد با عوارضي همراه خواهد بود كه در زير مواردي از آن را بيان مي كنيم:
كاهش روابط عاطفي و ارتباط با اطرافيانمشكلات رواني چون اضطراب و افسردگي و غيرهمشكلات جسماني مانند ضعيف شدن بينايي و غيرهكاهش عملكرد شغلي و تحصيليكاهش روابط انساني و اجتماعيتغيير عقايد و باورها

منبع:مركز مشاوره و روانشناسي مشاورانه-پيشگيري از اعتياد به اينترنت


ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
[ ۱۵ فروردين ۱۴۰۱ ] [ ۰۵:۲۸:۲۸ ] [ دكتر غلامي ]

صحبت درباره رابطه جنسي با ديگران چه عواقبي دارد؟
حرف زدن درباره رابطه جنسي با ديگران يكي از رفتارهايي مي باشد كه در صورتي كه يكي از زوجين آن را انجام دهد به آسيب هاي زيادي منجر مي شود، به همين دليل بسياري از متخصصان به زوجين توصيه مي كنند تا در مورد مسائل زناشويي شان با ديگران صحبت نكنند، زيرا در اين شرايط فرد احساس امنيت نمي كند و حريم شخصي اش خدشه دار مي شود.
در اين خصوص بهترين راه براي حل مشكل جنسي و زناشويي كمك گرفتن از فرد متخصص مي باشد در صورتي كه اين موضوع براي شما و همسرتان دردسر ساز شده است.
اين مقاله را مورد مطالعه قرار دهيد زيرا در آن توضيحات بيشتري در اين مورد بيان شده و مطالعه آن مي تواند براي شما مفيد باشد هم چنين در جلسات مشاوره خانواده مي توانيد چنين مسائلي را مطرح نماييد.
صحبت درباره رابطه زناشويي با ديگران: چرا اين كار را مي كنند؟صحبت كردن افراد در مورد مسائل جنسي و زناشويي با ديگران ممكن است دلايل مختلفي داشته باشد براي مثال افرادي كه در اولين رابطه جنسي شان مشكلات مختلفي دارند و نمي دانند براي حل آن بايد چه كارهايي را انجام دهند به همين خاطر مشكلشان را با خانواده و دوستان مطرح مي كنند تا با استفاده از تجربيات ديگران مشكلشان را حل نمايند.
اگرچه اين راه حل مناسب به نظر نمي آيد زيرا از اين طريق به حريم شخصي زندگي تان صدمه وارد مي كنيد و ممكن است از اين افراد راه حل هاي نا مناسب و غير تخصصي دريافت كنيد كه عمل كردن به آن ها ممكن است به رابطه شما آسيب وارد كند.
براي اين كه مشكل جنسي تان را حل كنيد بايد از مشاور و متخصص كمك بگيريد مراجعه به روانشناس و دريافت خدمات مشاوره جنسي مي تواند مفيد باشد و در اين خصوص به شما كمك بسياري كند.
علاوه بر اين برخي از افراد به خاطر صميميتي كه با دوستان و افراد خانواده شان دارند اين كار را انجام مي دهند و به آن عادت دارند بدون آن كه به مشكلات و تبعات آن فكر كنند.


جدا خوابيدن زن و شوهرجدا خوابيدن زن و شوهر | قهر نيستم فقط جدا مي خوابيم!حرف زدن درباره رابطه جنسي با ديگران چه تبعاتي دارد؟به عنوان مثال مسأله خجالت زنان از رابطه جنسي را در نظر بگيريد با چه افرادي مي تواند درباره اين موضوع حرف زد؟ رابطه جنسي شما و همسرتان يكي از خصوصي ترين جنبه هاي زندگي مشترك تان مي باشد و در اين خصوص بايد در مورد خصوصي ترين اميال و نيازهاي يكديگر با يكديگر حرف بزنيد.
براي اين كه هر دو شما در اين زمينه موفق باشيد بايد اعتمادي پايدار ميان شما و همسرتان شكل گيرد و زماني كه اين مسائل را با ديگران در ميان مي گذاريد احترام به حريم خصوصي همسرتان را ناديده مي گيريد و به آن توجهي نداريد در نتيجه اعتماد ميان شما شكسته شده و از بين مي رود و نمي توانيد در مورد خصوصي ترين موضوع زندگي تان با يكديگر راحت باشيد.

منبع:مركز مشاوره و روانشناسي مشاورانه-عواقب باورنكردني صحبت درباره رابطه جنسي با ديگران


ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
[ ۱۵ فروردين ۱۴۰۱ ] [ ۰۵:۲۵:۵۴ ] [ دكتر غلامي ]
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ][ ۵ ][ ۶ ][ ۷ ][ ۸ ][ ۹ ][ ۱۰ ][ ۱۱ ][ ۱۲ ][ ۱۳ ][ ۱۴ ][ ۱۵ ][ ۱۶ ][ ۱۷ ][ ۱۸ ][ ۱۹ ][ ۲۰ ][ ۲۱ ][ ۲۲ ][ ۲۳ ][ ۲۴ ][ ۲۵ ][ ۲۶ ][ ۲۷ ][ ۲۸ ][ ۲۹ ][ ۳۰ ][ ۳۱ ][ ۳۲ ][ ۳۳ ][ ۳۴ ][ ۳۵ ][ ۳۶ ][ ۳۷ ][ ۳۸ ][ ۳۹ ][ ۴۰ ][ ۴۱ ][ ۴۲ ][ ۴۳ ][ ۴۴ ][ ۴۵ ][ ۴۶ ][ ۴۷ ][ ۴۸ ][ ۴۹ ][ ۵۰ ][ ۵۱ ][ ۵۲ ][ ۵۳ ][ ۵۴ ][ ۵۵ ][ ۵۶ ][ ۵۷ ][ ۵۸ ][ ۵۹ ][ ۶۰ ][ ۶۱ ][ ۶۲ ][ ۶۳ ][ ۶۴ ][ ۶۵ ][ ۶۶ ][ ۶۷ ][ ۶۸ ][ ۶۹ ][ ۷۰ ][ ۷۱ ][ ۷۲ ][ ۷۳ ][ ۷۴ ][ ۷۵ ][ ۷۶ ][ ۷۷ ][ ۷۸ ][ ۷۹ ][ ۸۰ ][ ۸۱ ][ ۸۲ ][ ۸۳ ][ ۸۴ ][ ۸۵ ][ ۸۶ ][ ۸۷ ][ ۸۸ ][ ۸۹ ][ ۹۰ ][ ۹۱ ][ ۹۲ ][ ۹۳ ][ ۹۴ ][ ۹۵ ][ ۹۶ ][ ۹۷ ][ ۹۸ ][ ۹۹ ][ ۱۰۰ ][ ۱۰۱ ][ ۱۰۲ ][ ۱۰۳ ][ ۱۰۴ ][ ۱۰۵ ][ ۱۰۶ ][ ۱۰۷ ][ ۱۰۸ ][ ۱۰۹ ][ ۱۱۰ ][ ۱۱۱ ][ ۱۱۲ ][ ۱۱۳ ][ ۱۱۴ ][ ۱۱۵ ][ ۱۱۶ ][ ۱۱۷ ][ ۱۱۸ ][ ۱۱۹ ][ ۱۲۰ ][ ۱۲۱ ][ ۱۲۲ ][ ۱۲۳ ][ ۱۲۴ ][ ۱۲۵ ][ ۱۲۶ ][ ۱۲۷ ][ ۱۲۸ ][ ۱۲۹ ][ ۱۳۰ ]
.: Weblog Themes By limoblog :.

درباره وبلاگ

موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت   لغو عضویت
امکانات وب